• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheerschuim

Resultaten voor

Scheerschuim - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 2. VILLAGE BARBER SKIN PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VILLAGE BARBER SKIN PRODUCTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheerschuim. Het is tevens aanwezig in de sectoren After-shave, en After-shave. Het is gevestigd in Durham, Verenigd Koninkrijk.

 3. KARATEK IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf KARATEK IC VE DIS TICARET LTD STI, is een Distributeur, en actief in de sector Luiers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheerschuim, doekjes, luiers voor volwassenen, katoen, en Scheerschuim. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. LAGNY COSMETIC-VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAGNY COSMETIC-VERTRIEBS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheerschuim. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hygiëne- en toiletproducten, Lichaamsverzorgingsproducten, Hygiëne- en toiletproducten, en Lichaamsverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Pfinztal, Duitsland.

 5. ELRAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELRAS GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Hygiëne- en toiletproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheerapparaten - elektrisch, Scheerschuim, Scheerapparaten - elektrisch, en Scheerschuim. Het is gevestigd in Friedrichshafen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. S B E SVENSK BRIKETT ENERGI AB

  Zweden

  Het bedrijf S B E SVENSK BRIKETT ENERGI AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheerschuim. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - machines en materialen, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Norberg, Zweden.

 2. WASH WASH COUSIN

  België

  Verified by europages badge

  Wash Wash Cousin (WWC SRL) is een laboratorium voor onderzoek, ontwikkeling en productie dat gespecialiseerd is in vaste cosmetica. Wij hebben 100% controle over alle processen in huis, en bieden een breed scala aan innovatieve zero waste vaste cosmetica: - Koud verzeepte zepen aangepast aan elk huidtype, - Een uitgebreid gamma shampoo bars voor alle haartypes / conditioner bars / haarverzorgingsproducten in bars, - Peeling bars met fruitzuren voor het gezicht, - Exfoliërende zeep voor het lichaam, - Deodorantbalsem, - Tandpasta bars, - Een gamma hydraterende crèmes in bars voor alle huidtypes, - Scheerschuim bars, - Make-up remover bars, - Lippenbalsem, - Een gamma producten speciaal voor baby's en zwangere vrouwen. Al onze producten zijn dermatologisch getest. Wij voeren alle nodige tests uit om de doeltreffendheid van onze cosmetica te bewijzen. Het professionalisme van ons laboratorium wordt erkend door verschillende labels, zowel wat betreft de formules en productiemethoden als het respect voor milieu en gezondheid: Cosmos Bio, Cosmos Natural, Slow Cosmetics en Artisanat Certifié. Wilt u ons merk WASH WASH COUSIN aanbieden aan uw klanten? Bent u op zoek naar een partner in natuurlijke vaste cosmetica? U wilt onze producten onder uw eigen merk aanbieden of profiteren van onze knowhow voor de productie van uw cosmeticagamma? Neem gerust contact met ons op!