• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ruwbouw

Resultaten voor

Ruwbouw - Import export

 1. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Panelen - hout, Parketvloeren, Skeletbouw - hout, Verpakking - hout, Houtwaren, Import-export - hout, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Torgau, Duitsland.

 2. MÉTHOCAD

  Frankrijk

  Het bedrijf MÉTHOCAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwbouw, Kranen, verrijdbaar, Bekistingswerken, Ruwbouw, Kranen, verrijdbaar, Bekistingswerken, en Civiele bouwkunde. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. NIS - NORDIC INDUSTRIAL SERVICES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NIS - NORDIC INDUSTRIAL SERVICES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruwbouw. Het is gevestigd in Viernheim, Duitsland.

 4. DRESDNER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRESDNER BOHRGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruwbouw. Het is gevestigd in Kesselsdorf, Duitsland.

 5. ECOPROJEKT BERATUNGS-, PLANUNGS- UND ERRICHTUNGS- GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ECOPROJEKT BERATUNGS-, PLANUNGS- UND ERRICHTUNGS- GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruwbouw. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAPIPRO

  Duitsland

  Het bedrijf KAPIPRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwbouw. Het is gevestigd in Allershausen, Duitsland.

 2. FONTANA INTERNATIONAL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FONTANA INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwbouw. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 3. LUYTEN

  België

  Luyten Interior Contractors werd in 1969 opgericht als schrijnwerkersbedrijf met specialisatie in trappen, binnendeuren en meubels. Het familiebedrijf kende een voorspoedige groei en verlegde het actieterrein naar alles omvattende interieurbouw. Wij beschouwen de samenwerking met ontwerpers en architecten als essentieel voor het behalen van onze eigen kwaliteitsdoelstelling. De scheiding van de creatieve en uitvoerende fase werkt stimulerend voor alle betrokken partijen en garandeert elke opdrachtgever een maximaal gepersonaliseerde realisatie van zijn project.Luyten Interior Contractors staat voor totaalaanneming voor interieurbouw, een missie die we opvatten als de volledige organisatie en uitvoering van alle werken die aan bod komen binnen het project, van sloopwerken tot en met finale poetsbeurt voor de oplevering.

 4. DE BRANDT

  België

  Ervaring & kwaliteit. De Brandt is een echt familiebedrijf dat uitblinkt op het gebied van waterbouwkunde, bouwkunde, kraanverhuur en zandhandel. Hierbij zijn jarenlange ervaring en een prima kwaliteit belangrijke factoren. 1) Waterbouwkunde Bouwen en herstellen van kaaimuren, sluizen, oeververstevigingen, heiwerken, boren van ankers, baggerwerken en onderhoud van de verschillende waterlopen. 2) Bouwwerken Ruwbouw en totaalaanneming van middelgrote appartementsgebouwen (4 tot 60 appartementen) alsook kantoor- en industriebouw. 3) Kraanverhuur Verhuren van recente, moderne telescopische kranen, met een hijsvermogen tussen 30 en 500 ton. 4) Zandhandel Leveren van granulaten bij de klant per schip of rechtstreeks op de werf. Wij beschikken over eigen schepen wat resulteert in een flexibele levering volledig volgens de wensen van de klant.

 5. AA IJZERLAND

  België

  AA Ijzerland Is specialist in oude metalen en afbraakwerken. De activiteiten van ijzerland zijn rond het ophalen van metaalschroot. Zo verzorgen wij onder meer het ophalen, vervoeren en opslaan van alle metaalschroot, ferro- en non-ferro, buiten gebruik gestelde toestellen en machines, buiten gebruik gestelde houders enz. Tevens hebben we twee gerelateerde onderafdelingen waarin we enerzijds afbraakwerken en anderzijds tankreiniging verzorgen. Manuten tiewerken, 'Industrial Moving and Handling' behoren ook tot onze activiteiten.

 1. A.D.G. DAKWERKEN

  België

  ADG (Alle Dak- en Gevelbekleding) is gespecialiseerd in het maken van nieuwe daken en herstellingen aan bestaande daken en gevelbekledingen in Antwerpen en wijde omgeving (provincie Antwerpen, provincie Oost-Vlaanderen). Wij renoveren zowel hellende als platte daken. Wij bespreken samen met u de ideale bekleding voor uw dak: roofing, pannen, leien, epdm, etc. Voor gevels maken we vaak gebruik van sidings, leien, van Eternit.Maar ook bekleding in hout behoren tot de mogelijkheden en dit alles met of zonder isolatie.

 2. LIVINGWOOD

  België

  LivingWood bouwt alleen woningen en villa’s in houtskeletbouw. Wij zijn actief in heel Vlaanderen. De talrijke voordelen - waaronder de hoge isolatiewaardes en de lange levensduur - maken van houtskelet de bouwmethode van de toekomst. Dankzij onze decennialange expertise in dit vakgebied, de ervaren eigen vakmensen en een volledig uitgeruste schrijnwerkerij maakt u met LivingWood de juiste keuze. Laat u overtuigen door onze eigen aanpak, de technische kwaliteiten en onze talrijke realisaties van woningen en villa’s in houtskeletbouw.

 1. UNICAS

  België

  Unicas profileert zich als bouwpromotor van zowel woningen als appartementen. Door de jaren heen heeft Unicas een grote ervaring opgebouwd met de bouw van zowel nieuwbouwwoningen als van diverse appartementsgebouwen verspreid over heel Vlaanderen. Rekening houdend met de doelgroep van elke regio trachten wij telkens het juiste project op de markt te brengen. Of het nu een appartementsontwikkeling of een individuele woning betreft, de werkwijze van Unicas blijft steeds dezelfde. Transparantie, flexibiliteit, een persoonlijke begeleiding en interactie met de bouwheer zijn onze garanties voor een goede samenwerking. De dossierbeheerders verzorgen de administratieve kant van uw project en begeleiden u bij het maken van verschillende keuzes, terwijl de werfleiders waken over een goede uitvoering, volgens de regels van de kunst. Unicas betekent kortom 'Uniek Wonen'.

 2. KETS WONINGBOUW

  België

  Wij bouwen traditioneel in verschillende bouwstijlen, volledig op maat! Gaat u bouwen? Zoekt u een aannemer die kwaliteit voorop stelt? 
Die uw project begeleidt van de eerste tot de laatste steen? 
Bij Kets Woningbouw bouwen we uw droomhuis met dezelfde liefde waarmee we ons eigen huis zouden bouwen. En dat merkt u tot in het fijnste detail. Kets Woningbouw levert jaarlijks een beperkt aantal huizen af. Een bewuste keuze, want kwaliteit primeert. Verwacht dus geen klassieke sleutel-op-de-deur. Maar een woning die u op het lijf geschreven is: perfect maatwerk. Onze meerwaarde? Doorgewinterde vakmensen op wie u kunt bouwen. Een ploeg die met de grootste zorg een woning uit de duizend voor u verwezenlijkt. Reken op een persoonlijke aanpak, een voortreffelijke begeleiding en een vlotte communicatie.

 3. SCHOTTE

  Nederland

  Uw partner in sloop- en demontageprojecten! Schotte B.V. is een gerenommeerd en modern industrieel sloopbedrijf dat wereldwijd oplossingen biedt voor het slopen, ontmantelen en/of demonteren van industriële- en civiele bouwwerken. Wij zijn gespecialiseerd in chemische en petrochemische installaties. We beschikken over alle op ons vakgebied verkrijgbare certificaten en de meest moderne CE-gekeurde machines met bijbehorend equipment. Op deze manier staan wij voor een veilige en voor u meest economische manier van werken. Bij al onze projecten is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het bieden van hoogwaardige service en kwaliteit tegen een concurrerende prijs ons uitgangspunt. Door innovatief te handelen halen we steeds meer uit afval en stimuleren zo hergebruik. Dit levert onze opdrachtgevers geld op en spaart het milieu!

 4. MATEXI

  België

  Matexi stelt u kwaliteitswoningen en -appartementen voor in buurten waar wonen tegelijk betaalbaar en duurzaam is: ecologisch, voor de lange duur. Betrouwbare kwaliteit, die de mogelijkheden van elk budget maximaliseert, en op termijn meerwaarde creëert. Wij willen van iedere thuis een betere plaats om te wonen maken. Daarom creëren wij buurten die inspireren om samen meer van het leven te maken. Voor mensen die niet alleen nieuwsgierig zijn naar de eigenheid van hun persoonlijke woning, maar actief openstaan voor al wat de wereld rondom hen te bieden heeft.

 5. STROECKX AFBRAAKWERKEN

  België

  Stroeckx Afbraakwerken, gevestigd in Wommelgem, is de specialist in afbraakwerken en slopingswerken. Dankzij 30 jaar ervaring hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. Afbraakwerken We zijn gespecialiseerd in het ontmantelen, het afbreken en uitbreken van alle gebouwen. We werken zowel voor particulieren als industrie. U kan bij ons terecht voor alle afbraakwerken, met als specialiteit betonwerken binnen gebouwen. Rustieke bouwmaterialen Wij verkopen ook rustieke bouwmaterialen zoals oude steen en hout.

 6. NEOBUDMA SP. Z O.O.

  Polen

  Een Poolse bouwonderneming met een lange traditie, hoofdzakelijk werkzaam in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Civieltechnische constructies zijn onze specialiteit. Wij houden ons bezig met zowel de ruwbouw van bouwwerken als met de bouw met prefab betonnen elementen – de zogenoemde prefab assemblage. Onze meest voorkomende werkzaamheden zijn timmerwerk, metselwerk en betonwerk. Tegenwoordig hebben wij ongeveer 170 hooggespecialiseerde arbeiders in de bovengenoemde landen, die werken op talrijke bouwplaatsen.

 7. COSMO

  België

  Cosmo Afbraakwerken staat voor een totaal aanpak, of het nu particulier, bedrijven of bouwbedrijven zijn. Bij Cosmo helpen wij U graag verder. U kan bij ons terecht voor: Algemene sloopwerken Privé-woningen, appartementsgebouwen, ... Industriële sloopwerken Het slopen van oude bedrijfsgebouwen, afbraak van grote fabrieken, metaal- en betonconstructies... Ontmantelingswerken U wil uw woning volledig laten strippen tot op de structuur, ook hier kan Cosmo U met raad en daad bijstaan. Plafonds, tapijten, elektriciteit, wij verwijderen het totaalpakket voor U zowel privé als professioneel. Cosmo beschikt over een uitgebreid en up-to-date machinepark, van machines (600kg) die door een deuropening kunnen tot machines (50 ton) die tot op een hoogte van 20m kunnen afbreken, dit om alle werken met de grootste precisie en ook in de beste omstandigheden te kunnen uitvoeren.

 8. H B S

  België

  HBS is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de Vanhout Groep. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen en budgetten. Op die manier streven we naar duurzame relaties met tevreden klanten. HBS stelt zich op als ethisch partner en zoekt samen met zijn klanten en betrokkenen vanaf het begin van het project naar een optimale verhouding prijs-kwaliteit. HBS onderscheidt zich door een innovatie projectaanpak en uitvoering. Het is onze ambitie om de beste te zijn binnen onze sector. Ons gemotiveerd team van deskundige en vakbekwame medewerkers vormt hiervoor de beste garantie. HBS hecht veel belang aan een goede levenskwaliteit voor alle medewerkers. Wij creëren een aangename en veilige werkomgeving en bieden hen alle kansen op ontplooiing.

 1. A.D.W. NV

  België

  ADW is een dakdichtingsbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van soepele kunststofmaterialen op platte, hellende en gebogen daken van private en industriële projecten. Sinds de oprichting in 1992 heeft adw altijd en uitsluitend met hoogwaardige kunststofmaterialen gewerkt. De doordachte keuze om enkel duurzame membranen aan te bieden heeft ADW een kwaliteitsimago opgeleverd dat zich vertaalde in een snelle groei en miljoenen m² uitgevoerde projecten tot ver over de landsgrenzen. Een keuze die mee aan de grondslag van het 'ADW–succesverhaal' ligt. ADW helpt u als bouwheer, architect of aannemer zowel in het verdichten van nieuwe daken als het realiseren van complexe renovatieprojecten.

 2. ALGEMENE ONDERNEMING DRIESEN

  België

  Driesen ontstond in 1936, toen nog als carrosseriebedrijf, maar na verloop van tijd verschoven de activiteiten in de richting van de bouw. Het carrosseriewerk, dat toen nog veel houtschrijnwerk inhield, lag aan de basis van de blijvende interesse binnen het bedrijf voor schrijnwerk en interieurbouw. Terwijl onze metsers en bekisters zich toeleggen op de ruwbouw van onze projecten, schakelen wij voor de afwerking onze eigen afdeling interieurbouw in, die bediend wordt vanuit de schrijnwerkerij op onze bedrijfsterreinen en die versterkt wordt door een kleine ploeg sanitair & cv. Alle andere werken worden door ons, als algemene aannemer, gecoördineerd. De combinatie van enerzijds eigen vakkennis en anderzijds een lange ervaring met het inschakelen en coördineren van een breed spectrum van professionals uit de bouwwereld, leidde tot de succesvolle realisatie van een grote diversiteit van projecten in Limburg, maar ook buiten de provinciegrenzen. Het gaat hier met name om appartementen, serviceflats, rusthuizen, sport- en evenementenhallen, scholen, culturele centra, bedrijfsgebouwen, banken, enzovoort.

 3. AANNEMINGSBEDRIJF PRINCEN

  België

  De sleutel tot ons succes hierin is dat wij de lat zeer hoog leggen: alle kleine en grote projecten worden door ons uitgevoerd alsof wijzelf de eindklant zijn. Bij vele bedrijven wordt enkel maar gekeken naar de productie en het rendement. Voor ons primeert echter de kwaliteit. Vele firma's ( vooral actief in de distributieleidingen) willen zo snel mogelijk veel winst maken : als de leidingen in de grond zitten kunnen ze factureren en geld verdienen, hoe ze erin zitten maakt niets uit. Vooral de meters per dag primeren. Dit is volgens ons echter een korte termijn visie. Wij zijn zelf overtuigd van een lange termijnvisie: alle leidingen moeten op een degelijke manier ingegraven worden, meedenken met de klant, partnerships met de klant afsluiten. Dit alles heeft er toe geleid dat wij vooral lange termijn samenwerkingen hebben kunnen aangaan, dat er een wederzijds vertrouwen heerst tussen ons en de klanten en dat wij reeds van bij de aanbestedingsfase bij het werk betrokken worden. Het resultaat van al onze inspanningen kan u bekijken in het deel projecten waar wij de komende tijd al de projecten die wij uitgevoerd hebben en aan het uitvoeren zijn aan u zullen voorstellen.

 4. ACKX

  België

  Onze specialiteit? Dat zijn ontmantelingen en binnenafbraakwerken. Onze ervaring en professionele machines zorgen ervoor dat alle sloopwerkzaamheden, ook in het centrum van de stad, volledig veilig en efficiënt gebeuren. Reken op ACKX BVBA voor het uitvoeren van al uw grondwerken. Van het uitgraven van bouwputten of kelders tot nivelleringswerken en het ophogen van terreinen. Wij verkopen oude bouwmaterialen voor recuperatie. Dit met een ruim assortiment bakstenen en gevelstenen. Niet enkel efficiëntie en een economische oplossing bieden voor onze klanten is belangrijk voor ons. Ook veiligheid, gezondheid en het milieu worden hoog in het vaandel gedragen. Als milieubewust bedrijf gaan wij steeds voor maximale recyclage van de afbraakmaterialen.

 5. ALBO BETONBOUW

  België

  ALBO Betonbouw N.V., de specialist in de betonwereld, werd opgericht in 1990. Sindsdien hebben wij een ruime ervaring kunnen opbouwen. Onze werknemers zorgen er steeds voor dat jaarlijks 150 à 200 werven in België en Nederland gegarandeerd tijdig worden opgeleverd. 100% vaste planning dragen wij namelijk hoog in het vaandel. Je kan bij ons terecht voor al je betonwerken zoals betonkelders, betonwanden, betonvloeren, ... De +/- 50.000m³ beton die ALBO Betonbouw NV jaarlijks verwerkt, dragen een 10-jarige garantie. Op deze manier zorgen wij steeds voor de beste en goedkoopste bewerking van uw project. Al onze opdrachten worden rechtstreeks door eigen mensen uitgevoerd. Tevens wordt alle bewapening, die in onze betonconstructies gaan, in eigen atelier op maat gemaakt zodat wij zeker zijn dat uw bouwproject tijdig en perfect in orde is.

 6. HORNICUB

  België

  Hornicub is reeds meer dan 30 jaar een vaste waarde. Het bedrijf richtte zich initieel voornamelijk naar de standaardkeukens en doe-het-zelf markt. De overname in 1997 door Dirk Destrooper betekende echter een ommezwaai: naast de standaardkeukens mocht ook het maatwerk niet ontbreken. Vandaag is het bedrijf gericht op de totale inrichting voor zowel privé, overheid als bedrijven. Hornicub is een ervaren uitvoerende partner voor architecten, bekende retailmerken en particuliere interieurprojecten. Wij staan voor de totale beheersing van de meest uiteenlopende realisaties, zodat onze klanten bevrijd worden van kopzorgen over de diverse deelaspecten van een werf. In samenspraak wordt de ‘to do’-lijst opgesteld met precieze timing. Professionele klanten kunnen zich zo maximaal op hun corebusiness concentreren. Particuliere klanten worden enkel met de aangename kanten van de realisatie geconfronteerd.

 7. JBK PROJECTBOUW

  België

  JBK is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij ontwikkelen niet alleen projecten, maar nemen met eigen medewerkers ook de volledige detailafwerking voor onze rekening. Hierdoor kunnen we de werkzaamheden nauwgezet opvolgen. Wij als zaakvoerders volgen en sturen het bouwproces van A tot Z. Bovendien zijn we alle dagen zelf op de werf aanwezig. JBK staat voor een persoonlijke aanpak waarbij alles rechtstreeks met de klant besproken wordt. Door de keuzevrijheid van de klant zijn er geen twee identieke wooneenheden bij ons te vinden. Wenst de klant bijvoorbeeld enkele specifieke meubelen mee te brengen, dan kunnen kleine wijzigingen voor dit maatwerk in de ruwbouwfase toch kosteloos uitgevoerd worden. Of wil de klant een extra toilet? Indien mogelijk realiseren we dit.

 8. INTER SYSTEMS

  België

  Inter-Systems verwerkt reeds sinds 1984 VOLKERN in allerhande toepassingen en is zowel op de Belgische als buitenlandse markt actief. Onze exportpartners hebben vestigingen in zowel West- als Oost-Europa. De specifieke eigenschappen van VOLKERN, ook wel bekend als HPL (High Pressure Laminate) maken het materiaal uiterst geschikt voor toepassingen in vochtige en publieke ruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen, evenals in de productie van omkleedcabines en lockers voor zwembaden, de farmaceutische-, vlees-, melk- en andere industrieën. In nauwe samenwerking met onze partners en klanten streven we voor ieder project steeds naar het beste resultaat. Via geautomatiseerde productiemethoden, de ontwikkeling van intuïtieve modulaire producten, duidelijke handleidingen en een servicegerichte interne klantendienst trachten wij steeds een concurrentieel voordeel aan te houden. Volkern is naast binnen- ook verkrijgbaar in buitenkwaliteit. Het wordt reeds veelvuldig verwerkt in gevelbekleding, bekleding van kroonlijsten, dakkapellen enz. Dit geldt zowel voor particuliere woningbouw als voor grote industriële projecten. Sinds 2006 is Inter-Systems eveneens een erkend CORIAN-verwerker. Onze afzetmarkt is hierbij voornamelijk gericht op het aanleveren van werkbladen voor interieurbouwers en schrijnwerkers.

 9. HUYSMANS & ZONEN

  België

  Bouwen of verbouwen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle (ruw)bouwmaterialen. Van kelder tot dak ... wij hebben altijd wel de juiste kwaliteitsmaterialen. Laat u door ons ook adviseren voor een optimaal resultaat. Isoleren is in de huidge tijden niet alleen een eis van de overheid. Het zorgt voor een langdurende aangename leefomgeving. Ook voor de verfraaiing van uw tuin, oprit of parking hebben wij de gepaste klinker of bestratingsmaterialen. U bent bij ons steeds welkom voor afhalingen, maar desgewenst doen wij alles om bij u op de afgesproken tijden te leveren.

 10. JANSSEN MATHIEU & ZONEN

  België

  Janssen Mathieu & Zn NV staat garant voor algemene grondwerken, wegeniswerken, omgevingswerken en nivelleringswerken. Door een uitgebreid machinepark bieden wij U steeds de beste oplossingen en prijzen voor uw uit te voeren werken. Door onze jarenlange ervaring en onze lasergestuurde machines kunnen wij alle opdrachten met de grootste precisie uitvoeren. Of het nu gaat om het verharden van een parking, bouwklaarmaken van gronden, uitgraven van kelders of zwembaden, zaaiklaarleggen van percelen of tuinen, nivelleren van pistes of industrieterreinen, ..... Janssen Mathieu & Zn NV zorgt ervoor dat U als klant tevreden kan zijn.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ruwbouw - Import export

Aantal resultaten

87.374 Bedrijven