• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rubber - huishoudelijke producten

Resultaten voor

Rubber - huishoudelijke producten - Import export

 1. RICHARD PIERIS EXPORTS PLC

  Sri-Lanka

  Richard Pieris Exports PLC is een pionier in de productie en de export van rubbermatten voor talrijke toepassingen en seals en liners voor maatbekers voor voedingsmiddelen en gespecialiseerde producten voor de VS, de Europese en Aziatische markten.Richard Pieris Exports is de belangrijke leverancier van speciale technisch veiligheidsmatten zoals antivermoeidheidsmatten, brandvertragende matten, anti-statische matten voor elektrische toepassingen en matten voor gymzalen en internationale normen.In de afgelopen tijd heeft het bedrijf zich geconcentreerd op de ontwikkeling van een scala aan matten voor de zuivelindustrie.Richard Pieris Exports werkt hard om dit unieke productassortiment van matten bekend te maken op de andere internationale markten.Richard Pieris Exports is een dochteronderneming van Richard Pieris & Company Limited, een van de grootste en meest gediversifieerde blue-chip ondernemingen in Sri Lanka.Richard Pieris exports leidt een uiteenlopende wereldmarkt en voldoet aan ISO 9001: 2008-normen.

 2. ASTOR ARREDAMENTI SNC

  Italië

  Het bedrijf ASTOR ARREDAMENTI SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inrichting bars en restaurants, meubilering van winkels, inrichtingen voor banketbakkerijen, en inrichtingen. Het is gevestigd in Almè, Italië.

 3. FERRO APPARATE UND BEHÄLTERBAU EICHINGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FERRO APPARATE UND BEHÄLTERBAU EICHINGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leerwarenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Rubber - huishoudelijke producten, Ponsplaten, Rubber - huishoudelijke producten, en Kipcontainer. Het is gevestigd in Penzberg, Duitsland.

 4. PROFSIL LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf PROFSIL LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Brovary, Oekraïne.

 5. RÖMERTEX

  Duitsland

  Het bedrijf RÖMERTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Kleine lederwaren, Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, en Kleine lederwaren. Het is gevestigd in Görlitz, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. 1748

  Denemarken

  Het bedrijf 1748, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Odense C, Denemarken.

 2. CHR. BARGS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CHR. BARGS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberen fittings, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubber - huishoudelijke producten, linten en ringen van crepe voor confectie, Rubberen fittings, Rubber - technische artikelen voor de industrie, en Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Neuwied-Feldkirchen, Duitsland.

 3. A.T.U AUTO-TEILE-UNGER HANDELS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf A.T.U AUTO-TEILE-UNGER HANDELS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Kleine lederwaren, Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, en Kleine lederwaren. Het is gevestigd in Weiden, Duitsland.

 4. HAASE SCHONBEZÜGE

  Duitsland

  Het bedrijf HAASE SCHONBEZÜGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autohoezen en -matten, Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Autohoezen en -matten, Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, en Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal. Het is gevestigd in Velten, Duitsland.

 5. MODENPLAST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MODENPLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten voor de industrie, Rubber - huishoudelijke producten, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Eckental, Duitsland.

 1. PARTY BURGEN HÜPFBURGVERLEIH

  Duitsland

  Het bedrijf PARTY BURGEN HÜPFBURGVERLEIH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur opblaasbare kastelen, en organisatie van feesten in huis. Het is gevestigd in Zwochau, Duitsland.

 2. HENKEL AG &CO. KGAA

  Duitsland

  Het bedrijf HENKEL AG &CO. KGAA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Rubber - huishoudelijke producten, Testapparatuur, Lijmstoffen, natuurlijk, Rubber - huishoudelijke producten, en Testapparatuur. Het is gevestigd in Garching, Duitsland.

 1. LENTIA KUNSTSTOFFVERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LENTIA KUNSTSTOFFVERTRIEBS GMBH, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten - huishoudelijk, Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, en Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Stockstadt a. Main, Duitsland.

 2. SHENZHEN HANCHUAN INDUSTRICAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHENZHEN HANCHUAN INDUSTRICAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ovenschalen van siliconen voor gebruik van voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 3. CAZZETTA DISTRIBUZIONE SRL

  Italië

  Het bedrijf CAZZETTA DISTRIBUZIONE SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen voor de woning, en tuinmeubels. Het is gevestigd in Campi Salentina, Italië.

 4. SAGAFORM DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAGAFORM DEUTSCHLAND GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, Huishoudelijke artikelen - hout, Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, en Huishoudelijke artikelen - hout. Het is gevestigd in Niederfüllbach, Duitsland.

 5. YANGZHOU ORIENTAL SUN ENTERPRISE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf YANGZHOU ORIENTAL SUN ENTERPRISE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Yangzhou, China.

 6. DJB RURAL MASTER

  Frankrijk

  Het bedrijf DJB RURAL MASTER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, en desinfecterend product. Het is gevestigd in Elne, Frankrijk.

 7. SISAC

  Tunesië

  Het bedrijf SISAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloerbedekking, en schokbestendige tegels. Het is gevestigd in Sousse, Tunesië.

 8. ARCTIC TRADING

  Australië

  Het bedrijf ARCTIC TRADING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp van meubilering woninginrichting. Het is gevestigd in Melbourne, Australië.

 1. EBERHARD FABER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EBERHARD FABER GMBH, en actief in de sector Ponsen - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, Rubber - huishoudelijke producten, en Kunststofproducten - huishoudelijk. Het is gevestigd in Neumarkt I.d.opf, Duitsland.

 2. SUZHOU AOKE RUBBER TECHNOLOGY LTD

  China

  Het bedrijf SUZHOU AOKE RUBBER TECHNOLOGY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 3. DI DONDI LAURA

  Italië

  Het bedrijf DI DONDI LAURA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Rubberproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubber - huishoudelijke producten, afdichtingen van kunststof, afdichtingen van linnen die met rubber zijn voorzien, Rubber - technische artikelen voor de industrie, en Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Sannazzaro De' Burgondi, Italië.

 4. METALWARE TECHNOLOGY CORP.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf METALWARE TECHNOLOGY CORP., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ovenschalen van siliconen voor gebruik van voedingsmiddelen, en cosmetische producten, schoonheids- en hygieneproducten. Het is gevestigd in New Taipei City, Taiwan, Taiwan R.O.C..

 5. GPSHOP

  Italië

  Het bedrijf GPSHOP, is een Distributeur, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Abbiategrasso, Italië.

 6. XIAMEN YINHUA SILICONE RUBBER PRODUCTS CO,.LTD

  China

  Het bedrijf XIAMEN YINHUA SILICONE RUBBER PRODUCTS CO,.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 7. YANGJIANG COLORFUL HARDWARE CO., LTD

  China

  Het bedrijf YANGJIANG COLORFUL HARDWARE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren open structuren van vliegtuigen. Het is gevestigd in Yangjiang, China.

 8. VUESSE GROUP SRL

  Italië

  Het bedrijf VUESSE GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

 9. HONGBELL INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HONGBELL INDUSTRY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 10. SHENZHEN ZEROSS SILICONERUBBER INDUSTRY FACTORY

  China

  Het bedrijf SHENZHEN ZEROSS SILICONERUBBER INDUSTRY FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren silicoon. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis