• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • roltrappen

Resultaten voor

Roltrappen - Import export

 1. LEHNER LIFTTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Lehner Lifttechnik GmbH wil mensen met beperkte mobiliteit een barrièrevrij leven mogelijk maken in hun eigen 4 muren en in de openbare ruimte.Wij zijn een exportgericht en snelgroeiend familiebedrijf gevestigd in Neukirchen am Walde in Oostenrijk.We ontwikkelen ons al meer dan 30 jaar en de distributie van hoogwaardige mobiliteitsproducten. Ons uitgebreide productassortiment omvat de modernste platform- en stoelliftliften, veelzijdige verticale platformliften, diverse trapliften en een speciale oplossing voor het zwembad Ons verkoopteam ondersteunt een netwerk van partnerbedrijven die onze custom made trapliften en hefplatforms vakkundig assembleren en onderhouden. Samen hebben we ons tot doel gesteld de kwaliteit en betaalbaarheid van onze liften voortdurend te optimaliseren om het leven van zoveel mogelijk mensen te vergemakkelijken.

 2. SCHINDLER LIFTEN

  Nederland

  Schindler Nederland is onderdeel van de Schindler Group en is al meer dan honderd jaar succesvol in haar branche. Bij alles wat we doen focussen we ons op het bevorderen van kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is deze focus die maakt dat we met z´n allen werken aan producten en diensten waarmee we een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product kunnen garanderen aan onze klanten. We bieden verschillende mobiliteitsoplossingen. Onze standaardoplossingen en ons maatwerk zijn snel, efficiënt en in overeenstemming met de behoefte van de klant. Naast het produceren en installeren van de installaties, adviseren we ook op het gebied van ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Producten en diensten: Personenliften Goederenliften en speciale liften Roltrappen en rolpaden Modernisering Renovatie Service & onderhoud

 3. OTIS

  België

  Otis is ’s werelds grootste fabrikant van liften, roltrappen en rolpaden. Architecten en aannemers, projectontwikkelaars en eigenaren van gebouwen kennen Otis als de wereldmarktleider op het gebied van personentransport. Wij produceren, installeren, moderniseren en onderhouden liften, roltrappen en rolpaden, maar wij beschouwen het zoeken naar de juiste oplossing als één van onze kerntaken. Of de klant nu een geavanceerd liftsysteem bestelt voor het hoogste gebouw ter wereld of een eenvoudige lift nodig heeft voor een gebouw van twee verdiepingen, wij zetten ons in om de veiligste en meest betrouwbare oplossing te vinden.

 4. CHINA XIN YUAN ELEVATOR SERVICE LIMITED

  China

  De firma China Xin yuan elevator service is de meest gediversifieerde bron ter wereld van reserveonderdelen voor liften en roltrappen, bijv. Mitsubishi, Otis, Kone, Schindler, Thyssenkrupp, LG en Fujitec, enz. Inmiddels leveren wij ook Fermator liftdeuren. Wij beloven al onze klanten billijkheid, oprechtheid en onze volledige medewerking.

 5. MEDVET S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MEDVET S.R.L., en actief in de sector Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sanitaire artikelen, roltrappen, hulpproducten voor gehandicapten en orthopedische artikelen, en elektromedische apparaten. Het is gevestigd in Taranto, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MULTI BRAND SERVICE SRL

  Italië

  Het bedrijf MULTI BRAND SERVICE SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Liften. Het is tevens aanwezig in de sectoren traplift, roltrappen, hefplatform, en miniliften. Het is gevestigd in Cernusco Lombardone, Italië.

 2. AUFZUGSWART GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AUFZUGSWART GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Roltrappen. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 3. COURMAN

  België

  Het bedrijf COURMAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roltrappen, en Roltrappen. Het is gevestigd in Berchem-Ste-Agathe, België.

 4. NLIFT - TECNOLOGIA E ELEVADORES LDA.

  Portugal

  Het bedrijf NLIFT - TECNOLOGIA E ELEVADORES LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren roltrappen. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 5. XIZIUNITE

  Turkije

  Het bedrijf XIZIUNITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roltrappen, en Roltrappen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. PILLONI NATALE ASCENSORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PILLONI NATALE ASCENSORI S.R.L., en actief in de sector Liften. Het is tevens aanwezig in de sectoren roltrappen, lift, traplift, en hefplatform. Het is gevestigd in Oristano, Italië.

 2. AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hefplateaus en -bruggen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roltrappen, en Roltrappen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. SCHINDLER

  Luxemburg

  Het bedrijf SCHINDLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, goederenliften en roltrappen, Liften, Roltrappen, Liften, goederenliften en roltrappen, Liften, en Roltrappen. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 2. NOVA ELEVADORES, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf NOVA ELEVADORES, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren roltrappen. Het is gevestigd in Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 3. TS TREPPENLIFTE® TREPPENLIFT-ANBIETER

  Duitsland

  Het bedrijf TS TREPPENLIFTE® TREPPENLIFT-ANBIETER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften. Het is tevens aanwezig in de sectoren traplift, trapliften met leunstoel, trapliften met platform, en roltrappen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. BREMA IMPIANTI ASCENSORI

  Italië

  Het bedrijf BREMA IMPIANTI ASCENSORI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften. Het is tevens aanwezig in de sectoren modernisering van liften, roltrappen, en liften voor gehandicapte personen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 5. BERNDT MOBILITÄTSPRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERNDT MOBILITÄTSPRODUKTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften. Het is tevens aanwezig in de sectoren roltrappen, trapliften met platform, en hijsbruggen. Het is gevestigd in Bautzen, Duitsland.

 6. STANNAH TREPPENLIFTE

  Zwitserland

  Het bedrijf STANNAH TREPPENLIFTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren trapliften met leunstoel, trapliften met platform, roltrappen, en krikken voor auto's. Het is gevestigd in Uetikon Am See, Zwitserland.

 7. TRELIFT

  België

  Het bedrijf TRELIFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roltrappen, trapliften, liften voor gemeenschappen, Roltrappen, en traplift. Het is gevestigd in Eupen, België.

 8. CIAM ASCENSORI

  Italië

  Het bedrijf CIAM ASCENSORI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud van liften, installatie liften en laadliften, installatie laadliften, en roltrappen. Het is gevestigd in San Benedetto Del Tronto, Italië.

 1. ORONA LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf ORONA LUXEMBOURG, is een Multi-Category, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roltrottoirs, Roltrappen, reparatie liften, Roltrottoirs, en Roltrappen. Het is gevestigd in Peppange, Luxemburg.

 2. POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION

  Frankrijk

  Het bedrijf POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roltrappen, pasvormen, en Roltrappen. Het is gevestigd in Pusignan Cedex, Frankrijk.

 3. TRIPHASE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TRIPHASE S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, Roltrappen, liften en laadliften voor privé en industrieel gebruik, accessoires en componenten voor liften, Liften, en Roltrappen. Het is gevestigd in Caserta, Italië.

 4. MONTASCALE AGILE

  Italië

  Het bedrijf MONTASCALE AGILE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren traplift, roltrappen, en breekwerk van architectonische barrières. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 5. TK HOME SOLUTIONS

  Duitsland

  Het bedrijf TK HOME SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren roltrappen, trapliften met leunstoel, trapliften met platform, en trapliften. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 6. ECHELLES WALLEMACQ

  België

  Het bedrijf ECHELLES WALLEMACQ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren roltrappen. Het is gevestigd in Flobecq, België.

 7. TRIESTE ASCENSORI

  Italië

  Het bedrijf TRIESTE ASCENSORI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en componenten voor liften, conceptie en vervaardiging van liften, roltrappen, en onderhoud van liften. Het is gevestigd in Trieste, Italië.

 8. FATHI ALMAS CO.

  Iran

  Het bedrijf FATHI ALMAS CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mobiele trappen. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 9. AKAY ELEVATORS (MACHINES/MOTORS ALSO GEARLESS)

  Turkije

  Het bedrijf AKAY ELEVATORS (MACHINES/MOTORS ALSO GEARLESS), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roltrappen, Hefplateaus en -bruggen voor auto's, hydraulische heftrucks, Roltrappen, en Hefplateaus en -bruggen voor auto's. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. CENTRILIFT INDUSTRIAL SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CENTRILIFT INDUSTRIAL SERVICES, en actief in de sector Roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en industriele demontages. Het is gevestigd in Cranleigh, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Roltrappen - Import export

Aantal resultaten

2.914 Bedrijven