• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schokdempers

Resultaten voor

Schokdempers - Import export

 1. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Burre Hydraulik werd in 1964 door gediplomeerd ingenieur dhr. Karl-Heinz Burre opgericht en in 1965 werd het bedrijf operationeel. Het oorspronkelijke idee van een ingenieursbureau werd al snel terzijde geschoven, waarna een eigen kleine productiefaciliteit werd gestart. De eerste ontwikkelingen omvatten verdeelkleppen voor hydraulische graafmachines, explosieveilige elektromagnetische kleppen en membraanafsluiters. In 1972 verhuisde het bedrijf naar de nieuw gebouwde productiehal op het terrein, waar zich tot op de dag van vandaag het hoofdkantoor van Burre Hydraulik bevindt. 540 m² aan productieoppervlak bood nu meer ruimste om alle innovatieve ideeën van de oprichter ten uitvoer te kunnen brengen. Burre Hydraulik ontwikkelde en vervaardigde bijvoorbeeld explosieveilige magneetventielen voor de tankinstallaties van diesellocomotieven van de Deutsche Bahn. Dipl.-Ing. Karl-Heinz Burre besefte echter al sneldat de toekomst in hydraulische besturingen en apparaten lag en richtte het bedrijf daarop. Hier ging hij de uitdaging aan en betrad hij vaak nieuw technisch terrein. Zo speelde hij een belangrijke rol bij de automatisering van machines voor de textielindustrie.Maar hij was ook succesvol op andere technische gebieden, zo ontwikkelde hij bijvoorbeeldeen automatisch controlesysteem voor luiken voor overzeese schepen. In lijn met deze ontwikkeling is ook de productieoppervlakte gestaag gegroeid en bedraagt nu meer dan 5000 m².

 2. LEBEN-DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma LEBEN werd opgericht in 1967. Sinds 1980 ontwikkelen en produceren wij uitsluitend schokdempende elementen en trillingsdempers onder ons handelsmerk Compenser®. De berekening van onze dempingselementen wordt uitgevoerd in overeenstemming met de VDI-richtlijn VDI 2061 "Bouwelementen voor de vermindering van de schokeffecten".Onze producten zijn in overeenstemming met de relevante bepalingen van de EG-machinerichtlijn 2006/42/EG. Wij zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015, een erkenning van ons kwaliteitsbeleid.Om aan het veelzijdige toepassingsgebied van de dempingstechniek te voldoen, biedt LEBEN-Dämpfungstechnik GmbH verschillende soorten schokdempers aan, waaronder: gas-hydraulische schokdempers voor zwaar gebruik, noodschokdempers als eindaanslag (noodaanslag in eindstand), operationeel ingedrukte schokdempers en onomkeerbare schokdempers.Voor gebruik bij extreem hoge of lage temperaturen bieden wij ons Compensol® dempingsmedium aan.

 3. SEBERT SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 35 jaar produceren wij trillingsdempers, trillingsregeling en dempers voor motoren voor industrie, scheepvaart en scheepsbouw. Wij produceren ook volgens individuele klantspecificaties. Onze prioriteiten: strikte naleving van klantvereisten.Hoge precisie in engineering & productie. Hoogste kwaliteit (ISO9001-2015 cert.).Kortste ontwikkeltijd.Kortste levertijd (3 weken).Eigen CAE, CAD, CAM, CNC-machines en CAQ.Producten: Kabeldemper voor stat.Belastingen van 30 g tot enkele tonnen en grote dyn.flexibiliteit. rubberen dempers voor stat. Lasten van 10 kg tot 8 t. en dyn.Doorbuigingen van 120 mm. ATM-pijplijndemper voor de beste akoestische reductie.Gereedschapssets voor motoren en draagbare hydraulische units voor boutvoorspanning tot 2, 5 kbar.Stat. en dyn. Berekeningen met ons VISAP prog.(1. gratis rapportage) Gekoppelde multi-body systemen.schoktriltests met shakers. Milieutesten in geaccrediteerd laboratorium in NL.Speciale controleerbare rapporten

 4. MEDI-SIL ORTHOPÄDISCHE PRODUKTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met de ontwikkeling en productie van siliconenvormartikelen, drukbeschermingsartikelen en inlegzolen voor de podologie, de orthopedische groothandel en de verbandindustrie. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verwerking van zeer zachte siliconen van Shore-A 0 tot max. Shore-A 20.Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, vertrouwen wij op constante kwaliteitscontroles in alle productiestadia. Een gedocumenteerd kwaliteitsmanagementsysteem in overeenstemming met de Europese norm voor medische hulpmiddelen DIN EN ISO 13485: 2016 vormt de stabiele basis van onze hoge kwaliteitsnormen. Dankzij de modernste machines, een eigen gereedschapmakerij en voortdurende verdere ontwikkeling zijn wij in staat uw individuele wensen en eisen optimaal en kosteneffectief te realiseren. Zelfs kleine series kunnen snel en gemakkelijk worden gerealiseerd. Met Silinan®, een speciaal siliconenmengsel, kunnen wij ook producten voor de podologie leveren met een schimmelwerende werking. U kunt producten van ons eigen merk "OrthoPÄD" rechtstreeks in onze onlineshop "www-druckschutz-online.de" kopen. Het gaat hier echter niet om medische hulpmiddelen in de zin van de Wet op de medische hulpmiddelen, maar om artikelen die over de toonbank worden verkocht.

 5. HYDROSTAT INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HYDROSTAT INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in Herten, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Rusland

  Bryansk Plant of Draft Gears (BPDG) produceert trekuitrustingen of koppelingen en treinonderdelen voor goederenwagons, onderdelen voor spoorweguitrusting en rijdend materiaal, bussen voor de olie- en gassector, producten van staal, gegoten non-ferro metalen en legeringen (gewicht 5 tot 180 kg), plastic en polymeren eenheden tot 6, 5 kg. Maar de hoofdactiviteit van BPDG is de productie en reparatie van trillingdempers van het model PMKP-110 die functioneren met een terughoudend-kerend systeem (een set elastische blokken van polymeer) in plaats van een verenset. Het kwaliteitsbeheersysteem van de firma is in overeenstemming met de Russische normen (GOST) en is goedgekeurd via IRIS, ISO 9001: 2015, ISO/TS 22163: 2017 certificaten. De firma is actief sinds 2008 als groothandelaar in metalen en plastic accessoires voor de spoorwegensector en dienstverlener voor het onderhoud en de reparatie van trekuitrustingen klasse T1, T2 en T3 gedurende hun complete levensduur.

 2. EELTINK VEERTECHNIEK

  Nederland

  Specialist in veersystemen voor bus-, truck-, trailer- en railtransport en industrie. Veren, verzwaarsets, luchtveerbalgen, hulpluchtvering, schokdempers, veerstroppen en montage onderdelen. Eeltink Veertechniek is officieel importeur van uitsluitend A-merken als ContinentalContitech, Phoenix, Schomacker, Firestone, Koni en Gomma. Eeltink Veertechniek ontwikkelt complete verzwaarsets voor nagenoeg elk type lichte bedrijfswagen. Eeltink Veertechniek produceert én repareert bladveren, veerstroppen en technische veren. Eeltink Veertechniek past veren aan: verhogen, verlagen, strekken en versterken.

 3. BATEMUR SL

  Spanje

  Groothandelaar in smeermiddelen, accu's, accumulators, reserveonderdelen, remvoeringen, sets, filters en alle merken oliën, voor auto's, alarmen, speelgoed, voertuigen...

 4. AUTOP

  België

  Groothandel in auto-onderdelen en auto-accessoires.

 5. VULKANIZACIJA KOREN

  Slovenië

  Het bedrijf VULKANIZACIJA KOREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberproducten voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, Schokdempers, Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport, Rubberproducten, Schokdempers, en Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport. Het is gevestigd in Cirkovce, Slovenië.

 1. GASAN GAS SPRING

  Turkije

  Het bedrijf GASAN GAS SPRING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is tevens aanwezig in de sectoren stootvrij, achterklepgasveren, en Stuurdemper terreinvoertuigen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. FOURNALES SUSPENSION

  Frankrijk

  Het bedrijf FOURNALES SUSPENSION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schokdempers, Schokdempers, en industriële applicaties. Het is gevestigd in Quint Fonsegrives, Frankrijk.

 1. WEFORMA DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WEFORMA DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in Wiener Neustadt, Oostenrijk.

 2. SOBEN

  Frankrijk

  Het bedrijf SOBEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is tevens aanwezig in de sectoren verstelbare schokbrekers. Het is gevestigd in Cahors, Frankrijk.

 3. NOFAL AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NOFAL AUTOMOTIVE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. RESCO SHOCKS & STRUTS

  Turkije

  Het bedrijf RESCO SHOCKS & STRUTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. MAG OTOMOTIV VE HAVACILIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf MAG OTOMOTIV VE HAVACILIK SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. KG AMORTISOR A.S.

  Turkije

  Het bedrijf KG AMORTISOR A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is tevens aanwezig in de sectoren achterklepgasveren, en dumper. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 7. GUM-MAR

  Polen

  Het bedrijf GUM-MAR, is een Multi-Category, en actief in de sector Schokdempers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberen fittings, Banden, rubber accessoires, Rubberen fittings, en Banden. Het is gevestigd in Szczerców, Polen.

 8. INTEGRAL TODOTERRENO SL

  Spanje

  Het bedrijf INTEGRAL TODOTERRENO SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. GAYSAN GAS SPRINGS

  Turkije

  Het bedrijf GAYSAN GAS SPRINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. THYSSENKRUPP BILSTEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THYSSENKRUPP BILSTEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Schokdempers, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Schokdempers. Het is gevestigd in Mandern, Duitsland.

 3. TAIZHOU MISTER SHOCK ABSORBER CO.,LIMITED

  China

  Het bedrijf TAIZHOU MISTER SHOCK ABSORBER CO.,LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in Zhejiang, China.

 4. RECORD FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf RECORD FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schokdempers, en Schokdempers. Het is gevestigd in Antibes Cedex, Frankrijk.

 5. RUPTEUR

  Zwitserland

  Het bedrijf RUPTEUR, is een Distributeur, en actief in de sector Auto-tuning - materialen en machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schokdempers, tuning, pneumatiek, en Schokdempers. Het is gevestigd in Aïre, Zwitserland.

 6. ARNOTT EUROPE

  Nederland

  Het bedrijf ARNOTT EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in S-Hertogenbosch, Nederland.

 7. CHEN'S ENTERPRISE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CHEN'S ENTERPRISE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is gevestigd in Beijing, China.

 8. GUANGZHOU VIKING AUTO PARTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GUANGZHOU VIKING AUTO PARTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor schokbrekers, en luchtveren. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 9. SERFAC LTD

  Ierland

  Het bedrijf SERFAC LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Accu's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schokdempers, Hydraulische installaties en uitrustingen, Koppelingen voor motorvoertuigen, Schokdempers, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Tallaght, Ierland.

 10. GASAN GAZLI AMORTISOR SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf GASAN GAZLI AMORTISOR SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schokdempers. Het is tevens aanwezig in de sectoren bagagedrager en lastdraagsystemen voor auto's, en schokbrekers. Het is gevestigd in BURSA, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis