• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rubberslangen en - buizen

Resultaten voor

Rubberslangen en - buizen - Import export

 1. SIC HUNGARY RUBBER MANUFACTURING LTD.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf, SIC Hungary Rubber Manufacturing Ltd. is gelegen in een klein stadje aan de voet van de Mátra in noordoost Hongarije, op ongeveer 80 km van Boedapest. Ons bedrijf is relatief jong maar blijft groeien sinds zijn oprichting in 1997. Nu breiden we ons stap voor stap uit en zijn een middelgroot bedrijf geworden dankzij talrijke investeringen die we gemaakt hebben in eigendoms- en productietechnologie. SIC Hungary Ltd. produceert rubber producten op maat van ontwerp tot massaproductie. Ons assortiment omvat machineonderdelen voor de mechanische industrie gemaakt van, of met, rubber. Wij vervaardigen zowel waterleidingen, dichtingsmateriaal als machineonderdelen van klein of groot formaat van verschillende hardheid en kwaliteiten, bestand tegen extreme omstandigheden.

 2. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Grüning & Loske GmbH staat voor een succesvolle combinatie van producten en diensten. Goede ideeën, state-of-the-art technologie en een jarenlange traditie als technische handel voegen we toe aan innovatieve oplossingen die allemaal één doel hebben: De optimalisatie van uw inkoopproces. Outsourcing concepten met C-parts management en standaardisatiemaatregelen voor industrie en handel maken hier net zo veel deel van uit als het creëren van rationalisatieconcepten op het gebied van dispatching en logistiek. U kunt vertrouwen op ons verantwoordelijkheidsgevoel en onze kwaliteit - van het eerste gesprek tot de tijdige levering. Onze visie: we willen serviceleiderschap in dagelijkse activiteiten uitoefenen; we willen het meest klantgerichte team in de technische handel zijn; we willen de meest competente aanspreekpartner zijn voor onze klanten; we willen het goedkoopst mogelijke succes behalen met onze activiteiten voor onze klanten en Grüning & Loske.

 3. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als vanaf 1960 houdt REIFLEXA, voorheen Gummi Reischl, zich bezig met compensatoren en slangleidingen. Vanuit Hamburg werken we overal ter wereld samen met internationale partners. De nauwe samenwerking met de beste leveranciers in Duitsland en Europa, evenals onze gedegen vakkennis garanderen een sterke positie in deze markt. Wat ons vooral goed maakt: sinds de oprichting hebben we onze producten steeds verder ontwikkeld. In de afgelopen decennia hebben we mijlpalen bereikt met nieuwe ideeën, innovaties en gedeeltelijk gepatenteerde ontwikkelingen: ontwikkeling van de eerste balgcompensatoren met draaibare flenzen. ontwikkeling van de volledig symmetrische slangkoppeling tot DN 150 voor de ruwe omstandigheden bij de Duitse landmacht en marine. ontwikkeling van de toevoerarmaturen voor gebruik ter zee voor de marine, aan achtersteven en boeg, met slangen met trekontlasting. ontwikkeling van de Pipeline-hogedrukslangen met de bijbehorende armaturen.

 4. TSC-WAGNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Als fabrikant van slang- en kleptechnologie luistert TSC-Wagner GmbH altijd naar de klant om de best mogelijke balans te vinden tussen geoptimaliseerde klantoplossingen, een gebalanceerd standaard- en voorraadprogramma en een goede prijs- /prestatieverhouding. Onze focus ligt op zuig-, pers- en persslangen, pers- en persluchtslangen, chemicaliën- en hogetemperatuurslangen, landbouw- en voedingsslangen.

 5. IBÉRICA DE MANGUERAS THOR

  Spanje

  Verified by europages badge

  De productie van rubber slangen van hoogwaardige kwaliteit is volledig geautomatiseerd. Buiten de standaard producten vervaardigt Thor ook een breed assortiment van slangen voor zeer bijzondere toepassingen, waaronder slangen met atypische diameters. Wij vervaardigen bijvoorbeeld slangen voor de scheepvaartsector, slangen voor de ijzer- en staalindustrie, slangen met een uitwendige thermische bescherming van glas- en kwartsglasvezels, slangen voor de offshore oliewinning met een zeer goede trekvastheid...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NPI ITALIA

  Italië

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van NPI Italia is het resultaat van een lange familietraditie. De industriële activiteiten van de familie Parigi begonnen in 1950 in Milaan. Aan het eind van de jaren 1960 werd de activiteit overgedragen naar Monza en in 1975 diende Cesare Parigi het patent in voor Parinox, de eerste flexibele rubberen buis met roestvrijstalen vlechtwerk bedoeld voor verbinding tussen het waternetwerk en elk type kraan. Dit product maakt de onderneming over de hele wereld bekend. NPI Italië maakt sinds 2014 deel uit van de Neoperl Groep.

 2. SHORE AUTO RUBBER EXPORTS PVT. LTD.

  India

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SHORE AUTO RUBBER EXPORTS PVT. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbolader, Inlaatlucht-koelvloeistof slangen, Luchtinlaatslangen, EPDM-slangen, Brandbestendige siliconen slangen, Slangen voor de scheepsbouw, Siliconen radiatorslangen, Rubber slang, en Siliconen slang. Het is gevestigd in Taluka-Khed, India.

 3. BEICHEM SCHLAUCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEICHEM SCHLAUCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is gevestigd in Flein, Duitsland.

 4. KRAIBURG WALZENFERTIGUNG GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAIBURG WALZENFERTIGUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is gevestigd in Geretsberg, Oostenrijk.

 5. HOSES TECHNOLOGY SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOSES TECHNOLOGY SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexibele slang, buizen voor lucht, buizen voor gasinstallaties, flexiebele buizen van roestvrij staal, soepele slangen voor druk, tuinslang, thermoplastische buizen, buizen van geblazen plastic, en buizen voor ijzer- en staalindustrie. Het is gevestigd in Bellusco, Italië.

 1. FLEXSCHLAUCH PRODUKTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLEXSCHLAUCH PRODUKTIONS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 2. GOLLMER & HUMMEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOLLMER & HUMMEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is gevestigd in Straubenhardt, Duitsland.

 1. POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

  Nederland

  PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

  Alle producten voor "rubberslangen en - buizen"

 2. VR-PLAST, LLC

  Rusland

  De productiefirma Standart Prof produceert thermoplastische elastomeren als grondstoffen in korrelvorm en warmteisolerende dichtingen van geëxtrudeerde TPE. Het productassortiment van de fabriek omvat: raam- en deurdichtingen, auto- en meubeldichtingen, dichtingen voor de bouw, gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie, brandbestendige dichtingen en vuurvaste koppelstukken, rubberen buizen en slangen, soepele slangen voor de voedselverwerkende industrie, voor de toevoer van zuurstof onder druk. De producten van Standart Prof onderscheiden zich door een hoger bereik van toepassingstemperaturen en UV-bestendigheid. Alle producten worden gecontroleerd door de Kwaliteitscontroleafdeling. Sinds 2016 beschikt de firma over een ISO/TS 16949 kwaliteitsbeheersysteem. Het eigen laboratorium van de firma heeft meer dan 1000 formuleringen van thermoplastische elastomeren ontwikkeld. De Standart Prof fabriek biedt super elastische dichtingen, slangen en thermoplastische elastomeren, levert totaal tot 1100 ton per maand en waarborgt competitieve prijzen voor iedere hoeveelheid producten.

 3. STOEL TRADING

  Nederland

  Meer dan 15 jaar ervaring in de branche en lage overheadkosten zorgen ervoor dat wij onze producten zeer concurrerend kunnen aanbieden. De prijs is scherp, maar wij doen geen concessies aan de kwaliteit. Ons assortiment groeit gestaag, een greep uit ons huidige assortiment: - Brandslangen in BUDGET line + PROESSIONAL line - Straalpijpen / nozzles / branchpipes / verdeelstukken / deviders / inductors - Storz koppelingen / Storz aansluitstukken / Storz blindkappen / Storz verloopstukken - Standpijpen - Afzetschermen / Mobiler Sichtschutz / Vario Screen / Écran brise-vue / Safety Screen / Afskærmningsvæg/ Anti-terror Screen / Portable Privacy Screen Ook met uw eigen FULL COLOUR LOGO op de schermen! ! - Alle internationale brandslangkoppelingen (Nakajima / John Morris Instantanious / UNI / GOST / ROTA / Guillemin / DSP / NOR / SFS / Machino / USA PIN LUG / SMS - Pictogrammen op sticker en geschuimd PVC (forex) in alle maatvoeringen: Verbodstekens / Gebodstekens / Waarschuwingsborden / Evacuatie en redding / Brandbestrijding / Bouwborden - Fiberringen / Fiber ringen voor brandblusser afsluiters en alle andere toepassingen - PVC tochtstroken / gordijnstroken / lasstroken op iedere gewenste maat en materiaal Door onze jarenlange ervaring zijn wij ingesteld op specials.

 4. OUEST FLEXIBLES

  Frankrijk

  Ouest Flexibles, gevestigd in Césson-Sévigné dichtbij Rennes en Ille et Vilaine sinds 2001, maakt momenteel een sterke ontwikkeling door. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van hydraulische slangen. Onze klanten zijn rechtstreekse gebruikers in de praktijk en wij beantwoorden aan hun verwachtingen .Wij maken en vervangen hydraulische slangen in situ, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij leveren persoonlijk avies en technische bijstand.Om technische problemen met uw slangen te voorkomen, stellen wij u voor uw machines preventief te verzorgen .Wij beschikken over een ruime keuze aan artikelen (1400) : •Slangen met dubbele vlecht van 1/4 tot 2 ”•4 vezelvliezen ¼ tot 2” 1/2• Alle maten buizen van 49/40•Thermo gevlochten slang enkel en dubbel katoen•Gewapende themoslang enkel of dubbel•Slangen voor hogedrukreinigers van ¼ tot ½•Verkoop van wasaccessoires, las, hogedrukpistolets en draaisproeiers

 5. PHILIPPE JANS

  België

  Philippe Jans nv is uw partner voor rubber, flensdichtingen, o-ringen, trillingsdempers, industriële slangen en hydraulische flexibels, en is leverancier van de merken: Trelleborg, Eaton Aeroquip, Victor Reinz, Novibra, Viton, Endura, Epsilon, …

 6. GECITECH

  Frankrijk

  GECITECH is gespecialiseerd in de fabricage van slangen en koppelstukken voor de farmaceutische, chemische, levensmiddelen-, biotechnische en cosmetica- industrieën. Normen: USP, FDA, CEE, BgVV.

 7. NARIN KAUCUK HORTUM OTO PAZ.SAN. VE TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf NARIN KAUCUK HORTUM OTO PAZ.SAN. VE TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fluro siliconen slangen, radiatorslangen, en buizen van plastic. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. KELLER ELASTOMERE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KELLER ELASTOMERE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is gevestigd in Überlingen, Duitsland.

 1. NASSO GROUP SRL

  Italië

  Het bedrijf NASSO GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische buizen, hydraulische verdelers, buizen van pp-r, en hogedrukaansluitingen. Het is gevestigd in Frattamaggiore, Italië.

 2. IMMUG ROHR + SCHLAUCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IMMUG ROHR + SCHLAUCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is gevestigd in Walbeck, Duitsland.

 3. TOPFLEX RUBBER INDUSTRY CO., LTD.

  Thailand

  Het bedrijf TOPFLEX RUBBER INDUSTRY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is gevestigd in Amphur Banbueng Chonburi, Thailand.

 4. AGROGOMAS SL

  Spanje

  Het bedrijf AGROGOMAS SL, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber, buizen van pvc, Rubber, mouwplanken, en buizen. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 5. ESPIROFLEX DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESPIROFLEX DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 6. TREBER SPAIN S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TREBER SPAIN S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexibele buizen, verbindingen voor flexibele slangen, Nitriel rubber slangen, en PVC slang. Het is gevestigd in Malpartida De Caceres, Spanje.

 7. ZAOZHUANG JINFLEX RUBBER & PLASTIC TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf ZAOZHUANG JINFLEX RUBBER & PLASTIC TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische slangen. Het is gevestigd in Zaozhuang, China.

 8. DIESSE RUBBER HOSES SPA

  Italië

  Het bedrijf DIESSE RUBBER HOSES SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - buizen en slangen, en hydraulische slangen. Het is gevestigd in Filago, Italië.

 9. ANFRAY FLEXIBLES

  Frankrijk

  Het bedrijf ANFRAY FLEXIBLES, is een Multi-Category, en actief in de sector Slangen, buizen en pijpen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberslangen en - buizen, flexibele buizen van kunststof, Rubberslangen en - buizen, flexiebele buizen van roestvrij staal, en snelfittingen. Het is gevestigd in Dieppe, Frankrijk.

 10. ALPEM SAGL

  Zwitserland

  Het bedrijf ALPEM SAGL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Doseerpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberslangen en - buizen, slangpompen, Rubberslangen en - buizen, zuigerpompen, en zelf aanzuigende pompen op wielen. Het is gevestigd in Lugano, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis