• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepvaart - apparaten en uitrusting

Resultaten voor

Scheepvaart - apparaten en uitrusting - Import export

 1. GMC GESELLSCHAFT FÜR MARINE- UND INDUSTRIEAUSSTATTUNG MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als bedrijf voor maritieme en industriële uitrusting leveren wij compacte grote en middelgrote motoren en bijbehorende onderdelen en onderdelen voor tractoren. Al tientallen jaren adviseren en leveren wij een wereldwijd netwerk van klanten op het gebied van scheepvaart, landbouwtechniek en industriële installaties. Ons getrainde serviceteam zorgt voor onze klanten volgens hun individuele behoeften. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid onderdelenmagazijn opgebouwd met enkele duizenden artikelen, waaruit wij onze klanten dagelijks en op korte termijn de benodigde artikelen leveren. Ons hoofdkantoor is sinds 2006 gevestigd in Wesseling. De zeer goede logistieke ligging maakt een perfecte aansluiting op alle transportroutes mogelijk, zodat wij alle bestellingen van klanten altijd op korte termijn kunnen leveren.

 2. ATLANTIC YACHT SERVICES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Atlantic Yacht Services is een bedrijf voor het onderhoud en benodigdheden voor vaartuigen met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, dat jachten alles levert wat ze nodig hebben, of het nu een gespecialiseerde technicus of reserveonderdelen voor de motor, de uitrustingen voor aan dek, verbruiks- of luxe-artikelen betreft. Wij laden vanuit het droogdok van uw jacht, bootverf, verf, de installatie van nieuwe uitrustingen, binnen timmerwerk en technici voor de koeling.

 3. CASSE MARINE ENLEVEMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CASSE MARINE ENLEVEMENT, is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorboten, accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten, accessoires voor scheepsmotoren, Motorboten, en tweedehands boten. Het is gevestigd in Martigues, Frankrijk.

 4. KAPPIS-NAUTIC E. K

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAPPIS-NAUTIC E. K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Lahr, Duitsland.

 5. DECI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DECI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektromotoren en onderdelen, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Quickborn, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SEANERGY

  Frankrijk

  SEANERGY is gespecialiseerd in het industrieel onderhoud voor grote pleziervaartuigen en gevoelige industrieën (offshore, mijnen, militaire sector, zeevaart). Wij zorgen met name voor het onderhoud van dieselinstallaties, generatoraggregaten en aandrijvingssystemen. Onderhoud, reparatie, renovatie van aandrijfmotoren, keerkoppelingen, generatoraggregaten, waterjets, hulpstukken voor schepen; en ook: preventief en curatief onderhoud, verhelpen van pech, mechanische renovatie, testbank, expertises, tests op zee.

 2. CARRON MARINE

  België

  Carron Marine BVBA is een kleinschalige scheepshersteller waar u in een familiale sfeer terecht kunt voor een volledig spectrum activiteiten voor het onderhoud en de herstelling van uw binnenvaartschip, pleziervaartuig en woonboot. Onze competenties liggen op technisch vlak en Carron Marine bvba is importeur/dealer voor verschillende gerenommeerde merken. Voor deze merken kunnen wij de inbouw, het onderhoud en de herstelling verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor : Schroeven en aslijnen van France-Helices Vaanstandschroeven van Max-Prop Hydraulische besturingen van Lecomble & Schmitt Boeg- en hekschroeven van Kalkman Elastische motorsteunen van Trelleborg Homokineetkoppelingen van Aquadrive Anodes (zink en aluminium) van Tecnoseal Antibacterie-brandstofbehandeling van De-Bug Elastische koppelingen van Centa Service en onderdelen voor pleziervaart en beroepsvaart van VOLVO PENTA Onze specialiteit is het herstellen van scheepsschroeven in onze werkplaats.

 3. EXSIL KOORDENFABRIEK VAN HOUTE

  België

  Koordenfabriek Van Houte nv produceert synthetisch- en natuurvezeltouw en werd opgericht in 1976. Exsil nv is actief sinds 1990 en is gespecialiseerd in de verwerking van touw voor de scheepvaart en offshore. De bedrijven zijn sinds mei 2009 gevestigd in een eigen gebouw gelegen in de industriezone van Dendermonde dichtbij de havens van Antwerpen en Rotterdam. Beide bedrijven zijn complementair aan elkaar en stellen samen achttien mensen te werk. Kwaliteit en fl exibiliteit zijn onze streefdoelen. Kwaliteit wordt verzekerd door ons eigen management systeem en de touwen worden getest op onze eigen 300 ton testbank, eventueel in het bijzijn van mensen van officiële controleorganismen zoals Lloyd’s, BV, DNV, RINA en andere.

 4. NAVITEC MARINE SERVICES

  België

  Navitec is gespecialiseerd in alle herstellingen en leveringen voor zeeschepen zoals staalwerk (ijzer, roestvrij staal, aluminium, Duplex), leidingwerk, hydraulische en elektrische herstellingen, mechanische herstellingen en onderhoud van motoren, lieren, kranen, veiligheidsmaterieel, pompen, alle draai- en freeswerk. Navitec is gekend om zijn snelle response (dag en nacht).

 5. GEBO MARINE GLAZING

  Nederland

  GEBO stelt zich ten doel alle werven en distributeurs van marine equipment, nationaal en internationaal, te voorzien van kwalitatief hoogwaardige ramen, luiken, poorten en bijbehorende accessoires, die naadloos aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten, tegen de beste prijs en binnen de gewenste levertijd. Producten: toegangsdeuren, dekluiken, schuifluiken, motorluchtinlaten, patrijspoorten, puien en deuren, scheepsramen, windschermen...

 1. HINO MOTORS EUROPE

  België

  Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, verkoop en onderhoud van bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens en autobussen.

 2. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Spanje

  Detailhandel in reserveonderdelen voor scheepsmotoren.

 1. RDA SHIP TECH

  Nederland

  Endoscopische inspecties van scheepsmotoren en keerkoppelingen. Vermogensmetingen (geindiceerd en op de as) Conditie monitoring voor toestand afhankelijk onderhoud. www.shiptech.nl

 2. ILS INTERNATIONAL LASHING SYSTEMS

  België

  Inspectie en keuring van (lading) kranen, luikenkranen, hijs en hefgereedschappen. Reparatie van luiken, kranen en overige scheepsconstructies.

 3. SOSTECHNIC SICHERHEITSAUSRÜSTUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SOSTECHNIC SICHERHEITSAUSRÜSTUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 4. HACO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf HACO SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - apparaten en uitrusting, en Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Pruszcz Gdanski, Polen.

 5. FRANCE HELICES

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE HELICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - speciaal, en Staal - speciaal. Het is gevestigd in Cannes La Bocca, Frankrijk.

 6. NATOPART

  Spanje

  Het bedrijf NATOPART, is een Groothandelaar, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, accessoires en reserveonderdelen, Vliegtuigen - uitrusting en apparatuur, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, en Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 7. QINGDAO SHUNDEHAI SHIPPING SERVICE CO., LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO SHUNDEHAI SHIPPING SERVICE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 8. LAPWINGS MARITIME SERVICES LTD

  Cyprus

  Het bedrijf LAPWINGS MARITIME SERVICES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdelen, en reparaties schepen. Het is gevestigd in Limassol, Cyprus.

 1. HOLLAND MARITIME

  Nederland

  Het bedrijf HOLLAND MARITIME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Groningen, Nederland.

 2. STEREONAVAL

  Spanje

  Het bedrijf STEREONAVAL, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica - schepen, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Pleziervaartuigen, Elektronica - schepen, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Pleziervaartuigen, en accessoires voor zeilschepen. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 3. SHIPSAFE MARINE EQUIPMENT LTD

  Griekenland

  Het bedrijf SHIPSAFE MARINE EQUIPMENT LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Piraeus, Griekenland.

 4. PLEIGER MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PLEIGER MASCHINENBAU GMBH & CO KG, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica - schepen, hydraulische afsluiters, pompen voor riolering, Elektronica - schepen, en centrifugaalpompen. Het is gevestigd in WITTEN, Duitsland.

 5. HARBOR EAGLE

  Turkije

  Het bedrijf HARBOR EAGLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren hulpmiddelen voor maritiem gebruik, vervanging en reparatie van zeemotoren, en filterpompen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. OCEA

  Frankrijk

  Het bedrijf OCEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaartconstructies, Scheepvaartconstructies, en design van schepen. Het is gevestigd in Les Sables D Olonne, Frankrijk.

 7. WITTIG GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WITTIG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsbevoorrading. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - apparaten en uitrusting, en Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. MAXSPAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAXSPAR S.R.L., en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires watersportsector, accessoires voor boten, hulpverlening watersport, en boten. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 9. SEPAR UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEPAR UK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren dieselfilters. Het is gevestigd in St Albans, Verenigd Koninkrijk.

 10. LEKI MARINE

  Denemarken

  Het bedrijf LEKI MARINE, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Kastrup, Denemarken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Scheepvaart - apparaten en uitrusting - Import export

Aantal resultaten

1.165 Bedrijven