• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ruimers

Resultaten voor

Ruimers - Import export

 1. FWT GMBH FEINWERKTECHNIK BINGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FWT GMBH FEINWERKTECHNIK BINGEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ruimers. Het is gevestigd in Bingen, Duitsland.

 2. FMT - FREZITE METAL TOOLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FMT - FREZITE METAL TOOLING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruimers. Het is gevestigd in Balingen, Duitsland.

 3. URBSCHAT-TOOLS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf URBSCHAT-TOOLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor precisieindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, Ruimers, en freesbeitels. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 4. LUDWIG HUNGER WERKZEUG- UND MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Wij, het bedrijf Ludwig Hunger Werkzeug- und Maschinenfabrik GmbH, ontwikkelen en verkopen sinds 1922 gereedschappen van de beste kwaliteit voor precisieboren, evenals machines en apparaten voor de reparatie van motoren en grote motoren sinds 1950. Naast het bewerken van klepzittingen en kleppen met behulp van onze klepsteldraaibanken en klepschuurmachines, bieden wij ook diverse hoonmachines, hogedruk hydraulische units en een testbank voor spuitmonden aan. Maar we blijven onze verstelbare ruimers ook produceren in continu verbeterde ontwerpen. Ons doel is om ons assortiment in de toekomst te blijven verbeteren.Zo hebben we al een mobiele draaibank ontwikkeld waarmee in de kortst mogelijke tijd zowel klepzittingen als kleppen optimaal nabewerkt kunnen worden. Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via sales@ludwig-hunger.de en wij zullen u gedetailleerd adviseren om u bij uw project te ondersteunen.

 5. GWD-TECHNOLOGIEZENTRUM GMBH

  Duitsland

  GWD GmbH staat voor tolerantie-nauwkeurige snijtechnologie. We produceren standaardgereedschappen en speciale gereedschappen voor alle industrieën: de automobielindustrie, luchtvaartindustrie, raamconstructie, energie-industrie, spoorwegindustrie, medische technologie. Wij, het bedrijf GWD Technology Center Ltd., zijn specialisten in de productie van precisiesnijgereedschap van welke aard dan ook.Steeds complexere productieprocessen vereisen steeds speciaal en kwalitatief hoogwaardige speciaal- en standaardgereedschappen van alle typen van VHM en HSS. Enkeltandige frezen, profielfrezen, kogelfrezen, PKD-CBN-, HCP- of HSC-frees- en boorgereedschappen, evenals speciale freesgereedschappen zoals onze GWD-ZR-frees voor de verwerking van aluminium, bewijzen zich al jarenlang bij onze trouwe klanten en bevestigen de kwaliteit van onze gereedschappen. We bieden onze klanten een naslijp- en herbekledingsservice, waarbij het gereedschap 100% snijcapaciteit haalt voor een fractie van de kosten

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE WATERBEER

  België

  Ruimdienst en ontstoppingsdienst regio Torhout, Zedelgem, Brugge en omstreken. Reeds 35 jaar staan wij elke dag garant voor een snelle service voor particuliere en professionele ruim- en ontstoppingsdiensten aan zeer scherpe prijzen. Ruimen van putten, ontstoppen van afvoerleidingen en riolen, camera-onderzoek, reinigen van mazouttanks en buitengebruikstelling ervan, zijn onze specialiteiten. Samen met een team van vakkundige mensen zijn wij een sterke lokale speler in de sector. De Waterbeer beschikt over een uitgebreid wagenpark en heeft de nodige apparatuur om te ruimen, te ontstoppen en te reinigen van tanks. Ons team staat permanent klaar voor u en levert een zeer snelle en correcte service. Elke klant, particulier of bedrijf, staat bij ons centraal en helpen wij zo snel mogelijk uit de nood. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar en staan paraat voor elke klant. De Waterbeer, voorheen Vanhove Cleaning, is de bekendste speler in de regio Zedelgem, Torhout en Brugge op vlak van ruimen, ontstoppen en reinigen. We bieden onze klanten een ruime waaier van diensten en hiermee is De Waterbeer een toonaangevend bedrijf binnen deze sector. Wij staan dagelijks klaar voor meer dan 1000 klanten, waaronder particulieren, bedrijven, industrie, overheid en openbare sector. We hebben reeds meer dan 35 jaar ervaring en bieden voor elk probleem een degelijke en efficiënte oplossing.

 2. LMT TOOL SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  LMT tools bundelt de expertise van vooraanstaande specialisten uit de precisietechnologie. Op deze basis, ontwikkelt en levert LMT Tools gereedschapsoplossingen wereldwijd voor de bewerking van stalen met hoge sterkte tot composietmaterialen.

 3. MAPAL FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf MAPAL FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruimers. Het is gevestigd in Le Chambon-Feurgerolles, Frankrijk.

 4. HOFFMANN GROUP

  Duitsland

  Het bedrijf HOFFMANN GROUP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruimers. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en boren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cirkelzaagbladen, Ruimers, Hardmetalen gereedschappen, Cirkelzaagbladen, Precisiegereedschap, en Ruimers. Het is gevestigd in Rödermark, Duitsland.

 1. BONNEFOND AFFUTAGE SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf BONNEFOND AFFUTAGE SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, Bijslijpen vlak en rond, en Ruimers. Het is gevestigd in Le Pian Medoc, Frankrijk.

 2. TDC

  Frankrijk

  Het bedrijf TDC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, Ruimers, en industriële slijpmachines. Het is gevestigd in Genlis, Frankrijk.

 1. MAGAFOR

  Frankrijk

  Het bedrijf MAGAFOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, Ruimers, en geautomatiseerde frezen. Het is gevestigd in Fontenay-Sous-Bois, Frankrijk.

 2. AF CHASSET

  Frankrijk

  Het bedrijf AF CHASSET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruimers. Het is gevestigd in Dun Sur Auron, Frankrijk.

 3. CARBILLY

  Frankrijk

  Het bedrijf CARBILLY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, en Ruimers. Het is gevestigd in Saint Pierre en Faucigny, Frankrijk.

 4. OUTILLAGE ARMOR SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf OUTILLAGE ARMOR SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, controlekalibers, en Ruimers. Het is gevestigd in Nantes, Frankrijk.

 5. REINHARD HERRMANN INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf REINHARD HERRMANN INDUSTRIEVERTRETUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruimers. Het is gevestigd in Ötisheim, Duitsland.

 6. EUROMAC

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROMAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruimers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen en boren, Frezen en boren, ontwerp van gereedschappen, en Gediamanteerd gereedschap hoge precisie. Het is gevestigd in Brinon-Sur-Sauldre, Frankrijk.

 7. HELIX TOOLS

  Turkije

  Het bedrijf HELIX TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, volhardmetalen speciale boorgereedschappen, boor voor boormachine, en Ruimers. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. AFFUT 82

  Frankrijk

  Het bedrijf AFFUT 82, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, Ruimers, en slijpen boren. Het is gevestigd in Canals, Frankrijk.

 1. MICRON PRECISION LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MICRON PRECISION LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruimers. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijgereedschap. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 2. K.J FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf K.J FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, snijgereedschap, en Ruimers. Het is gevestigd in Ibos, Frankrijk.

 3. SADEX

  Frankrijk

  Het bedrijf SADEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Frezen en boren, Ruimers, Handgereedschap - zonder motor, Frezen en boren, en Ruimers. Het is gevestigd in Entre Deux Guiers, Frankrijk.

 4. SECO TOOLS BENELUX

  België

  Het bedrijf SECO TOOLS BENELUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaibankgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen en boren, Gereedschaphouders, Ruimers, Frezen en boren, Gereedschaphouders, Ruimers, en snijgereedschap. Het is gevestigd in Braine-L'Alleud, België.

 5. ESGEN GMBH / MARK-LINE®

  Duitsland

  Het bedrijf ESGEN GMBH / MARK-LINE®, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Draadsnijden - gereedschapsmachines, Ruimers, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Draadsnijden - gereedschapsmachines, en Ruimers. Het is gevestigd in Hemer, Duitsland.

 6. OSAN BRATISLAVA, A. S.

  Slowakije

  Het bedrijf OSAN BRATISLAVA, A. S., is een Multi-Category, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, Diamantgereedschap, Ruimers, en Diamantgereedschap. Het is gevestigd in Bratislava 2 , Slowakije.

 7. CANAVA - VÝSTRUŽNÍKY A UPÍNAČE

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CANAVA - VÝSTRUŽNÍKY A UPÍNAČE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, en Ruimers. Het is gevestigd in Praha 10-Hostivař, Tsjechische Rep..

 8. SUNKAR

  Turkije

  Het bedrijf SUNKAR, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ruimers. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 9. DEK TECHNIK SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DEK TECHNIK SPOL. S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Ruimers, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en Ruimers. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

 10. M&V, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf M&V, SPOL. S R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Ruimers, en Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is gevestigd in Vsetín, Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis