• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schuurmiddelen- chemisch

Resultaten voor

Schuurmiddelen- chemisch - Import export

 1. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

  Alle producten voor "schuurmiddelen- chemisch"

 2. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALUMINES DURMAX worden voor diverse toepassingen geproduceerd zowel in de ambachtelijke als in de industriële sector. Wij zijn fabrikanten van oxydes en aluminiumhydroxiden, gecalcineerde aluminiumoxide of gehydrateerde aluminiumoxide, metallografische aluminiumoxide, brandwerende stof, patronen voor brandwerking, speciale patronen voor synthetische hars. Korund en aluminiumoxide voor speciale keramieksoorten Wij produceren calciumfluoride van hoge zuiverheid en boriumnitride. Met een breed gamma van ongeveer 200 gespecialiseerde aluminiumoxides, biedt ons bedrijf vervaardigingen op maat aan zijn klanten en over de hele wereld. Bepaalde aluminiumoxiden zijn bestemd voor het polijsten in metallografie, mineralogie alsook voor alle polijstwerkzaamheden met hoge precisie op allerlei soorten materialen. Anderen (gehydrateerd of gecalcineerd) worden gebruikt als speciale ladingen in synthetische hars, rubber, enz. om de kenmerken te verbeteren (brandveilig, schuurbestendig, voor het aspect, viscositeit, lichtheid).

 3. JOKISCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vanaf zijn oprichting in 1961 is Jokisch GmbH één van de leiders op de markt geworden van chemische technische producten en hun toepassing in de metaalverwerkende industrie. Onze producten: Boorolie, remreinigersprays, draadsnijolie, huidbeschermende olie, koolsmeerstoffen, lapmiddelen, bottelen van smeerstoffen, chemische producten met privélabel, smeerstoffen voor de metaalverwerking, snijolie, snijoliesprays, speciale smeerstoffen voor minimale hoeveelheden van koel-smeersystemen

 4. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  De toonaangevende producent van schuurmiddelen PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant" bestaat sinds maart 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant heeft een grote productiecapaciteit en vervaardigt materialen met hulp van moderne technologieën. Producten: -slijpmiddelen: Bruine aluminiumoxide, zwarte siliciumcarbide in vorm van korrels, poeder en microkorrels -speciale hittebestendige deeltjes van siliciumcarbide - vuurvaste materialen: boorcarbide, boornitride, boornitride voor cosmetica- boorcarbide van nucleaire kwaliteit

 5. BB RESINS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BB RESINS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - basisproducten en afgeleide producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmiddelen, chemisch, Filtrering, chemisch, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, chemische conserveermiddelen voor de voedingsindustrie, chemisch product, Schuurmiddelen, chemisch, industriële chemische producten, Filtrering, chemisch, en inorganische chemische producten. Het is gevestigd in Mortara, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UDIG.DE STEFFEN DERDAK E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UDIG.DE STEFFEN DERDAK E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Boizenburg, Duitsland.

 2. SIA ABRASIVES BELGIUM

  België

  sia Abrasives Belgium, uw partner voor alle schuur-, slijp- en polijstsystemen.sia Abrasives Belgium maakt deel uit van de Zwitserse sia Abrasives Holding groep. Wij zijn verantwoordelijk voor de marketing en de verkoop van schuurmiddelen in alle vormen en voor alle toepassingen aan een professioneel cliënteel in België en het Groot-Hertogdom-Luxemburg. Grote specifieke industrieën met speciale noden bewerken we rechtstreeks; voor KMO’s en de professionele eindgebruiker doen wij een beroep op een uitgebreid netwerk van professionele dealers die wij technisch en commercieel ondersteunen. Wij zijn gevestigd in het centrum van België, te Mollem- Asse van waaruit wij onze klanten op 24-48 uur kunnen beleveren. Aangezien wij kwaliteit in onze dienstverlening uiterst belangrijk vinden, zijn onze werkzaamheden sinds 1997 gewaarborgd door het ISO 9001: 2008 certificaat.

 3. METALMECANICAS HERJIMAR

  Spanje

  Onze firma Metalmecánicas Herjimar S.L. beschikt over compleet uitgeruste installaties om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen: Ketelbouw, ecologische containers, drijfwerken, metalen kisten, bouw van silo's, bouw en onderhoud van schepen, bouw van metaalstructuren, opslagplaatsen, zeecontainer, plateaus, silo's buizenstelsels. Ecologische storttrechters.

 4. PERMANENTMARK BV

  Nederland

  Permanentmark® Security Systems Europe is producent en distributeur van permanent markeer systemen voor glas, aluminium, kunststoffen, hout en rubber.Wij procuceren niet alleen de benodigde sjablonen, maar eveneens vervaardigen wij een eigen glas etspasta en eigen kunststof merkpasta's.

 5. HUTCHISON LOGISTICS BV

  Nederland

  Het bedrijf HUTCHISON LOGISTICS BV, is een Distributeur, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische producten voor het raffineren van aardolie, en geografische publicaties. Het is gevestigd in Regio Rotterdam, Nederland.

 1. SITARA CHEMICAL INDUSTRIES LTD.

  Pakistaan

  Het bedrijf SITARA CHEMICAL INDUSTRIES LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren bleekmiddelen voor productie van papier, en zoutzuur. Het is gevestigd in Faisalabad, Pakistaan.

 2. ARTIFEX DR. LOHMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ARTIFEX DR. LOHMANN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstschijven, schuurschijven, benodigdheden voor gereedschapsmachines voor metaalbewerking, en gereedschap voor bewerking van glas. Het is gevestigd in Kaltenkirchen, Duitsland.

 1. E-NOVALEC

  Frankrijk

  Het bedrijf E-NOVALEC, is een Distributeur, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren geemailleerd koperdraad, en transformatoren. Het is gevestigd in Villeurbanne, Frankrijk.

 2. VSM IMPAVIDE

  Frankrijk

  Het bedrijf VSM IMPAVIDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmiddelen, chemisch, Schuurmiddelen, chemisch, schuurmiddelen, afbijtmiddelen, en afbijtmiddelen voor roestvrij staal. Het is gevestigd in Tremblay-En-France, Frankrijk.

 3. METAL CRUSHING CHEM LAB

  Verenigde Staten

  Het bedrijf METAL CRUSHING CHEM LAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Kansas City, Verenigde Staten.

 4. INDASA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf INDASA FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Slijpen - gereedschapsmachines, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Slijpen - gereedschapsmachines, en schuurbanden. Het is gevestigd in Rillieux-La-Pape, Frankrijk.

 5. DENT-E-CON E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf DENT-E-CON E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Lonsee, Duitsland.

 6. PARSIS COMMERCE DIS TIC

  Turkije

  Het bedrijf PARSIS COMMERCE DIS TIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. PFERD RUGGEBERG FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf PFERD RUGGEBERG FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmiddelen, chemisch, schuurmiddelen, Schuurmiddelen, chemisch, afkorting, en frezen. Het is gevestigd in Ernolsheim Bruche, Frankrijk.

 8. ANKARA NAKLIYAT

  Turkije

  Het bedrijf ANKARA NAKLIYAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren tapijten uit de xixe eeuw. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. YURT KIMYASAL URUNLER SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf YURT KIMYASAL URUNLER SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., is een Distributeur, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmiddelen. Het is gevestigd in Istanbul, Istanbul, Turkey, Turkije.

 2. 10MINUTESEMAIL

  Turkije

  Het bedrijf 10MINUTESEMAIL, is een Distributeur, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren m12 connectoren, en sierraden van goud 14k. Het is gevestigd in Ist, Turkije.

 3. MIPOX MALAYSIA SDN BHD

  Maleisië

  Het bedrijf MIPOX MALAYSIA SDN BHD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmiddel voor metaal, schuur- en polijstmiddelen, chemisch glansbranden, en gediamanteerde ophangingen. Het is gevestigd in Bayan Lepas, Maleisië.

 4. ORIENT EXPRESS FOOD SRO

  Slowakije

  Het bedrijf ORIENT EXPRESS FOOD SRO, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren spellen in de open lucht, chemische analyses voedingsmiddelenindustrie, en woordenboeken. Het is gevestigd in Bratislava, Slowakije.

 5. NANJING AOCHENG CHEMICAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf NANJING AOCHENG CHEMICAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Nanjing, China.

 6. CAME SRL

  Italië

  Het bedrijf CAME SRL, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmiddelen, chemisch, Chemische bindmiddelen, Corrosiebestrijding, chemisch, Alcohol, fenolen en derivaten, Schuurmiddelen, chemisch, Chemische bindmiddelen, Corrosiebestrijding, chemisch, en Alcohol, fenolen en derivaten. Het is gevestigd in Origgio (Va), Italië.

 7. RUSHITI

  Frankrijk

  Het bedrijf RUSHITI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren huisschilders, thermische isolatie van gebouwen, en decoratie van gevels. Het is gevestigd in Besançon, Frankrijk.

 8. SHANGHAI INFO NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf SHANGHAI INFO NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 9. XUCHANG GREAT ABRASIVE CO., LTD

  China

  Het bedrijf XUCHANG GREAT ABRASIVE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Xuchang City, China.

 10. QINGDAO RONGDE SEAWEED CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO RONGDE SEAWEED CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Qingdao, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis