• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rubber - medische artikelen

Resultaten voor

Rubber - medische artikelen - Import export

 1. PROGRESS SILICONES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES is sinds 1985 gespecialiseerd in de productie van onderdelen van siliconen en overige elastomeren voor de industrie en de medische sector. PROGRESS SILICONES ontwerpt, produceert en verhandelt siliconen onderdelen voor de meest veeleisende industrieën. Sectoren als: de voedingsindustrie, de kernindustrie, de cosmetica, de luchtvaart, de farmaceutische en de biomedische industrie. Wij voeren zowel unieke stukken als grote series uit via gieten, ingieten, extrusie, co-extrusie, confectie en op maat snijden. Al deze producties kunnen gecombineerd worden met bedrukking en specifieke verpakkingen naargelang uw bestek. Wij hebben 2 clean rooms met een totaal oppervlak van 550 m2. Deze zijn ISO 7 en ISO 8 gecertificeerd, aangepast aan de productie van medische en farmaceutische artikelen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd.

 2. MEDI-SIL ORTHOPÄDISCHE PRODUKTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met de ontwikkeling en productie van siliconenvormartikelen, drukbeschermingsartikelen en inlegzolen voor de podologie, de orthopedische groothandel en de verbandindustrie. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verwerking van zeer zachte siliconen van Shore-A 0 tot max. Shore-A 20.Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, vertrouwen wij op constante kwaliteitscontroles in alle productiestadia. Een gedocumenteerd kwaliteitsmanagementsysteem in overeenstemming met de Europese norm voor medische hulpmiddelen DIN EN ISO 13485: 2016 vormt de stabiele basis van onze hoge kwaliteitsnormen. Dankzij de modernste machines, een eigen gereedschapmakerij en voortdurende verdere ontwikkeling zijn wij in staat uw individuele wensen en eisen optimaal en kosteneffectief te realiseren. Zelfs kleine series kunnen snel en gemakkelijk worden gerealiseerd. Met Silinan®, een speciaal siliconenmengsel, kunnen wij ook producten voor de podologie leveren met een schimmelwerende werking. U kunt producten van ons eigen merk "OrthoPÄD" rechtstreeks in onze onlineshop "www-druckschutz-online.de" kopen. Het gaat hier echter niet om medische hulpmiddelen in de zin van de Wet op de medische hulpmiddelen, maar om artikelen die over de toonbank worden verkocht.

 3. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  STR Biotechnology, opgericht in 2017, is actief in het ontwerp, de productie, de verkoop en de marketing van hoogtechnologische biomedische producten. Wij hebben vier verschillende PRP-modellen onder het merk S&M PRP. Daarnaast omvat ons productassortiment CGF-preparatiekits onder het merk GrowthCell en de centrifuge onder het merk LABFUGE. Onze tandartsen hebben met de PRF-doos met trombocytrijke fibrinepreparatiek geproduceerd en op de markt gebracht. Daarnaast omvat onze productportefeuille een STEMMEX-stamcelpreparaatkit. Wij streven ernaar hoogwaardige biomedische producten aan te bieden die gemakkelijk te gebruiken zijn in binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. Onze productie verloopt volgens ISO 13485: 2016 Kwaliteitsbeheersysteem, GMP, en 93/42 / EG-richtlijnen.Bovendien zijn al onze producten getest en gevalideerd volgens de normen van de Europese Unie. Wij hanteren het principe van continue verbetering en continue klanttevredenheid door kennis te mengen. Bij STR Biotechnology evalueren we zorgvuldig de feedback die we van onze klanten en artsen krijgen en passen die toe op onze producten. Met onze ingenieurs die binnen onze structuur werken, hebben wij de vorming van nieuwe producten nauwgezet gepland en ons doel gemaakt om de meest geschikte en kwaliteitsvolle producten aan te bieden tegen de meest betaalbare prijzen wat betreft gebruikscomfort. Wij weten dat de continuïteit in klanttevredenheid ligt in het stadium van R&D en Design, de eerste productiestap. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 4. GEFICCA SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GEFICCA is gespecialiseerd in het ontwerp, de formulering en de transformatie van technische onderdelen van rubber en silicone. Uitvoer van onderdelen op maat volgens bestek of tekening. Transformatie van alle technische onderdelen via pers- of spuitguiten, evenals extruderen en stuiken. Met jarenlange ervaring en een filiaal in Tunesië (SOMA), verzorgt GEFICCA ook de serieproductie van alle gegoten technische onderdelen in rubber en silicone in kleine en grote series

 5. ITALGOMMA2

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITALGOMMA2, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - medische artikelen, rubberen fittings, AWH, technische artikelen van rubber, Rubber - medische artikelen, WSG, en technische artikelen. Het is gevestigd in Collecchio, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCEROX ERODIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCEROX ERODIERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is gevestigd in Redwitz A. D. Rodach, Duitsland.

 2. SMS SPEZIAL-MASCHINENFABRIK- SCHONUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMS SPEZIAL-MASCHINENFABRIK- SCHONUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is gevestigd in Schonungen, Duitsland.

 3. VR-PLAST, LLC

  Rusland

  De productiefirma Standart Prof produceert thermoplastische elastomeren als grondstoffen in korrelvorm en warmteisolerende dichtingen van geëxtrudeerde TPE. Het productassortiment van de fabriek omvat: raam- en deurdichtingen, auto- en meubeldichtingen, dichtingen voor de bouw, gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie, brandbestendige dichtingen en vuurvaste koppelstukken, rubberen buizen en slangen, soepele slangen voor de voedselverwerkende industrie, voor de toevoer van zuurstof onder druk. De producten van Standart Prof onderscheiden zich door een hoger bereik van toepassingstemperaturen en UV-bestendigheid. Alle producten worden gecontroleerd door de Kwaliteitscontroleafdeling. Sinds 2016 beschikt de firma over een ISO/TS 16949 kwaliteitsbeheersysteem. Het eigen laboratorium van de firma heeft meer dan 1000 formuleringen van thermoplastische elastomeren ontwikkeld. De Standart Prof fabriek biedt super elastische dichtingen, slangen en thermoplastische elastomeren, levert totaal tot 1100 ton per maand en waarborgt competitieve prijzen voor iedere hoeveelheid producten.

 4. FLUORTEK INC.

  Duitsland

  Sinds 1980 levert FLUORTEK aan wereldwijd toonaangevende fabrikanten van medische instrumenten met precisieslangetjes. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van klantspecifieke extrusieonderdelen. Ons team begeleidt u van de ontwikkeling tot aan de productie en zet daarbij in op snelle en kosteneffectieve oplossingen. Elke extrusie is een klantspecifiek product. Als wereldwijd toonaangevend fabrikant van klantspecifieke PTFE-slangetjes voor de medische industrie biedt FLUORTEK een unieke portfolio aan PTFE-extrusies. Als een van de weinige ondernemingen ter wereld extrudeert FLUORTEK een groot aantal fluorpolymeren/materialen zoals FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF en EFEP. Daarbij wordt rekening gehouden met klantspecifieke wensen qua kleur en vulstoffen die zichtbaar moeten zijn in röntgenopnamen. Als een van de ewinige ondernemingen ter wereld extrudeert FLUORTEK een groot aantal fluorpolymeren/materialen zoals FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF en EFEP.

 5. SPCV - TETINES POUR BEBES

  Frankrijk

  Vanaf zijn creatie in 1972 heeft SPCV zich gespecialiseerd in de speciale sector van de transformatie van rubber en siliconen (gietproces door samendrukken en injectie). De belangrijkste activiteit van SPCV is de productie van babyspenen, siliconen spenen, rubberen spenen, spenen voor het toedienen van medicijnen van siliconen, enz. Al onze services kunnen alle speciale aanvragen in rekening nemen en maken van SPCV de marktleider op zowel nationaal als Europees niveau. Ons bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd: 2008 en ISO 13485: 2003 legt werkelijk heel zo'n ziel in alle nieuwe projecten die direct betrokken zijn met alle normen voor geneeskundige apparatuur.

 1. SAAFI FOR IMPORT AND EXPORT.

  Turkije

  Het bedrijf SAAFI FOR IMPORT AND EXPORT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - medische artikelen, Rubber - medische artikelen, doktersjassen, veiligheidspakken, en Geneeskundige handschoenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. VEPMED MEDİKAL

  Turkije

  Het bedrijf VEPMED MEDİKAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas, medisch - apparaten en instrumenten, medische vacuümcentrale, en Gas, medisch - apparaten en instrumenten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. CKF FRÄSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CKF FRÄSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is gevestigd in Prutting, Duitsland.

 2. KERN MICROTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KERN MICROTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Rubber - medische artikelen, Veren voor horlogerie, Draaien - staal- en metaalbewerking, Rubber - medische artikelen, en Veren voor horlogerie. Het is gevestigd in Murnau, Duitsland.

 3. ZKU JSCO

  Bulgarije

  Het bedrijf ZKU JSCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuifrollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siliconen, Rubberproducten, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubber - medische artikelen, Siliconen, Rubberproducten, Rubber - technische artikelen voor de industrie, en Rubber - medische artikelen. Het is gevestigd in Gorno Botevo, Bulgarije.

 4. EMR

  Turkije

  Het bedrijf EMR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. CHYNAR IC DIS A.S

  Turkije

  Het bedrijf CHYNAR IC DIS A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren chirurgicale instrumentatie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. SEMPERIT TECHNISCHE PRODUKTE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf SEMPERIT TECHNISCHE PRODUKTE GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is gevestigd in Wimpassing, Oostenrijk.

 7. EKIN MEDICAL CHEMICALS

  Turkije

  Het bedrijf EKIN MEDICAL CHEMICALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. BIG SEVEN SAGL

  Zwitserland

  Het bedrijf BIG SEVEN SAGL, is een Distributeur, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige handschoenen voor eenmalig gebruik, wegwerphandschoenen, en geneeskundige en gezondheidsartikelen. Het is gevestigd in Lugano, Zwitserland.

 1. CENTRAL SWISS SARL

  Zwitserland

  Het bedrijf CENTRAL SWISS SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren nitril handschoenen. Het is gevestigd in Lausanne, Zwitserland.

 2. A.S.T. DI ZAGANELLI BRUNO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf A.S.T. DI ZAGANELLI BRUNO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vingerhoedjes. Het is gevestigd in Quarto Inferiore, Italië.

 3. JÜRGEN BACHER

  Duitsland

  Het bedrijf JÜRGEN BACHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is gevestigd in Rietheim-Weilheim, Duitsland.

 4. DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS

  Turkije

  Het bedrijf DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, Rubber - medische artikelen, Kunststofproducten voor medische toepassingen, Farmaceutische producten - im- en export, Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, Rubber - medische artikelen, en Kunststofproducten voor medische toepassingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. HEISSER HAMSTER

  Duitsland

  Het bedrijf HEISSER HAMSTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedkruiken. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 6. RUBITEKS TEXTILE AND RUBBER COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf RUBITEKS TEXTILE AND RUBBER COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren latex, schoenzolen, en ceinturen voor kleding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. MONDO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MONDO SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is gevestigd in Bielsko-Bia?a, Polen.

 8. SANTEMEDIKAL

  Turkije

  Het bedrijf SANTEMEDIKAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidswerkbroeken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. INFINITYMED GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INFINITYMED GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wegwerphandschoenen, geneeskundige handschoenen voor eenmalig gebruik, en veiligheidshandschoenen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 10. ERDROAW MEDIKAL

  Turkije

  Het bedrijf ERDROAW MEDIKAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber - medische artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten en benodigdheden voor dialyse. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis