• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuurmachines - houtbewerking

Resultaten voor

Schuurmachines - houtbewerking - Import export

 1. SCHÊNE

  België

  Verified by europages badge
 2. CIBO

  België

  Cibo is dé totaalleverancier voor schuren, slijpen en polijsten. Cibo levert unieke oplossingen voor schuurtechnische problemen. Om dit waar te maken verenigt ze 3 belangrijke elementen. Zo beschikt Cibo over een bijna onuitputtelijk aanbod aan technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten. Ten tweede ontwikkelt ze specifieke schuurmachines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen. En ten slotte staat ze haar klanten bij met raad en daad. Met een gedreven en gepassioneerd team staat Cibo elke dag opnieuw ter beschikking van haar klanten om voor elk schuurprobleem de meest doeltreffende oplossing te bedenken en te realiseren. Typische Cibo klanten zijn bedrijven actief in de lucht- en ruimtevaart, in de farmaceutische en voedingsindustrie. Producenten van grootkeukens, trappen en design. Kortom, stuk voor stuk klanten waar de eisen op vlak van afwerking zeer hoog en specifiek zijn.

 3. NIJBERGEN

  België

  Opgericht in 1974 als toeleverancier voor de meubelindustrie, ontwikkelde het bedrijf al snel een specifieke niche-markt binnen deze industrie. De producten evolueerden van eenvoudige laden voor alle toepassingen tot een gamma van specifieke en soms unieke meubelonderdelen en klein meubilair. De belangrijkste verandering greep echter plaats op vlak van de aard van het bedrijf zelf. Van een toeleverancier van half-fabrikaten voor de meubelindustrie groeide het bedrijf uit tot een voor Belgie unieke producent van specifieke ontwerpen, vaak ook prototypes of unieke stukken, waardoor het bedrijf het noodzakelijke verlengstuk is geworden van moderne ontwerpbureaus die er met hun plannen terecht kunnen voor het produceren van hun ideeen. Teneinde nieuwe ontwerpen snel en efficient te kunnen produceren in elke hoeveelheid (vanaf 1 stuk) werd de afgelopen jaren het machinepark drastisch gemoderniseerd. We beschikken over de laatste generatie state-of-the-art CAD/CAM infrastructuur die toelaat stukken te produceren rechtstreeks van een computerontwerp. De historische achtergrond als toeleverancier voor de meubelindustrie, brengt veel toegevoegde waarde in het zoeken naar creatieve oplossing voor practische realisatieproblemen of het produceren van stukken in grotere hoeveelheden.

 4. NORDIC WOODS

  België

  Nordic is een Belgische houthandel. Het bedrijf kan u grotendeels uit voorraad en/of op bestelling een uitgebreid productgamma aanbieden van houtsoorten, houtproducten, plaat- en isolatiematerialen, voornamelijk afgesteld op de aannemers in de woning- industrie- stand- en decorbouw alsook voor overheidsinstellingen en particulieren. Nordic beschikt ook over een uitgebreid machinepark, daardoor kan het bedrijf op korte termijn gezaagde, geschaafde, behandelde materialen aanbieden volgens uw wensen en behoeftes. Tevens beschikt Nordic over een door de federale overheid erkend drenkstation. Ten slotte kan Nordic met zijn eigen wagenpark stipte leveringen uitvoeren.

 5. REHNEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MISIRLI GROUP

  Turkije

 2. FK FLOOR SANDING

  Verenigd Koninkrijk

 3. MISOM OP JSC

  Wit Rusland

 4. SQUIRREL PROPERTY SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

 5. KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

 2. ARREGLAR PARQUET MADRID

  Spanje

 3. FAMAK MAKINA

  Turkije

 4. PROCHERA. WOODWORKING MACHINERY, WOOD SANDING MACHINES. MANUFACTURER

  Polen

 5. WOOD FLOOR SANDING LEEDS

  Verenigd Koninkrijk

 6. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

 7. MAYRHOFER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 8. UNOSAND LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. LOCANIS AG

  Duitsland

 10. NERLI SNC

  Italië

 1. LOEWENSTEIN

  België

 2. DEGECO

  België

 3. CHAMBON SAS

  Frankrijk

 4. STE POUR L'INDUSTRIE LE MEUBLE ET L'ARTISANAT

  Frankrijk

 5. VOJTH IPARI, KFT

  Hongarije

 6. FRITZ EISENHUTH & SOHN

  Duitsland

 7. VANGROENWEGHE

  België

  Sinds 1945 zijn wij fabrikant van kwaliteitsschuurmachines voor de metaal- en houtnijverheid en bijhorende afzuigingen. Mits aanpassingen worden onze machines ook gebruikt voor het schuren van stenen, rubber, papier, kunststoffen, … Overal ter wereld werken vaklui met VG-schuurmachines. We nodigen u uit voor een bedrijfsbezoek, alsook op onze stand van de vele internationale beurzen waar we jaarlijks aan deelnemen. We stellen u graag onze machines voor, proefschuren is steeds mogelijk.

 8. HAOSHENGQIANG WOODWORKING MACHINERY CO.,LTD

  China

 9. MIRKA ABRASIFS

  Frankrijk

 10. QINGDAO JIANTWAY MACHINERY CO.,LTD.

  China