• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • smeermiddelen

Resultaten voor

Smeermiddelen - Import export

 1. TOTALENERGIES LUBRIFIANTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Total Lubrifiants is een tak van Total die specifiek voor de industrie bestemde producten en diensten biedt. Total Lubrifiants met zijn 120 dochterondernemingen wereldwijd, 42 blendingfabrieken, 5 800 werknemers waarvan 130 onderzoekers, biedt innovatieve en milieuvriendelijke producten en diensten. U kunt terecht bij onze deskundigen die oplossingen voor smering bieden voor meer dan 400 toepassingsgebieden, zij zullen u helpen om een oplossing te vinden voor uw industriële behoeften. Wij werken nauw samen met de fabrikanten en leveranciers van uitrustingen en beschikken over meer dan 4 000 OEM-goedkeuringen wereldwijd. Ook bieden wij een aantal diensten zoals de analyse van oliën (ANAC) en software voor o.m. onderhoudsbeheer met behulp van de computer (TIG6), voor betrouwbare oplossingen. De relatie met de klanten staat bij ons centraal en daarom wijdt een team zich volledig aan de commerciële en technische aspecten die aansluiten bij uw behoeften.

  Website Open In New icon
 2. HEINZE & STRENG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Heinze & Streng werd opgericht in 1994 en beschouwt zichzelf als een internationaal opererende en innovatieve handelsonderneming met jarenlange ervaring en interdisciplinaire expertise in de draad- en kabelindustrie. Dit stelt ons in staat om te voldoen aan de snel veranderende eisen van de markten en vooral van onze klanten. Wij bieden een wereldwijde service, flexibele, klantgerichte en efficiënte oplossingen.Milieubewustzijn is ook belangrijk voor Heinze & Streng. Binnen onze mogelijkheden willen we een bijdrage leveren aan het milieu door onze producten verder te ontwikkelen met de nadruk op energiebesparing en consolidatie van bestellingen en recyclebare verpakkingsmaterialen. Centraal gelegen tussen Frankfurt en Keulen, heeft ons hoofdkantoor in Mengerskirchen-Waldernbach ongeveer.800 vierkante meter kantoren en dienstruimte.

  Website Open In New icon
 3. DIERMEIER ENERGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een traditioneel bedrijf opgericht in Straubing in 1930 met wortels in de handel in steenkool en minerale olie. Na meer dan 40 jaar partnerschap met Shell, werden we in 2009 merkpartner van Aral en sinds 2016 "Authorized Distributor of Castrol". Sinds 2019 zijn we eveneens premiumpartner van het merk "Quaker Houghton". Tot onze klanten behoren bekende bedrijven en corporaties uit alle branches, zoals de auto-industrie en de metaalverwerking. De huidige wereldmarkt vereist een hoge mate van flexibiliteit en dynamiek - van productinnovatie tot kwaliteitsmanagement en klantenservice. Als gevestigde energieleverancier geniet Diermeier hier een aanzienlijk voordeel: We zitten "vol energie".Wij garanderen een consistente marktgerichtheid, optimale productkwaliteit en uitgebreide service en advies. En natuurlijk de zekerheid dat onze producten, toepassingen en diensten ook voldoen aan de eisen van morgen.

  Website Open In New icon
 4. CORVAY SPECIALTY CHEMICALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Corvay Specialty Chemicals GmbH distribueert in Europa hoogwaardige speciale chemicaliën van diverse fabrikanten in China en India. Magazijnen in Europa zorgen voor een betrouwbare levering. Met behulp van geselecteerde producenten, hoogwaardige grondstoffen en gedetailleerde documentatie staat Corvay voor kwaliteit van producten en diensten. Visie: Wij streven ernaar de groei van een duurzame en circulaire economie te stimuleren door onze technische expertise en diepgaande marktkennis te combineren met marktmiddelen ten voordele van onze partners. Synergieën: Samen met Corvay Consult (focus op consulting en projectontwikkeling) en Corvay BioProducts (focus op procesontwikkeling) is de knowhow gebundeld onder één dak. Corvay is dus een systeemaanbieder van diensten in de gehele waardeketen of in alle stadia van de bio-economie.

  Website Open In New icon
 5. GEORG H. LUH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Voor het LUH-team in Walluf is de wereld niet zwart en wit ondanks de specialisatie in grafiet en mica.Ons hart klopt voor minerale grondstoffen en de vele mogelijke toepassingen: Halogeenvrije vlambescherming, geleidbaarheid, smeermiddelen, antistatische en geluidsisolatie.Het voordeel: Alles komt uit een enkele bron.Wij adviseren, zoeken naar oplossingen, ontwikkelen samen ideeën, leggen de juiste contacten, leveren de nodige grondstoffen en testen deze volgens Duitse normen. Ongeacht of u klant, leverancier of zakenpartner bent, een partnerschap onder gelijke voorwaarden is belangrijk voor ons.Als betrouwbare partner staan wij onze klanten met raad en daad terzijde. Met uitgebreide knowhow en veelzijdige aanvullende dienstverleningen realiseren wij ook ongewone projecten snel en flexibel. Voor elke uitdaging vinden wij een oplossing: innovatief en individueel.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HERMANN BANTLEON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn Hermann Bantleon GmbH. De smeermiddelspecialist van Ulm. Een middelgroot bedrijf met circa 250 medewerkers. Wij adviseren onze klanten ter plaatse en creëren individuele concepten. Ons aanbod omvat de gehele procesketen van de metaalverwerkende industrie: van bewerking van het werkstuk tot reiniging tot verpakking. In de automobielsector ondersteunen we fabrieks- en machinebouwers vanaf de ontwerpfase. Duurzaamheid is ons bedrijfsdoel. Daarom doen we zelf onderzoek en ontwikkelen we duurzame producten. We nemen ook deel aan verschillende projecten zoals het behoud van bijen of CO2-compensatie door bebossing. In het BANTLEON FORUM kunnen medewerkers, klanten en zakenpartners nieuwe kennis opdoen. We nemen sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo ondersteunen we maatschappelijke instellingen en evenementen op het gebied van gezondheid, cultuur en sport.

  Website Open In New icon
 2. JOKISCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vanaf zijn oprichting in 1961 is Jokisch GmbH één van de leiders op de markt geworden van chemische technische producten en hun toepassing in de metaalverwerkende industrie. Onze producten: Boorolie, remreinigersprays, draadsnijolie, huidbeschermende olie, koolsmeerstoffen, lapmiddelen, bottelen van smeerstoffen, chemische producten met privélabel, smeerstoffen voor de metaalverwerking, snijolie, snijoliesprays, speciale smeerstoffen voor minimale hoeveelheden van koel-smeersystemen

  Website Open In New icon
 3. LUPEG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lupeg GmbH is een competente partner op het gebied van centrale smeer- en doseertechniek. Wij bieden daarbij niet alleen losse onderdelen, maar zetten ook complete installaties op. Deze worden op verzoek ook door ons gemonteerd en in bedrijf gesteld. Een uitvoerig advies vooraf moet ervoor zorgen dat de aangeboden oplossing zo goed mogelijk aan de eisen van de klant voldoet. In de afgelopen jaren hebben we geleidelijk meer productgebieden aan het programma toegevoegd.Railsmering, snelle vulsystemen en expanderbouten hebben sindsdien het productportfolio uitgebreid.Daarnaast is het bedrijf al enige tijd actief op het gebied van doseren.Deze sector is sindsdien een belangrijke pijler van het bedrijf geworden en blijft groeien.

  Website Open In New icon
 4. PACA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Minder is meer! Dit is de slogan waarmee PACA GmbH meer dan 30 jaar geleden in de distributie begon. En dit slechts met één enkel product: Super Lube. Vandaag produceren wij niet alleen smeermiddelen, maar ook speciale reinigingsmiddelen en verzorgingsproducten, bij voorkeur met het etiket van onze klanten. Ofwel ontworpen volgens uw tekening, maar ook nieuwe ontwerpen door ons eigen creatieve team. Onze producten zijn natuurlijk niet gratis, maar met onze slimme concepten creëren we kostenneutraliteit en in de meeste gevallen zelfs ook nog extra winst. Ons eigen assortiment is nog steeds zeer beheersbaar. Dit komt vanwege de strikte normen die we voor opname in ons assortiment toepassen: Kostenbesparende potentiële, snelle afhandeling en hoge marges voor onze klanten. Aan de andere kant, vereist de optimale ontwikkeling van de waarde van onze goederen voor de klant, een competente en betrouwbare service.

  Website Open In New icon
 5. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie van krachtige scheidingsmiddelen, scheidingsstoffen, sproeioplossingen voor banden, reinigers en aanvullende producten voor vormgevings- en gietprocessen. Onze expertise gaat veel verder dan de producten die wij ontwikkelen en produceren. Wij beheersen de productieprocessen van de diverse industrieën en helpen onze klanten om hoog kwalitatieve producten efficiënter te produceren en gelijktijdig de bedrijfskosten te reduceren.

  Website Open In New icon
 1. LELI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze onderneming heeft meer dan zestig jaar ervaring en is toekomstgericht. Sinds 1950 zijn wij actief op het gebied van componenten voor de overbrenging van beweging en bieden wij technische bijstand en onderhoudsservice bij de montage, controle en diagnoses. Al van bij het begin staan wij bekend voor onze professionaliteit, vakbekwaamheid, en efficiëntie, en voor de aandacht die wij aan de problemen van de klant besteden. Een traditie die elke dag wordt vernieuwd in de zoektocht naar de meest toonaangevende en innoverende merken in de sector, die wij selecteren om onze klanten een service op het hoogste niveau te bieden. Bovendien kunnen wij in recordtijd aan alle behoeften voldoen dankzij een voorraad die voortdurend wordt aangevuld en bijgewerkt. Kwaliteit, ervaring en passie. Dit zijn de ingrediënten die ons in staat stellen om zelfs in de meest complexe situaties het verschil te maken en sterke relaties met onze klanten op te bouwen.

  Website Open In New icon
 2. AS AUTOMOTIVE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Krachtige smeermiddelen, additieven, remvloeistoffen, koelsmeermiddelen.Made in Germany. Duitsland is het land van de autotechniek. De eerste auto's zijn in Duitsland uitgevonden.Visionairen en uitvinders hadden ideeën om zelfrijdende auto's op de weg te zetten.De droom is uitgekomen.AS Performance motoroliën en smeermiddelen zijn thuis op de wegen en racecircuits.State-of-the-art technologie voor de nieuwste technologie.Mobiel en onafhankelijk zijn is altijd de droom van iedereen geweest.De nieuwste motortechnologie vereist echter ook de nieuwste smeermiddelentechnologieën.Krachtig, technisch volwassen, gebaseerd op synthetische, semi-synthetische en minerale basistechnologie.Minimale wrijving, maximale smeerfilmdikte en de grootst mogelijke betrouwbaarheid van motoren en tandwielen maken van AS Performance smeermiddelen de eerstekeuze. We zijn gepassioneerd over het voortdurend verbeteren van de prestaties van onze producten.

  Website Open In New icon
 3. THIELMANN GRAPHITE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THIELMANN GRAPHITE GmbH & Co. KG verkoopt al meer dan 40 jaar grafiet en grafietproducten met een focus op natuurlijk grafiet.In 1982 verhuisde het bedrijf naar het bedrijfspand van Becker-Pennrich KG, dat zich al meer dan 40 jaar bezighoudt met grafiet, met een focus op het verwerken van synthetisch grafiet. Het kwaliteitsmanagementsysteem is sinds 1995 gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 door de DQS Deutsche Gesellschaft für Zertifizierung von Qualitätsmanagementsystemen mbH. Om te voldoen aan de hoge eisen aan de kwaliteit van de grafieten die wij leveren, zijn er tal van testmogelijkheden in de eigen goederen en goedereninspectie in ons eigen testlaboratorium. Onze eigen maal- en zeefinstallaties stellen ons in staat flexibel te reageren op de behoeften van de gebruikers.

  Website Open In New icon
 4. SILITECH AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Silitech AG verkoopt al meer dan 20 jaar met succes speciaal chemisch-technische producten en accessoires van toonaangevende fabrikanten over de hele wereld. Door de samenwerking met succesvolle en innovatieve leveranciers en partnerbedrijven, evenals onze hoge flexibiliteit en gestroomlijnde processen, kunnen wij u een breed scala aan hoogwaardige producten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste industriële kwaliteitseisen en worden over de hele wereld met succes toegepast. Naast grootschalige industrie bedienen wij ook het MKB, handwerk en particulieren. Als uw competente probleemoplosser zijn persoonlijk advies en snelle levering uit voorraad voor ons vanzelfsprekend. Door constante bijscholing en intensieve uitwisseling met onze leveranciers kunnen wij u ook helpen bij veeleisende toepassingen.

  Website Open In New icon
 5. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Smeertechnologie van Fachman voor de grootste efficiëntie. Als ervaren producent van spray sproeiers en specialist voor minimale smeersystemen is HIESSL Schmiertechnik GmbH uw competente partner voor effectieve zakelijke oplossingen. Wanneer het gaat om het besparend omzetten van vloeistoffen, voorzien wij u van de modernste technologie die precies passen op uw vereisten. De hoge kwaliteit van onze producten kunnen in verschillende sectoren worden toegepast, of het nu gaat om metaalbewerking, machinebouw of de voedingsmiddelenindustrie. De portefeuille kan variëren van bloksproeiers via coaxiale spraysproeiers tot aan andere spray-technologieën volgens de modernste technieken.

  Website Open In New icon
 6. ECO-ALIANCE LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Eco-Alliance LLC is al meer dan 10 jaar actief. We bieden een uitgebreid productassortiment: Basisoliën voor productie; industriële en compressoroliën voor de industrie; motor-, drijfwerk- en hydraulische olie voor machines; speciale oliën en smeermiddelen; technische vloeistof; donkere olieproducten; Export van basisoliën MVI2, VHVI-4, VHVI-8, SN-80/ SN-150/SN-400, BS, HELP, vmgz (-45) Verzending wordt uitgevoerd vanuit de Slavneft-YANOS fabrieken (Rosneft, Gazprom) Lukoil. Wij bieden aantrekkelijke prijzen en hoogwaardige service. Samenwerking met onze organisatie staat garant voor een langdurig partnership gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en de wens succes te boeken.

  Website Open In New icon
 7. OPET LUBRICANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  OPET FUCHS produceert smeermiddelen, autoverzorgingsproducten in zijn productiesite gevestigd te İzmir Aliağa. Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. werd gezamenlijk opgericht door de bedrijven OPET Petrolcülük A.Ş. ve en Fuchs Petrolub SE. Het telt meer dan 200 ervaren en vakbekwame medewerkers en beschikt over een breed netwerk in Turkije voor productie, verkoop en klantenservice diensten voor industriële en autosmeermiddelen, autoverzorgingsproducten. OPET FUCHS beschikt tevens over certificeringen zoals Ford Q1, ISO 14064 voor de controle van de uitstoot van broeikasgassen en TSE EN ISO/IEC 17025 Certificeringen voor laboratorium competentie. OPET FUCHS beschikt over een breed productaanbod met smeermiddelen, autoverzorgingsproducten voor gebruik in de industriële en automobielsector. OPET FUCHS staat sinds altijd in contact en werkt samen met zowel fabrikanten als klanten binnen de industrie en zijn producten zijn erkend door werelds meest vermaarde OEMs (Original Equipment Manufacturers) zoals Man, Volvo, VW, Mercedes Benz, Ford enz. Fuchs Petrolub SE is de grootste onafhankelijke smeermiddelenfabrikant en werkt in meer dan 40 landen en meer dan 50 bedrijven met 5.000 werknemers. Door exclusieve oplossingen te vinden voor meer dan 100.000 klanten met 10.000 verschillende producten, is Fuchs een pionier binnen de industrie, met name dankzij de investeringen in technologie; onderzoek en ontwikkeling; activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 8. MABANOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw partner in kwaliteit en service. Mabanol levert smeermiddelen en asfalt aan binnenlandse en buitenlandse handelspartners en gebruiks uit verschillende sectoren. Ten aanzien van industriële smeermiddelen, wanneer uw vereisten groot zijn, is dit heel normaal voor ons. Mabanol is een onafhankelijk merk uit de Duitse handel en is een MKB. Onze verschillende smeermiddelen verzekeren precisie en betrouwbaarheid. En dit voor een toepassing in de automobielsector en de industrie. Vertrouwen is de basis van een handelsrelatie. Wanneer u voor Mabanol kiest, bent u zeker van de juiste partner aan uw zijde. Vakmanschap, originele benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit omschrijven ons op een perfecte manier. Vertrouw op ons nu en in de toekomst, voor een hoog kwaliteitsniveau, een doeltreffende service en een volledige assistentie.

  Website Open In New icon
 9. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De basis voor ons huidige middelgrote familiebedrijf legden de beide bedrijfsleiders Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. In 2002 vierde onze jarenlange onderneming zijn 25-jarig jubileum dat altijd voor betrouwbaarheid, goede service, continuïteit en groei staat. Medio 2001 overleed bedrijfsleider Manfred Eckardt. In maart 2002 werd hij kort daarop plotseling opgevolgd door zijn zoon Thomas Eckardt. Daarna werd medio 2002 de bedrijfsleiding vervangen. Beate Eckardt was sindsdien de nieuwe bedrijfsleidster van de firma (maart 2002 tot mei 2005). Sinds 01.06.2005 is nu Axel Eckardt bedrijfsleider van de firma Eckardt & Sohn GmbH en zal de firma op vertrouwde voet verder leiden. De firma Eckardt & Sohn is zowel op lokale als wereldwijd niveau actief. Door het zeer uitgebreide assortiment en de jarenlange ervaring kan de firma steeds voldoen aan specifieke wensen van klanten.

  Website Open In New icon
 10. INOX VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  INOX staat aan uw zijde als betrouwbare partner met een hoge mate van innovatiekracht en chemische knowhow en vertrouwt op Made in Germany. Sinds de registratie van ons bedrijf zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende B2B fabrikant op het gebied van private label voor additieven, smeermiddelen, radiator antivries & speciale chemicaliën voor reinigingsprocessen voor de automobielsector en de industrie. Wij maken er een punt van om in onze eigen productie- en ontwikkelingsvestigingen niet alleen hoogwaardige producten te ontwikkelen, maar ook de werk- en productieprocessen van elke afzonderlijke klant te optimaliseren. Naast hoge kwaliteitsnormen voor de producten vertrouwt INOX® ook op de modernste technologie in het vulproces en bij de verwerking. Als performant en dynamisch team reageren wij snel op uw wensen met interessante oplossingen. De hoogste kwaliteit bieden en onze klanten tevreden stellen is ons belangrijkste doel. Naast de verkoop stopt INOX® - Vertrieb veel passie in de verdere ontwikkeling en verbetering van onze producten om een hoge kwaliteitsstandaard te garanderen. Om deze kwaliteitsnormen te handhaven, worden onze producten regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles door onafhankelijke testinstituten. INOX® - Vertrieb breidt haar assortiment regelmatig uit en past het aan de marktomstandigheden aan, zodat u bij ons altijd de juiste producten voor uw toepassing kunt vinden.

  Website Open In New icon
 1. TIPP OIL MANUFACTURER ADMINISTRATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Tipp Oil - is fantastisch. TIPP OIL Manufacturer Ltd.CO & KG heeft het tot haar taak gemaakt om milieuvriendelijk te handelen, klimaatbewust verantwoordelijkheid te nemen en toch uitstekende kwaliteit te leveren.Onze producten worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd, volgens de strenge Duitse richtlijnen. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit met Tippoil smeermiddelen beschermt u het meest waardevolle bezit in de auto - de motor, want de motor moet beschermd blijven. Tippoil produceert daarom smeermiddelen van hoge kwaliteit in Duitsland, en de kwaliteitsnormen worden regelmatig gecontroleerd en getest in laboratoria door gekwalificeerde medewerkers. De levensduur van Tippoil kwaliteitsproducten is tot 5 jaar, zodat ze zo lang mogelijk gebruikt kunnen worden en meer toepassingen kunnen dekken, wat ook betekent dat u minder olie hoeft te verversen, minder werk in parallel, het moet opgemerkt worden dat u uw apparatuur in de gaten houdt bijvoorbeeld inspectie rondes, smeringschema's en regelmatige olie analyses om ervoor te zorgen dat de producten hun To Do effectief doen tijdens hun levensduur."REBOTTLE" wordt wereldwijd gebruikt als het eerste gepatenteerde statiegeldsysteem ten voordele van ons milieu. Bedrijven van over de hele wereld kunnen deelnemen. Dit unieke systeem is van toepassing op het volledige TIPP OIL-gamma (plastic containers) tot 20 liter. Word een REBOTTLE-partner en laten we samen iets doen voor ons milieu.

  Website Open In New icon
 2. MICROJET® GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  microjet® GmbH ontwikkelt en vervaardigt sinds 1989 microjet® minimaal koelsmeersystemen. Wij werden pioniers op dit gebied met de tweemediumsproeier met luchtmantel, die voor nevelvrije verstuiving zorgt. Klantspecifieke vervaardiging is onze kracht. Het minimaal koelsmeersysteem wordt gebruikt op meerdere gebieden. Onze tientallen jaren ervaring op dit gebied maakt het voor u mogelijk voor iedere taak een gemotiveerde oplossing te krijgen. Iedere toepassing is verschillend, ieder systeem anders. Tegenwoordig is microjet® GmbH een onderneming die wereldwijd levert.

  Website Open In New icon
 3. PLATINOIL

  België

  Verified by europages badge

  Aigremont n.v. is een familiebedrijf dat sinds 1934 gespecialiseerd is in de productie van margarines en vetstoffen. Dankzij onze diepgaande kennis van vetstoffen hebben we assortimenten insmeeroliën en stoffen die het uit de vorm halen vergemakkelijken kunnen ontwikkelen voor de meest veeleisende professionals en industriëlen, met name door aan de strengste technische eisen te voldoen.

 4. SYNTHERM

  Nederland

  Verified by europages badge

  SynTherm levert innovatieve technische oplossingen op het gebied van energie- en onderhoudsbesparingen. • GEM Venturi condenspotten zonder bewegende delen voor stoom- en condensaatsystemen, stoombesparing, 10 jaar garantie • Flu-Ace warmterecuperatie uit processen en het benutten van restwarmte uit rookgassen van stoomketels • Wrap Seal snel inzetbaar leidingreparatiemiddel voor uitwendige reparatie en versterking van lekke leidingen van elk hard materiaal, levensduurverlenging en corrosiebescherming • Tom-Pac Sealing Compound; lekvrije asafdichtingen voor pompen, roerwerken en mixers • Tom-Pac Bearing Gel; synthetische smeermiddelen -40°C tot 400°C, ook foodgrade • TopWorx / Emerson - Klepstandaanwijzers, valve controllers & monitors, switchboxes - GO Switch magnetische eindschakelaars / proximity switches voor extreme omstandigheden. Geen contact met object, geen voedingspanning nodig voor werking.

  Website Open In New icon
 5. POMAC LUB SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  Sedert 30 jaar loopt alles gesmeerd door Pomac Lub-Services met wereldbekende fabrikanten in smeertechniek (van smeernippel tot automatische smeertoestellen voor olie en vet, alles voor persluchtnet…). Onze hoofdactiviteiten: automatische smeerpotten, band- en plaatsmering, centraalsmering, kettingsmering, microsmering, oliedruppelaars, sproeismering.

  Website Open In New icon
 6. LUBCON LUBRICANTS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge
 7. CARMANT - EUROP OIL

  België

  Verified by europages badge
 8. BREMER & LEGUIL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. EDGAR SCHALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. INTEGRA

  Frankrijk

  Verified by europages badge
Filters

Resultaten voor

Smeermiddelen - Import export

Aantal resultaten

3.256 bedrijven