• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuimrubber

Resultaten voor

Schuimrubber - Import export

 1. CHMIELINSKI

  Polen

  Verified by europages badge

  Het familiebedrijf CHMIELINSKI is gevestigd in Walbrzych, Neder-Silezië. Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in het waterstraalsnijden van uiteenlopende materialen zoals staal, non-ferro metalen, rubber, kunststoffen, glas en steen. Onze geavanceerde installaties omvatten drie waterstraalsnijmacnines van het vermaarde bedrijf FLOW, uitgerust met ultramoderne technologie zoals de Dynamic Waterjet snijkop voor nauwkeurig 2D- en 3D-snijden. Wij gebruiken tevens het Ultra Pierce boorsysteem, wat ons in staat stelt te werken met composiet en broze materialen zoals marmer, steen en glas. Onze capaciteit strekt zich uit tot materialen met een maximale afmeting van 2.000 x 4.000 mm en een dikte tot 200 mm. Met onze hogedrukpompen met een capaciteit tot 6.500 bar, kunnen wij de productiekosten optimaliseren. Wij onderscheiden ons door onze constante inzet voor kwaliteit ondersteund door innoverende technologie, korte doorlooptijden en een hoogwaardige klantenservice. Wij bieden met veel plezier gratis offertes voor onze diensten en kunnen aanvragen en analyses verwerken in de vorm van DXF/DWG bestanden. Daarnaast bieden we ontwerpdiensten, op basis van technische specificaties en met de hand uitgevoerde schetsen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

 2. GEFICCA SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GEFICCA is gespecialiseerd in het ontwerp, de formulering en de transformatie van technische onderdelen van rubber en silicone. Uitvoer van onderdelen op maat volgens bestek of tekening. Transformatie van alle technische onderdelen via pers- of spuitguiten, evenals extruderen en stuiken. Met jarenlange ervaring en een filiaal in Tunesië (SOMA), verzorgt GEFICCA ook de serieproductie van alle gegoten technische onderdelen in rubber en silicone in kleine en grote series

 3. CHAPUT SPRL

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1965 streeft CHAPUT ernaar een referentie te worden in industrieel rubber. Dankzij ons eigen ontwerpbureau en machinefabriek kunnen wij in zeer korte tijd onze matrijzen maken en aanpassen. Onze missie is om in de kortst mogelijke tijd de juiste oplossing voor uw behoeften te bieden. Wij produceren standaard en op maat gemaakte elastomeeronderdelen, eenmalig en in serie, in elk gewenst materiaal, met behulp van een breed scala aan machines.

 4. DL CHEMICALS

  België

  Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals uit tot een succesvol producent van voegkitten en lijmen. Het bedrijf werd gesticht in 1936 en is al drie generaties lang een familiebedrijf. Al meer dan 80 jaar worden enkel producten van een hoog en constant kwaliteitsniveau geproduceerd voor de professionele gebruiker. In deze tijd werd een uitstekende knowhow opgebouwd. Wij bieden meer dan verkopen alleen. Het technical support team staat altijd ten dienste van de klant. Zo bouwen wij elke dag aan een hecht partnerschap met onze klanten. DL Chemicals biedt een volledig gamma siliconen, MS-polymeren en hybride kitten, acrylaatkitten, PU-kitten, PU-schuimen, lijmen… aan. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid gamma nevenproducten. Ook voor de ontwikkeling van uw eigen huismerk en producten op maat zijn wij de ideale partner. In het uitstekend ingericht onderzoeks- en ontwikkelingslabo worden producten dagelijks getest en onderzocht. Aan de hand van de nieuwste technologieën worden nieuwe producten ontwikkeld. Zo bieden wij onze klanten altijd de beste producten die voldoen aan de steeds strenger wordende eisen, wetgevingen en normen. De producten van DL Chemicals zijn van een hoog en constant kwaliteitsniveau, geproduceerd onder het EN ISO 9001 kwaliteitslabel. We verbinden ons ertoe hierbij de strengste regelgeving met betrekking tot milieu te respecteren conform ISO 14001 milieuzorgcertificaat.

  Alle producten voor "schuimrubber"

 5. UXEM FLEXIBLE FOAMS

  Nederland

  Uw toeleverancier voor alle flexibele schuimen! UXEM Flexible Foams B.V. is toeleverancier voor o.a. de verpakkingsindustrie, technische industrie, cleaning industrie, meubelindustrie etc. UXEM is producent en verwerker van polyurethaanschuimen, polyethyleenschuimen en levert meer dan 150 verschillende flexibele schuimplastics. Of het materiaal nu alleen een schokabsorberende bescherming moet bieden of tevens antistatisch, vlamvertragend, isolerend of zelfs elektriciteitsgeleidend moet zijn, UXEM heeft het! UXEM produceert maatwerk producten, oa: (koffer)interieurs, (transport)verpakkingen, hoekbeschermers, isolatiedelen tbv warmte- en/of geluid, afdichtingsdelen, (water)sportartikelen, filtratie-onderdelen en onderdelen voor talrijke andere technisch specialistische toepassingen! Met behulp van een aantal tekensysteem methoden en diverse innovatieve productietechnieken kunnen wij vrijwel ieder ontwerp uitwerken tot een ware schuimconstructie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AQUILES

  België

  Aquiles NV is gespecialiseerd in de productie en bewerking van celrubber, rubberen tegels en granulaatrubber in meerdere uitvoeringen en commercialiseert haar volledige productengamma onder de naam " Bexco ". De ondertussen opgebouwde knowhow staat bovendien garant voor een perfect technische betrouwbaarheid. De firma is uitgerust met een volledig machinepark waaronder interne menger, walsen, compressiepersen, split- en snijmachines.

 2. ARTILAT

  België

  Artilat is fabrikant van latex schuimrubber voor matrassen en kussens.

 3. MODISPREM S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MODISPREM S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Kunststofproducten - huishoudelijk, Kunststofproducten voor de industrie, Schuimrubber, Kunststof - vloerbedekking, Kunststofproducten - huishoudelijk, Kunststofproducten voor de industrie, en Schuimrubber. Het is gevestigd in Zuera, Spanje.

 4. MIERZEJEWSKI MATERIAŁY SAMOPRZYLEPNE

  Polen

  Het bedrijf MIERZEJEWSKI MATERIAŁY SAMOPRZYLEPNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele afdichtingen, vilt van kunstmatige en synthetische vezels, dubbelzijdig klevende filmbanden, en schuimrubber. Het is gevestigd in Łany, Polen.

 5. GOMMAPIUMA DESIGN

  Italië

  Het bedrijf GOMMAPIUMA DESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen, schuimrubber, schuimrubber voor opvulling, Matrassen, en hoofdkussens. Het is gevestigd in Scandicci, Italië.

 1. ADVANCED SEALS & GASKETS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADVANCED SEALS & GASKETS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuimrubber, neopreen, en silicoon. Het is gevestigd in Dudley, Verenigd Koninkrijk.

 2. SPONGE RUBBER ROLLER MEFE

  Turkije

  Het bedrijf SPONGE RUBBER ROLLER MEFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. CELSO

  Frankrijk

  Het bedrijf CELSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Schuimrubber, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en Schuimrubbervorming. Het is gevestigd in Bressols, Frankrijk.

 2. KIRKFIELD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KIRKFIELD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltlijmen, en kleefbanden. Het is gevestigd in Redditch, Verenigd Koninkrijk.

 3. NOVECIA

  Marokko

  Het bedrijf NOVECIA, is een Distributeur, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - maatwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tussenleggers van polyethyleen- of polyurethaanschuim, snijden van celschuim, en schuimrubber. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 4. JAVAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf JAVAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuimrubber, schuimrubber, en Tussenleggers van polyethyleen- of polyurethaanschuim. Het is gevestigd in Maintenon, Frankrijk.

 5. KEWELL CONVERTERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEWELL CONVERTERS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexibele schuimkunststoffen. Het is gevestigd in Edenbridge, Verenigd Koninkrijk.

 6. ROKA YALITIM

  Turkije

  Het bedrijf ROKA YALITIM, is een Distributeur, en actief in de sector Schuimrubber. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. SCHLAFGLÜCK BETTENFACHGESCHÄFT KANSCHIK

  Duitsland

  Het bedrijf SCHLAFGLÜCK BETTENFACHGESCHÄFT KANSCHIK, is een Distributeur, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofproducten voor de industrie, Schuimrubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Lage, Duitsland.

 8. FELDHERR LAGER- & TRANSPORTSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FELDHERR LAGER- & TRANSPORTSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimplastic, Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, Schuimplastic, Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, en Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. CHANGZHOU LITE RUBBER & PLASTIC CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CHANGZHOU LITE RUBBER & PLASTIC CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber. Het is gevestigd in Changzhou, China.

 2. EL TALLER DE LA ESPUMA

  Spanje

  Het bedrijf EL TALLER DE LA ESPUMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber. Het is gevestigd in Leganés, Spanje.

 3. CARL BERNH. HOFFMANN SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Het bedrijf CARL BERNH. HOFFMANN SCHWEIZ AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, Kunststofproducten voor de bouw, Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Brüttisellen, Zwitserland.

 4. HILL'S RUBBER COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HILL'S RUBBER COMPANY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van rubber en kunststof, natuurrubber, synthetisch rubber, Extrusie van rubber en kunststof, en afdichtingsringen van rubber. Het is gevestigd in Reading, Verenigd Koninkrijk.

 5. ISWREN LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ISWREN LIMITED, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schuimrubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel, detailverkoop, en ontwikkeling van merken. Het is gevestigd in Iswren Limited, Verenigd Koninkrijk.

 6. CT FORMPOLSTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CT FORMPOLSTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, Kunststofproducten voor de bouw, Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Worms, Duitsland.

 7. ALEX-KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALEX-KUNSTSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, Kunststofproducten voor de bouw, Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Mohlsdorf-Teichwolframsdorf, Duitsland.

 8. MEIER UG

  Duitsland

  Het bedrijf MEIER UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Synthetisch schuim. Het is gevestigd in Deggendorf, Duitsland.

 9. MYLEAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MYLEAN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, Kunststofproducten voor de industrie, Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Wendlingen, Duitsland.

 10. HELMUT LAFORSCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HELMUT LAFORSCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofproducten voor de industrie, Schuimrubber, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Pirmasens, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis