• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuurmachines - houtbewerking

Resultaten voor

Schuurmachines - houtbewerking - Import export

 1. SCHÊNE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHÊNE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Timmerwerk - machines en materialen, Schuurmachines - houtbewerking, Timmerwerk - machines en materialen, en Houtbewerkingsmachines. Het is gevestigd in Chaineux, België.

 2. KARL HEESEMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL HEESEMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren afbramen. Het is gevestigd in Bad Oeynhausen, Duitsland.

 3. CIBO

  België

  Cibo is dé totaalleverancier voor schuren, slijpen en polijsten. Cibo levert unieke oplossingen voor schuurtechnische problemen. Om dit waar te maken verenigt ze 3 belangrijke elementen. Zo beschikt Cibo over een bijna onuitputtelijk aanbod aan technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten. Ten tweede ontwikkelt ze specifieke schuurmachines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen. En ten slotte staat ze haar klanten bij met raad en daad. Met een gedreven en gepassioneerd team staat Cibo elke dag opnieuw ter beschikking van haar klanten om voor elk schuurprobleem de meest doeltreffende oplossing te bedenken en te realiseren. Typische Cibo klanten zijn bedrijven actief in de lucht- en ruimtevaart, in de farmaceutische en voedingsindustrie. Producenten van grootkeukens, trappen en design. Kortom, stuk voor stuk klanten waar de eisen op vlak van afwerking zeer hoog en specifiek zijn.

 4. NIJBERGEN

  België

  Opgericht in 1974 als toeleverancier voor de meubelindustrie, ontwikkelde het bedrijf al snel een specifieke niche-markt binnen deze industrie. De producten evolueerden van eenvoudige laden voor alle toepassingen tot een gamma van specifieke en soms unieke meubelonderdelen en klein meubilair. De belangrijkste verandering greep echter plaats op vlak van de aard van het bedrijf zelf. Van een toeleverancier van half-fabrikaten voor de meubelindustrie groeide het bedrijf uit tot een voor Belgie unieke producent van specifieke ontwerpen, vaak ook prototypes of unieke stukken, waardoor het bedrijf het noodzakelijke verlengstuk is geworden van moderne ontwerpbureaus die er met hun plannen terecht kunnen voor het produceren van hun ideeen. Teneinde nieuwe ontwerpen snel en efficient te kunnen produceren in elke hoeveelheid (vanaf 1 stuk) werd de afgelopen jaren het machinepark drastisch gemoderniseerd. We beschikken over de laatste generatie state-of-the-art CAD/CAM infrastructuur die toelaat stukken te produceren rechtstreeks van een computerontwerp. De historische achtergrond als toeleverancier voor de meubelindustrie, brengt veel toegevoegde waarde in het zoeken naar creatieve oplossing voor practische realisatieproblemen of het produceren van stukken in grotere hoeveelheden.

 5. VANGROENWEGHE

  België

  Sinds 1945 zijn wij fabrikant van kwaliteitsschuurmachines voor de metaal- en houtnijverheid en bijhorende afzuigingen. Mits aanpassingen worden onze machines ook gebruikt voor het schuren van stenen, rubber, papier, kunststoffen, … Overal ter wereld werken vaklui met VG-schuurmachines. We nodigen u uit voor een bedrijfsbezoek, alsook op onze stand van de vele internationale beurzen waar we jaarlijks aan deelnemen. We stellen u graag onze machines voor, proefschuren is steeds mogelijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REHNEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf REHNEN GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Schaafbanken, Schuurmachines - houtbewerking, Schaafbanken, slopers, en randsnijmachines. Het is gevestigd in Heede, Duitsland.

 2. MISIRLI GROUP

  Turkije

  Het bedrijf MISIRLI GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuren van hout, schuursteen, schuurmachines, en schuurmachines. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Schuurmachines - houtbewerking, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 4. MISOM OP JSC

  Wit Rusland

  Het bedrijf MISOM OP JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, onderdelen voor bouwmachines, scheermachines, Wegenbouw - machines en materiaal, en frequentievermenigvuldigers thermostatische mengkranen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 5. FK FLOOR SANDING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FK FLOOR SANDING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. PROCHERA. WOODWORKING MACHINERY, WOOD SANDING MACHINES. MANUFACTURER

  Polen

  Het bedrijf PROCHERA. WOODWORKING MACHINERY, WOOD SANDING MACHINES. MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor bewerking van hout, en Schuur- en polijstmachines voor hout met borstels. Het is gevestigd in Ziebice, Polen.

 2. FAMAK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf FAMAK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuren van hout, poetsen/polijsten van hout, installaties en machines voor het polijsten van metalen, en schuren van metalen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Schuurmachines - houtbewerking, Houtplaten - productiemachines, Schuurmachines - houtbewerking, machines voor de productie van houten lijsten, en installaties en machines voor het verven van hout. Het is gevestigd in Sinalunga, Italië.

 2. ARREGLAR PARQUET MADRID

  Spanje

  Het bedrijf ARREGLAR PARQUET MADRID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 3. MIRKA ABRASIFS

  Frankrijk

  Het bedrijf MIRKA ABRASIFS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuren van hout, schuur- en polijstmiddelen, en schuurmiddel voor metaal. Het is gevestigd in Noisy Le Grand Cedex, Frankrijk.

 4. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Schaafbanken - automatisch, Fineren - machines en materiaal, Schuurmachines - houtbewerking, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Schaafbanken - automatisch, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Enger, Duitsland.

 5. LOCANIS AG

  Duitsland

  Het bedrijf LOCANIS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Papierbewerking - machines, Schuurmachines - houtbewerking, Auto's, Papierbewerking - machines, en Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Unterföhring, Duitsland.

 6. UNOSAND LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UNOSAND LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmachines. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 7. MAYRHOFER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf MAYRHOFER GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reprografie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boekbinderijen - machines en materialen, Schuurmachines - houtbewerking, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Schuurmachines - houtbewerking, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wenigzell, Oostenrijk.

 8. NERLI SNC

  Italië

  Het bedrijf NERLI SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Ponsacco, Italië.

 1. PLACO-PRO

  Algerije

  Het bedrijf PLACO-PRO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren plattering, oplegmachines voor lederwarenindustrie, en profielbedekking. Het is gevestigd in Tazmalt, Algerije.

 2. WOOD FLOOR SANDING LEEDS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WOOD FLOOR SANDING LEEDS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Wakefield, Verenigd Koninkrijk.

 3. QINGDAO JIANTWAY MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf QINGDAO JIANTWAY MACHINERY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 4. DEGECO

  België

  Het bedrijf DEGECO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Handgereedschap - zonder motor, Handgereedschap - gemotoriseerd, en Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. LOEWENSTEIN

  België

  Het bedrijf LOEWENSTEIN, is een Distributeur, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. HAOSHENGQIANG WOODWORKING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HAOSHENGQIANG WOODWORKING MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijsten van hout met schuurpapier, en installaties en machines voor het polijsten van hout. Het is gevestigd in Lunjiao/shunde, China.

 7. SPOLDZIELNIA PRACY ELEKTROMET SPOLDZIELNIE

  Polen

  Het bedrijf SPOLDZIELNIA PRACY ELEKTROMET SPOLDZIELNIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Schuurmachines - houtbewerking, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 8. FRITZ EISENHUTH & SOHN

  Duitsland

  Het bedrijf FRITZ EISENHUTH & SOHN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, en Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 9. STE POUR L'INDUSTRIE LE MEUBLE ET L'ARTISANAT

  Frankrijk

  Het bedrijf STE POUR L'INDUSTRIE LE MEUBLE ET L'ARTISANAT, en actief in de sector Meubelbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, en Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Hagondange, Frankrijk.

 10. VOJTH IPARI, KFT

  Hongarije

  Het bedrijf VOJTH IPARI, KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, en Schuurmachines - houtbewerking. Het is gevestigd in Debrecen, Hongarije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis