• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ruwbouw

Resultaten voor

Ruwbouw - Import export

 1. BERFA GROUP

  Turkije

  Berfa Group is gespecialiseerd in de fabricage en levering van woninginrichting, kantoormeubilair, matrascomponenten, beddengoed, huistextiel en staaldraden en veren. Berfa Group exporteert tot nu toe naar meer dan 70 landen.In veel regio's van de wereld heeft Berfa Group talrijke referentieklanten, producten en projectproducten.Berfa Group beschouwt alle klanten als zakenpartners en toont hoge prestaties voor hun volle tevredenheid.Berfa Group neemt deel aan hotelgebouwen, interieurontwerp en decoraties en meubels, waaronder hotelbedden, matrassen en textiel.Ook renoveren we bestaande hotels.Bovendien voorzien we kantoren, restaurants, villa's, bars, scholen en ziekenhuizen met specifieke projectapparatuur.De missie van Berfa Group is om producten en diensten van de beste kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen.Berfa Group ontwerpt zorgvuldig uw volledige woon- en werkruimte volgens uw vereisten om ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen.

 2. HIT HOLZINDUSTRIE TORGAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. MÉTHOCAD

  Frankrijk

 4. NIS - NORDIC INDUSTRIAL SERVICES GMBH

  Duitsland

 5. DRESDNER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ECOPROJEKT BERATUNGS-, PLANUNGS- UND ERRICHTUNGS- GMBH

  Oostenrijk

 2. KAPIPRO

  Duitsland

 3. FONTANA INTERNATIONAL GMBH

  Oostenrijk

 4. PROVENCE FACADE

  Frankrijk

 5. LUYTEN

  België

  Luyten Interior Contractors werd in 1969 opgericht als schrijnwerkersbedrijf met specialisatie in trappen, binnendeuren en meubels. Het familiebedrijf kende een voorspoedige groei en verlegde het actieterrein naar alles omvattende interieurbouw. Wij beschouwen de samenwerking met ontwerpers en architecten als essentieel voor het behalen van onze eigen kwaliteitsdoelstelling. De scheiding van de creatieve en uitvoerende fase werkt stimulerend voor alle betrokken partijen en garandeert elke opdrachtgever een maximaal gepersonaliseerde realisatie van zijn project.Luyten Interior Contractors staat voor totaalaanneming voor interieurbouw, een missie die we opvatten als de volledige organisatie en uitvoering van alle werken die aan bod komen binnen het project, van sloopwerken tot en met finale poetsbeurt voor de oplevering.

 1. AA IJZERLAND

  België

  AA Ijzerland Is specialist in oude metalen en afbraakwerken. De activiteiten van ijzerland zijn rond het ophalen van metaalschroot. Zo verzorgen wij onder meer het ophalen, vervoeren en opslaan van alle metaalschroot, ferro- en non-ferro, buiten gebruik gestelde toestellen en machines, buiten gebruik gestelde houders enz. Tevens hebben we twee gerelateerde onderafdelingen waarin we enerzijds afbraakwerken en anderzijds tankreiniging verzorgen. Manuten tiewerken, 'Industrial Moving and Handling' behoren ook tot onze activiteiten.

 2. NEOBUDMA SP. Z O.O.

  Polen

  Een Poolse bouwonderneming met een lange traditie, hoofdzakelijk werkzaam in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Civieltechnische constructies zijn onze specialiteit. Wij houden ons bezig met zowel de ruwbouw van bouwwerken als met de bouw met prefab betonnen elementen – de zogenoemde prefab assemblage. Onze meest voorkomende werkzaamheden zijn timmerwerk, metselwerk en betonwerk. Tegenwoordig hebben wij ongeveer 170 hooggespecialiseerde arbeiders in de bovengenoemde landen, die werken op talrijke bouwplaatsen.

 1. DE WITTE

  België

  Al 20 jaar lang specialiseren wij ons in de renovatie van zowel platte als hellende daken met pannen, leien of roofing. Wij staan klaar om met een zelfwerkend patroon uw dakwerken uit te voeren, gaande van kleine herstellingen tot totale dakrenovaties inclusief daktimmer, dakkapel, ... Ook vernieuwen wij uw bestaande gevelbekleding of voorzien wij uw gevel van leien, siding, ceder, multiboard, plastiek, gevel-roofing of dakpannen. Op vraag van de klant kunnen wij de gevel eerst voorzien van gevel-isolatie.

 2. SCHOTTE

  Nederland

  Uw partner in sloop- en demontageprojecten! Schotte B.V. is een gerenommeerd en modern industrieel sloopbedrijf dat wereldwijd oplossingen biedt voor het slopen, ontmantelen en/of demonteren van industriële- en civiele bouwwerken. Wij zijn gespecialiseerd in chemische en petrochemische installaties. We beschikken over alle op ons vakgebied verkrijgbare certificaten en de meest moderne CE-gekeurde machines met bijbehorend equipment. Op deze manier staan wij voor een veilige en voor u meest economische manier van werken. Bij al onze projecten is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het bieden van hoogwaardige service en kwaliteit tegen een concurrerende prijs ons uitgangspunt. Door innovatief te handelen halen we steeds meer uit afval en stimuleren zo hergebruik. Dit levert onze opdrachtgevers geld op en spaart het milieu!

 3. MATEXI

  België

  Matexi stelt u kwaliteitswoningen en -appartementen voor in buurten waar wonen tegelijk betaalbaar en duurzaam is: ecologisch, voor de lange duur. Betrouwbare kwaliteit, die de mogelijkheden van elk budget maximaliseert, en op termijn meerwaarde creëert. Wij willen van iedere thuis een betere plaats om te wonen maken. Daarom creëren wij buurten die inspireren om samen meer van het leven te maken. Voor mensen die niet alleen nieuwsgierig zijn naar de eigenheid van hun persoonlijke woning, maar actief openstaan voor al wat de wereld rondom hen te bieden heeft.

 4. KETS WONINGBOUW

  België

  Wij bouwen traditioneel in verschillende bouwstijlen, volledig op maat! Gaat u bouwen? Zoekt u een aannemer die kwaliteit voorop stelt? 
Die uw project begeleidt van de eerste tot de laatste steen? 
Bij Kets Woningbouw bouwen we uw droomhuis met dezelfde liefde waarmee we ons eigen huis zouden bouwen. En dat merkt u tot in het fijnste detail. Kets Woningbouw levert jaarlijks een beperkt aantal huizen af. Een bewuste keuze, want kwaliteit primeert. Verwacht dus geen klassieke sleutel-op-de-deur. Maar een woning die u op het lijf geschreven is: perfect maatwerk. Onze meerwaarde? Doorgewinterde vakmensen op wie u kunt bouwen. Een ploeg die met de grootste zorg een woning uit de duizend voor u verwezenlijkt. Reken op een persoonlijke aanpak, een voortreffelijke begeleiding en een vlotte communicatie.

 5. UNICAS

  België

  Unicas profileert zich als bouwpromotor van zowel woningen als appartementen. Door de jaren heen heeft Unicas een grote ervaring opgebouwd met de bouw van zowel nieuwbouwwoningen als van diverse appartementsgebouwen verspreid over heel Vlaanderen. Rekening houdend met de doelgroep van elke regio trachten wij telkens het juiste project op de markt te brengen. Of het nu een appartementsontwikkeling of een individuele woning betreft, de werkwijze van Unicas blijft steeds dezelfde. Transparantie, flexibiliteit, een persoonlijke begeleiding en interactie met de bouwheer zijn onze garanties voor een goede samenwerking. De dossierbeheerders verzorgen de administratieve kant van uw project en begeleiden u bij het maken van verschillende keuzes, terwijl de werfleiders waken over een goede uitvoering, volgens de regels van de kunst. Unicas betekent kortom 'Uniek Wonen'.

 6. LIVINGWOOD

  België

  LivingWood bouwt alleen woningen en villa’s in houtskeletbouw. Wij zijn actief in heel Vlaanderen. De talrijke voordelen - waaronder de hoge isolatiewaardes en de lange levensduur - maken van houtskelet de bouwmethode van de toekomst. Dankzij onze decennialange expertise in dit vakgebied, de ervaren eigen vakmensen en een volledig uitgeruste schrijnwerkerij maakt u met LivingWood de juiste keuze. Laat u overtuigen door onze eigen aanpak, de technische kwaliteiten en onze talrijke realisaties van woningen en villa’s in houtskeletbouw.

 7. COSMO

  België

  Cosmo Afbraakwerken staat voor een totaal aanpak, of het nu particulier, bedrijven of bouwbedrijven zijn. Bij Cosmo helpen wij U graag verder. U kan bij ons terecht voor: Algemene sloopwerken Privé-woningen, appartementsgebouwen, ... Industriële sloopwerken Het slopen van oude bedrijfsgebouwen, afbraak van grote fabrieken, metaal- en betonconstructies... Ontmantelingswerken U wil uw woning volledig laten strippen tot op de structuur, ook hier kan Cosmo U met raad en daad bijstaan. Plafonds, tapijten, elektriciteit, wij verwijderen het totaalpakket voor U zowel privé als professioneel. Cosmo beschikt over een uitgebreid en up-to-date machinepark, van machines (600kg) die door een deuropening kunnen tot machines (50 ton) die tot op een hoogte van 20m kunnen afbreken, dit om alle werken met de grootste precisie en ook in de beste omstandigheden te kunnen uitvoeren.

 8. CPH

  België

  Uw gevel, onze zorg. Dat is onze slogan. CPH bvba plaatst allerhande geventileerde gevelbekledingen, nl. vezelcement platen, kunststof panelen, rockpanel, houten bekleding, … Alles wordt geplaatst op een houten of aluminium draagstructuur, voldoende geïsoleerd volgens de richtlijnen. De mogelijkheden zijn enorm én de afwerking is een streling voor het oog. Reeds 35 jaar zorgen wij voor de perfecte afwerking van gevels. Vele duizenden m² gevelbekleding werden reeds kraaknet geplaatst, met oog voor detail. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleide mensen met de nodige kennis van zaken. Doordat we met een beperkt team van mensen werken, kunnen we goed inspelen op elke vraag. Onze projecten gaan van totaalbekledingen qua gevelbekleding voor heuse kantoor- of fabrieksgebouwen tot de kleinere gevels van gebouwen of appartementen.

 1. H B S

  België

  HBS is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de Vanhout Groep. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen en budgetten. Op die manier streven we naar duurzame relaties met tevreden klanten. HBS stelt zich op als ethisch partner en zoekt samen met zijn klanten en betrokkenen vanaf het begin van het project naar een optimale verhouding prijs-kwaliteit. HBS onderscheidt zich door een innovatie projectaanpak en uitvoering. Het is onze ambitie om de beste te zijn binnen onze sector. Ons gemotiveerd team van deskundige en vakbekwame medewerkers vormt hiervoor de beste garantie. HBS hecht veel belang aan een goede levenskwaliteit voor alle medewerkers. Wij creëren een aangename en veilige werkomgeving en bieden hen alle kansen op ontplooiing.

 2. DE BRANDT

  België

  Ervaring & kwaliteit. De Brandt is een echt familiebedrijf dat uitblinkt op het gebied van waterbouwkunde, bouwkunde, kraanverhuur en zandhandel. Hierbij zijn jarenlange ervaring en een prima kwaliteit belangrijke factoren. 1) Waterbouwkunde Bouwen en herstellen van kaaimuren, sluizen, oeververstevigingen, heiwerken, boren van ankers, baggerwerken en onderhoud van de verschillende waterlopen. 2) Bouwwerken Ruwbouw en totaalaanneming van middelgrote appartementsgebouwen (4 tot 60 appartementen) alsook kantoor- en industriebouw. 3) Kraanverhuur Verhuren van recente, moderne telescopische kranen, met een hijsvermogen tussen 30 en 500 ton. 4) Zandhandel Leveren van granulaten bij de klant per schip of rechtstreeks op de werf. Wij beschikken over eigen schepen wat resulteert in een flexibele levering volledig volgens de wensen van de klant.

 3. HEVI

  België

  HEVI BVBA heeft momenteel de mogelijkheid volgende werkzaamheden uit te voeren: funderingsputten met een diameter van 1, 00 m tot 2, 00 m grondverdringende schroefpalen tot diameter 600 mm verbuisde schroefboorpalen berlinerwanden grondankers micropalen onderschoeiingen secans en tangentspalenwanden storten van wanden en vloerplaat tot gelijkvloers Met deze verscheidenheid aan methodes en tal van referenties is het aangewezen de firma HEVI BVBA te contacteren alvorens een bouwproject op te starten. Door de samenwerking met de bouwheer, architect, studiebureel e.d. kan worden overgegaan tot het zoeken naar de méést veilige en economische manier van uitvoering.

 4. AANNEMINGSBEDRIJF PRINCEN

  België

  De sleutel tot ons succes hierin is dat wij de lat zeer hoog leggen: alle kleine en grote projecten worden door ons uitgevoerd alsof wijzelf de eindklant zijn. Bij vele bedrijven wordt enkel maar gekeken naar de productie en het rendement. Voor ons primeert echter de kwaliteit. Vele firma's ( vooral actief in de distributieleidingen) willen zo snel mogelijk veel winst maken : als de leidingen in de grond zitten kunnen ze factureren en geld verdienen, hoe ze erin zitten maakt niets uit. Vooral de meters per dag primeren. Dit is volgens ons echter een korte termijn visie. Wij zijn zelf overtuigd van een lange termijnvisie: alle leidingen moeten op een degelijke manier ingegraven worden, meedenken met de klant, partnerships met de klant afsluiten. Dit alles heeft er toe geleid dat wij vooral lange termijn samenwerkingen hebben kunnen aangaan, dat er een wederzijds vertrouwen heerst tussen ons en de klanten en dat wij reeds van bij de aanbestedingsfase bij het werk betrokken worden. Het resultaat van al onze inspanningen kan u bekijken in het deel projecten waar wij de komende tijd al de projecten die wij uitgevoerd hebben en aan het uitvoeren zijn aan u zullen voorstellen.

 5. A.D.W. NV

  België

  ADW is een dakdichtingsbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van soepele kunststofmaterialen op platte, hellende en gebogen daken van private en industriële projecten. Sinds de oprichting in 1992 heeft adw altijd en uitsluitend met hoogwaardige kunststofmaterialen gewerkt. De doordachte keuze om enkel duurzame membranen aan te bieden heeft ADW een kwaliteitsimago opgeleverd dat zich vertaalde in een snelle groei en miljoenen m² uitgevoerde projecten tot ver over de landsgrenzen. Een keuze die mee aan de grondslag van het 'ADW–succesverhaal' ligt. ADW helpt u als bouwheer, architect of aannemer zowel in het verdichten van nieuwe daken als het realiseren van complexe renovatieprojecten.

 6. A.D.G. DAKWERKEN

  België

  ADG (Alle Dak- en Gevelbekleding) is gespecialiseerd in het maken van nieuwe daken en herstellingen aan bestaande daken en gevelbekledingen in Antwerpen en wijde omgeving (provincie Antwerpen, provincie Oost-Vlaanderen). Wij renoveren zowel hellende als platte daken. Wij bespreken samen met u de ideale bekleding voor uw dak: roofing, pannen, leien, epdm, etc. Voor gevels maken we vaak gebruik van sidings, leien, van Eternit.Maar ook bekleding in hout behoren tot de mogelijkheden en dit alles met of zonder isolatie.

 7. ROBKEMPENEERS

  België

  Reeds meer dan 30 jaar is de NV Kempeneers met zaakvoerder Roger Kempeneers een gevestigde waarde in de sector van de grond- en afbraakwerken. Jaar na jaar wordt er zwaar geïnvesteerd in het machinepark om dit modern te houden, om een antwoord te bieden op steeds wijzigende uitvoeringsmethodes en risico's op ongevallen voor het personeel tot een minimum te herleiden. Een team van gespecialiseerde grond- en afbraakwerkers staat ter beschikking voor alle mogelijke opdrachten. Sedert 2001 werd AKR bvba opgericht als de groene poot van de onderneming. Deze firma heeft zich intussen gespecialiseerd in bodemsaneringen, grond- en afbraak werken, het rooien van bomen, hakselen van hout en het bouwrijp maken van terreinen.

 8. HURO

  België

  Huro. Dat is de familie Huyghe, sinds 1946 specialist in dakbedekking voor platte en licht hellende daken. Vandaag staat met de broers Dirk, Luc, Wim, Claude en Christophe Huyghe de derde generatie aan het roer. 30 jaar lang Bitumineuze kwaliteit Een duurzame dakbedekking met een lange levensduur en bewezen kwaliteit: dat is een bitumineuze dakdichting. Afhankelijk van de omgeving, het gebouw en het doel kiezen we samen met jou voor de gepaste waterdichte oplossing. Met ervaren en professionele plaatsing. Dat spreekt voor zich. Nieuwbouw en renovatie Kantoren, moderne woningen, magazijnen, scholen, industriële daken en noem maar op. De dakbedekkers van Huro zijn experten in zowel nieuwbouw als renovatie. We houden van grote oppervlaktes, zowel platte daken als daken met een lichte helling. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk Geniet van de waterdichtheid en langdurige kwaliteit van een intelligente dakbedekking. Als specialist in bitumineuze dakbedekking volgen we de nieuwste technieken en materialen op de voet. Zoals DuO, een intelligente, waterdichte dakbedekking voor elke toepassing. Ook voor nieuwe mogelijkheden maak je gebruik van onze ervaring.

 9. JBK PROJECTBOUW

  België

  JBK is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij ontwikkelen niet alleen projecten, maar nemen met eigen medewerkers ook de volledige detailafwerking voor onze rekening. Hierdoor kunnen we de werkzaamheden nauwgezet opvolgen. Wij als zaakvoerders volgen en sturen het bouwproces van A tot Z. Bovendien zijn we alle dagen zelf op de werf aanwezig. JBK staat voor een persoonlijke aanpak waarbij alles rechtstreeks met de klant besproken wordt. Door de keuzevrijheid van de klant zijn er geen twee identieke wooneenheden bij ons te vinden. Wenst de klant bijvoorbeeld enkele specifieke meubelen mee te brengen, dan kunnen kleine wijzigingen voor dit maatwerk in de ruwbouwfase toch kosteloos uitgevoerd worden. Of wil de klant een extra toilet? Indien mogelijk realiseren we dit.

 10. INTER SYSTEMS

  België

  Inter-Systems verwerkt reeds sinds 1984 VOLKERN in allerhande toepassingen en is zowel op de Belgische als buitenlandse markt actief. Onze exportpartners hebben vestigingen in zowel West- als Oost-Europa. De specifieke eigenschappen van VOLKERN, ook wel bekend als HPL (High Pressure Laminate) maken het materiaal uiterst geschikt voor toepassingen in vochtige en publieke ruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen, evenals in de productie van omkleedcabines en lockers voor zwembaden, de farmaceutische-, vlees-, melk- en andere industrieën. In nauwe samenwerking met onze partners en klanten streven we voor ieder project steeds naar het beste resultaat. Via geautomatiseerde productiemethoden, de ontwikkeling van intuïtieve modulaire producten, duidelijke handleidingen en een servicegerichte interne klantendienst trachten wij steeds een concurrentieel voordeel aan te houden. Volkern is naast binnen- ook verkrijgbaar in buitenkwaliteit. Het wordt reeds veelvuldig verwerkt in gevelbekleding, bekleding van kroonlijsten, dakkapellen enz. Dit geldt zowel voor particuliere woningbouw als voor grote industriële projecten. Sinds 2006 is Inter-Systems eveneens een erkend CORIAN-verwerker. Onze afzetmarkt is hierbij voornamelijk gericht op het aanleveren van werkbladen voor interieurbouwers en schrijnwerkers.

Filters

Resultaten voor

Ruwbouw - Import export

Aantal resultaten

87.575 bedrijven