• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rubber en derivaten

Resultaten voor

Rubber en derivaten - Import export

 1. HANNECARD GROUP

  België

  Verified by europages badge

  Met meer dan 120 jaar ervaring, is Hannecard één van de grootste Europese leveranciers voor voeringen van rollen en manchetten van rubber, polyurethaan, composiet en hardmetalen bestemd voor alle industriële sectoren. Hannecard biedt een brede waaier aanverwante diensten van de onderhoud van rollen tot de reparatie via de technische optimalisatie. Onze vestigingen bevinden zich in Polen, Frankrijk, België, Zuid-Afrika, Rusland, Verenigde Staten en Zwitserland.

 2. HIJOS DE VICENTE SEMPERE SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Internationale onderneming die gespecialiseerd is in de voorbereiding en toelevering van rubbersamenstellingen die buiten de normen zijn voor de productie van rubberen artikelen. Hijos de Vicente Sempere, S.L. biedt al zijn klanten een kwaliteit, service en prijzen dankzij de voortdurende inspanningen van een uitstekend team professionals die opgeleid zijn om risico's en beslissingen te nemen die onze onderneming dag na dag laten groeien. Wij zijn actief op lokale en praktisch alle internationale markten.

 3. LTE PRODUZIONE MESCOLE IN GOMMA

  Italië

  Verified by europages badge

  LTE is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogtechnologisch FLUORRUBBER- (FKM/FFKM), SILICONE- (VMQ) en FLUOROSILICONEVERBINDINGEN (FVMQ) voor een groot aantal sectoren. Verbindingen voor de automobielsector voor onder de motorkap, in het interieur en aan de buitenkant van voertuigen. Van infrastructuur tot spoorwegen en ruimtevaart: we bieden ook vele oplossingen voor de wereld van transport

 4. GUMMISTREIFEN24.DE · EINE MARKE DER WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUMMISTREIFEN24.DE · EINE MARKE DER WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Wenden, Duitsland.

 5. MSG GUMMIFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSG GUMMIFORMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Holdorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HAGN - TECHNISCHE ELASTOMERE GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAGN - TECHNISCHE ELASTOMERE GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Eibesbrunn, Oostenrijk.

 2. GUMMI-BAUR INH. JAKOB ZIEGLER E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUMMI-BAUR INH. JAKOB ZIEGLER E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Mindelheim, Duitsland.

 3. BESCHE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BESCHE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsringen, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubber en derivaten, Rubberen fittings, Stalmatten, Vuilafvangende matten, Dichtingsringen, Rubber-metaalverbindingen, en Vormstukken van rubber. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 4. INTERSEAL SARL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTERSEAL SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Würzburg, Duitsland.

 5. FRANKSA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANKSA GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Holdorf, Duitsland.

 1. HEMOGUM

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEMOGUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Baesweiler, Duitsland.

 2. COOPS - LIVING COOPERATIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COOPS - LIVING COOPERATIONS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. SPE POLYMERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPE POLYMERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Bürstadt, Duitsland.

 2. SARNA PLASTEC AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARNA PLASTEC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Alpnach Dorf, Zwitserland.

 3. MATHIAK INDUSTRIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATHIAK INDUSTRIETECHNIK GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 4. KARL REICHENBACH GMBH ELASTOMERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL REICHENBACH GMBH ELASTOMERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Durmersheim, Duitsland.

 5. REDKO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REDKO GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 6. ADLER KUNSTSTOFFTECHNIK OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADLER KUNSTSTOFFTECHNIK OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Wartenberg, Duitsland.

 7. ANTWERPSE RUBBERHANDEL

  België

  Al meer dan 20 jaar produceert Antwerpse Rubberhandel bvba allerhande rubberen producten voor industrieel gebruik. Ze werken ondermeer voor scheepvaart, machinebouw en constructeurs, en zijn actief in heel België. Ze produceren hydraulische en pneumatische dichtingen, rubber vormwerk volgens tekening of model, O-ringen, oliekeerringen …Voor speciale wensen kunt u hun steeds contacteren, ze gaan met u op zoek naar een oplossing op maat! Indien u dat wenst, kan er ook steeds een offerte opgesteld worden. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen, of kunnen op maat gemaakt worden. U plaatst uw bestelling via mail, fax of telefoon, ze zorgen ervoor dat de gevraagde producten tijdig bij u aankomen.

 8. SIPEF

  België

  SIPEF, Société International de Plantations et de Finance, is een gediversifieerde agro-industriële groep met verwerking en scheepvaart uitrustingen in Azië en Oceanië, Afrika en Zuid-Amerika, en met beheer van belangrijke plantages van traditionele gewassen zoals rubber, palmolie en thee. De firma bezit voornamelijk meerderheidsparticipaties in tropische bedrijven die zij beheert en uitbaat. De groep is geografisch gediversifieerd en produceert diverse basisgrondstoffen, voornamelijk palmolie. Daarnaast biedt Sipef management en marketing diensten voor derden.

 1. GRANUBAND B.V.

  Nederland

  Het leven van een band bij Granuband Heeft een band z’n kilometers erop zitten, dan wordt deze ingeleverd bij Granuband. Dit betekent echter niet het einde van een werkzaam leven, maar het begin van iets nieuws. De start van een nieuwe loopbaan. De geboorte van een nieuw product. Groen licht voor een tweede leven of zelfs een derde! Bijvoorbeeld als speelplaatstegel, granulaat voor voetbalvelden of als rubber terrastegel. Zo ontpoppen banden zich telkens weer tot nieuwe rubberproducten. Van generatie op generatie. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze invloed op mens en milieu. En dat doet u automatisch ook, als u voor ons kiest. * Recyclen is onze core business, wij maken van banden nieuwe producten * Wij gebruiken regenwater in ons bewerkingsproces * Onze vrachtwagens voldoen aan alle milieu-eisen * Wij gebruiken energiebesparende productiesystemen

 2. LA MAISON DU CAOUTCHOUC

  België

  Specialist in industrieel rubber, cellulair en soepele materialen en levert u ook allerlei soorten slangen, buizen, profielen, rubbervellen natuurlijk of synthetisch, platen, cellulaire rubber, vormstukken, elastieken, etc. ...

 3. FRANZ STICKLING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRANZ STICKLING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Ahlen, Duitsland.

 4. CAUCHO INDUSTRIAL CODECA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CAUCHO INDUSTRIAL CODECA S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen van pvc. Het is gevestigd in Cerdanyola Del Vallés, Spanje.

 5. INDUSTRIAS RODERO, SL

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS RODERO, SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubber - technische artikelen voor de industrie, bekledingen van rubber, raderen van polyurethaan, en bewerking van polyurethaan. Het is gevestigd in Paterna, Spanje.

 6. SPECIALIZED ENGINEERING AGAINST LEAKAGE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SPECIALIZED ENGINEERING AGAINST LEAKAGE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Kapfenberg, Oostenrijk.

 7. STRICKER GMBH UND CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf STRICKER GMBH UND CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 8. BÖCK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BÖCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Hörsching, Oostenrijk.

 9. JKB HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JKB HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberen fittings, Dichtingen en pakkingen, Rubber en derivaten, Rubberen fittings, kabels van natuurlijke vezels, Dichtingen en pakkingen, en Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Sulzbach, Duitsland.

 10. GUMMIMÜLLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUMMIMÜLLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is gevestigd in Grimma, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis