• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepsmotoren

Resultaten voor

Scheepsmotoren - Import export

 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

 2. RENATO VARRIALE & C.

  Italië

  Verified by europages badge

  RENATO VARRIALE E C. in Napels is een bedrijf dat reserveonderdelen en motoren voor industriële, landbouw-, scheepvaart- en voertuigtoepassingen verhandelt. La Varriale verkoopt motoren van Lombardini, Kohler, Perkins, Sabre en Idrojet Castoldi. Het bedrijf is dealer van Lombardini F.I.M. te Napels, Caserta en Isernia; Perkins-motoren voor Campania en Potenza.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DECI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektromotoren en onderdelen, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Quickborn, Duitsland.

 4. NAVALCANTIERI ITALIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NAVALCANTIERI ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsmotoren, assistentie zeemotor, onderhoud zeemotoren, Scheepsmotoren, en reparatie van zeemotoren. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 5. CARRON MARINE

  België

  Carron Marine BVBA is een kleinschalige scheepshersteller waar u in een familiale sfeer terecht kunt voor een volledig spectrum activiteiten voor het onderhoud en de herstelling van uw binnenvaartschip, pleziervaartuig en woonboot. Onze competenties liggen op technisch vlak en Carron Marine bvba is importeur/dealer voor verschillende gerenommeerde merken. Voor deze merken kunnen wij de inbouw, het onderhoud en de herstelling verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor : Schroeven en aslijnen van France-Helices Vaanstandschroeven van Max-Prop Hydraulische besturingen van Lecomble & Schmitt Boeg- en hekschroeven van Kalkman Elastische motorsteunen van Trelleborg Homokineetkoppelingen van Aquadrive Anodes (zink en aluminium) van Tecnoseal Antibacterie-brandstofbehandeling van De-Bug Elastische koppelingen van Centa Service en onderdelen voor pleziervaart en beroepsvaart van VOLVO PENTA Onze specialiteit is het herstellen van scheepsschroeven in onze werkplaats.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WERKHUIZEN FRANS STEVENS

  België

  Het familiebedrijf werd opgericht in 1909 en is de snelle ontwikkeling van de ontploffing- en verbrandingsmotoren steeds op de voet blijven volgen. De lange ervaring die opgebouwd is als invoerder van SCANIA en AGCO SISU vindt u dan ook terug in onze expertise. Onze werkplaats en ervaren mechaniekers staan ter uwer beschikking voor alle onderhoud en herstelling van industriële- en scheepsmotoren, alsook motoren voor personen- en vrachtwagens. Werkhuizen Stevens heeft altijd geïnvesteerd in de nieuwste technologie. Nu meer dan ooit trouwens. Ook blijft de firma veel energie steken in de opleiding van haar medewerkers, om ervoor te zorgen dat onze kwaliteit gelijke tred houdt met eisen van de markt, want die evolueren en worden steeds strenger.

 2. MD BOOTSERVICE

  Nederland

  MD bootservice is een passievol full-service boot- en reparatieservice. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van binnen- en buitenboordmotoren. Onze standplaats is Blaricum dichtbij het Gooimeer maar ook elders zijn wij u graag van dienst. Voor meer informatie of technische vragen over uw boot of motor kunt u altijd contact met ons opnemen. Pech met uw boot op het water of in de haven is altijd vervelend. MD Bootservice kan u hierbij snel van dienst zijn. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw buitenboordmotor langs te brengen, dan kunnen wij de buitenboordmotor ook altijd bij u thuis of in de haven komen ophalen. Wij werken veel op locatie door bijna heel Nederland. Wij kunnen zowel onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle merken scheepsmotoren op locatie. Mocht de reparatie niet op locatie kunnen worden uitgevoerd, dan nemen wij uw motor mee naar onze werkplaatsVoor specialistische reparaties hebben wij een goed uitgeruste technische werkplaats waar veel onderdelen en speciaal gereedschap aanwezig is. Hier kunnen wij uw motor vakkundig repareren en/of van onderhoud voorzien.

 3. PK BOOTTECHNIEK

  Nederland

  PK Boottechniek staat voor u klaar als het gaat om de technische aspecten van uw schip. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van binnen en buitenboordmotoren. Ook hebben wij altijd diverse occasions op voorraad. Tevens monteren wij beveiligingssystemen in particuliere schepen, voor meer informatie klikt u op het menu Yachtsecurity. Ook voor kleine laswerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. U bent van harte welkom in onze werkplaats, omdat wij veel op locatie werken is het noodzakelijk dat u een afspraak met ons maakt wanneer u langskomt. Dan zetten wij de koffie klaar! Voor vragen en afspraken kunt u het beste ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. .

 4. KOOPMANS TRADINGS O.Y.F B.V

  Nederland

 5. PROGENER

  Spanje

  PROPULSION Y GENERACION - Progener is een technisch-commercieel bedrijf dat zeevaartmotoren met drukgas en generators verkoopt, per stuk of per partij verkrijgbaar. Progener biedt tevens hulp- of hoofdmotoren, generators en complete motor/schakelbak/ schroefhouderas/ schroef groepen aan. MITSUBISHI ENGINES, MARINE, CUMMINS, DEUTZ, CUMMINS MERCRUISER DIESEL, MERCURY, BIOSEA, PROYTEC, ZF, THORDON, SOLÉ DIESEL.

 1. ARDORA S.A.

  Spanje

  ARDORA is een anonieme vennootschap bestaande uit vijf aandeelhouders die stuk voor stuk verbonden zijn met de scheepsbouwsector. Dit zijn de hoofdactiviteiten van Ardora S.A.: de verkoop van scheepsmachines en industriële machines, technische bijstand, preventief onderhoud en reparatie van scheepsmotoren en industriële motoren, bootsklampen en onderdelen van kunsthars, verkoop van en advies i.v.m. reserveonderdelen.

 2. ENGINE2REPAIR

  Nederland

  Engine2repair is de specialist als het gaat om onderhoud, reparatie en revisie van scheepsdieselmotoren en generatoren. Daarnaast hebben we de beschikking over een groot assortiment onderdelen, die via onze webwinkel verkrijgbaar zijn. Met spoed hulp nodig? We zijn 24/7 beschikbaar voor hulp met motoren en generatoren.

 1. D'HONDT FRANS & CO

  België

  D'Hondt Frans & Co uit Antwerpen zijn reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop, herstellingen, depannage en revisie van scheepsmotoren en dieselmotoren. Wij focussen ons voornamelijk op scheepsmotoren voor binnenschepen van 300 tot 3000 ton! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle scheepsherstellingen. Onze belangrijkste merken: Detroit Diesel, DAF Lister, Petter Perkins, Hatz, Iveco, Caterpillar, MTU, john Deere, ...

 2. DELTA DIESEL SL

  Spanje

  Scheepsmechanica - officiële technische dienst Man-Man Master Service Center.

 3. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Spanje

  Detailhandel in reserveonderdelen voor scheepsmotoren.

 4. RDA SHIP TECH

  Nederland

  Endoscopische inspecties van scheepsmotoren en keerkoppelingen. Vermogensmetingen (geindiceerd en op de as) Conditie monitoring voor toestand afhankelijk onderhoud. www.shiptech.nl

 5. SUTTNER MOTOREN

  Duitsland

  Het bedrijf SUTTNER MOTOREN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is gevestigd in Hamminkeln, Duitsland.

 6. GRUPO BW LTDA.

  Colombia

  Het bedrijf GRUPO BW LTDA., is een Distributeur, en actief in de sector Motoren voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur - personenauto's, scheepsmotoren, veerboot, elektrische generatoren, en Verhuur - personenauto's. Het is gevestigd in Cartagena, Colombia.

 7. MOTOR SPORTS WORLDWIDE

  Duitsland

  Het bedrijf MOTOR SPORTS WORLDWIDE, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is gevestigd in Ankum, Duitsland.

 8. BENDER ELEKTROMOTOREN

  Duitsland

  Het bedrijf BENDER ELEKTROMOTOREN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is gevestigd in Angelbachtal, Duitsland.

 1. SERVIPOL

  Polen

  Het bedrijf SERVIPOL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie van zeemotoren, industriele engineering, gasmotoren, en Metaalbewerking. Het is gevestigd in Bielsko-Biala, Polen.

 2. CERDIESEL SPA

  Italië

  Het bedrijf CERDIESEL SPA, is een Distributeur, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsmotoren, dieselmotoren voor landbouwmachines, industriele motoren, en motorruil. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 3. KÖHNEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖHNEN GMBH, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, zeemotor atelier, reparatie bootmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en onderhoud zeemotoren. Het is gevestigd in BOCKHOST, Duitsland.

 4. VPOWER INDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf VPOWER INDUSTRY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, textielproducten, Machineautomatisering, Industriële voertuigen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. MERTENS

  Duitsland

  Het bedrijf MERTENS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is gevestigd in Velten, Duitsland.

 6. COMERCIAL CUSTODIO

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL CUSTODIO, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsmotoren, machines en apparatuur voor openbare werken, bulldozers, en graafmachines voor de bouw. Het is gevestigd in PONTEVEDRA, Spanje.

 7. GERTSEN & OLUFSEN A/S

  Denemarken

  Het bedrijf GERTSEN & OLUFSEN A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepsbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsmotoren, bouw van spoorweglijnen, reparatie elektrische gereedschappen, en zeemotoren op diesel. Het is gevestigd in Hoersholm, Denemarken.

 8. INTELA POWER SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf INTELA POWER SYSTEMS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsmotoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL

  Spanje

  Het bedrijf CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Verbrandingsmotoren - onderdelen, dieselmotoren, en injectiemotoren. Het is gevestigd in Vigo - Pontevedra, Spanje.

 10. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Italië

  Het bedrijf AS DI VITO LABRUNA E C. SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsmotoren, Torenkranen, stroomaggregaten, Scheepsmotoren, luchtvaartplatformen, en Torenkranen. Het is gevestigd in Monopoli, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis