• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepsbouwkundige ingenieurs

Resultaten voor

Scheepsbouwkundige ingenieurs - Import export

 1. MOTEC

  België

  Motecis een service bedrijf met activiteiten in de maritieme en offshore sector, gericht op scheepsreparatie, de bouw en het toezicht op de scheepvaart projecten en retrofits, waterbehandeling, pompen, afscheiders en 15ppm monitoring systemen, kalibratie-diensten, enz. Motec heeft een netwerk uitgeboud van bedrijven over de hele wereld voor interventies, trouble shooting en service in situ. Wij beschikken over vliegende brigades, bestaande uit geschoolde technici, lassers, elektronica en anderen, allen met klasse goedgekeurde certificaten. MOTEC adviseert ook over contractuele kwesties. Het zijn aanbevelingen over de inhoud en structuur van een contract, op basis van een beoordeling van de offertes en de risico's verbonden aan de projecten.

 2. SOMATBEL-GROUP

  België

  SOMATBEL-GROEP groepeert uiteenlopende beroepen en diensten. We zijn een multitechnisch en multi-service bedrijf dat altijd een oplossing voor uw projecten kan bieden. Vertrouw ons uw projecten toe! Onze producten en diensten stellen u ongetwijfeld tevreden. We zijn werkzaam binnen de sectoren voor de SCHEEPVAART- LUCHTVAART-SPOORWEGEN - STATIONS- VLIEGVELDEN- JACHTHAVENS-INDUSTRIE - OLIETANKERS-GASTANKERS -WINKELCENTRA- BUILDING SOMATBEL-GROUP staat voor kwaliteit tegen scherpe prijzen. De SOMATBEL-GROUP is een filiaal van SOMATBEL. We wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website en hopen dat u hier alle nuttige informatie vindt die u nodig heeft. We bieden een groot assortiment multitechnische producten en multidiensten aan. We werken voor overheden, industrieën, openbare en privé-bedrijven, lucht- en zeehavens, winkelcentra. U kunt online gedetailleerde informatie over onze diensten krijgen of met onze klantenservice bellen voor meer informatie.

 3. DELTA MARINE ENGINEERING

  België

  DME is een engineeringbureau voor de maritieme sector. Wij ondersteunen de projecten van onze klanten bij hen op locatie, of zij besteden ze uit aan ons studiebureau. We bieden een service op maat van ontwerp over werkvoorbereiding tot projectmanagement: feasibility studies, technical specifications, tenders and procedures, plan apporval, nieuwbouw, staal en mechanische supervisie, commissioning, technical superintendants, ..

 4. BEECKMAN DE VOS

  België

  Beeckman de Vos is dé expert op het gebied van zeecasco, scheepsladingen en zwaar materieel en Lloyd’s agent in Antwerpen.

 5. ZALIV SHIP DESIGN

  Oekraïne

  Het bedrijf ZALIV SHIP DESIGN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeevaartontwerp, marine engineering, scheepsbouw, en engineering voor de zeevaartsector. Het is gevestigd in Mykolaiv, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIEROS NAVALES

  Spanje

  Het bedrijf PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIEROS NAVALES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsexpertises. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 2. PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIERIA NAVAL

  Spanje

  Het bedrijf PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIERIA NAVAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 3. NIKL DESIGN, BOAT DESIGN & DEVELOPMENT

  Slovenië

  Het bedrijf NIKL DESIGN, BOAT DESIGN & DEVELOPMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren design 3d. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 4. CANTIERE NAUTICO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE NAUTICO S.R.L., en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Sant'agata Di Militello, Italië.

 5. CANTIERE NAVALE DEL DELTA

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE NAVALE DEL DELTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Goro, Italië.

 1. VERSILMARINA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VERSILMARINA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Viareggio, Italië.

 2. PRG ARCHITECTURE - ARCHITECTE SAINT TROPEZ

  Frankrijk

  Het bedrijf PRG ARCHITECTURE - ARCHITECTE SAINT TROPEZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Saint-Tropez, Frankrijk.

 1. FLAG MARINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FLAG MARINE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Rosignano Marittimo, Italië.

 2. NOVAPLAS ARCHITECTURAL PRODUCTS

  Australië

  Het bedrijf NOVAPLAS ARCHITECTURAL PRODUCTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren architecten. Het is gevestigd in Canning Vale, WA, Australië.

 3. METAMARINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf METAMARINE S.R.L., en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in San Benedetto Del Tronto, Italië.

 4. CANTIERE NAUTICO FRANCESCO CROSERA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE NAUTICO FRANCESCO CROSERA S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Quarto D'altino, Italië.

 5. AMADI ANTONIO & FIGLI

  Italië

  Het bedrijf AMADI ANTONIO & FIGLI, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Venezia, Italië.

 6. CANTIERI VIZIANELLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTIERI VIZIANELLO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Casale Sul Sile, Italië.

 7. SANTA MARIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SANTA MARIA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Ponza, Italië.

 8. TECH MARINE YACHT DESIGN & SERVICES

  Italië

  Het bedrijf TECH MARINE YACHT DESIGN & SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Capurso, Italië.

 1. VELMARE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VELMARE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Castagneto Carducci, Italië.

 2. FRATELLI NERI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI NERI S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 3. NAVALE SUD INGEGNERIA

  Italië

  Het bedrijf NAVALE SUD INGEGNERIA, en actief in de sector Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsexperts, en Scheepsexperts. Het is gevestigd in Bovalino, Italië.

 4. CANTIERE CREA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE CREA S.R.L., en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Venezia, Italië.

 5. MOSTES UMBERTO E C.

  Italië

  Het bedrijf MOSTES UMBERTO E C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Faggeto Lario, Italië.

 6. CANTIERE MOTONAUTICO S.PIETRO DI CASTELLO ( S.A.S. )

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE MOTONAUTICO S.PIETRO DI CASTELLO ( S.A.S. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Venezia, Italië.

 7. PERMARE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PERMARE S.R.L., en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Sanremo, Italië.

 8. SANLORENZO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SANLORENZO S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Ameglia, Italië.

 9. CANTIERE NAVALE G.A.M.

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE NAVALE G.A.M., is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in CATTOLICA, Italië.

 10. BAGLIETTO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BAGLIETTO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Pleziervaartuigen, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in La Spezia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis