• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepswerktuigkunde

Resultaten voor

Scheepswerktuigkunde - Import export

 1. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPARE NAV.I. E SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbevoorrading, reparatie van zeemotoren, revisie-ateliers van installaties, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, accessoires voor scheepsmotoren, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en materialen voor openbare werken. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 2. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Polen

  De firma is gespecialiseerd in specifieke scheepsbouwdiensten en reparaties inclusief een volledig aanbod mechanische werkzaamheden en leidingen. We hebben een met kranen uitgeruste werkplaats met logistieke oplossingen: bestelwagens en personenauto's; heftrucks; kraan met een hefcapaciteit van 5 ton. Wij voeren reparaties uit aan vrijwel alle hoofd- en hulpmotoren van schepen en verzorgen de prefabricatie en de reparatie van leidingsystemen voor schepen. Wij garanderen de opdrachten binnen de afgesproken termijnen uit te voeren.

 3. MECANASA

  Spanje

  Een van de grootste centra voor het repareren van vaartuigen aan de Europese Atlantische kust, gelegen in Vigo (Spanje), inclusief alle diensten voor de reparatie en het onderhoud van boten. Aanlegpier aan de voet van de vaartuigen. Distributeur voor Spanje van General Electric scheepsmotoren. Levering van reserveonderdelen, alle merken motoren. Officiële technische service voor dieselmotoren.

 4. ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL

  Griekenland

  Het bedrijf ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren kieling, reserveonderdeel zeemotor, en technisch advies voor mechanische engineering. Het is gevestigd in Piraeus, Griekenland.

 5. PUMA MARINE CRANES

  Turkije

  Het bedrijf PUMA MARINE CRANES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijskraanwagens, en Hijskraanwagens. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNIO SA

  Roemenië

  Het bedrijf UNIO SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren kipbakken met glijgoot voor vervoer van afval. Het is gevestigd in Satu Mare, Roemenië.

 2. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Italië

  Het bedrijf S. GIORGIO DEL PORTO SPA, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerktuigkunde, scheepswerf, reparatie elektrische motoren, Scheepswerktuigkunde, en technische assistentie. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 3. ADEC MARINE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADEC MARINE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Croydon, Uk, Verenigd Koninkrijk.

 4. CO.FE.ME. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CO.FE.ME. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Arluno, Italië.

 5. S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Ashford, Kent, Verenigd Koninkrijk.

 1. YARA MARINE TECHNOLOGIES AS

  Noorwegen

  Het bedrijf YARA MARINE TECHNOLOGIES AS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Oslo, Noorwegen.

 2. JENNY MARINE

  India

  Het bedrijf JENNY MARINE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdeel zeemotor, hulpverlening dieselmotoren, reparatie van zeemotoren, en Stroomaggregat op diesel. Het is gevestigd in Bhavnagar, India.

 1. STREAM MARINE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STREAM MARINE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerktuigkunde, ventilatie, ontwerp hvac-systemen, Scheepswerktuigkunde, en Armaturen voor scheepsuitrusting. Het is gevestigd in Baldock, Verenigd Koninkrijk.

 2. UNIQUE HYDRA

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf UNIQUE HYDRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Cape Town, Zuid-Afrika.

 3. DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY

  Zuid Korea

  Het bedrijf DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepselektriciteit, elektrische generatoren, zeemotoren op diesel, Scheepselektriciteit, en elektrische scheepsmotoren. Het is gevestigd in Busan, Zuid Korea.

 4. SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL

  Spanje

  Het bedrijf SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerktuigkunde, Scheepswerktuigkunde, luchtvaarttechniek, snij-ijzer, en metrologie. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

 5. BLANSON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLANSON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 6. TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING

  Spanje

  Het bedrijf TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Palma De Mallorca, Spanje.

 7. HIGH PRESSURE PC

  Griekenland

  Het bedrijf HIGH PRESSURE PC, is een Distributeur, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerktuigkunde, pneumatiek, hydraulische pompen, en Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 8. AGUASERVI S.A.

  Spanje

  Het bedrijf AGUASERVI S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Algeciras, Spanje.

 1. GRANGEMOUTH SHIP REPAIRS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GRANGEMOUTH SHIP REPAIRS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparaties schepen, en kieling. Het is gevestigd in Grangemouth, Verenigd Koninkrijk.

 2. REMORA TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf REMORA TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerktuigkunde, Scheepvaartagenturen - bevrachting, pelmachines, Scheepswerktuigkunde, en Scheepvaartagenturen - bevrachting. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD

  China

  Het bedrijf JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Quanzhou, China.

 4. ORTECH MARINE INC

  Turkije

  Het bedrijf ORTECH MARINE INC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdeel zeemotor, onderhoud zeemotoren, scheepsmotoren en voortstuwingsorganen voor schepen, en vervanging en reparatie van zeemotoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V., is een Distributeur, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeeboeien, scheepspropellers, materiaal voor watersport, en toebehoren voor jachten. Het is gevestigd in Heijningen, Nederland.

 6. METRORAD

  Kroatië

  Het bedrijf METRORAD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerktuigkunde, en Scheepswerktuigkunde. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 7. JASPER GASKETS

  India

  Het bedrijf JASPER GASKETS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren afdichtingen, en metalen pakkingen zonder asbest. Het is gevestigd in Chennai, India.

 8. SAVAL VÁLVULAS MARINAS

  Spanje

  Het bedrijf SAVAL VÁLVULAS MARINAS, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren afsluiters. Het is gevestigd in Torrelavega, Cantabria, Spanje.

 9. BATEAU SAINT-GERMAIN

  Tunesië

  Het bedrijf BATEAU SAINT-GERMAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Botenbouw. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 10. OFFICINA

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA, is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Versnellingsbak, en reparatie van zeemotoren. Het is gevestigd in Ischia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis