• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sanitaire artikelen

Resultaten voor

Sanitaire artikelen - Import export

 1. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. is een Turkse leverancier van diverse bouw- en aardgasmaterialen uit Denizli, Turkije. Met meer dan tien jaar ervaring in de bouwsector werken wij altijd aan de uitbreiding van ons assortiment om onze klanten de beste service te bieden. Wij bedienen onze klanten in onze 650 m2 grote Gümüşçay Showroom en 1150 m2 grote Ege keramiek Showroom. Wij bieden met onze ervaren verkoopadviseurs alles wat u nodig heeft op het gebied van sanitair en keramiek. Bovendien doen wij ons best om onze productportefeuille jaarlijks uit te breiden met onze innovatieve aanpak. Als Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leveren wij bouwinfrastructuurmaterialen zoals: •Buizen en fittingen, •Bouwmaterialen zoals kunststof fittingen, In onze groep Keramiek: •Badkameraccessoires, •Wastafels, •Toiletpotten, •Badkamervloeren, •Sanitair en nog veel meer vindt u op onze website! Onze visie is om ondanks de zware concurrentie op de markt achter onze producten te staan door geen concessies te doen aan de kwaliteit en de innovatieve aanpak als ons principe te hanteren. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 2. SOL-MILLENNIUM

  Polen

  Verified by europages badge

  SOL-MILLENNIUM is een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg dat zich toelegt op het ontwerp, de fabricage en de distributie van hoogwaardige medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor patiënten en clinici. Wij bieden producten voor het toedienen van medicijnen, bloedafname, diabeteszorg en bescherming tegen infectieziekten zoals naalden en spuiten. In het licht van de huidige sanitaire crisis bieden we ook beschermende chirurgische maskers, beschermende overalls, isolatieschorten of thermometers om zowel gezondheidswerkers als patiënten te beschermen.Om ons assortiment compleet te maken, leveren wij artikelen voor diergezondheid.We bedienen Europa, het Midden-Oosten, Amerika en geselecteerde landen in Azië-Pacific vanuit onze kantoren en distributiecentra in Brazilië, China, Polen en de VS. SOL-MILLENNIUM biedt COMPLETE, COMPETITIEVE en INNOVATIEVE medtech-oplossing. We bieden een unieke combinatie van kwaliteit om aan alle relevante klinische en veiligheidsnormen te voldoen tegen betaalbare prijzen. Ons doel is om te bouwen aan een gezondere toekomst.

 3. KOLLER GROUP - STAMMWERK VITIS

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Innovatieve systemen en individuele componenten voor whirlpoolkuipen, spa-whirlpools en douches, krachtige pompen en producten voor waterrevitalisering en badadditieven. Al 40 jaar leider in watertechnologie. U kunt blijven vertrouwen op hoogwaardige componenten van de marktleider en een hoog opgeleid team van experts die de best mogelijke oplossing voor uw vereisten zullen vinden. Flexibel, snel en ongecompliceerd - hoogwaardige onderdelen en gereedschappen van messing, plaatstaal en kunststof worden naar uw wensen ontwikkeld en geproduceerd. Koller Metall- und Kunststofftechnik is een divisie van de Koller International Group.De houtgroothandel is een belangrijke pijler van de Koller International Group.Op de hoofdlocatie in Wenen en in Vitis staat een grote verscheidenheid aan houten producten tot uw beschikking.

 4. AKTÜRK GROUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  AKTÜRK GROUP is in 1970 met zijn activiteiten in de levensmiddelensector begonnen in Midyat, Mardin, en heeft zijn halve eeuw durende avontuur van groot- en kleinhandelsactiviteiten voortgezet door in 1992 naar Gaziantep te verhuizen, vanwege de strategische ligging. De Aktürk Groep exporteert zijn producten naar ongeveer 40 landen met een stabiele groei sinds zijn oprichting, en blijft zich elke dag ontwikkelen en groeien met de energie van zijn jong team en kan op wereldschaal produceren met zijn faciliteiten gevestigd op een oppervlakte van 50.000 m2 in Gaziantep. AKTÜRK GROUP heeft een hoge klanttevredenheid bereikt op alle markten waar zij actief is geweest. Het bedrijf biedt merken aan voor mobiele telefoons, tablets, computers en slimme horloges in de elektronicasector; thee, instantkoffie, rijst en hete peper in de levensmiddelensector; babyluier, luier voor patiënten, maxi pad en vochtige doekjes in de gezondheidssector. De Aktürk Groep wil de leider zijn van de ontwikkeling en de innovaties in de sector, door gebruik te maken van efficiënte, kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke werkingssystemen met zijn productiefaciliteiten met de hoogste capaciteit en technologie van zijn sector. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. CLAIREWISE BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Clairewise BV is een marktleider binnen de beauty-industrie en biedt klanten de laatste trends en premium producten van internationaal vermaarde merken. Wij zetten ons in om diensten en producten van topkwaliteit te bieden en tevens ethische handelspraktijken te hanteren. Wij werken al jarenlang als een betrouwbare verdeler van huidverzorgingen, cosmetica, geuren, parfums en gezondheids- en beautyproducten. Meer dan 500 vermaarde merken vertrouwen op ons om hun producten aan detailhandelaren, spa's en instituten wereldwijd te leveren. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte aanpak. Wij bieden persoonlijke bijstand, uitleg over de producten en flexibele betaalopties, gesteund door een team van experts, inclusief beauty professionals en huidverzorgingsspecialisten, om te garanderen dat u het beste krijgt. Wij staan achter onze verbintenis met een volledige niet-goed-geld-terug garantie en de belofte voor tijdige, hoogwaardige leveringen. Als u om welke reden ook ontevreden bent, bieden wij een volledige terugbetaling zonder vragen. Ons team van ervaren professionals is erop gericht u te helpen toegang te krijgen tot topproducten en diensten. Persoonlijke bijstand en deskundig advies om te garanderen dat u de hoogste kwaliteit ontvangt. Wij erkennen het belang van het aanpassen aan uw schema, wij bieden flexibele opties zodat u kunt krijgen wat u nodig heeft op het voor u geschikte moment. Ongeacht uw budget, u kunt kiezen uit talloze package deals. Voor een artikel of een volledige lijn, wij passen ons aan uw behoeften aan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TIERSCH GESUNDHEIT INH. EVA-MARIA TIERSCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TIERSCH GESUNDHEIT INH. EVA-MARIA TIERSCH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sanitaire artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren positioneringskussens. Het is gevestigd in Tegau/thüringen, Duitsland.

 2. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DISERA MEDICAL EQUIPEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - basisproducten en afgeleide producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch, Medisch materiaal, Laboratoria - apparaten en instrumenten, Kunststofproducten voor medische toepassingen, Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, buizen voor laboratoriums, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, apparaten en benodigdheden voor diagnostiek, en artikelen voor eenmalig gebruik. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. IL PLANTARE DI ZACCHINI SRL CENTRO DEL PIEDE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IL PLANTARE DI ZACCHINI SRL CENTRO DEL PIEDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren orthopedische artikelen, sanitaire artikelen, orthopedische zolen, en hulpproducten voor gehandicapten en orthopedische artikelen. Het is gevestigd in Castel Maggiore, Italië.

 4. FRESENIUS KABI IPSUM

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRESENIUS KABI IPSUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische hulpverlening, antihistaminen, nutraceutische producten, ontstekingwerende middelen, antibiotica, antistollingsmiddelen, elastische nylonkousen, astmabestrijdende middelen, en antitrombosemiddelen. Het is gevestigd in Cassina De' Pecchi, Italië.

 5. WHT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WHT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sanitaire artikelen. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 1. LAVELLI CM

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAVELLI CM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanitaire artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gootstenen met maling, aanrechten met geluidsabsorberende bodem, sanitair, en gootsteen van staal. Het is gevestigd in Cartigliano, Italië.

 2. MANNI NURSING

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MANNI NURSING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Apparaten en installaties voor revalidatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, SYN PRO SYCURA, hulpmiddelen tegen doorligwonden, Matrassen, sanitaire artikelen, en matrassen tegen doorligwonden. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. MPI - MINERAL PRODUCTS INTERNATIONAL

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPI - MINERAL PRODUCTS INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen en accessoires - badkamers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Badkameraccessoires, Sanitaire artikelen, Hotels - meubels, Hotelmeubilair, Badkameraccessoires, Sanitaire artikelen, Hotels - meubels, en Hotelmeubilair. Het is gevestigd in Barchon, België.

 2. ALPINE WATERBEHANDELING

  Nederland

  Alpine - het waterontharder alternatief zonder zout bespaart geld. Kalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. De energie- en waternota neemt snel toe. De levensduur van dure apparaten wordt verkort. Door de 1-malige aanschaf van een Multi ISO-gecertificeerde new generation waterontharder alternatief van www.waterontharder.info bent u van al deze kalk ellende af. Na montage zijn de voordelen direct te merken. Na het wassen voelen uw huid en haar lekker zachter en veel minder droog aan en geen huidirritatie meer. Het drinkwater smaakt beter en de douchecabine blijft stralend schoon. Ontkalken van apparatuur wordt overbodig. U gebruikt zelfs tot 50% minder waspoeder. Noodzakelijke en gezonde mineralen blijven behouden - het gaat tenslotte om Uw gezonde, mineraalrijke drinkwater. Als klap op de vuurpijl verwijdert dit antikalk systeem ook nog eens alle oude kalkaanslag en voorkomt nieuwe kalkafzetting.

  Alle producten voor "sanitaire artikelen"

 3. FLUORTEK INC.

  Duitsland

  Sinds 1980 levert FLUORTEK aan wereldwijd toonaangevende fabrikanten van medische instrumenten met precisieslangetjes. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van klantspecifieke extrusieonderdelen. Ons team begeleidt u van de ontwikkeling tot aan de productie en zet daarbij in op snelle en kosteneffectieve oplossingen. Elke extrusie is een klantspecifiek product. Als wereldwijd toonaangevend fabrikant van klantspecifieke PTFE-slangetjes voor de medische industrie biedt FLUORTEK een unieke portfolio aan PTFE-extrusies. Als een van de weinige ondernemingen ter wereld extrudeert FLUORTEK een groot aantal fluorpolymeren/materialen zoals FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF en EFEP. Daarbij wordt rekening gehouden met klantspecifieke wensen qua kleur en vulstoffen die zichtbaar moeten zijn in röntgenopnamen. Als een van de ewinige ondernemingen ter wereld extrudeert FLUORTEK een groot aantal fluorpolymeren/materialen zoals FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF en EFEP.

 4. XIAMEN SINOTAP TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Xiamen Sinotap Technology Co., Ltd. is gespecialiseerd in de productie van badkamer- en keukenkranen, kleppen en aansluit accessoires. Het bedrijf heeft 40 jaar ervaring en heeft een breed scala aan producten geleverd aan topmerken op de wereldmarkt, zoals de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Europa en Azië. Sinotap bezit een fabriek van 15500㎡ en meer dan 200 werknemers met een volledig productieproces inclusief spuitgieten, CNC, polijsten en beplating. Sinotap heeft een onafhankelijk R & D-team en ontwikkelt alle matrijzen in eigen huis.De firma heeft een functioneel testlaboratorium geïnstalleerd met perfect werkende testapparatuur, dat kan voldoen aan de meest veeleisende testopdrachten van de klanten. Sinotap heeft uitstekende technologie in het ontwikkelen en produceren van spoelkleppen en thermostaatkranen.Bij Sinotap krijgen OEM&ODM zaken altijd de hoogste prioriteit. Het bestaat uit een jong team met nieuwe ideeën en een meer ervaren team met professionele vaardigheden.Sinotap biedt een uniek stijlvol design, goede service tegen betaalbare prijzen.

 5. ISOLECO

  België

  Isoléco sa/nv maakt deel uit van de internationale M&G Group, met twaalf vestigingen wereldwijd. Isoléco sa/nv is een K.M.O., gesticht in 1982, die voor meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in de evacuatie van de verbrandingsgassen. Wij zijn fabrikant en invoerder van alle types rookgasafvoerkanalen, zowel metaal als kunststof. Als fabrikant hebben wij onze eigen producties ontwikkeld: - enkelwandige inox flexibel type Isoflex SP - aluminium flexibels voor de ventilatie - een reeks inox toebehoren voor schouwinstallaties (regenkappen, platen, beugels, reducties, enz…)

 6. VAN HEMELEN G

  België

  Van Hemelen Guido uit Lichtaart (bij Kasterlee, Turnhout en Herentals) levert sanitaire en verwarmingsdiensten van topkwaliteit. Met een flinke dosis vakmanschap en een alom bekende, vriendelijke service nemen we elk project van a tot z in handen. U, onze klant, bent koning. En wij zorgen ervoor dat u tevreden bent. We werken snel, goed en aan scherpe prijzen in een ongedwongen, familiale sfeer. Contacteer ons vandaag nog voor: - plaatsing, onderhoud, renovatie of herstellen van uw centrale verwarming; - plaatsing, onderhoud, renovatie of herstellen van uw sanitaire installatie; - alle loodgieterijwerken. Onze meewerkende zaakvoerders zorgen ervoor dat elk project onberispelijk wordt uitgevoerd, samen met ons vaste, ervaren personeel. Kampt u plots met een lek of een defect? Bel ons dan op! Want snel gebeld, is zo hersteld. Wij zijn werkzaam in de provincie Antwerpen.

 7. LIOMATHERM

  Luxemburg

  Lionel Repplinger en Maxime Leheux, actief in de sector van de klimaatregelingstechniek sinds een twintigtal jaren, hebben hun vakkennis en ervaring in 2013 samengevoegd binnen de firma Liomatherm S.A.R.L. Wij werken samen met de grootste merken op de Luxemburgse markt en beschikken daarmee over een groot aanbod van producten. Liomatherm sarl is een onderneming gespecialiseerd in verwarming, sanitair, ventilatie, airconditioning, kant-en-klare badkamers. Het energierendement staat in onze activiteit voorop.

 8. VERSANI

  België

  Versani nv , opgericht in 1975, is een trendsettende Kempense groothandel in de wereld van sanitair, centrale verwarming en ventilatie. Ons motto is dan ook om altijd ‘dat ietsje meer na te streven…’ En dit op alle vlakken: - Een ‘ervarings’ showroom van 2200m² - Specifieke testruimtes speciaal voor u - Een uitgebreid persoonlijk advies - Adviseurs met jarenlange ervaring - Gratis offerte - Lid van een aankoopgroepering Alsan voor de beste prijs/kwaliteit - Uitgebreid aanbod - Enkele A-merken voor elk budget - Topmaterialen gecombineerd met een aanbod accessoires om “u” tegen te zeggen - Diverse exclusiviteiten in het gamma - ... Kortom... Vakmanschap van A tot Z, waarbij Versani uw garantie is voor uw droombadkamer en/of ventilatie-, verwarmingssysteem op maat.

 1. CALODAR

  België

  Calodar is distributeur van sanitair. Al 60 jaar legt de onderneming zich bijna uitsluitend daarop toe. Dat resulteert in een ijzersterke knowhow als het aankomt op producten, hun toepassing en hun mogelijkheden. En het levert een waterdichte kennis op als het over de markt gaat. Die specialisatie staat echter niet in de weg dat het aanbod van Calodar duizenden artikelen telt. Hoe dat komt? Het bedrijf wil een zo compleet mogelijk aanbod brengen om een badkamer of toilet in te richten en te installeren. Dus vindt u er alles: van het kleinste schroefje of een afvoerelleboog over baden, wastafels en wc’s tot het handdoekenrek of zeepschaaltje toe.

 2. ERNST WAGNER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Over ons. Vandaag: Wagner EWARwordt beheerd door de 4e generatie eigenaren en produceert in Reutlingen en verkoopt zijn producten over de hele wereld. Wagner EWAR biedt een van de meest uitgebreide programma's voor hoogwaardige sanitairarmaturen van roestvrij staal in de contractbranche. In 2005: Uitbreiding van het productgamma om barrièrevrije sanitaire ruimtes uit te rusten.In 1997: Verhuizing van Ernst Wagner GmbH + Co.KG verhuist naar het nieuwe bedrijfspand in het industriegebied Markwest, Reutlingen.In 1974: Sanitairarmaturen van roestvrij staal.Oprichting van een nationale verkooporganisatie met handelsagenten en internationaal met algemene importeurs. In 1950: produceert Wagner voor het eerst roestvrijstalen producten voor commerciële keukentechniek.In 1893: de geschiedenis van het bedrijf begint met de oprichting van Ernst Wagner Apparatebau Reutlingen - EWAR. In de loop van de tijd ontstond een succesvol middelgroot familiebedrijf voor transportband- en industriële keukentechniek.

 3. NOVIFOR

  België

  Innoverend sanitair...en meer Bij NOVIFOR ontwerpen, ontwikkelen en produceren we design sanitaire elementen in volkunststof. Sinds 1989 zijn we als Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in het verwerken de merknamen Corian® alsook aanverwante merken zoals Staron®, Hi-macs®, Kerrock®, Tristone®, Krion®, Pral®, Varicor® e.a. We leveren aan de hotelsector, de ziekenhuizen en diverse openbare projecten. Voor privé en particuliere realisatie werken we nauw samen met een netwerk van sanitaire professionals & groothandel. Samen hebben we een leuke collectie design wastafels - op maat - ontworpen met de merknaam : Pure White™. Naast deze specialiteit heeft het bedrijf bijkomende producten ontwikkeld steeds met aandacht voor hygiëne, onderhoudsvriendelijkheid en watervastheid : Sanitaire kleedcabines in watervaste volkern Trespa® bestemd voor de collectiviteiten zoals recreatie, campings, industrie, studentenhomes en publieke ruimten. Merknaam : Nordic ®. Hoogwaardige sanitaire douchecabines in glasvezelversterkte polyester bestemd voor de eindgebruiker en de B2B business. Merknamen : Monolith®, Duolith® & Inn&Out®. XXXL Jumbo composiet-sandwichwanden voor natte cel afwerking. Merknaam : Pliopal®. Patchwork panelen in solid surface, zeer trendy & design. Merknaam : OObOO®. Boat-teak, ons buitenbeentje als kunststofverwerker maar zo leuk en mooi in onze realisaties in Pure White™. Naam : Boat&Teak.

 4. IDEAL STANDARD

  België

  ONZE NAAM IS NIET TOEVALLIG. WIJ ZIJN DE IDEALE STANDAARD Wij menen dat ieder zijn ideale badkamer standaard mag hebben, wat dat ook voor hen mag betekenen. WIJ BRENGEN BADKAMERS TOT LEVEN De badkamer is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Het is een ruimte geworden waar je een glaasje drinkt, waar je ontspant, je omkleedt, je verfrist en herbront. Een ruimte die niet langer enkel functioneel is, maar ook als leefruimte wordt beschouwd. REËLE MOGELIJKHEDEN Mensen hebben tal van ideeën voor hun badkamer, maar hebben hulp nodig bij het creëren van hun beste badkamer oplossing - met andere woorden hun echte ideaal. Wij hebben tot doel om mensen hun visie te vertalen tot werkelijkheid. RUIMTES OP MENSENMAAT Ieder heeft een persoonlijk idee van wat mooi is en willen daarvoor ook een persoonlijke oplossing. Ze hebben een eigen visie over hoe hun badkamer eruit moet zien, volgens hun eigen smaak. Daarvoor bieden wij Ruimtes op mensenmaat.

 5. GUTMANN

  België

  Misschien hebt u nog nooit van ons gehoord. Toch is de kans groot dat u ons kent. Gutmann is intussen al bijna 20 jaar producent van hoogstaand sanitair voor bekende Belgische, Nederlandse en Duitse merken en verdelers. Daarnaast is Gutmann binnen de composiet markt met verschillende verwerkingstechniek toeleverancier in zeer veel verschillende sectoren. Van bouw, reclame, verlichting, watersport, automobiel en nog veel meer. SANITAIR Baden, douches en geïntegreerde of vrijstaande wastafel tabletten cq. lavabo´s. We brengen onder ons eigen label onze collectie zelfontwikkelde design baden, douches en lavabo´s uit. Van a tot z (van schetstekening tot eindproduct) vervaardigd in ons atelier volgens het cradle to cradle principe. We vinden het een uitdaging om producten te ontwikkelen die veilig en gezond zijn voor mens en milieu en die bovendien na gebruik volledig tot waardevolle grondstoffen te herleiden zijn voor ons eigen productie procedé . HOSPITALISATIE We werken samen met partners in de veterinaire sector, om totaaloplossingen te bieden voor postoperatieve opvang van huisdieren. Dit zowel met verplaatsbare units als vaste installaties in opvangkamers of quarantaine ruimtes. MAATPROJECTEN Naast onze sanitaire productie voeren wij ook maatprojecten voor zeer veel verschillende klanten uit.We stellen onze knowhow in de verschillende composiet verwerkings-technieken ter beschikking om tot vele en diverse realisaties te komen.

 6. RM & CO SANITAIR

  Nederland

  RM&CØ Sanitair b.v. is een jonge, dynamische organisatie die het ontwikkelen, produceren en verhandelen van sanitair gerelateerde producten tot doel gesteld heeft. In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een business-to-business distributeur, importeur en private label specialist. Ons kernassortiment bestaat uit Easy Drain afvoergoten, Slim Tube afvoerbuizen en het sanitairmerk LOOOX met een groot spiegelassortiment en specials. Aanvullend hierop leveren wij private label inloopdouches en douchecabines, private label badkamermeubelen en “special products”. Bij vele van deze producten voegen wij onze eigen creativiteit toe. Bestaat een bepaald product niet standaard, …dan laten wij het produceren! Wereldwijd worden aanvullende producten gezocht en gebruikt voor de juiste balans binnen ons leverprogramma en die van onze partners.

 7. M. DEWEER & ZN

  België

  sanitaire installaties. Nog steeds houdt M. Deweer & Zn het vakwerk hoog in het vaandel. En dat kan enkel als je kan vertrouwen op kwaliteitsvolle materialen. Vaak zijn dit niet de goedkoopste materialen, maar wel steeds de beste koop op lange termijn. Daarnaast hangt de duurzaamheid van een sanitaire inrichting af van wie het heeft uitgewerkt en geïnstalleerd. M. Deweer & Zn kan vertrouwen op heel wat bekwame medewerkers, maar is steeds op zoek naar bijkomende gemotiveerde installateurs, met of zonder ervaring. M. Deweer & Zn heeft naast installaties in privéwoningen de nodige expertise opgedaan om grote installaties in verzorgingsinstellingen (ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, rusthuizen, ...) en bedrijven uit te voeren. Heel vaak wordt in opdracht van een studiebureau en aan de hand van een lastenboek een project uitgewerkt.

 8. E.L.C.-S.V.C.

  België

  ELC-SVC is een gevestigde waarde in Tielt-Winge, op het kruispunt van de Leuvensesteenweg met de Blereberg, vlakbij Tielt stelplaats. Bart Willems en zijn team helpen u graag verder in onze winkel. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan: airco & koeling elektriciteitsmaterialen keukentoestellen sanitair ventilatie verlichting verwarming waterbehandeling en pompen zonne-energie Toonbankbediening is 1 van onze troeven: onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder. Sinds kort hebben wij ook een pick & pay ruimte waar u “doe het zelf producten”, verlichting en kranen kan uitkiezen. Voor onze installateurs hebben wij een technisch winkelgedeelte. Wij hebben een eigen plaatsingsdienst: van kleine klusjes zoals het vervangen van een kraan of lampen tot het plaatsen van grote installaties. Contacteer ons! Wij garanderen een vlotte en snelle levering. Bestellen kan ook telefonisch of via mail. Wij verwelkomen u graag in onze vernieuwde winkel.

 9. RIHO BELGIUM

  België

  RIHO levert met eigentijdse Sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrage aan de hedendaagse badcultuur. RIHO is een Europees product van internationale allure. Vanuit verkoopvestigingen in België, Duitsland, Tsjechië, Polen en Hongarije bedienen wij onze afnemers met een breed scala aan baden, whirlpools, stoomcabines, badmeubelen en glaswanden. RIHO produceert haar producten veelal in eigen beheer. Bovendien beschikt RIHO over een jarenlange internationale kennis op het gebied van sanitair. Onze ervaring in productontwikkeling wordt ingezet om op de wens van de afnemer te anticiperen en tegelijkertijd een hoogwaardig product af te leveren.

 10. DESCO

  België

  Het werk van professionals verlichten is een speerpunt. Door onafgebroken te investeren in dienstverlening, kennen we de wensen van onze klanten beter dan wie ook. Desco zorgt voor opleidingen, logistieke steun en voor een professionele omkadering, ook via internet met een baanbrekende e-shop. Met onze verkooppunten verspreid over België, is er altijd een toonzaal of toonbank in de buurt. Producten: bevestiging dakbedekking en regenwater afvoer gereedschap en kledij installatiemateriaal sanitair ventilatie verwarming warm water & hernieuwbare energie water behandeling en pompen

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Sanitaire artikelen - Import export

Aantal resultaten

4.109 Bedrijven