• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ruwbouw

Resultaten voor

Ruwbouw - Import export

 1. NEOBUDMA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  Een Poolse bouwonderneming met een lange traditie, hoofdzakelijk werkzaam in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Civieltechnische constructies zijn onze specialiteit. Wij houden ons bezig met zowel de ruwbouw van bouwwerken als met de bouw met prefab betonnen elementen – de zogenoemde prefab assemblage. Onze meest voorkomende werkzaamheden zijn timmerwerk, metselwerk en betonwerk. Tegenwoordig hebben wij ongeveer 170 hooggespecialiseerde arbeiders in de bovengenoemde landen, die werken op talrijke bouwplaatsen.

  Website Open In New icon
 2. MÉTHOCAD

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. DRESDNER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. NIS - NORDIC INDUSTRIAL SERVICES GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. ECOPROJEKT BERATUNGS-, PLANUNGS- UND ERRICHTUNGS- GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. BRANDT EDELSTAHLDACH GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. FONTANA INTERNATIONAL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 3. PROVENCE FACADE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. VERMOBO

  België

  Vermobo is een bedrijf die gespecialiseerd is in hallenbouw en biedt hiermee een complete oplossing voor de agrarische sector en paardensportwereld. We zijn actief in België en nemen ook een deel van de Duitse markt voor onze rekening. Gespecialiseerd in het bouwen van: Fruit- en machineloodsen Sorteerruimtes en magazijnen Bewaarplaatsen voor groenten en aardappelen Opslaghallen, industriële gebouwen voor KMO’s, productiehallen Maneges, rijhallen, stapmolens en paardenstallen. Onze realisaties gebeuren steeds door eigen mensen met de nodige vakkennis, zowel wat tekenwerk, funderingswerken, montage van de stalen constructie, dak en wandbekleding als afwerking betreft. Op die manier volgen we van begin tot einde de werf nauwkeurig op, zodat alles vlot en volgens planning verloopt.

 5. RIZOLIN LLC

  Rusland

  Wij produceren sinds 2009 bouwmaterialen met de merknaam RIZOLIN: zelfklevende waterdichtmakende constructiematerialen en bitumineuze afdekkingen van polymeer voor dakbedekkingswerken. Waterdichtmakende bouwproducten van RIZOLIN zijn van hoge sterkte, duurzaamheid, lage kosten, perfecte hechting op de ondergrond, eenvoudige installatie, esthetisch uiterlijk, plasticiteit, lage arbeidskosten voor het waterdicht maken van gecompliceerde gebieden. RIZOLIN-bouwmaterialen hebben voordelen zoals verwerkbaarheid: • Hoge sterkte - versterkende laag van glasvezelweefsel; • Levensduur - beschermende laag - aluminiumfolie; • Materiaalinstallatie - vuurloze toepassing op elke basis; • Tot 30% elektriciteitsbesparing voor de kamerconditionering en ventilatie tijdens de warme periode van het jaar door het effect van de foliereflectie tot 85% van de zonne-energie.Onze constructiematerialen zijn toepasbaar voor alle waterdichtingswerken.De unieke brandwerende eigenschappen van de bitumineuze materialen: В1, РП1, КП0, Europees certificaat Broof T3.

 1. H B S

  België

  HBS is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de Vanhout Groep. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen en budgetten. Op die manier streven we naar duurzame relaties met tevreden klanten. HBS stelt zich op als ethisch partner en zoekt samen met zijn klanten en betrokkenen vanaf het begin van het project naar een optimale verhouding prijs-kwaliteit. HBS onderscheidt zich door een innovatie projectaanpak en uitvoering. Het is onze ambitie om de beste te zijn binnen onze sector. Ons gemotiveerd team van deskundige en vakbekwame medewerkers vormt hiervoor de beste garantie. HBS hecht veel belang aan een goede levenskwaliteit voor alle medewerkers. Wij creëren een aangename en veilige werkomgeving en bieden hen alle kansen op ontplooiing.

 2. BOUWONDERNEMING JANSSENS

  België

  -Nieuwbouw --- uitvoering in diverse stijlen en bestemd voor diverse doeleinden - zowel voor privégebruik als voor uitvoering van handelsactiviteiten. -Verbouwing en renovatie --- woningen - open, halfopen en gesloten bebouwingen - maar ook appartementen, handelspanden, fabrieksateliers en kantoren; en dit zowel voor totaalrenovaties als voor kleinere verbouwingswerken. Ook in het professionele segment kunnen wij talrijke referenties voorleggen, dit voor uitvoering van renovatiewerken aan winkel- en bedrijfspanden, nieuwbouw van warenhuizen en productie-units, uitbreidingen van fabrieksateliers en carrosserie-afdelingen, maar nog vele meer. -Restauratie --- met behoud en/of reconstructie van historische architectuur en herstel in oorspronkelijk staat - met integratie van hedendaagse elementen volgens uw wensen, de algemeen geldende normen en de hedendaagse levensstijl.

 3. JACOBS I3

  België

  Aannemer Jacobs i3 realiseert uw bouwdroom Als ondernemer wilt u enkel het beste, ook voor uw bedrijfsgebouw. Wilt u een appartement, een kantoor, een industriegebouw, … waarin uw werknemers zich thuis voelen en dat ook nog eens voldoet aan alle mogelijke kwaliteitseisen? Dan is Jacobs i3 dé geknipte partner om uw bouwdroom te realiseren. Een nieuwbouwproject of een renovatieproject: aannemer Jacobs i3 gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Meedenken met de opdrachtgever Samen met uw architect heeft u deze waarden vertaald in een droombeeld. Als aannemer wil Jacobs i3 niet alleen die droom voor u in de werkelijkheid vertalen. Meer nog, waar mogelijk zetten we onze 60 jaar rijke ervaring in om het concept te verbeteren. Dit zowel constructief, esthetisch als budgettair. Ruime ervaring in industriebouw Al meer dan 60 jaar bouwen en renoveren voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers: van openbare besturen over private opdrachtgevers tot bouwpromotoren en collega-aannemers.

 4. LUYTEN

  België

  Luyten Interior Contractors werd in 1969 opgericht als schrijnwerkersbedrijf met specialisatie in trappen, binnendeuren en meubels. Het familiebedrijf kende een voorspoedige groei en verlegde het actieterrein naar alles omvattende interieurbouw. Wij beschouwen de samenwerking met ontwerpers en architecten als essentieel voor het behalen van onze eigen kwaliteitsdoelstelling. De scheiding van de creatieve en uitvoerende fase werkt stimulerend voor alle betrokken partijen en garandeert elke opdrachtgever een maximaal gepersonaliseerde realisatie van zijn project.Luyten Interior Contractors staat voor totaalaanneming voor interieurbouw, een missie die we opvatten als de volledige organisatie en uitvoering van alle werken die aan bod komen binnen het project, van sloopwerken tot en met finale poetsbeurt voor de oplevering.

 5. DE BRUGSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING

  België

  BABO Bouw is een vaste waarde in de bouwsector met het meest uitgebreide aanbod variërend van traditionele ruwbouw, complexe betonstructuren, houtbouw tot renovaties en restauraties. Onze afdelingen : - utiliteitsbouw - residentieel - gevelbekleding - renovatie - industrie BABO Interieur, met haar volledig uitgeruste schrijnwerkerij, staat niet alleen garant voor een kwalitatieve afwerking van private, commerciële en industriële projecten, maar biedt eveneens advies en coördinatie. Onze afdelingen : - openbaar - residentieel - kantoor - winkel - horeca

 6. BOUWPUNT DEKETELAERE

  België

  De Bouwpunt groep bundelt de krachten van verschillende bouwmaterialenwinkels. In de Bouwpunt vestigingen kan je zowat alle professionele bouwmaterialen vinden die je nodig hebt voor een nieuwbouw- of renovatieproject. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot en met interieurafwerking. Je vindt bij Bouwpunt dus echt alles wat je nodig hebt onder 1 dak. Naast het standaardassortiment bieden onze Bouwpunt vestigingen ook toegepaste productgamma's aan. Onze Bouwpunters hebben namelijk elk hun eigen specialisme en expertise uitgebouwd. Voor dergelijke materialen en het bijhorende advies kan je uiteraard terecht bij die gespecialiseerde Bouwpunt vestiging, maar je kan deze specifieke of maatwerkproducten ook vanuit een andere Bouwpunt vestiging bestellen. Onze doeltreffende interne communicatie en logistiek zorgen ervoor dat de bestelling van bij de expert tot in het bouwcenter in je buurt geraakt of zelfs rechtstreeks op de werf geleverd wordt. Als groep kopen we die professionele bouwmaterialen ten slotte ook in grotere aantallen bij de fabrikanten aan. Dat vertaalt zich in competitieve prijzen en een interessant financieel voordeel voor jou. Deketelaere is veel meer dan enkel je leverancier van bouwmaterialen en gereedschappen. Onze klanten verdienen de beste service en daarom verzorgen we bijvoorbeeld ook spoedleveringen op de werf en hebben we ook een helpdesk om al je technische vragen te beantwoorden.

 7. BOUWPUNT DROOGMANS

  België

  De Bouwpunt groep bundelt de krachten van verschillende bouwmaterialenwinkels. In de Bouwpunt vestigingen kan je zowat alle professionele bouwmaterialen vinden die je nodig hebt voor een nieuwbouw- of renovatieproject. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot en met interieurafwerking. Je vindt bij Bouwpunt dus echt alles wat je nodig hebt onder 1 dak. Naast het standaardassortiment bieden onze Bouwpunt vestigingen ook toegepaste productgamma's aan. Onze Bouwpunters hebben namelijk elk hun eigen specialisme en expertise uitgebouwd. Voor dergelijke materialen en het bijhorende advies kan je uiteraard terecht bij die gespecialiseerde Bouwpunt vestiging, maar je kan deze specifieke of maatwerkproducten ook vanuit een andere Bouwpunt vestiging bestellen. Onze doeltreffende interne communicatie en logistiek zorgen ervoor dat de bestelling van bij de expert tot in het bouwcenter in je buurt geraakt of zelfs rechtstreeks op de werf geleverd wordt. Als groep kopen we die professionele bouwmaterialen ten slotte ook in grotere aantallen bij de fabrikanten aan. Dat vertaalt zich in competitieve prijzen en een interessant financieel voordeel voor jou.

 8. VANHOUT.PRO

  België

  BOUW Onze nieuwbouw & renovatie-activiteiten, ruwbouw en afwerking, situeren zich in de volgende segmenten: Industriële gebouwen Projecten in de gezondheidszorg Kantoren Huisvesting Onderwijsinstellingen Handelsruimten ... INTERIEUR Met een eigen productie en plaatsing van kwalitatief maatmeubilair, binnendeuren en totaaluitvoering van interieurinrichting hebben wij een zeer uitgebreide ervaring in volgende sectoren: Gezondheidsinstellingen Kantoor- en vergaderruimten Winkels en handelsruimten Particuliere woningen Praktijken voor vrije beroepen ... AFWERKING Hoogwaardige lakwerken worden uitgevoerd in onze geconditioneerde spuitafdeling. Alle lakken en vernissen Specialiteit hoogglanslak

 9. STROECKX AFBRAAKWERKEN

  België

  Stroeckx Afbraakwerken, gevestigd in Wommelgem, is de specialist in afbraakwerken en slopingswerken. Dankzij 30 jaar ervaring hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. Afbraakwerken We zijn gespecialiseerd in het ontmantelen, het afbreken en uitbreken van alle gebouwen. We werken zowel voor particulieren als industrie. U kan bij ons terecht voor alle afbraakwerken, met als specialiteit betonwerken binnen gebouwen. Rustieke bouwmaterialen Wij verkopen ook rustieke bouwmaterialen zoals oude steen en hout.

 10. DE LEYN BVBA

  België

  Afbraakwerken om op te bouwen Uw bouwprojecten vragen de nodige voorbereiding. Voor u de eerste steen kunt leggen, hebt u professionals nodig die grondig en nauwgezet de site voor u klaar maken, precies zoals u dat wilt. Afbraakwerken De Leyn zorgt hiervoor. Ontwikkelt u als bouwpromotor een site waar u eerst schoon schip moet maken? Of zoekt u als architect een betrouwbare partner om de locatie van uw toekomstig gebouw vrij te maken? Afbraakwerken De Leyn uit Damme, West-Vlaanderen, is een sterk merk voor al uw afbraak- en sloopwerken. Contacteer ons vandaag nog. Al uw sloopwerk regio West- en Oost-Vlaanderen Een specialist in afbraakwerken herkent u aan zijn grondigheid en betrouwbaarheid. Ons team van ervaren arbeiders heeft één expertise: afbraak- en sloopwerken. Onze solide service is gebouwd op vertrouwen en krachtig vakmanschap. Vertrouw op ons voor al uw afbraak- en sloopwerken. Aarzel niet om ons te contacteren voor uw project eender waar in de provincie West-Vlaanderen alsook Oost-Vlaanderen. Afbraakwerken De Leyn maakt er werk van.

 1. HURO

  België

  Huro. Dat is de familie Huyghe, sinds 1946 specialist in dakbedekking voor platte en licht hellende daken. Vandaag staat met de broers Dirk, Luc, Wim, Claude en Christophe Huyghe de derde generatie aan het roer. 30 jaar lang Bitumineuze kwaliteit Een duurzame dakbedekking met een lange levensduur en bewezen kwaliteit: dat is een bitumineuze dakdichting. Afhankelijk van de omgeving, het gebouw en het doel kiezen we samen met jou voor de gepaste waterdichte oplossing. Met ervaren en professionele plaatsing. Dat spreekt voor zich. Nieuwbouw en renovatie Kantoren, moderne woningen, magazijnen, scholen, industriële daken en noem maar op. De dakbedekkers van Huro zijn experten in zowel nieuwbouw als renovatie. We houden van grote oppervlaktes, zowel platte daken als daken met een lichte helling. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk Geniet van de waterdichtheid en langdurige kwaliteit van een intelligente dakbedekking. Als specialist in bitumineuze dakbedekking volgen we de nieuwste technieken en materialen op de voet. Zoals DuO, een intelligente, waterdichte dakbedekking voor elke toepassing. Ook voor nieuwe mogelijkheden maak je gebruik van onze ervaring.

 2. BOUWPUNT O.V.B.

  België

  Sinds 1936 is O.V.B. een begrip in de bouwwereld. Onze ervaring staat borg voor kwaliteit en service voor de klant. Bovendien zorgen wij voor een permanente opleiding van ons personeel. Ons volledig team moet er immers voor zorgen dat wij jou binnenkort tot één van de vaste, tevreden klanten mogen rekenen. Bouwen of verbouwen met O.V.B. betekent een uitgebreid aanbod van steengoede producten! Zowel grondstoffen, ruwbouwmaterialen als bouwspecialiteiten worden dagelijks aangevoerd uit binnen- en buitenland. In onze toonzalen vindt u een exclusief gamma van gevelstenen, dakpannen en tegelsAls vakmensen kennen wij de markt door en door! Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste bouwtechnieken en –materialen. Zij zullen u vrijblijvend en deskundig begeleiden.

 3. HERWEY

  België

  Herwey is een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, infrawerken, reycling en biedt ook een dienst van containerverhuur.Om werkbaar te blijven en om continuïteit te verzekeren volgde in 2003 de verhuis naar het industrieterrein Europark in Lanaken. Naast activiteiten zoals grondverzet, infrawerken, containerverhuur, recyclage van inerte afvalmaterialen werd in 2009 een betoncentrale in gebruik genomen. Hierdoor is Herwey in staat om u gecertificeerde funderingsmaterialen aan te bieden waarop gebouwd kan worden! Naast allerhande funderingsmaterialen kunnen zorgt het bedrijf ook voor het leveren of door u afhalen van teelaarde, aanvullingsmaterialen, siergrinden, etc…

 4. HORNICUB

  België

  Hornicub is reeds meer dan 30 jaar een vaste waarde. Het bedrijf richtte zich initieel voornamelijk naar de standaardkeukens en doe-het-zelf markt. De overname in 1997 door Dirk Destrooper betekende echter een ommezwaai: naast de standaardkeukens mocht ook het maatwerk niet ontbreken. Vandaag is het bedrijf gericht op de totale inrichting voor zowel privé, overheid als bedrijven. Hornicub is een ervaren uitvoerende partner voor architecten, bekende retailmerken en particuliere interieurprojecten. Wij staan voor de totale beheersing van de meest uiteenlopende realisaties, zodat onze klanten bevrijd worden van kopzorgen over de diverse deelaspecten van een werf. In samenspraak wordt de ‘to do’-lijst opgesteld met precieze timing. Professionele klanten kunnen zich zo maximaal op hun corebusiness concentreren. Particuliere klanten worden enkel met de aangename kanten van de realisatie geconfronteerd.

 5. INTERSAN

  België

  Uw specialist-producent van roestvast sanitair, sanitaire totaal oplossingen voor publieke en collectieve voorzieningen. Al meer dan 75 jaar ontwikkelt Intersan oplossingen op maat voor zijn klanten in een steeds sneller evoluerende markt. De Intersan producten leveren hun bijdrage tot de internationale vereisten qua eco classificatie gesteld aan gebouwen, bv. LEED (Leadership in Energy and environmental Design) ontwikkeld door USGBC (U.S. Green Building Council) en HQE (Haute Qualité Environnementale) in Frankrijk en Europa.

 6. ROBKEMPENEERS

  België

  Reeds meer dan 30 jaar is de NV Kempeneers met zaakvoerder Roger Kempeneers een gevestigde waarde in de sector van de grond- en afbraakwerken. Jaar na jaar wordt er zwaar geïnvesteerd in het machinepark om dit modern te houden, om een antwoord te bieden op steeds wijzigende uitvoeringsmethodes en risico's op ongevallen voor het personeel tot een minimum te herleiden. Een team van gespecialiseerde grond- en afbraakwerkers staat ter beschikking voor alle mogelijke opdrachten. Sedert 2001 werd AKR bvba opgericht als de groene poot van de onderneming. Deze firma heeft zich intussen gespecialiseerd in bodemsaneringen, grond- en afbraak werken, het rooien van bomen, hakselen van hout en het bouwrijp maken van terreinen.

 7. K.V.O. GRONDWERKEN

  België

  Prijs en kwaliteitsbewust? U heeft KVO gevonden! Specialist in algemene grondwerken, graafwerken en grondverzet. Nivelleringswerken en afbraakwerken nemen we ook voor onze rekening. Zelfs voor containerverhuur zijn we uw favoriete partner in de provincie Antwerpen. KVO-BVBA uit Kontich bekommert zich over al uw algemene grondwerken. In de ruime zin van het woord. U kan bij ons immers terecht voor graafwerken, grondverzet of nivelleringswerken, maar ook wanneer u onze diensten op uw landbouwgrond nodig heeft, staan wij paraat. Omdat we u niet graag met rommel laten zitten, verzorgen we naast afbraakwerken vanzelfsprekend ook de opruimingswerken. Ook voor containerverhuur of het huren van machines bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u steeds de scherpste prijzen te bieden voor de provincie Antwerpen.

 8. A.D.W. NV

  België

  ADW is een dakdichtingsbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van soepele kunststofmaterialen op platte, hellende en gebogen daken van private en industriële projecten. Sinds de oprichting in 1992 heeft adw altijd en uitsluitend met hoogwaardige kunststofmaterialen gewerkt. De doordachte keuze om enkel duurzame membranen aan te bieden heeft ADW een kwaliteitsimago opgeleverd dat zich vertaalde in een snelle groei en miljoenen m² uitgevoerde projecten tot ver over de landsgrenzen. Een keuze die mee aan de grondslag van het 'ADW–succesverhaal' ligt. ADW helpt u als bouwheer, architect of aannemer zowel in het verdichten van nieuwe daken als het realiseren van complexe renovatieprojecten.

 9. ACKX

  België

  Onze specialiteit? Dat zijn ontmantelingen en binnenafbraakwerken. Onze ervaring en professionele machines zorgen ervoor dat alle sloopwerkzaamheden, ook in het centrum van de stad, volledig veilig en efficiënt gebeuren. Reken op ACKX BVBA voor het uitvoeren van al uw grondwerken. Van het uitgraven van bouwputten of kelders tot nivelleringswerken en het ophogen van terreinen. Wij verkopen oude bouwmaterialen voor recuperatie. Dit met een ruim assortiment bakstenen en gevelstenen. Niet enkel efficiëntie en een economische oplossing bieden voor onze klanten is belangrijk voor ons. Ook veiligheid, gezondheid en het milieu worden hoog in het vaandel gedragen. Als milieubewust bedrijf gaan wij steeds voor maximale recyclage van de afbraakmaterialen.

 10. ALBO BETONBOUW

  België

  ALBO Betonbouw N.V., de specialist in de betonwereld, werd opgericht in 1990. Sindsdien hebben wij een ruime ervaring kunnen opbouwen. Onze werknemers zorgen er steeds voor dat jaarlijks 150 à 200 werven in België en Nederland gegarandeerd tijdig worden opgeleverd. 100% vaste planning dragen wij namelijk hoog in het vaandel. Je kan bij ons terecht voor al je betonwerken zoals betonkelders, betonwanden, betonvloeren, ... De +/- 50.000m³ beton die ALBO Betonbouw NV jaarlijks verwerkt, dragen een 10-jarige garantie. Op deze manier zorgen wij steeds voor de beste en goedkoopste bewerking van uw project. Al onze opdrachten worden rechtstreeks door eigen mensen uitgevoerd. Tevens wordt alle bewapening, die in onze betonconstructies gaan, in eigen atelier op maat gemaakt zodat wij zeker zijn dat uw bouwproject tijdig en perfect in orde is.

Filters

Resultaten voor

Ruwbouw - Import export

Aantal resultaten

95.893 bedrijven