• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuur-- bijt- en slijpmiddelen- chemisch

Resultaten voor

Schuur-- bijt- en slijpmiddelen- chemisch - Import export

 1. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

 2. FRIDOLIN MÜLLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie van ontbraamborstels, cilindrische borstels, buizenborstels, technische borstels, draadborstels, nylonborstels, gedraaide borstels, borstels voor autowasstraten, borstels voor het wassen van vrachtwagens, borstels voor het wassen van auto's. De onderneming Fridolin Müller werd in 1952 opgericht onder de naam Tierhaarwertung Fridolin Müller. Er werd runderhaar verwerkt, dat deels afkomstig was van Duitse runderen, maar grotendeels werd ingevoerd uit Amerika. Deze haren werden in vier stappen verwerkt tot zogenaamde bakkersbundels. De operaties omvatten: Het haar losmaken in een "haarvermaler", het haar in een bepaalde richting touperen, het haar tot verschillende lengtes "trekken" en dan de afzonderlijke lengtes in baker twists vastbinden. Deze bakkersbundels werden geleverd aan de borstelfabrieken.In sommige gevallen werden machines gebruikt voor afzonderlijke bewerkingen. Vanaf ongeveer 1969 werd de productie van autowasborstels aan dit gebied toegevoegd. In 1972 begon de onderneming met de productie van technische borstels. In dit jaar werd een bedrijf overgenomen dat hoofdzakelijk "poedermachines" bouwde voor banketbakkerijen. Af en toe werden ook technische borstels door dit bedrijf geproduceerd. In de loop der jaren daalde de verkoop van poedermachines en concentreerde de onderneming zich meer op de productie en distributie van technische borstels, evenals borstels voor autowasstraten en rollers voor reinigingsmachines. Het programma omvat een breed scala aan cilinderborstels.

 3. BB RESINS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BB RESINS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - basisproducten en afgeleide producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmiddelen, chemisch, Filtrering, chemisch, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, chemische conserveermiddelen voor de voedingsindustrie, chemisch product, Schuurmiddelen, chemisch, industriële chemische producten, Filtrering, chemisch, en inorganische chemische producten. Het is gevestigd in Mortara, Italië.

 4. TYROLIT - SCHLEIFMITTELWERKE SWAROVSKI K.G.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TYROLIT - SCHLEIFMITTELWERKE SWAROVSKI K.G., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Schwaz, Oostenrijk.

 5. MICROMETAL GMBH

  Duitsland

  MICROMETAL, opgericht in 2006, is een 100% dochteronderneming van Wickeder Westfahlenstahl. Ons bedrijf is volgens ISO TS 16949 en ISO 14001 gecertificeerd. Onze continue productie-systeem maakt de productie mogelijk van gegraveerde, metalen doorlopende banden. De grondstof wordt hierbij van de rol gewikkeld en door alle stations van de etsbewerking gevoerd. Dit proces van reel to reel etsen wordt slechts uitgeveord door een paar bedrijven wereldwijd. MICROMETAL levert producten met structuren die niet kunnen worden geproduceerd met conventionele etsprocessen of andere microbewerkingsprocessen. Typische etsdelen zijn filters, zeven, naalden, lancetten, messen, contacten, diffusors, encoders, technische veren, functionele oppervlakken. Voordelen: Unieke nauwkeurigheid, spannings- en braamvrijheid, verschillende metalen & legeringen, kant-en-klare producten, individueel op rollen, kleine of grote hoeveelheden, of soms totaaloplossingen op maat door het creëren van toegevoegde waarde.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLEXING LTD

  Servië

  Flexing, een in schuurmiddelen gespecialiseerde onderneming, is reeds 20 jaar aanwezig op de Servische markt. Onze producten worden voornamelijk in de metaalindustrie gebruikt. De schurende stoffen die wij inkopen zijn van Klingspor en het non woven schuurmateriaal is van 3M en Itexa, Italië. We exporteren onze producten naar Bosnië, Kroatië, Montenegro, Macedonië en Hongarije. Onze productie is - naast overige maten en producten - gericht op lamellenschijven met as en met een diameter van 20-40 mm of Roloc+ producten.

 2. AM CHEMIE GMBH / PLS-GRUPPE

  Duitsland

  AM Chemie GmbH werd opgericht in oktober 2001.Sinds 2003 op de markt kunt u uw omzet gestaag verhogen.In 2007 investeerde AM Chemie in warehousing en logistiek.Naast de producten voor oppervlaktebehandeling en oppervlakteafwerking van metalen en kunststoffen, is sinds 2004 het ontwerp en de bouw van kleine reinigingssystemen voor draadreiniging in het tussenproduct en de afwerking een aanvulling op het bedrijfsgebied.Door de investeringen van het privélaboratorium Dr. med.Sinds 2008 heeft Seidel (ICP) een nieuwe status gekregen in de ontwikkeling, verbetering en marketing van conversie- en coatingmiddelen.Stabiele kwaliteit en de REACH-compliant leveringszekerheid voor onze klanten zijn voor ons vanzelfsprekend.Naast de zogenaamde standaardproducten voor algemene en onderdelenreiniging, voorbehandeling en verfijning, bestaat het assortiment uit speciale producten, die allemaal hun oorsprong vinden in onze eigen ontwikkeling.

 3. INDUSTRIAL BOLBAITE FABRICA DE ARTICULOS PARA EL PULIDO SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

  Fabricage van artikelen voor het schuren, polijsten en diverse materiaalafwerkingen voor metaal, ijzer, hout en kunststof. Schijven van leer, linnen, stof, koord, schuurpapier. Wij kunnen het ontwerp en de fabricage van al onze producten aan de wensen van de klant aanpassen. Onze producten worden gefabriceerd met materialen van topkwaliteit, ze voldoen aan de veiligheidsnormen en staan tevens garant voor klanttevredenheid. Vereenvoudigde betalingsvoorwaarden. Wij investeren in technologie om u de beste prestaties te bieden.

 4. DEUTSCHE DERUSTIT GMBH

  Duitsland

  DERUSTIT is één van de toonaangevende specialisten voor chemische en elektrochemische oppervlaktebehandeling van roestvrij staal op basis van nikkellegeringen. Als een modern dienstverlenend bedrijf bieden wij kwalitatief hoogwaardige beits- en elektropolijstwerkzaamhenden voor onze klanten voor optische en functionele oppervlakken met de hoogste vereisten, ook volgens speciale productienormen, bijvoorbeeld: IGR norm 87-0417, Bayer Global Practice ME004. Onze diensten in Dietzenbach beitsen in bad 6 x 3 x 2 m elektrolytisch polijsten in bad 5.5 x 2.2 x 1.8 m elektrolytisch polijsten van buizen met binnendiameter van Ø 6 mm

 5. CHEMOXY INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Chemoxy produceert een assortiment ecologische oplosmiddelen die gebruikt worden in de nieuwste generatie verf en reinigingsproducten. Chemoxy levert aan uiteenlopende branches zoals de farmaceutische, elektronische en aroma & geurindustrie alsmede voor het olieboren, brandstofadditieven en aan gebruikers van industriële oplosmiddelen. Onze service voor het terugwinnen van oplosmiddelen scheidt en zuivert bruikbare oplosmiddelen van uw afval of via productstromen en zendt de oplosmiddelen naar u of een overige gewenste markt terug.

 1. JSR MICRO

  België

  Vervaardiging van chemische producten.

 2. HYGIÈNE ET NATURE

  Frankrijk

  Het bedrijf HYGIÈNE ET NATURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontsmettingsmiddelen - niet medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, en reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Longvic, Frankrijk.

 1. SCHWARZHAUPT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHWARZHAUPT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. TECPRO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TECPRO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren zelfpoetsende was, polijsten van vloeren, en kristalliseervaten. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 3. BÄRHAUSEN GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BÄRHAUSEN GMBH U. CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Lauterbach, Duitsland.

 4. ECODENIMSTONE EDS

  Turkije

  Het bedrijf ECODENIMSTONE EDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren het opmaken van stoffen en textielproducten, chemische producten voor de textielindustrie, grondstoffen voor de textielindustrie, en puimsteen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. EMS-CHEMIE (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EMS-CHEMIE (DEUTSCHLAND) GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Granulaten voor kunststofindustrie, Polymeren, Waterbehandelingsproducten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Granulaten voor kunststofindustrie, en Polymeren. Het is gevestigd in Groß-Umstadt, Duitsland.

 6. VSM IMPAVIDE

  Frankrijk

  Het bedrijf VSM IMPAVIDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmiddelen, chemisch, Schuurmiddelen, chemisch, schuurmiddelen, afbijtmiddelen, en afbijtmiddelen voor roestvrij staal. Het is gevestigd in Tremblay-En-France, Frankrijk.

 7. GEB SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf GEB SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsmaterialen en pleisters, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, PVC lijm, Dichtingsmaterialen en pleisters, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Roissy Cdg Cedex, Frankrijk.

 8. CLEAN COMPANY OOD

  Bulgarije

  Het bedrijf CLEAN COMPANY OOD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 1. EMPAS

  Polen

  Het bedrijf EMPAS, is een Multi-Category, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische ontvettingsmiddelen, fosfateren metalen, en Beitsen, oppervlaktes - machines. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. NOUVELLES TECHNIQUES CHIMIQUES DE LA MAINTENANCE

  België

  Het bedrijf NOUVELLES TECHNIQUES CHIMIQUES DE LA MAINTENANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, diëlektrische vloeistoffen, industriële reinigingsmiddelen groothandel, en ontkalkingsmiddelen. Het is gevestigd in Theux, België.

 3. 1A-ABRASIVES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 1A-ABRASIVES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Eltmann, Duitsland.

 4. INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, schuurmiddelen, gereedschappen, en schuurmachines. Het is gevestigd in Aveiro, Portugal.

 5. ZSCHIMMER & SCHWARZ MOHSDORF GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZSCHIMMER & SCHWARZ MOHSDORF GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Chemische industrie - machines en materialen, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Burgstädt, Duitsland.

 6. DOMO ENGINEERING PLASTICS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DOMO ENGINEERING PLASTICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Polymeren, Waterbehandelingsproducten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Polymeren, en chemicaliën. Het is gevestigd in Premnitz, Duitsland.

 7. SOCOMORE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCOMORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Corrosiebestrijding, chemisch, industriële chemische producten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, en Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Vannes, Frankrijk.

 8. MOLYDAL - SOLUTIONS DE LUBRIFICATION

  Frankrijk

  Het bedrijf MOLYDAL - SOLUTIONS DE LUBRIFICATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Saint Maximin Cedex, Frankrijk.

 9. BADSTÜBNER TECHNIK-BÜRSTEN

  Duitsland

  Het bedrijf BADSTÜBNER TECHNIK-BÜRSTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Hout en meubelen - behandeling en bescherming, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, en Hout en meubelen - behandeling en bescherming. Het is gevestigd in Kirchberg, Duitsland.

 10. ABADIS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ABADIS AG, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Kleefband, IJzerwaren - industriële, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, en Kleefband. Het is gevestigd in Baar, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Schuur-- bijt- en slijpmiddelen- chemisch - Import export

Aantal resultaten

1.237 Bedrijven