• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepvaart - reparatie en onderhoud

Resultaten voor

Scheepvaart - reparatie en onderhoud - Import export

 1. TECHNO - NAUTA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNO - NAUTA SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uithollen - staal- en metaalbewerking, Tandwieldrijfwerken, Tandwielen, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, mechanische componenten, CNC-loonwerk en -bewerking, Uithollen - staal- en metaalbewerking, Tandwieldrijfwerken, en Tandwielen. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 2. INN - OVATION SRL

  Italië

  Rinnovation is ontstaan uit een tak van Inn-ovation srl, die zich altijd heeft beziggehouden met de organisatie en het beheer van processen die verband houden met de automobielsector. Na lange tijd te hebben gewerkt met beroemde merken zoals Mercedez Benz en BMW, voelden wij dat wwe voldoende vakkenis bezaten om een nieuw avontuur te beginnen op het gebied van DETAIl voor AUTO'S en JACHTEN. Dankzij de studie en het gebruik van de meeste geavanceerde technieken, biedt Rinnovation uitstekende service aan al zijn klanten in Italië en elders, in verband met het opknappen en in waarde herstellen van oldsmobils van prestige en voor de scheepvaartsector. innovation streeft excellentie na van made in Italy voor alles met betrekking tot het opknappen van binnen en buitengebeuren, reinigen, saneren, opwaarderen en details, volgens de meest strikte kwaliteitsnormen. Het bedrijf heeft een netwerk ontwikkeld dat in staat is op de meeste luxe boten te werken.

 3. CTC

  Nederland

  Opgericht in 1996 heeft CTC b.v. geleidelijk een reputatie opgebouwd als leverancier van tankwasmachines en gasvrij ventilatoren. Sinds februari 2009 vertegenwoordigt CTC b.v. het Engelse Victor Marine Ltd., een bekende fabrikant van dergelijke apparatuur. Victor Marine Ltd. produceert tevens olie-water separatoren en afvalwaterzuivering installaties. Onze vertegenwoordiging heeft betrekking op Nederland, Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk en Spanje. Daarnaast vertegenwoordigt CTC b.v. een ander Engels bedrijf: PSM Instrumentation, een fabrikant van onder andere water-detectie apparatuur (bulksafe) en tank-meet apparatuur. Ook zijn we distributeur mogen worden van Harsonic, het Belgische bedrijf dat expert is op het gebied van ultrasoon anti fouling.

 4. AMW INDUSTRY

  België

  AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart. Flexibiliteit, kwaliteit en waar nodig korte levertijden zijn daarbij essentieel. Wij zijn gespecialiseerd in ®RAM hardcoatings, een proces dat wij exclusief aanbieden binnen Europa. De in Amerika ontwikkelde ®RAM coatings behoren tot de absolute top in het HVOF segment. Het ®RAM proces is de ideale manier om slijtage bestendige carbide coatings aan te brengen.

 5. SEANERGY

  Frankrijk

  SEANERGY is gespecialiseerd in het industrieel onderhoud voor grote pleziervaartuigen en gevoelige industrieën (offshore, mijnen, militaire sector, zeevaart). Wij zorgen met name voor het onderhoud van dieselinstallaties, generatoraggregaten en aandrijvingssystemen. Onderhoud, reparatie, renovatie van aandrijfmotoren, keerkoppelingen, generatoraggregaten, waterjets, hulpstukken voor schepen; en ook: preventief en curatief onderhoud, verhelpen van pech, mechanische renovatie, testbank, expertises, tests op zee.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Polen

  De firma is gespecialiseerd in specifieke scheepsbouwdiensten en reparaties inclusief een volledig aanbod mechanische werkzaamheden en leidingen. We hebben een met kranen uitgeruste werkplaats met logistieke oplossingen: bestelwagens en personenauto's; heftrucks; kraan met een hefcapaciteit van 5 ton. Wij voeren reparaties uit aan vrijwel alle hoofd- en hulpmotoren van schepen en verzorgen de prefabricatie en de reparatie van leidingsystemen voor schepen. Wij garanderen de opdrachten binnen de afgesproken termijnen uit te voeren.

 2. CARRON MARINE

  België

  Carron Marine BVBA is een kleinschalige scheepshersteller waar u in een familiale sfeer terecht kunt voor een volledig spectrum activiteiten voor het onderhoud en de herstelling van uw binnenvaartschip, pleziervaartuig en woonboot. Onze competenties liggen op technisch vlak en Carron Marine bvba is importeur/dealer voor verschillende gerenommeerde merken. Voor deze merken kunnen wij de inbouw, het onderhoud en de herstelling verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor : Schroeven en aslijnen van France-Helices Vaanstandschroeven van Max-Prop Hydraulische besturingen van Lecomble & Schmitt Boeg- en hekschroeven van Kalkman Elastische motorsteunen van Trelleborg Homokineetkoppelingen van Aquadrive Anodes (zink en aluminium) van Tecnoseal Antibacterie-brandstofbehandeling van De-Bug Elastische koppelingen van Centa Service en onderdelen voor pleziervaart en beroepsvaart van VOLVO PENTA Onze specialiteit is het herstellen van scheepsschroeven in onze werkplaats.

 3. WALTER GRÄTSCH GMBH RUDERANLAGEN SERVICE

  Duitsland

  Pneumatische starter voor verbrandingsmotoren Lucht/veer/hydraulische/nitrogeen, starter voor dieselmotoren tot 320 cilinderinhoud. Reserveonderdelen voor stuurinrichtingen. Hydraulische montages. Reparatie van stuurinrichtingen Scheepsstuurinrichtingen. Agentschap voor SCAN stuurinrichtingen tot 800 KNm. Oliebranders voor schepen Zee-agentschap voor OILON branders. Steel/flens-reparatuuronderdelen, filter/elementen, olieslangen, ontstekingskabels/transformators, oliesproeiers/ventielen, pompen, voorverwarmers, LUCIFER magneten, elektromotoren.

 4. SCHEEPSWERF I.D.P.

  België

  Scheepswerf IDP biedt het antwoord op al uw nautische vragen. Zeeschepen, binnenvaartschepen, werkboten, vissersboten, jachten, … reken steeds op Scheepswerf IDP voor het onderhoud en de herstellingen van uw schepen. Scheepswerf IDP is gespecialiseerd in het herstellen van professionele vaartuigen en in de bouw van nieuwe schepen. Alsook scheepsonderhoud, motorenrevisies, mechaniek, engineering, constructiewerken in staal, aluminium en RVS behoren tot de hoofdtaken van onze scheepswerf. Onze klanten lopen uiteen van eigenaars van vissersboten tot ferry operatoren. Scheepswerf IDP werd opgericht in 1922 als een coöperatieve onderneming ter ondersteuning van de vissersvloot van Oostende, en dat onder de naam “Industrielle des Pêcheries”. De werf heeft ook een hele reeks ombouwingen, verbouwingen en hermotorisaties uitgevoerd bij vissersschepen, baggerschepen en zeeschepen. Scheepswerf IDP levert een brede waaier aan kwaliteitsdiensten, van herstellingen en aanpassingswerken tot nieuwbouw.

 5. MOORDTGAT SCHEEPSHERSTELLINGEN

  België

  Moordtgat Scheepsherstellingen beschikt over zes Stevendokken en is strategisch gelegen in het hart van de Antwerpse haven op de rechteroever. Met een jarenlange ervaring op gebied van scheepsherstellingen staat Moordtgat garant voor een uitstekende service, kwaliteit, en een korte hersteltijd. Een belangrijke troef is dat Moordtgat één van de kortste dokkingstijden in de sector heeft (15 min.) Het bedrijf werd in 1947 opgericht en beschikt over een eigen schroevenafdeling gehuisvest in een moderne uitgeruste werkplaats. Scheepsherstellingen en nieuwe onderdelen op maat Het demonteren van uw schroeven, boegschroeven of roer- en stuurwerken gebeurt in een handomdraai, waarna ze naar ons atelier worden gevoerd voor vakkundige reparatie. In ons atelier herstellen of maken we nieuwe onderdelen op maat. Wij staan steeds garant voor precisiewerk en een zo kort mogelijke herstellingstijd. Meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het opbouwen van een eigen schroevenafdelingReeds 20 jaar lang hebben wij ons ingezet in het opbouwen van een eigen schroevenafdeling. In deze moderne uitgeruste werkplaats worden alle schroefherstellingen vakkundig en snel uitgevoerd waaronder: het opmeten, rechten, slijpen, lassen, balanceren, spoed wijzigen en opdikken van uw schroef. Tevens zijn we uniek in het uitdraaien van conussen van schroeven met een diameter tot 2.50 m.

 1. HYDREX

  België

  Hydrex is een wereldspeler op het vlak van onderwaterherstellingen aan schepen. Rederijen van over heel de wereld nemen contact met hen op wanneer een schip dringend hersteld moet worden en niet de tijd heeft om naar een droogdok te varen. Hydrex specialiseerde zich in efficiënte en tijdsbesparende herstellingen wereldwijd. Of een schip nu in nood is in het Panama Kanaal, de Baltische zee, dan wel in de Oost-Indische Oceaan, Hydrex is zo snel mogelijk ter plekke, analyseert het probleem en levert het benodigde herstelmateriaal. Omdat de schade aan de romp of de schroefas vaak te groot is om in natte omstandigheden te herstellen heeft Hydrex door de jaren heen een aantal innovatieve technieken ontwikkeld die hen toelaat om onderwater reparaties uit te voeren in droge omstandigheden.

 2. SATSERVICES

  Nederland

  Satservices verleent service aan VSAT en TVRO apparatuur in de scheepvaart. Wij zijn gespecialiseerd op Intellian, Sailor, Setel, Peplink en Gem Vision producten. Wij zorgen altijd voor een first time fix rate door middel van een nieuwe kijk op service van uw apparatuur. Wij staan 24/7 klaar voor alle voorkomende zaken omtrent uw VSAT en TVRO antenne. Met onze eigen gecertificeerde engineers zijn wij in staat uw aanvraag razendsnel uit te voeren. U wilt toch ook snel en doeltreffend te werk gaan en uw VSAT antenne direct gerepareerd hebben zodra u in de Rotterdamse, Antwerpse of Hamburgse haven bent? Satservices helpt u met behulp van de nieuwste technieken zoals Augmented Reality via het Gem Vision platform van AR development in Rotterdam. Middels dit platform kunnen wij mee kijken met de engineer en deze ondersteunen wanneer hij zijn werk niet kan klaren doordat het probleem te moeilijk is.

 1. STEMAT

  Nederland

  Met meer dan 15 jaar ervaring in de natte aannemerij, kabellegindustrie, baggerindustrie en vele andere sectoren kan Stemat u van dienst zijn in alle maritieme gebieden. De moderne en kompleet uitgerustte vloot, bemand met ervaren en gemotiveerd personeel, is reeds ingezet op vele infrastructurele projecten in Nederland en vele andere landen. Stemat heeft de beschikking over gevarieerde vloot, waaronder: multifunctionele werkschepen, pontons, kraanpontons, lierpontons, duwboten en sleepboten. Ook voor specialistisch werk op of aan het water kunt u bij Stemat terecht.

 2. ROTALUTION B.V.

  Nederland

  Reparatie, onderdelen en nieuwbouw voor alle tandwielkasten en pompen. Wij kunnen u totaal ontzorgen in uw project. Van het op locatie repareren of uitbouwen tot het compleet reviseren met nieuwe onderdelen, wij kunnen alles. Het maakt voor ons niet uit of het een maritieme voortstuwing tandwielkast of een grote walsaandrijving is, wij repareren het. Vanuit onze werkplaats opereren de monteurs over de hele wereld, waar uw schip of fabriek ook staat. Wij kunnen de tandwielen reverse engineeren en zeer snel produceren, alles om uw stilstand zo kort mogelijk te houden. Gespecialiseerde HRP thruster reparatie, vertegenwoordiger van Ruhrpumpen en OME motoren. Hiermee kunnen wij een complete range van pompen, motoren en tandwielkasten leveren, een totaal pakket. Hoge kwaliteit, inclusief alle Atex mogelijkheden en andere certificaten. Wij geloven in snelle service, de stilstand van de klant beperken, meedenken met de klant en natuurlijk een nette communicatie. Heeft u onderdelen voor tandwielkasten nodig, wij kunnen door ons uitgebreide netwerk en vaste afspraken met leveranciers deze snel vinden voor een scherpe prijs.

 3. COTERENA SL

  Spanje

  Installatie, reparatie en indienststelling van scheepsmachines en vaste uitrustingen met een hoog kennisniveau i.v.m. voortstuwingssystemen. Werkgebieden: scheepsbouw, warmtekrachtkoppeling, windenergie, spoorwegen, openbare werken, I+D+i projecten met universiteiten, openbare instellingen en technische centra. Merken: REINTJES, SAUER COMPRES, ALVA LAVAL, PURE CLEAN, RINA 1861, MAN.

 4. NAUTIEL SERVICE SL

  Spanje

  Het bedrijf Nautiel Service S.L., dat in 1991 in Barcelona is opgericht, richt zijn activiteit op de reiniging en het onderhoud van schepen en biedt de nautische sector een gevarieerd gamma aan services ter attentie van professionals (scheepswerven, hovelingen, getijhavens) alsook van privé-eigenaren van schepen.

 5. UWS BALTIC OÜ

  Estland

  commerciële duikwerkzaamheden. duikonderzoek onder GL, RMRS, Lloyd's, BV , laswerkzaamheden onder water ( GL-certificaten), scheepsreparatie onder water , bouw- en reparatiewerkzaamheden van onder water liggende structuren, diktemeting via ultrasoon onder water (GL, RMRS-certificaten), propellerpolijsten, reiniging van scheepsrompen, reiniging van pijpen van kistkoelers, cement

 6. BESTURINGEN.COM

  Nederland

  Besturingstechniek onderdelen niet meer te krijgen ? . Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen. Ook bieden wij een reparatie service voor uw plc frequentieregelaar servodrive HMI enz.

 7. ASTO

  Nederland

  ASTO BV is de specialist bij uitstek in nieuwbouw, afbouw, onderhoud en reparatie van schepen en scheepvaart gerelateerde projecten. Wij zijn uw partner voor allerlei soorten schepen, van containerschip tot poeder-chemie & minerale tanker. Ook de bouw van jachten en reparatie van sluizen, bruggen en veerponten behoren tot ons pakket.

 8. NAVITEC MARINE SERVICES

  België

  Navitec is gespecialiseerd in alle herstellingen en leveringen voor zeeschepen zoals staalwerk (ijzer, roestvrij staal, aluminium, Duplex), leidingwerk, hydraulische en elektrische herstellingen, mechanische herstellingen en onderhoud van motoren, lieren, kranen, veiligheidsmaterieel, pompen, alle draai- en freeswerk. Navitec is gekend om zijn snelle response (dag en nacht).

 1. TALLINNA LAEVATEHAS OÜ

  Estland

  Tallinn Shipyard ligt in de buurt van de Finse golf en is ideaal gelegen voor schepen die de havens aandoen van Rusland, Finland, de Baltische Staten en de oostkust van Zweden wiens eigenaars geen kosten vanwege omleidingen hoeven te betalen. Wij bieden een breed scala aan services voor alle soorten schepen dankzij goed opgeleid personeel en moderne faciliteiten. We hebben 3 drijvende droogdokken. Reparatiekades met voldoende kraancapaciteit zijn eveneens beschikbaar.

 2. DIAMOND SHIP MANAGEMENT

  België

  Diamond Ship Management is een onafhankelijke wereld scheepsmanagement. we hebben de capaciteit om alle soorten vaartuigen te exploiteren, de geografische mogelijkheid om schepen wereldwijd beheren, met steunpunten in Noord-Europa, Centraal-Amerika en West-Afrika. Wij bieden: technical management (inspecties en onderzoeken, projecten, ...), specifieke bemanning, ervaren commercieel management, en transparante aankopen.

 3. TERLOUW ROTTERDAM

  Nederland

  Terlouw Rotterdam is één van de vooraanstaande specialisten in de verkoop, revisie en reparatie van dieselmotoren. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij wereldwijd de beste service verlenen. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en IJmuiden staan wij 24 uur per dag klaar om beroepsvaart, visserij, en industrie op weg te helpen.

 4. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanje

  Constructie, verbouwing en reparatie van stalen en houten boten. Scheepvaartketelbouw, zandstralen van schepen.Installaties voor het dokken van het schip, zeevaartmechanica.Nieuwe schepen.

 5. DELTA DIESEL SL

  Spanje

  Scheepsmechanica - officiële technische dienst Man-Man Master Service Center.

 6. REINTJES BENELUX

  België

  Scheepsherstellingen en onderhoud

 7. INOK

  België

  Scheepvaart Management.

 8. N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD.

  Griekenland

  Het bedrijf N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten, en commerciele representatiedienst. Het is gevestigd in Piraeus, Griekenland.

 9. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MS INVEST POLAND SP. Z O.O., is een Onderaannemer, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, Bouw - afbouw, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Afbouw, Bouw - afbouw, marine engineering, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 10. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Griekenland

  Het bedrijf PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zee-, haven- en onderwaterwerken, en Zee-, haven- en onderwaterwerken. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Scheepvaart - reparatie en onderhoud - Import export

Aantal resultaten

1.297 Bedrijven