• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • skeletbouw - hout

Resultaten voor

Skeletbouw - hout - Import export

 1. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Panelen - hout, Parketvloeren, Skeletbouw - hout, Verpakking - hout, Houtwaren, Import-export - hout, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Torgau, Duitsland.

 2. SCIERIE ACKERMANN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCIERIE ACKERMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren gezaagd hout, planken, Houten gevelbekleding, en planken van hout. Het is gevestigd in Taintrux, Frankrijk.

 3. EURO T.S.C. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EURO T.S.C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het zagen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - hout, houtzagen, bandzagen, Skeletbouw - hout, metaalzagen, zaagmachines voor metaal, zagen voor stammen, halfautomatische horizontale zagen, en tuinpaviljoen. Het is gevestigd in Ghedi, Italië.

 4. MONTAGNOLI EVIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MONTAGNOLI EVIO, is een Distributeur, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren dak en dakbedekking van hout, afdekmateriaal voor sportinstallaties van hout, gelamineerd hout, gelamineerde balken, en bedekkingen van gelaagd hout. Het is gevestigd in Arsago Seprio, Italië.

 5. FIEGER LAMELLENFENSTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf Fieger heeft zich sinds zijn oprichting in het jaar 2000 tot een van de meest innovatieve en succesvolle fabrikanten van lamellenroosters ontwikkeld, en dit wereldwijd. Nieuwe functie-eisen en design inspireren ons tot uitmuntendheid. Met onze ervaring, onze knowhow en onze unieke lamellentechnologie leveren wij altijd weer bijzondere elementen voor speciale gebouwen. Onze focus ligt op het gebied van: Ontwikkeling van systemen met beweegbare en/of vaste lamellen van aluminium of glas met project-specifieke profielen. Beschrijving, prototyping en testen van nieuwe systemen volgens uw wensen voor uw toepassingen. Ontwikkeling van nieuwe aandrijftechnieken, besturingsmogelijkheden en sensortechniek, in combinatie met ventilatielamellen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SIBOMAT

  België

  Uw droomwoning of bouwproject realiseren, die ambitie maakt Sibomat waar met zijn unieke houtskeletbouw-concept; en met een heel persoonlijke aanpak: vanaf het eerste ontwerp tot en met de laatste afwerkingsdetails. Sibomat kan met houtbouw eender welk gebouw energiezuinig en duurzaam optrekken: woning, kantoorgebouw, school... Voor en tijdens het bouwproces kunt u met al uw vragen bij hen terecht: over bouwgrond, budget, energieprestatie, materiaalkeuze, wandopbouw, hypotheek enz. Ook na de oplevering blijft Sibomat te uwen dienste.

 2. DECLEIR HOUTCONSTRUCTIES

  België

  U kunt bij Decleir Houtconstructies terecht voor alle houtconstructies. Binnen- en buitentoepassingen van wand, gevel, vloer tot dak. Alle timmer- en schrijnwerken in hout, pvc of aluminium. Met plezier staat het bedrijf in voor de noodzakelijke stabiliteitsstudie van materialen zoals houten I-liggers (FJI of Steico), LVL (Kerto) of gelammeleerd hout van uw houtskelet of dakconstructie. Woon-, winkel- of interieurinrichting, waaronder maatmeubilair, parket, terrasvloeren, plafonds, wanden en gevelbekleding, is een passie bij Decleir.

 3. WOOD ARTS

  België

  Stijlvolle en bezielde buitenconstructies in hout : carports, poolhouses, guesthouses, vakantiewoningen en houten bijgebouwen. Maak kennis met de verfijnde Britse levensstijl volgens Wood Arts. Wood Arts helpt u om uw woonfilosofie naar buiten door te trekken. Wat te denken van een carport, een schuurtje, een poolhouse, een patio, een overdekt terras of zelfs een guesthouse in een authentieke tijdloze stijl? Op maat gemaakt in duurzame, kwalitatieve houtsoorten. Gebouwd met zorg voor het detail, met liefde voor het hout en met een zelden gezien vakmanschap.

 4. RISTORI VALERIO DI RISTORI FABIO

  Italië

  Sinds 1974 is de firma Ristori Valerio gespecialiseerd in de fabricage voor derden van houten accessoire voor lederwaren: riempjes, gespen, geweven artikelen en accessoires. Op het gebied van de zilverkunst: hengsels voor thee- en koffiepotten en handgrepen voor dienbladen. Lederwaren: gespen, riempjes, geweven artikelen, houten étuis, houten onderdelen voor tassen, verpakkingen en toilettassen.

 5. HOUTMARKT BEULEN

  België

  Tachtig jaar ervaring in dienst van het hout, dat steek je niet weg. Beulen biedt een sterke familiale traditie die reeds begonnen is aan haar vierde generatie. Als klant koopt u bij ons niet alleen topkwaliteit. Wij leveren er onze ervaring, onze naam en een spijkerharde tevredenheidgarantie bij. We zijn verheugd om te melden dat onze verbouwingen achter de rug zijn. Dankzij onze vernieuwde showroom kunnen wij u nog beter van dienst zijn en is ons aanbod nog meer uitgebreid!

 1. LEMAHIEU

  België

  De groep Lemahieu is al tientallen jaren een gevestigde waarde in de hout-en platenimport. De nv Houtimport Lemahieu en de nv Lempan hebben in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd. "Service" en "Kwaliteit" zijn dan ook belangrijke woorden in het dagelijkse bestuur. We importeren meer dan 150.000 m3 hout en platen per jaar. We hebben vestigingen in Gent, Oostende en Antwerpen.

 2. WOODCON, SIA

  Letland

  WoodCon, Ltd. is een leidende fabrikant van houten dakspanten. Ons hoofdproduct wordt gebruikt voor de bouw en herbouw van standaard en niet standaard gebouwen. Wij vinden oplossingen voor de meest complexe houtbouwprojecten. Wij verbeteren deze zelf, zodat de klant beschikt over de hoogste kwaliteit en tevreden wordt gesteld. Wij zijn volledig uitgerust om alle productieprocessen te verzorgen: projectontwikkeling, ontwerp, vervaardiging en transport van het doelproduct.

 1. TACK

  België

  TACK is fabrikant van houten constructies van klein naar groot: van tuinberging tot blokhut, van chalet tot vakantiewoning, van bureelruimte tot woningbouw, garage, ... Hun constructies zijn enkel verkrijgbaar bij één van hun gespecialiseerde verdeelpunten. Vraag naar uw dichtstbijzijnde verkooppunt. TACK beschikt over een gamma tuinhuizen, garages en chalets.

 2. DEWAELE BOUWBEDRIJVEN

  België

  Dewaele bouwbedrijven beheerst als geen ander de technologie van de energiezuinige houtskeletbouw. Topkwaliteit wordt daarbij gekoppeld aan een zeer hoge graad van architecturale vrijheid. Een woning van Dewaele Bouwbedrijven weerspiegelt daarbij zowel de algemene bezorgdheid om het milieu als de individuele esthetische smaak van de bouwheer. Dewaele bouwbedrijven staat voor: topkwaliteit houtskeletbouw, duurzaam en energiezuinig, comfortabel leefklimaat en architecturale vrijheid.

 3. DE NOORDBOOM

  België

  Denoordboom is gespecialiseerd in houtskeletbouw, FSC gelabeld buitenschrijnwerk, renovatiewerken en interieur (exclusieve plankenvloeren, meubels op maat voor keukens, badkamers, slaap- en woonkamers, wandbekleding (lambrisering), ....).

 4. ECOSCALA GROUP

  Nederland

  Ecologisch aannemeingsbedrijf, bouwer en bouwmateriaalleverancier van casco (skelet en massief), afbouw, isolatie, kozijnen, groene daken en gevels etc. alsmede leverancier van duurzame energie-installaties: integraal, turn-key, nieuwbouw (maatwerk en modules/prefab) en renovatie (monumentenzorg) #CradletoCradle

 5. BREMS DOORS

  België

  Een oplossing voor elke deur in de woning !

 6. ARKANA

  België

  Arkana realiseert nul-energiewoningen, passiefhuizen en lage-energiewoningen. Van houtskeletbouw tot sleutel-op-de-deur, Arkana ontwerpt uw ecologische woning.

 7. USDM

  Oekraïne

  Het bedrijf USDM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeembouw en prefabbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren houten constructies, Skeletbouw - hout, Huizen van houten panelen, houten constructies, houten huizen, en Skeletbouw - hout. Het is gevestigd in Svaliava, Oekraïne.

 8. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hout - onbewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - hout, Panelen - hout, Parketvloeren, Skeletbouw - hout, Panelen - hout, en Parketvloeren. Het is gevestigd in Skulsk, Polen.

 1. X-CAM GMBH®

  Duitsland

  Het bedrijf X-CAM GMBH®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is gevestigd in Kall, Duitsland.

 2. EGGER DISTANZHOLZERZEUGUNG

  Oostenrijk

  Het bedrijf EGGER DISTANZHOLZERZEUGUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is gevestigd in St. Peter Am Wimberg, Oostenrijk.

 3. M-GÓLYAHÍR KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf M-GÓLYAHÍR KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is gevestigd in Mesztegnyő, Hongarije.

 4. BOIS COLLE D'AUVERGNE B.C.A : BOIS LAMELLÉ COLLÉ

  Frankrijk

  Het bedrijf BOIS COLLE D'AUVERGNE B.C.A : BOIS LAMELLÉ COLLÉ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren verlijmd hout. Het is gevestigd in Combronde, Frankrijk.

 5. MEDIA MADERA INGENIEROS CONSULTORES

  Spanje

  Het bedrijf MEDIA MADERA INGENIEROS CONSULTORES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren tapijten. Het is gevestigd in Carreño, Spanje.

 6. PAUCHEU

  België

  Het bedrijf PAUCHEU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deuren - woningbouw, houten trappen, Deuren - woningbouw, garagedeuren, en carport van hout. Het is gevestigd in Ath, België.

 7. TOITURE MILLER FRERES

  Luxemburg

  Het bedrijf TOITURE MILLER FRERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking - bedrijven, Dakbedekkingen - uitvoering, Dakbedekking - bedrijven, blikslagerij, gevelbekleding, en Dakbedekkingen - uitvoering. Het is gevestigd in Bascharage, Luxemburg.

 8. MICHEL BRION & FILS

  België

  Het bedrijf MICHEL BRION & FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dakbedekking - bedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - hout, Lei voor dakbedekking, isolatie, Skeletbouw - hout, en Lei voor dakbedekking. Het is gevestigd in Tertre, België.

 9. MENUISERIE THOREAU OLIVIER

  Frankrijk

  Het bedrijf MENUISERIE THOREAU OLIVIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren schrijnwerk, timmerwerk, timmerwerkzaamheden, en laboratorium schrijnwerker. Het is gevestigd in Langon, Frankrijk.

 10. LOMERAS, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf LOMERAS, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeembouw en prefabbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Keten, bungalows en chalets - geprefabriceerd, Woningbouw - geprefabriceerd, Skeletbouw - hout, Houtwaren, Keten, bungalows en chalets - geprefabriceerd, Woningbouw - geprefabriceerd, Skeletbouw - hout, en Houtwaren. Het is gevestigd in Plunge, Litouwen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis