• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuimrubber en -plastic

Resultaten voor

Schuimrubber en -plastic - Import export

 1. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TOBY Schaum, opgericht in 1960, was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van polyurethaan sierlijsten voor serieproductie en kan nu putten uit 50 jaar ervaring. Onze onderneming heeft jarenlange knowhow in de uitvoering van geavanceerde klantprojecten in bijna alle industriële sectoren. Het is voor ons van groot belang om vanaf de planningsfase betrokken te zijn bij het ontwerp van de gegoten onderdelen. Vraag het ons - we adviseren u graag! Het TOBY-schuim produceert vormdelen van polyurethaanschuim (halfhard) in de shorehards van ca. 20 Shore 00 tot ongeveer 90 Shore A en vormdelen gemaakt van hardschuim (integraal hardschuim en compact materiaal) met gevormde dichtheden van ca. 200 kg/m3 tot 1100 kg/m3.

 2. SCHULZE-BRAKEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHULZE-BRAKEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren geëxpandeerd polyurethaan, afdichtingen, Synthetisch schuim, polyurethaanbewerkingen, polyurethane dichtingsproducten, behandelde polyurethaan, blokken van geëxpandeerd polyurethaan, Tussenleggers van polyethyleen- of polyurethaanschuim, en bewerking van polyurethaan. Het is gevestigd in Brakel, Duitsland.

 3. SCHAUMAPLAST GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHAUMAPLAST GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Reilingen, Duitsland.

 4. THERMOCON

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THERMOCON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Reilingen, Duitsland.

 5. ANDREAS AUGSBURG SPEZIALVERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANDREAS AUGSBURG SPEZIALVERPACKUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Osterholz-Scharmbeck, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HUBER SCHAUMSTOFFE INH. HANS HUBER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUBER SCHAUMSTOFFE INH. HANS HUBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Morbach, Duitsland.

 2. HINZSCH SCHAUMSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HINZSCH SCHAUMSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Mönchweiler, Duitsland.

 3. IQ FRANKENSCHAUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IQ FRANKENSCHAUM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Würzburg, Duitsland.

 4. TECHNO PHYSIK ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNO PHYSIK ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 5. ARIBE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARIBE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Grenzach-Wyhlen, Duitsland.

 1. LATICO GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LATICO GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Friedeburg-Horsten, Duitsland.

 2. VSL MEHRWEGVERPACKUNGSSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VSL MEHRWEGVERPACKUNGSSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Biedermannsdorf, Oostenrijk.

 1. POLYFORM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLYFORM GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Rinteln, Duitsland.

 2. WETROPA KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WETROPA KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Mörfelden-Walldorf, Duitsland.

 3. ROB. HOLTZAPFEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROB. HOLTZAPFEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Grub, Duitsland.

 4. ZÖLLER LAMITEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZÖLLER LAMITEX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Seligenstadt, Duitsland.

 5. ZEDERBAUER INDUSTRIEBEDARF HANDELS KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZEDERBAUER INDUSTRIEBEDARF HANDELS KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Gratkorn, Oostenrijk.

 6. SYSTEC KUNSTSTOFFPRODUKTIONS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYSTEC KUNSTSTOFFPRODUKTIONS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Vomp, Oostenrijk.

 7. KARLSRUHER MATRATZENFABRIK EMIL STEHLE INH. GÜNTHER STIENEKER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARLSRUHER MATRATZENFABRIK EMIL STEHLE INH. GÜNTHER STIENEKER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 8. DL CHEMICALS

  België

  Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals uit tot een succesvol producent van voegkitten en lijmen. Het bedrijf werd gesticht in 1936 en is al drie generaties lang een familiebedrijf. Al meer dan 80 jaar worden enkel producten van een hoog en constant kwaliteitsniveau geproduceerd voor de professionele gebruiker. In deze tijd werd een uitstekende knowhow opgebouwd. Wij bieden meer dan verkopen alleen. Het technical support team staat altijd ten dienste van de klant. Zo bouwen wij elke dag aan een hecht partnerschap met onze klanten. DL Chemicals biedt een volledig gamma siliconen, MS-polymeren en hybride kitten, acrylaatkitten, PU-kitten, PU-schuimen, lijmen… aan. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid gamma nevenproducten. Ook voor de ontwikkeling van uw eigen huismerk en producten op maat zijn wij de ideale partner. In het uitstekend ingericht onderzoeks- en ontwikkelingslabo worden producten dagelijks getest en onderzocht. Aan de hand van de nieuwste technologieën worden nieuwe producten ontwikkeld. Zo bieden wij onze klanten altijd de beste producten die voldoen aan de steeds strenger wordende eisen, wetgevingen en normen. De producten van DL Chemicals zijn van een hoog en constant kwaliteitsniveau, geproduceerd onder het EN ISO 9001 kwaliteitslabel. We verbinden ons ertoe hierbij de strengste regelgeving met betrekking tot milieu te respecteren conform ISO 14001 milieuzorgcertificaat.

  Alle producten voor "schuimrubber en -plastic"

 1. DRAKA INTERFOAM

  Nederland

  Draka Interfoam is producent van polyether schuimen voor verschillende toepassingen. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verwerking van polyether schuimen. Draka Interfoam is uw meest betrouwbare partner in comfort schuim. Onze voornaamste activiteit is het produceren en verwerken van PU schuim. We leveren PU schuimtypes voor zeer diverse toepassingen, afhankelijk van de door u gewenste producteigenschappen. Wij beschikken over een breed en diep assortiment aan PU schuimtypes dat zich onderscheidt op producteigenschappen, zoals hardheid, soortelijk gewicht, celstructuur, elasticiteit, luchtdoorlaat, SAG- factor en brandwerendheid.

 2. EGBERTS RUBBER

  Nederland

  Wals-, Wiel-, en Rolbekleding Voor onze klanten in de Grafische, folie Industrie, Houtindustrie, Textiel Industrie, Verpakkings-, papier, kartonnage industrie en Voedingsmiddelenindustrie maken wij kwalitatief hoogwaardige producten naar specificatie in zowel rubber als Polyurethaan. Technische vormartikelen Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische vormartikelen maken. Hierbij maken wij gebruiken van een matrijs of mal die wij voor u kunnen laten maken bij gespecialiseerde matrijsbouwers en vervolgens beheren. Het kan hier gaan om kleine of grote series die naar specificatie geproduceerd worden. Slangstukken en Manchetten Voor diverse toepassingen kunnen wij slangstukken en manchetten maken die de gewenste eigenschappen tonen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de textielindustrie voor transport van doek of als stempel in de drukindustrie (volvlak drukbeeld). Slijpen en Profileren Naslijpen of profileren van uw walsen, wielen of rollen is onze specialiteit.

 3. FOAMWORLD

  Nederland

  Bent u op zoek naar schuim, schuimrubber, polyether, koudschuim, HR-schuim, traagschuim, viscoseschuim, polypress? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren van groothandel tot particulier van professional tot hobbyist. Of het nu gaat om kleine oplages of hele grote voor iedereen een passend aanbod! Foamworld staat garant voor kwaliteit, maatwerk, persoonlijk, goed advies en scherpe prijzen. Foamworld is een groothandel voor de professionele gebruiker.Voor plaatwerk, maar ook voor modelkussens, voor speciale verpakkingen of bescherming, profielplaten, stroken, rolletjes.Door de uitgebreide mogelijkheden van verwerken hebben wij klanten in allerlei sectoren, van kwekerijen tot kunsthandel, van de bouwsector tot nagelstudio's. Heeft U of uw bedrijf schuim nodig, neem dan eens contact met ons op om te informeren wat wij voor U kunnen betekenen. Aan de Tiendstraat 41 in Helmond hebben wij een gezellige winkel waar U alles kunt komen ervaren. Op zoek naar kussens op maat voor uw zelf getimmerde loungebank? Toch niet zo tevreden over de schuim in de huidige kussens van uw tuinset of loungebank? Of op zoek naar een matras op maat voor in uw caravan, camper of boot? Wij bieden de oplossing! In de meeste gevallen snijden wij ter plekke de kussens voor U op maat in de gewenste kwaliteit. Ook de kussens laten vullen of volledig nieuwe kussens in een prachtige buitenstof of meubelstof behoort tot de mogelijkheden.

 4. MOUSSECENTER

  België

  Moussecenter Oostende is uw specialist in alle soorten mousses en bekledingen. Alle soorten stoffen, leder, kunstleder kunnen bij ons verkregen worden. Bekleden of herbekleden van zetels van klassiek tot modern, van stoelen en zetels, banketten, caravans, boten en zittingen van motorfietsen tot zitmeubelen van dancings, cafés, tearooms en restaurants, voor ieders budget een oplossing. Beschermingstassen en hoezen voor allerhande materiaal( fietsen, surfplanken, …). Bekleden van beschermingskoffers voor camera’s, foto materiaal, wapens, ….

 5. SOUDAL

  België

  Soudal is een vooraanstaand fabrikant van silicone, lijm,  PU schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en Doe-Het-Zelf met hoofdzetel in Turnhout. Vestigingen in 35 landen waarborgen een optimale technische en logistieke dienstverlening.  Producten : Soudal voegkitten (de professionele oplossing van al uw voegwerken en kitwerken), Soudal lijmen (professionele lijm voor alle soorten materialen op alle soorten ondergronden, Soudal PU schuimen (PU schuimen voor montage, isolatie en verlijming in uw professionele bouwprojecten), Soudal brandwerende producten (professionnel brandwerend en hittebestendig voegen en afdichten), Soudal diverse producten voor de voorbereiding en afwerking van uw professionele montagetoepassingen of voegtoepassingen (chemisch anker, reinigers, rugvulling, primers, pistolen)…

 6. TROQUELS TIANA

  Spanje

  Manipuleren, stansen en distributie van technische schuimen. Wij werken in het snijden van verschillende soorten schuim zoals EPDM, filters, polyesters of polyether, technische kleefmiddelen, gestanste producten voor het uitsnijden, enz.

 7. SELECT STYLE

  België

  Bij Select Style kunt u terecht voor schuimrubber, mousse op maat, opvullen van kussens, stoffering, foamcoating, caravankussens, koudschuim, bultex, Latex, cannage en biezenOok kun je bij ons terecht voor eva schuim op maat! ! FB: mousse op maat 'Select Style'

 8. SERPO

  België

  Serpo is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei schuimen. De afdeling technische schuimen, specifiek voor de: auto-industrie, verpakkingsindustrie, geluidsisolatie en absorptie, glasindustrie, elektronische industrie, en andere. De afdeling comfort schuimen, specifiek voor de: meubel, zit en matrassenindustrie, auto-industrie, en andere.

 9. CARDA

  België

  Carda is gespecialiseerd in het verwerken van verschillende soorten Polyether schuim. Wij werken met computergestuurde machines waardoor uw ontwerp altijd reproduceerbaar en identiek is. Het bekleven van uw modellen op hout of metaal met ons schuim is één van onze specialiteiten. Het enige wat u nog rest is het stofferen of coaten van uw modellen. Hiervoor bieden wij een ruim assortiment van benodigdheden aan: vulmaterialen, ritsen, klitteband, jute, spijkers, gereedschappen, lijm, ...

 10. M.V. SCHUIMPLASTIC

  België

  M.V. Schuimplastic is een kleinhandel in schuimplastic/schuimrubber/mousse, meubelfournituren en meubelstoffen. We maken artikelen op maat zoals: Bootkussens, Caravankussens, Zitkussens/loungebankkussens, Matrassen/kindermatrassen. Zowel onbekleed als bekleed met stof, skayleer of matrastijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis