• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepsbouw

Resultaten voor

Scheepsbouw - Import export

 1. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Burre Hydraulik werd in 1964 door gediplomeerd ingenieur dhr. Karl-Heinz Burre opgericht en in 1965 werd het bedrijf operationeel. Het oorspronkelijke idee van een ingenieursbureau werd al snel terzijde geschoven, waarna een eigen kleine productiefaciliteit werd gestart. De eerste ontwikkelingen omvatten verdeelkleppen voor hydraulische graafmachines, explosieveilige elektromagnetische kleppen en membraanafsluiters. In 1972 verhuisde het bedrijf naar de nieuw gebouwde productiehal op het terrein, waar zich tot op de dag van vandaag het hoofdkantoor van Burre Hydraulik bevindt. 540 m² aan productieoppervlak bood nu meer ruimste om alle innovatieve ideeën van de oprichter ten uitvoer te kunnen brengen. Burre Hydraulik ontwikkelde en vervaardigde bijvoorbeeld explosieveilige magneetventielen voor de tankinstallaties van diesellocomotieven van de Deutsche Bahn. Dipl.-Ing. Karl-Heinz Burre besefte echter al sneldat de toekomst in hydraulische besturingen en apparaten lag en richtte het bedrijf daarop. Hier ging hij de uitdaging aan en betrad hij vaak nieuw technisch terrein. Zo speelde hij een belangrijke rol bij de automatisering van machines voor de textielindustrie.Maar hij was ook succesvol op andere technische gebieden, zo ontwikkelde hij bijvoorbeeldeen automatisch controlesysteem voor luiken voor overzeese schepen. In lijn met deze ontwikkeling is ook de productieoppervlakte gestaag gegroeid en bedraagt nu meer dan 5000 m².

 2. METAWELL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze volledig metalen aluminium sandwich vindt u voor talrijke toepassingen in de railvoertuigenbouw, in de scheepsbouw, in de automobielsector, in interieuruitrusting en in machinebouw. Daarnaast worden producten als luchtbehandelingsunits en gevels met interne luchtbehandeling gebruikt. Metawell GmbH biedt zuiver metalen sandwich elementen uit aluminium zoals half afgewerkte platen en onbewerkte elementen in verschillende bewerkingsfasen. De wijze en de diepgang van de verwerking is over het algemeen afhankelijk van het project en wordt met onze klanten afgestemd. Metawell® aluminium sandwichpanelen combineren design, kwaliteit en functionaliteit met efficiëntie en leveren een belangrijke bijdrage leveren aan duurzaamheid en energie-efficiëntie dankzij de gebruikte materialen en de verwerking ervan.

 3. KÖSTER & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Köster is een fabrikant van stiftlas- en bevestigingstechnologie met eigen productie van stiftlasapparatuur en -uitrustingen, lasnoppen, draadstiften en koudgevormde onderdelen.KÖCO biedt een breed scala aan oplossingen voor alle soorten toepassingen in verschillende industrieën: bouwconstructie / staalconstructie / brugbouw, energiecentrales / energiebedrijven, constructie van voertuigen / constructie van spoorwegvoertuigen, apparatenbouw / werktuigbouwkunde, scheepsbouw, vuurvast bouwen.Door onze solide basis van technische knowhow en de moed om te innoveren, creëren we veilige en efficiënte oplossingen.Onze laststiften en stiftlastechniek worden wereldwijd gebruikt, omdat wij uw betrouwbare partner zijn in de stiftlastechniek. Wij garanderen de nodige veiligheid door uitgebreide materiaal-, product- en proceskennis.Om ervoor te zorgen dat de juiste KÖCO-producten worden gebruikt voor de betreffende toepassing, bieden we u graag on-site toepassingsondersteuning.

 4. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - GESENKSCHMIEDE - UMFORMTECHNIK - STAHLSCHMIEDE - GESENKGESCHMIEDETE TEILE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik is een onafhankelijke middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van stempelingen voor diverse toepassingen met extreme eisen zoals hoge druk, hoge/lage temperatuur, hoge graad aan veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kleine series tot 130 kg gewicht per stuk, alle staalsoorten, onbewerkt of mechanisch bewerkt. Gecertificeerd ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 5. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ODISSEIA TEORICA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ODISSEIA TEORICA LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaartconstructies, Scheepsbouw, Metalen skeletbouw, scheepswerf, reparaties schepen, scheepstimmerwerk, fabrieksvaartuigen, Scheepsreparatie, en scheepsstructuren. Het is gevestigd in Setubal, Portugal.

 2. SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepswerf, jachtbouw, motorboten, zeilboten, vaartuigen, mechanische scheepsateliers, hijsen van vaartuigen, boten met buitenboordmotor, en jachten. Het is gevestigd in Pozzuoli, Italië.

 3. TECHNICAL TEXTILE MONTEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNICAL TEXTILE MONTEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Optische vezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Stoffen - gecoat, stoffen van glasvezels, Automotive, Scheepsbouw, en Stoffen - gecoat. Het is gevestigd in Bensheim, Duitsland.

 4. WATERLAND COATINGS BV

  Nederland

  Waterland coatings bv is opgericht om de industriële verfmarkt beter van dienst te zijn met kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen en met specifieke service voor een scherpe prijs. Waterland coatings biedt voor alle ondergronden en toepassingen een kwalitatief hoogwaardige oplossing. Sinds 2021 is Waterland coatings het vaste aanspreekpunt voor de Irurena group in België, Nederland en Luxemburg voor de professionele markt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan: - duurzame verfproducten voorzien van het EU ecolabel. - innovatieve corrosie protectie systemen - roestwerende coatingen - unieke watergedragen brandvertragende vernissen voor hout - brandvertragende verf voor staal - meubellakken - HACCP, food approved lakken - kindvriendelijke verf - biobased verven - parketlak - vloerlak en vloercoating - scheepslakken en coating - verf voor zwembaden en sportvloeren - bouwverf - betonverf - carbonatatie remmers - biologische verf

  Alle producten voor "scheepsbouw"

 5. JETTER

  Rusland

  Jetter LLC is actief in de ontwikkeling, ontwerp, engineering van hovercraft en de ontwikkeling en productie van privaat scheepstransport. De onderneming ontwikkelt en bouwt een unieke Jetter ACV, die kan worden gebruikt als een reddingsvaartuig op rivieren en meren, terreinvaartuig, pleziervaartuig. De Jetter amfibie is een hovercraft (SES) met zijwanden voor alle seizoenen die kan worden gebruikt bij temperaturen van -30 tot +40°C, kan varen op water, moeras, zand, sneeuw, ijs, over heuvels en kleine hindernissen. De Jetter ACV is in staat om langdurig te drijven zonder te zinken en is gemakkelijk te repareren onder veldomstandigheden. Een lege Jetter luchtkussenboot weegt slechts 290 kg en kan tot 2 personen dragen met een totaalgewicht van max. 260 kg. De 65HP benzinemotor en 47L benzinetank maken het mogelijk een afstand van max. 280 km af te leggen. De Jetter is geschikt, zowel in de winter als de zomer, voor vissport, vaar- en avontuurvakanties, jagen, toerisme, vrachttransport, noodreddingsoperaties, medische assistentie in slecht bereikbare gebieden.

 1. WETAC

  Nederland

  Wetac is opgericht in 1985 als batterij en accu specialist en is sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste onafhankelijke spelers op het gebied van accu’s en batterijen in Europa. Met onze hoofdvestiging in Ede (Nederland) en vestigingen in Duitsland, Engeland en de Tsjechische Republiek bedienen wij momenteel 25 landen in de Europese gemeenschap en exporteren we ook ver daarbuiten naar landen in het Midden Oosten en Afrika. Wetac heeft zich gespecialiseerd in drie disciplines namelijk: Automotive, Stationair en Motive Power. Wetac staat voor een uitgebreid pakket start- en semi tractie accu’s waaronder de volgende merken: •Global Battery •Bosch Automotive •Wing Battery •Move Battery •US Battery •Sonnenschein •Northstar BatteryWetac Motive Power staat voor: •Gedegen kennis en ervaring in cyclische accu's en aanverwanten •Uitgebreid productgamma •Perfecte prijs/kwaliteit verhouding op alle producten •Een efficiënt logistiek systeem •Flexibiliteit in bedrijfsvoering Wetac

 2. CTC

  Nederland

  Opgericht in 1996 heeft CTC b.v. geleidelijk een reputatie opgebouwd als leverancier van tankwasmachines en gasvrij ventilatoren. Sinds februari 2009 vertegenwoordigt CTC b.v. het Engelse Victor Marine Ltd., een bekende fabrikant van dergelijke apparatuur. Victor Marine Ltd. produceert tevens olie-water separatoren en afvalwaterzuivering installaties. Onze vertegenwoordiging heeft betrekking op Nederland, Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk en Spanje. Daarnaast vertegenwoordigt CTC b.v. een ander Engels bedrijf: PSM Instrumentation, een fabrikant van onder andere water-detectie apparatuur (bulksafe) en tank-meet apparatuur. Ook zijn we distributeur mogen worden van Harsonic, het Belgische bedrijf dat expert is op het gebied van ultrasoon anti fouling.

 1. GARDEC

  België

  GARDEC is één van de grootste scheepswerven langs de Belgische kust. Met een vast team van 48 ervaren en gedreven scheepsherstellers lossen wij elke dag de technische problemen en dringende schades op aan boord van schepen. Gardec blinkt uit in diversiteit, wij bieden alle diensten en oplossingen aan die onze klanten reders, scheepsagenten, havenbedrijven... nodig hebben en dit in zo’n kort mogelijke tijd want wij beseffen dat de een schip economisch moet renderen. Vanuit die visie staan wij klaar, 24 op 24. Naast service en herstelling realiseert GARDEC ook volledige nieuwbouw projecten. Gaande van zware metaalconstructie, nieuwbouw van machinekamers, afbouw van schepen tot industriële constructies... Het hele projecttraject vindt plaats binnenshuis. Vanaf ontwerp op de tekentafel tot uitvoering in onze goed uitgeruste moderne werkplaatsen. Door de direct ligging van Gardec langsheen de kade in de Zeebruggse haven zijn de transportmogelijkheden voor grote werkstukken naar zee en achterland toe uitermate eenvoudig.

 2. CEMTRADE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn al meer dan 15 jaar actief op de nationale en internationale markt met onze onbrandbare panelen. De focus van CemTrade ligt op de productie en distributie van vlakke, mineraalgebonden brandwerende panelen. Onze klantenkring bestaat grotendeels uit handelsondernemingen, industrie en verwerkende bedrijven.De productie van CemTrade-producten vindt zowel in Duitsland als in het buitenland plaats. Dankzij de flexibele productie zijn wij in staat oplossingen voor te stellen voor de meeste eisen van de klant. Diversiteit.Onze Cemval vezelcementpanelen bieden een bijna onuitputtelijk spectrum aan toepassingsmogelijkheden. Dankzij de flexibele productie zijn wij in staat oplossingen voor te stellen voor de meeste eisen van de klant. Onze brandbeveiligingspanelen worden bijvoorbeeld gebruikt in de scheepsbouw, de bouw, de chemische industrie, de elektrische industrie of in de spoorwegbouw / containerbouw. Kwaliteit - Bij onze oplossingen leggen wij grote nadruk op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, zodat onze klanten duurzame investeringen kunnen doen. Leveringscapaciteit - Bij ons vindt u leverbetrouwbaarheid! Prijs - Bel ons of stuur ons uw aanvraag naar info@cem-trade en u ontvangt van ons een individuele offerte! Graag zullen wij van u horen!

 3. MOTEC

  België

  Motecis een service bedrijf met activiteiten in de maritieme en offshore sector, gericht op scheepsreparatie, de bouw en het toezicht op de scheepvaart projecten en retrofits, waterbehandeling, pompen, afscheiders en 15ppm monitoring systemen, kalibratie-diensten, enz. Motec heeft een netwerk uitgeboud van bedrijven over de hele wereld voor interventies, trouble shooting en service in situ. Wij beschikken over vliegende brigades, bestaande uit geschoolde technici, lassers, elektronica en anderen, allen met klasse goedgekeurde certificaten. MOTEC adviseert ook over contractuele kwesties. Het zijn aanbevelingen over de inhoud en structuur van een contract, op basis van een beoordeling van de offertes en de risico's verbonden aan de projecten.

 4. KRANENDONK BV

  Nederland

  C. Kranendonk B.V. specialiseert zich in scheepsbetimmeringen, scheepsinterieurs en scheepsisolatie. De kracht van Kranendonk is het turn-key ontwerpen, leveren en installeren van de complete betimmering en het interieur van accommodaties in de maritieme en de offshore sector. Krannedonk is een bedrijf dat verantwoord en met de juiste certificeringen op een zo flexibele mogelijke manier zijn klanten helpt. Flexibiliteit is de kernwaarde. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam maar biedt zijn services wereldwijd aan gezien het internationale karakter van de scheepsbouwmarkt. Dankzij de jarenlange ervaring in de markt kan het bedrijf voor elk probleem van de klant een oplossing vinden. Probleemoplossend denken is dan ook een prioriteit.

 5. SCHEEPSWERF I.D.P.

  België

  Scheepswerf IDP biedt het antwoord op al uw nautische vragen. Zeeschepen, binnenvaartschepen, werkboten, vissersboten, jachten, … reken steeds op Scheepswerf IDP voor het onderhoud en de herstellingen van uw schepen. Scheepswerf IDP is gespecialiseerd in het herstellen van professionele vaartuigen en in de bouw van nieuwe schepen. Alsook scheepsonderhoud, motorenrevisies, mechaniek, engineering, constructiewerken in staal, aluminium en RVS behoren tot de hoofdtaken van onze scheepswerf. Onze klanten lopen uiteen van eigenaars van vissersboten tot ferry operatoren. Scheepswerf IDP werd opgericht in 1922 als een coöperatieve onderneming ter ondersteuning van de vissersvloot van Oostende, en dat onder de naam “Industrielle des Pêcheries”. De werf heeft ook een hele reeks ombouwingen, verbouwingen en hermotorisaties uitgevoerd bij vissersschepen, baggerschepen en zeeschepen. Scheepswerf IDP levert een brede waaier aan kwaliteitsdiensten, van herstellingen en aanpassingswerken tot nieuwbouw.

 6. HOSEUNG ENT.CO.,LTD

  Zuid Korea

  HOSEUNG Ent. Co., Ltd produceert, sinds het in 1989 opgericht werd als een fabrikant voor scheepsbouwuitrustingen en materialen, E/R PACKAGE Units, Tanks, Waterzuiveringsinstallaties, ventilators, kabelkasten. Onze leden zetten zich volledig in om aan de behoeften van de klanten te voldoen in termen van systeem- en productkwaliteit en streven ernaar in de toekomst een groots bedrijf te worden voor het personeel en de gemeenschap.

 7. ASTO

  Nederland

  ASTO BV is de specialist bij uitstek in nieuwbouw, afbouw, onderhoud en reparatie van schepen en scheepvaart gerelateerde projecten. Wij zijn uw partner voor allerlei soorten schepen, van containerschip tot poeder-chemie & minerale tanker. Ook de bouw van jachten en reparatie van sluizen, bruggen en veerponten behoren tot ons pakket.

 8. TERLOUW ROTTERDAM

  Nederland

  Terlouw Rotterdam is één van de vooraanstaande specialisten in de verkoop, revisie en reparatie van dieselmotoren. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij wereldwijd de beste service verlenen. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en IJmuiden staan wij 24 uur per dag klaar om beroepsvaart, visserij, en industrie op weg te helpen.

 1. DAMEN SHIPYARDS GORINCHEM

  Nederland

  Damen Shipyards Group is een Nederlands scheepsbouwconcern met meer dan dertig werkmaatschappijen in binnen- en buitenland en hoofdkantoor in Gorinchem. Het bedrijf is groot geworden door de vergaande standaardisatie, modulaire bouw en het werken 'op voorraad' bij kleinere schepen als sleepboten, werkschepen en patrouillevaartuigen. Tegenwoordig bouwt het concern wereldwijd zeer diverse schepen van allerlei omvang.

 2. TALLINNA LAEVATEHAS OÜ

  Estland

  Tallinn Shipyard ligt in de buurt van de Finse golf en is ideaal gelegen voor schepen die de havens aandoen van Rusland, Finland, de Baltische Staten en de oostkust van Zweden wiens eigenaars geen kosten vanwege omleidingen hoeven te betalen. Wij bieden een breed scala aan services voor alle soorten schepen dankzij goed opgeleid personeel en moderne faciliteiten. We hebben 3 drijvende droogdokken. Reparatiekades met voldoende kraancapaciteit zijn eveneens beschikbaar.

 3. RBI MARINE CONSULTANCY

  Nederland

  Shipyard Support in Ship Repair.

 4. BARTHOLOMEEUSSEN

  België

  Bartholomeeussen is een bedrijf gespecialiseerd in het scheep onderhoud, maar ook in het afbouw van nieuwe schepen, autokranen en grijpers.

 5. VHB MARINE & CONSTRUCTIONS

  België

  Scheepsbouw

 6. GSB CELIK SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf GSB CELIK SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boten voor zelfbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten, en scheepsbouw. Het is gevestigd in Tuzla, Turkije.

 7. GRANI LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf GRANI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Visable supports the Ukrainian companies, Scheepsbouw, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 8. EXPRESSA HOLDING CORP

  Oekraïne

  Het bedrijf EXPRESSA HOLDING CORP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepsbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Nikolaev, Oekraïne.

 9. OJSC "BELSUDOPROEKT"

  Wit Rusland

  Het bedrijf OJSC "BELSUDOPROEKT", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepsbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingenieur- en engineeringonderzoeken van onderzoekslaboratoria en -instituten, en technische tekenbureaus. Het is gevestigd in By, Wit Rusland.

 10. MODEL-ING D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf MODEL-ING D.O.O., is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepsbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsstructuren, Olie- en gaspijpen, mechanische 3d conceptie, en industriele engineering. Het is gevestigd in Čavle, Kroatië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Scheepsbouw - Import export

Aantal resultaten

831 Bedrijven