• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schroeven op maat

Resultaten voor

Schroeven op maat - Import export

 1. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de fabricage en groothandel van bevestigingsmiddelen, kunnen wij u veel meer helpen dan vele anderen.Bel ons en vertel ons wat u van plan bent te doen. We leveren een volledig assortiment schroeven en bevestigingsmiddelen en alle op maat gemaakte producten uit één hand, bijv.: Schroeven vanaf 30.000 stuks als koud geëxtrudeerde onderdelen, wij vervaardigen kleinere series, bijv. op onze automatische draaibanken. Prototyping, onderdelen tekenen en bemonsteren volgens VDA. Schroeven die als gedraaide onderdelen zijn vervaardigd om direct in kunststoffen en spuitgietproducten te schroeven - voor elke schroefdraadvorm. Bewerking van geleverde schroeven. Bij onze klanten zien we de mens op de eerste plaats.Door een goede samenwerking willen we wederzijds succes vieren! Klantstructuur: Automobielleverancier (T1 - T3), elektronica en elektrotechniek, machines en systemen, huishoudelijke apparaten, bedrijfswagenindustrie, bouwnijverheid, medische technologie, defensietechnologie.

 2. SCHROEVEN GROOTHANDEL

  Nederland

  Schroevengroothandel.nl Schroevengroothandel.nl is uw partner op het gebied van schroeven, bevestigingsmaterialen en overige benodigdheden. Wij leveren topmerken schroeven in alle maten tegen zeer scherpe prijzen. Vaak tientallen procenten goedkoper dan in de bouwmarkt. U vindt in deze webshop ons ruime assortiment. Mocht u vragen hebben over onze producten of speciale wensen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op en wij helpen u graag. Wij leveren zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren. Online technische groothandel Schroevengroothandel.nl is een technische groothandel met een zeer ruim assortiment met een sterke vertegenwoordiging in gevestigde merken zoals Spax, Fischer, Wera enz. Met onze webshop en magazijn in Akersloot bedienen we heel Nederland en België. De klanten van Schroevengroothandel.nl Wij leveren aan de professionele en de particuliere gebruiker. Dit kunnen zijn constructiebedrijven, installatiebedrijven, timmermansbedrijven, productiebedrijven, diverse dealers en wederverkopers. Maar ook de particuliere consument is van harte welkom! Waarom Schroevengroothandel? Het prijsverschil met traditionele bouwmarkten is vaak doorslaggevend , onze klanten bestellen bij ons omdat wij vaak voordeliger zijn dan andere webshops of fysieke technische groothandels en bouwmarkten. Daarnaast is het assortiment schroeven van Schroevengroothandel.nl erg ruim. Als laatste kunnen wij vaak snel producten leveren die anders bijna nergens verkrijgbaar zijn.

 3. RUSCONI BIXIO SRL

  Italië

  Rusconi Bixio werk al meer dan een eeuw lang in de metaalsector. De productie bestaat uit klinknagels: massief, halfgeboord en buisvormig; schroeven met verschillende koptypes, uit de productlijst of op maat; spillen en spanbouten. De onderneming kan haar producten leveren in ijzer, rvs, aluminium, messing en koper en beschikt over de nodige installaties voor de vervaardiging van kleine en grote hoeveelheden, zelfs voor specifieke producten op bestelling.

 4. MAC3

  Frankrijk

  MAC3 ontwerpt, fabriceert en verkoopt van luchtcompressors en van pneumatische hamers om oplossingen voor perslucht te vinden in de industrie en de bouw. Industriële toepassingen: compressoren met industriële schroeven van 2.2 tot 315 kW en gepersonaliseerde installaties op maat. Sector openbare gebouwen en werken: pneumatisch gereedschap (trilhamers en betonbrekers) en accessoires, draagbare compressoren voor bouwplaatsen, zandstraalmateriaal en bepleistering.

 5. MOORDTGAT SCHEEPSHERSTELLINGEN

  België

  Moordtgat Scheepsherstellingen beschikt over zes Stevendokken en is strategisch gelegen in het hart van de Antwerpse haven op de rechteroever. Met een jarenlange ervaring op gebied van scheepsherstellingen staat Moordtgat garant voor een uitstekende service, kwaliteit, en een korte hersteltijd. Een belangrijke troef is dat Moordtgat één van de kortste dokkingstijden in de sector heeft (15 min.) Het bedrijf werd in 1947 opgericht en beschikt over een eigen schroevenafdeling gehuisvest in een moderne uitgeruste werkplaats. Scheepsherstellingen en nieuwe onderdelen op maat Het demonteren van uw schroeven, boegschroeven of roer- en stuurwerken gebeurt in een handomdraai, waarna ze naar ons atelier worden gevoerd voor vakkundige reparatie. In ons atelier herstellen of maken we nieuwe onderdelen op maat. Wij staan steeds garant voor precisiewerk en een zo kort mogelijke herstellingstijd. Meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het opbouwen van een eigen schroevenafdelingReeds 20 jaar lang hebben wij ons ingezet in het opbouwen van een eigen schroevenafdeling. In deze moderne uitgeruste werkplaats worden alle schroefherstellingen vakkundig en snel uitgevoerd waaronder: het opmeten, rechten, slijpen, lassen, balanceren, spoed wijzigen en opdikken van uw schroef. Tevens zijn we uniek in het uitdraaien van conussen van schroeven met een diameter tot 2.50 m.