• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepswerven - reparatie en onderhoud

Resultaten voor

Scheepswerven - reparatie en onderhoud - Import export

 1. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPARE NAV.I. E SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerktuigkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbevoorrading, reparatie van zeemotoren, revisie-ateliers van installaties, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, accessoires voor scheepsmotoren, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en materialen voor openbare werken. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 2. NAVALCANTIERI ITALIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NAVALCANTIERI ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsmotoren, assistentie zeemotor, onderhoud zeemotoren, Scheepsmotoren, en reparatie van zeemotoren. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 3. GARDEC

  België

  GARDEC is één van de grootste scheepswerven langs de Belgische kust. Met een vast team van 48 ervaren en gedreven scheepsherstellers lossen wij elke dag de technische problemen en dringende schades op aan boord van schepen. Gardec blinkt uit in diversiteit, wij bieden alle diensten en oplossingen aan die onze klanten reders, scheepsagenten, havenbedrijven... nodig hebben en dit in zo’n kort mogelijke tijd want wij beseffen dat de een schip economisch moet renderen. Vanuit die visie staan wij klaar, 24 op 24. Naast service en herstelling realiseert GARDEC ook volledige nieuwbouw projecten. Gaande van zware metaalconstructie, nieuwbouw van machinekamers, afbouw van schepen tot industriële constructies... Het hele projecttraject vindt plaats binnenshuis. Vanaf ontwerp op de tekentafel tot uitvoering in onze goed uitgeruste moderne werkplaatsen. Door de direct ligging van Gardec langsheen de kade in de Zeebruggse haven zijn de transportmogelijkheden voor grote werkstukken naar zee en achterland toe uitermate eenvoudig.

 4. GENERAL TANK CLEANING

  België

  Sinds de start medio jaren negentig zijn de twee zusterbedrijven Hego en General Tank Cleaning een begrip in het Antwerpse havengebied. Vandaag zijn ze de referentie op het vlak van diensten voor industriële, tertiaire en maritieme markten. De expertise van beide maatschappijen omvat een brede waaier van technische disciplines zoals constructiewerken, tank onderhoud, verspaning, industriële pijpleidingen, industriële en maritieme reiniging, mechanische onderhoudswerken en scheepsherstellingen. De diensten van beide bedrijven vullen elkaar perfect aan en resulteren vaak in gezamenlijke operaties met voor de klant slechts één enkel aanspreekpunt. Het afgelopen decennium werden belangrijke investeringen uitgevoerd om in te spelen op de behoeften van de klanten. Zo staan vandaag volledig uitgeruste werkplaatsen (10.000 m2) in het hartje van de Antwerpse haven, aangevuld met een moderne vloot van servicewagens, hogedruk- en vacuümunits en niet te vergeten een professioneel gedreven team, 24/7 ten dienste van de klanten.

 5. CARRON MARINE

  België

  Carron Marine BVBA is een kleinschalige scheepshersteller waar u in een familiale sfeer terecht kunt voor een volledig spectrum activiteiten voor het onderhoud en de herstelling van uw binnenvaartschip, pleziervaartuig en woonboot. Onze competenties liggen op technisch vlak en Carron Marine bvba is importeur/dealer voor verschillende gerenommeerde merken. Voor deze merken kunnen wij de inbouw, het onderhoud en de herstelling verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor : Schroeven en aslijnen van France-Helices Vaanstandschroeven van Max-Prop Hydraulische besturingen van Lecomble & Schmitt Boeg- en hekschroeven van Kalkman Elastische motorsteunen van Trelleborg Homokineetkoppelingen van Aquadrive Anodes (zink en aluminium) van Tecnoseal Antibacterie-brandstofbehandeling van De-Bug Elastische koppelingen van Centa Service en onderdelen voor pleziervaart en beroepsvaart van VOLVO PENTA Onze specialiteit is het herstellen van scheepsschroeven in onze werkplaats.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

  Nederland

  Aquanaut Dutch Craftsmanship produceert (meer dan 54 jaar) de bekende Aquanaut motorjachten van staal. In de lengtes van 12 tot 19 meter worden via zes modellijnen bijna 35 varianten van aanvang tot oplevering onder één dak gebouwd. * De complete productie onder 1 dak * Totale service van bouw, onderhoud tot ligplaats, ook overdekt! * U kunt vele types eerst eens bij ons huren * Hoge restwaarde, mede door bekendheid van Aquanaut * Flexibiliteit qua interieur en model Er ligt steeds een flink aantal gebruikte schepen voor de wal bij de afdeling Aquanaut Scheepsbemiddeling. Dankzij de jarenlange expertise bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar jacht.

 2. MOORDTGAT SCHEEPSHERSTELLINGEN

  België

  Moordtgat Scheepsherstellingen beschikt over zes Stevendokken en is strategisch gelegen in het hart van de Antwerpse haven op de rechteroever. Met een jarenlange ervaring op gebied van scheepsherstellingen staat Moordtgat garant voor een uitstekende service, kwaliteit, en een korte hersteltijd. Een belangrijke troef is dat Moordtgat één van de kortste dokkingstijden in de sector heeft (15 min.) Het bedrijf werd in 1947 opgericht en beschikt over een eigen schroevenafdeling gehuisvest in een moderne uitgeruste werkplaats. Scheepsherstellingen en nieuwe onderdelen op maat Het demonteren van uw schroeven, boegschroeven of roer- en stuurwerken gebeurt in een handomdraai, waarna ze naar ons atelier worden gevoerd voor vakkundige reparatie. In ons atelier herstellen of maken we nieuwe onderdelen op maat. Wij staan steeds garant voor precisiewerk en een zo kort mogelijke herstellingstijd. Meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het opbouwen van een eigen schroevenafdelingReeds 20 jaar lang hebben wij ons ingezet in het opbouwen van een eigen schroevenafdeling. In deze moderne uitgeruste werkplaats worden alle schroefherstellingen vakkundig en snel uitgevoerd waaronder: het opmeten, rechten, slijpen, lassen, balanceren, spoed wijzigen en opdikken van uw schroef. Tevens zijn we uniek in het uitdraaien van conussen van schroeven met een diameter tot 2.50 m.

 3. HYDREX

  België

  Hydrex is een wereldspeler op het vlak van onderwaterherstellingen aan schepen. Rederijen van over heel de wereld nemen contact met hen op wanneer een schip dringend hersteld moet worden en niet de tijd heeft om naar een droogdok te varen. Hydrex specialiseerde zich in efficiënte en tijdsbesparende herstellingen wereldwijd. Of een schip nu in nood is in het Panama Kanaal, de Baltische zee, dan wel in de Oost-Indische Oceaan, Hydrex is zo snel mogelijk ter plekke, analyseert het probleem en levert het benodigde herstelmateriaal. Omdat de schade aan de romp of de schroefas vaak te groot is om in natte omstandigheden te herstellen heeft Hydrex door de jaren heen een aantal innovatieve technieken ontwikkeld die hen toelaat om onderwater reparaties uit te voeren in droge omstandigheden.

 4. P.VALK YACHTS

  Nederland

  Eén bonk authentiek karakter. Onverzettelijk als een reddingsschip. En wars van onnodige fratsen. Dat is waar een stalen motorjacht van P.Valk Yachts voor staat. Als één van de laatste vaderlandse jachtwerven bouwen we onze schepen nog helemaal in eigen beheer. Een traditie waar we trots op zijn. Bij ons ziet u ambachtslieden nog in de weer met plaatstaal, rollenwalsen en krimppersen. Onze meubelmakers gebruiken nog hout op stam voor hun timmerwerk. Dat stoere en noeste, dát geeft onze schepen karakter. Authentieke soberheid en degelijkheid, gekoppeld aan moderne vaareigenschappen en comfort. Oer-Hollandse kwaliteiten die de ware schipper weet te waarderen.

 5. CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL

  Italië

  Bellini Nautica, dag in 1960 in Clusane is opgericht, aan de oevers van het meer Iseo, profiteert van een moderne structuur en een ultra moderne scheepswerf.Zijn geschiedenis, die al meer dan 50 jaar lang is, heeft ervoor gezorgd dat het een prestigieus bedrijf is geworden aan de top van de nauticasector.Het kan een volledig servicepakket bieden: Van het gesprek tot aan het herstel, via de technische ondersteuning door een erkende interne werkplaats, proviandering, lakken en nog veel meer!

 1. DE KOOIMAN GROEP

  Nederland

  Scheepswerf Gebr. Kooiman B.V. heeft sinds haar oprichting in 1884 grote ontwikkelingen doorgemaakt. Deze hebben ertoe geleid dat onze werf een breed scala aan diensten kan verlenen, variërend van nieuwbouw tot (grootscheepse) aanpassingen en reparaties.

 2. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanje

  Constructie, verbouwing en reparatie van stalen en houten boten. Scheepvaartketelbouw, zandstralen van schepen.Installaties voor het dokken van het schip, zeevaartmechanica.Nieuwe schepen.

 1. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MS INVEST POLAND SP. Z O.O., is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, Bouw - afbouw, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Afbouw, Bouw - afbouw, marine engineering, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 2. OFFICINA NAUTICA PRIMO ROSI

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA NAUTICA PRIMO ROSI, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltechnicus, vaartuigen, scheepstimmerwerk, en reparatie van zeemotoren. Het is gevestigd in Monte Argentario, Italië.

 3. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Turkije

  Het bedrijf TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepsreparatie, reparaties schepen, en Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italië

  Het bedrijf NAVALSERVICE MARSELLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, zeemotoren op diesel, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Surano, Italië.

 5. AUDAX MARINA

  Spanje

  Het bedrijf AUDAX MARINA, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren opslagloodsen, onderhoud vaartuigen, scheepsstructuren, en glasvezel voor boten. Het is gevestigd in Palma De Mallorca-Baleares, Spanje.

 6. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Aveiro, Portugal.

 7. KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC

  Oekraïne

  Het bedrijf KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Botenbouw, en machinebouw. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 8. APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS

  Italië

  Het bedrijf APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 1. CHANIC

  België

  Het bedrijf CHANIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, metaalconstructies, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. SERNAUTA

  Portugal

  Het bedrijf SERNAUTA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Lagoa, Portugal.

 3. NAUTIC CLASSIC PFRIEM

  Duitsland

  Het bedrijf NAUTIC CLASSIC PFRIEM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Holzgerlingen, Duitsland.

 4. NAVALSTEEL SRL

  Italië

  Het bedrijf NAVALSTEEL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - reparatie en onderhoud, staal, Roestvrij stalen meubels, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en scheepswerf. Het is gevestigd in Ispica, Italië.

 5. ROUMANIE INTERIM

  Roemenië

  Het bedrijf ROUMANIE INTERIM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tijdelijk personeel - internationale wervingsbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - constructie, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - constructie, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Braila, Roemenië.

 6. COMPLEX JACHT

  Polen

  Het bedrijf COMPLEX JACHT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Puck, Polen.

 7. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - reparatie en onderhoud, schepen en boten voor het transport van passagiers, reparaties schepen, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en zee-opleggers. Het is gevestigd in VELA LUKA, Kroatië.

 8. STEEL WORLD

  Polen

  Het bedrijf STEEL WORLD, is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumconstructies, staalbouw, Aluminiumconstructies, lassen van staal, en lasapparaten. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 9. TAURUS MARINE

  Turkije

  Het bedrijf TAURUS MARINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Liman, Turkije.

 10. ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, accessoires voor boten, en scheepsateliers. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis