• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoensmeer

Resultaten voor

Schoensmeer - Import export

 1. ETS FAMACO PFIRTER

  Frankrijk

  Ets F. Pfirter Famaco is een familiebedrijf opgericht in 1931 door Frédéric Pfirter en nu in handen van de derde generatie. Famaco is marktleider in Frankrijk op het gebied van de fabricage en distributie van onderhoudsproducten voor leder (schoenen, lederwaren, meubels) en zijn klantenportefeuille omvat schoenwinkels en luxemerken op het gebied van schoenen, lederwaren en meubels. Famaco is eveneens een internationale groothandel in accessoires voor schoenen (zolen, schoenspanners, schoenlepels e.d.). Onze onderneming kan bogen op meer dan 80 jaar en heeft onlangs het label Entreprise du patrimoine vivant français gekregen, dat is een label voor bedrijven die het levende Franse erfgoed vertegenwoordigen. Alle onderhoudsproducten worden in Frankrijk vervaardigd en met name in de fabriek in Châtillon, bij Parijs. Famaco is vandaag de enige fabrikant die wrijfwas in meer dan 100 kleuren aanbiedt, naast een compleet assortiment producten voor leer.

 2. FRANK BÜRSTEN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een familiebedrijf en produceren sinds 1942 borstels in de vestiging in Schönau in het Zwarte Woud. De hoofdactiviteit van onze productie is het opsteken van borstelhouders met natuurborstelhaar, paardenhaar of synthetische haren. Onze belangrijkste productlijn zijn haren voor het onderhoud van schoenen. Wij produceren polijstborstels, opbrengborstels en vuilborstels alsook borstels voor onbehandeld leder. Daarnaast produceren bij massageborstels, borstels als reclamemiddel (bijv. bouwhelmborstels, schoenenpoetssets, …)

 3. NANOPOOL GMBH

  Duitsland

  Nanopool GmbH is een innovatief familiebedrijf en telt sinds 2002 tot de internationaal toonaangevende ondernemingen op het gebied van multifunctionele, nanotechnologische oppervlakbeschermingssystemen. We onderscheiden ons door hoge kwaliteitsnormen (aangetoond door studies en internationale awards), snelle omzetting, alsmede jarenlange ervaring op industrieel en commercieel gebied. Talrijke referenties en producten in serie onderschrijven onze capaciteiten. Optionele basismaterialen en technologisch geavanceerde testprocedures resulteren in het allerbeste product. Wij begeleiden u van idee tot eindproduct: branche- en toepassingsoverkoepelend en maken het zo voor u mogelijk om de concurrentie voor te blijven en meerwaarde voor uw onderneming te creëren. Of u kunt een eigen serie met onze producten realiseren! Wij bieden u kant-en-klare productlijnen. Alleen uw etiketten ontbreken nog en het product is klaar voor verkoop! Alles op korte termijn en goedkoop, omdat er voor u geen ontwikkelingskosten ontstaan.

 4. PLANTILLAS COIMBRA

  Spanje

  Het bedrijf PLANTILLAS COIMBRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoensmeer. Het is gevestigd in Granollers, Spanje.

 5. OZDEN GROUP

  Turkije

  Het bedrijf OZDEN GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoensmeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenpoetsmachines, was voor lederwaren, en Schoenpoetsmachines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BARTH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BARTH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoensmeer. Het is gevestigd in Höslwang, Duitsland.

 2. FABBRICA CHIMICA UNIONE (S.R.L.)

  Italië

  Het bedrijf FABBRICA CHIMICA UNIONE (S.R.L.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, fabricage van voetbeschermers, Schoensmeer, kleuring, en schoenvet. Het is gevestigd in Desio, Italië.

 3. BURHAN GLOBAL TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BURHAN GLOBAL TICARET A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, Hygiëne- en toiletproducten, Schoensmeer, Luchtvervrissers - huishoudelijk, en Hygiëne- en toiletproducten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. INDUSTRIAS QUÍMICAS CUMBRE, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS QUÍMICAS CUMBRE, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, en Schoensmeer. Het is gevestigd in Sant Boi De Llobregat-Barcelona, Spanje.

 5. UPN AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf UPN AUSTRIA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schoensmeer. Het is gevestigd in Weigelsdorf, Oostenrijk.

 1. FURNITURENFABRIK THIEL INH. SEBASTIAN HERRMANN

  Duitsland

  Het bedrijf FURNITURENFABRIK THIEL INH. SEBASTIAN HERRMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoensmeer. Het is gevestigd in Hinterhermsdorf, Duitsland.

 2. LE CORDONNIER.BE

  België

  Het bedrijf LE CORDONNIER.BE, is een Multi-Category, en actief in de sector Schoensmeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren colle chaussure, producten voor schoenmakers groothandel, schoenveters, en accessoires voor schoenen. Het is gevestigd in Awans, België.

 1. BURHANOGULLARI KIMYA A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BURHANOGULLARI KIMYA A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoensmeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoencremes. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ADEAC

  België

  Het bedrijf ADEAC, is een Distributeur, en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, Schoensmeer, schoenenborstels, schoenlepels, en schoenzolen. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 3. GRUPO JOYME MURCIA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf GRUPO JOYME MURCIA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoensmeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoenveters. Het is gevestigd in Archena, Spanje.

 4. LEDER-SCHLENCK AUGUST SCHLENCK GMBH & CO

  Duitsland

  Het bedrijf LEDER-SCHLENCK AUGUST SCHLENCK GMBH & CO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoensmeer. Het is gevestigd in Bayreuth, Duitsland.

 5. WEESTEP

  Spanje

  Het bedrijf WEESTEP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoensmeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, Kinderschoenen, Schoenen, en Kinderschoenen. Het is gevestigd in Elche, Spanje.

 6. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EURO-LEDER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frezen, snijbeitels en fretboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, Schoensmeer, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Lijmstoffen, synthetisch, Schoenenfabricage - machines, Schoensmeer, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Georgsmarienhütte, Duitsland.

 7. LA BOUTIQUE DU CIRAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA BOUTIQUE DU CIRAGE, is een Distributeur, en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, leder, en Schoensmeer. Het is gevestigd in Tournus, Frankrijk.

 8. RÀPID LLEIDA

  Spanje

  Het bedrijf RÀPID LLEIDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoensmeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie schoenen, en duplicering magnetische sleutels. Het is gevestigd in Lleida, Spanje.

 1. SHPOL TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf SHPOL TURKEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoensmeer. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. BEIJING SHENGHUI SHOE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf BEIJING SHENGHUI SHOE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoensmeer. Het is gevestigd in Beijing, China.

 3. DROGUERIA ROVIAL SL

  Spanje

  Het bedrijf DROGUERIA ROVIAL SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels, Schoensmeer, Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels, en Schoensmeer. Het is gevestigd in A Coruña, Spanje.

 4. SCHUH-BOSS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHUH-BOSS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, Schoenen, Schoensmeer, en Schoenen. Het is gevestigd in Backnang, Duitsland.

 5. SENTINEL CH SRL

  Italië

  Het bedrijf SENTINEL CH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Schoensmeer, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Schoensmeer. Het is gevestigd in Milano (Mi), Italië.

 6. ASLAK NORGAARD I/S

  Denemarken

  Het bedrijf ASLAK NORGAARD I/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoenleesten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, Schoenpoetsmachines, Leer en schoenen - fournituren en toebehoren, Schoensmeer, Schoenpoetsmachines, en Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is gevestigd in Herlev, Denemarken.

 7. COMERCIAL GALAN SA

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL GALAN SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Schoensmeer, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Toledo, Spanje.

 8. SAFAK KIMYA SANAYI A S

  Turkije

  Het bedrijf SAFAK KIMYA SANAYI A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, en Schoensmeer. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. TEGÜ-CHEMISCHE FABRIK THEYSOHN

  Duitsland

  Het bedrijf TEGÜ-CHEMISCHE FABRIK THEYSOHN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoensmeer, Verf en lak, Schoensmeer, en Verf en lak. Het is gevestigd in Petersberg, Duitsland.

 10. SHOE CARE CLINIC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SHOE CARE CLINIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoensmeer. Het is gevestigd in Shoe Care Clinic, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis