• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • smeermiddelen

Resultaten voor

Smeermiddelen - Import export

 1. DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF

  Nederland

  Verified by europages badge

  DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF is een importeur en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en additieven voor de automobielindustrie en overige industriële sectors. Ons assortiment omvat tevens smeermiddelen en producten voor fietsonderhoud. Onze producten zijn ontworpen om afname van de prestaties te voorkomen en dus onnodige reparaties te voorkomen en de levensduur van uw machines en voertuigen te verlengen. Wij bieden uitsluiten hoogwaardige producten aan, met name smeermiddelen geschikt voor extreme omstandigheden. Deze zijn bestand tegen hoge temperaturen (tot 800°C), wat ze vrijwel uniek op de markt maakt. Wij bieden tevens een assortiment voedselveilige smeermiddelen. Deze smeermiddelen druipen niet bij hoge temperaturen in tegenstelling tot andere merken. De Lindemann Total Care Diesel is het beste van het best op het gebied van additieven. Wij bieden tevens aantrekkelijke marges voor importeurs van additieven en fietsonderhoud producten evenals handvatten voor marketing. Onze Velorest producten voor fietsonderhoud hebben een sterk ontvettend vermogen en zijn 100% biologisch afbreekbaarTalloze klanten vertrouwen reeds op de krachtige en efficiënte werking van onze producten. DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF is uw betrouwbare partner voor alle behoeften op het gebied van vetten, additieven en smeermiddelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om u aan te sluiten bij ons netwerk van wederverkopers!

 2. STRONG ENERGY COMPANY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Strong Energy, opgericht in 2018, is een fabrikant van minerale en synthetische olie voor de automobiel- en industriële sector uit Adana, Turkije. Onze productieruimte van 20.000 m2 met een fabrieksbasis van 9.000 m2 levert service aan de minerale en synthetische olie-industrie met onze volledig uitgeruste moderne laboratoriumfaciliteiten blijven we 100% klanttevredenheid bereiken. Onze productieruimte van 20.000 m2 met een fabrieksbasis van 9.000 m2 levert service aan de minerale en synthetische olie-industrie met onze volledig uitgeruste moderne laboratoriumfaciliteiten blijven we 100% klanttevredenheid bereiken. 2015, OHSAS 18001: 2007, ISO / TS 16949: 2009, en ISO 14001: 2015 kwaliteits- en milieubeheerssystemen. Wij controleren de kwaliteit van onze producten nauwkeurig in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •Smeermiddelen voor auto's, •Motoroliën voor zwaar gebruik, •Smeermiddelen voor elektrische voertuigen, •Smeermiddelen voor de landbouw, •Smeermiddelen voor motorfietsen, •Versnellingsbak- en transmissieolie, •Automatische transmissie, • Hydraulische systemen, •Antivries & Koeling, •Vetten Smeermiddelen en nog veel meer kunt u ontdekken op onze website! Als Strong Energy produceren wij private-labelproducten en eigen merken zoals Route Lubricants en Rush Lubricants voor vele internationale ondernemingen in de smeermiddelensector. Wij streven naar een rechtmatige plaats in de internationale arena door te exporteren naar 50 landen wereldwijd en door dit aantal landen uit te breiden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. LUPEG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lupeg GmbH is een competente partner op het gebied van centrale smeer- en doseertechniek. Wij bieden daarbij niet alleen losse onderdelen, maar zetten ook complete installaties op. Deze worden op verzoek ook door ons gemonteerd en in bedrijf gesteld. Een uitvoerig advies vooraf moet ervoor zorgen dat de aangeboden oplossing zo goed mogelijk aan de eisen van de klant voldoet. In de afgelopen jaren hebben we geleidelijk meer productgebieden aan het programma toegevoegd.Railsmering, snelle vulsystemen en expanderbouten hebben sindsdien het productportfolio uitgebreid.Daarnaast is het bedrijf al enige tijd actief op het gebied van doseren.Deze sector is sindsdien een belangrijke pijler van het bedrijf geworden en blijft groeien.

 4. THIELMANN GRAPHITE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THIELMANN GRAPHITE GmbH & Co. KG verkoopt al meer dan 40 jaar grafiet en grafietproducten met een focus op natuurlijk grafiet.In 1982 verhuisde het bedrijf naar het bedrijfspand van Becker-Pennrich KG, dat zich al meer dan 40 jaar bezighoudt met grafiet, met een focus op het verwerken van synthetisch grafiet. Het kwaliteitsmanagementsysteem is sinds 1995 gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 door de DQS Deutsche Gesellschaft für Zertifizierung von Qualitätsmanagementsystemen mbH. Om te voldoen aan de hoge eisen aan de kwaliteit van de grafieten die wij leveren, zijn er tal van testmogelijkheden in de eigen goederen en goedereninspectie in ons eigen testlaboratorium. Onze eigen maal- en zeefinstallaties stellen ons in staat flexibel te reageren op de behoeften van de gebruikers.

 5. CORVAY SPECIALTY CHEMICALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Corvay Specialty Chemicals GmbH distribueert in Europa hoogwaardige speciale chemicaliën van diverse fabrikanten in China en India. Magazijnen in Europa zorgen voor een betrouwbare levering. Met behulp van geselecteerde producenten, hoogwaardige grondstoffen en gedetailleerde documentatie staat Corvay voor kwaliteit van producten en diensten. Visie: Wij streven ernaar de groei van een duurzame en circulaire economie te stimuleren door onze technische expertise en diepgaande marktkennis te combineren met marktmiddelen ten voordele van onze partners. Synergieën: Samen met Corvay Consult (focus op consulting en projectontwikkeling) en Corvay BioProducts (focus op procesontwikkeling) is de knowhow gebundeld onder één dak. Corvay is dus een systeemaanbieder van diensten in de gehele waardeketen of in alle stadia van de bio-economie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INOX VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  INOX staat aan uw zijde als betrouwbare partner met een hoge mate van innovatiekracht en chemische knowhow en vertrouwt op Made in Germany. Sinds de registratie van ons bedrijf zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende B2B fabrikant op het gebied van private label voor additieven, smeermiddelen, radiator antivries & speciale chemicaliën voor reinigingsprocessen voor de automobielsector en de industrie. Wij maken er een punt van om in onze eigen productie- en ontwikkelingsvestigingen niet alleen hoogwaardige producten te ontwikkelen, maar ook de werk- en productieprocessen van elke afzonderlijke klant te optimaliseren. Naast hoge kwaliteitsnormen voor de producten vertrouwt INOX® ook op de modernste technologie in het vulproces en bij de verwerking. Als performant en dynamisch team reageren wij snel op uw wensen met interessante oplossingen. De hoogste kwaliteit bieden en onze klanten tevreden stellen is ons belangrijkste doel. Naast de verkoop stopt INOX® - Vertrieb veel passie in de verdere ontwikkeling en verbetering van onze producten om een hoge kwaliteitsstandaard te garanderen. Om deze kwaliteitsnormen te handhaven, worden onze producten regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles door onafhankelijke testinstituten. INOX® - Vertrieb breidt haar assortiment regelmatig uit en past het aan de marktomstandigheden aan, zodat u bij ons altijd de juiste producten voor uw toepassing kunt vinden.

 2. AS AUTOMOTIVE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Krachtige smeermiddelen, additieven, remvloeistoffen, koelsmeermiddelen.Made in Germany. Duitsland is het land van de autotechniek. De eerste auto's zijn in Duitsland uitgevonden.Visionairen en uitvinders hadden ideeën om zelfrijdende auto's op de weg te zetten.De droom is uitgekomen.AS Performance motoroliën en smeermiddelen zijn thuis op de wegen en racecircuits.State-of-the-art technologie voor de nieuwste technologie.Mobiel en onafhankelijk zijn is altijd de droom van iedereen geweest.De nieuwste motortechnologie vereist echter ook de nieuwste smeermiddelentechnologieën.Krachtig, technisch volwassen, gebaseerd op synthetische, semi-synthetische en minerale basistechnologie.Minimale wrijving, maximale smeerfilmdikte en de grootst mogelijke betrouwbaarheid van motoren en tandwielen maken van AS Performance smeermiddelen de eerstekeuze. We zijn gepassioneerd over het voortdurend verbeteren van de prestaties van onze producten.

 3. PACA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Minder is meer! Dit is de slogan waarmee PACA GmbH meer dan 30 jaar geleden in de distributie begon. En dit slechts met één enkel product: Super Lube. Vandaag produceren wij niet alleen smeermiddelen, maar ook speciale reinigingsmiddelen en verzorgingsproducten, bij voorkeur met het etiket van onze klanten. Ofwel ontworpen volgens uw tekening, maar ook nieuwe ontwerpen door ons eigen creatieve team. Onze producten zijn natuurlijk niet gratis, maar met onze slimme concepten creëren we kostenneutraliteit en in de meeste gevallen zelfs ook nog extra winst. Ons eigen assortiment is nog steeds zeer beheersbaar. Dit komt vanwege de strikte normen die we voor opname in ons assortiment toepassen: Kostenbesparende potentiële, snelle afhandeling en hoge marges voor onze klanten. Aan de andere kant, vereist de optimale ontwikkeling van de waarde van onze goederen voor de klant, een competente en betrouwbare service.

 4. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Smeertechnologie van Fachman voor de grootste efficiëntie. Als ervaren producent van spray sproeiers en specialist voor minimale smeersystemen is HIESSL Schmiertechnik GmbH uw competente partner voor effectieve zakelijke oplossingen. Wanneer het gaat om het besparend omzetten van vloeistoffen, voorzien wij u van de modernste technologie die precies passen op uw vereisten. De hoge kwaliteit van onze producten kunnen in verschillende sectoren worden toegepast, of het nu gaat om metaalbewerking, machinebouw of de voedingsmiddelenindustrie. De portefeuille kan variëren van bloksproeiers via coaxiale spraysproeiers tot aan andere spray-technologieën volgens de modernste technieken.

 5. GEORG H. LUH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Voor het LUH-team in Walluf is de wereld niet zwart en wit ondanks de specialisatie in grafiet en mica.Ons hart klopt voor minerale grondstoffen en de vele mogelijke toepassingen: Halogeenvrije vlambescherming, geleidbaarheid, smeermiddelen, antistatische en geluidsisolatie.Het voordeel: Alles komt uit een enkele bron.Wij adviseren, zoeken naar oplossingen, ontwikkelen samen ideeën, leggen de juiste contacten, leveren de nodige grondstoffen en testen deze volgens Duitse normen. Ongeacht of u klant, leverancier of zakenpartner bent, een partnerschap onder gelijke voorwaarden is belangrijk voor ons.Als betrouwbare partner staan wij onze klanten met raad en daad terzijde. Met uitgebreide knowhow en veelzijdige aanvullende dienstverleningen realiseren wij ook ongewone projecten snel en flexibel. Voor elke uitdaging vinden wij een oplossing: innovatief en individueel.

 1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De basis voor ons huidige middelgrote familiebedrijf legden de beide bedrijfsleiders Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. In 2002 vierde onze jarenlange onderneming zijn 25-jarig jubileum dat altijd voor betrouwbaarheid, goede service, continuïteit en groei staat. Medio 2001 overleed bedrijfsleider Manfred Eckardt. In maart 2002 werd hij kort daarop plotseling opgevolgd door zijn zoon Thomas Eckardt. Daarna werd medio 2002 de bedrijfsleiding vervangen. Beate Eckardt was sindsdien de nieuwe bedrijfsleidster van de firma (maart 2002 tot mei 2005). Sinds 01.06.2005 is nu Axel Eckardt bedrijfsleider van de firma Eckardt & Sohn GmbH en zal de firma op vertrouwde voet verder leiden. De firma Eckardt & Sohn is zowel op lokale als wereldwijd niveau actief. Door het zeer uitgebreide assortiment en de jarenlange ervaring kan de firma steeds voldoen aan specifieke wensen van klanten.

 2. LELI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze onderneming heeft meer dan zestig jaar ervaring en is toekomstgericht. Sinds 1950 zijn wij actief op het gebied van componenten voor de overbrenging van beweging en bieden wij technische bijstand en onderhoudsservice bij de montage, controle en diagnoses. Al van bij het begin staan wij bekend voor onze professionaliteit, vakbekwaamheid, en efficiëntie, en voor de aandacht die wij aan de problemen van de klant besteden. Een traditie die elke dag wordt vernieuwd in de zoektocht naar de meest toonaangevende en innoverende merken in de sector, die wij selecteren om onze klanten een service op het hoogste niveau te bieden. Bovendien kunnen wij in recordtijd aan alle behoeften voldoen dankzij een voorraad die voortdurend wordt aangevuld en bijgewerkt. Kwaliteit, ervaring en passie. Dit zijn de ingrediënten die ons in staat stellen om zelfs in de meest complexe situaties het verschil te maken en sterke relaties met onze klanten op te bouwen.

 1. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie van krachtige scheidingsmiddelen, scheidingsstoffen, sproeioplossingen voor banden, reinigers en aanvullende producten voor vormgevings- en gietprocessen. Onze expertise gaat veel verder dan de producten die wij ontwikkelen en produceren. Wij beheersen de productieprocessen van de diverse industrieën en helpen onze klanten om hoog kwalitatieve producten efficiënter te produceren en gelijktijdig de bedrijfskosten te reduceren.

 2. SILITECH SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Silitech AG verkoopt al meer dan 20 jaar met succes speciaal chemisch-technische producten en accessoires van toonaangevende fabrikanten over de hele wereld. Door de samenwerking met succesvolle en innovatieve leveranciers en partnerbedrijven, evenals onze hoge flexibiliteit en gestroomlijnde processen, kunnen wij u een breed scala aan hoogwaardige producten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste industriële kwaliteitseisen en worden over de hele wereld met succes toegepast. Naast grootschalige industrie bedienen wij ook het MKB, handwerk en particulieren. Als uw competente probleemoplosser zijn persoonlijk advies en snelle levering uit voorraad voor ons vanzelfsprekend. Door constante bijscholing en intensieve uitwisseling met onze leveranciers kunnen wij u ook helpen bij veeleisende toepassingen.

 3. MABANOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw partner in kwaliteit en service. Mabanol levert smeermiddelen en asfalt aan binnenlandse en buitenlandse handelspartners en gebruiks uit verschillende sectoren. Ten aanzien van industriële smeermiddelen, wanneer uw vereisten groot zijn, is dit heel normaal voor ons. Mabanol is een onafhankelijk merk uit de Duitse handel en is een MKB. Onze verschillende smeermiddelen verzekeren precisie en betrouwbaarheid. En dit voor een toepassing in de automobielsector en de industrie. Vertrouwen is de basis van een handelsrelatie. Wanneer u voor Mabanol kiest, bent u zeker van de juiste partner aan uw zijde. Vakmanschap, originele benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit omschrijven ons op een perfecte manier. Vertrouw op ons nu en in de toekomst, voor een hoog kwaliteitsniveau, een doeltreffende service en een volledige assistentie.

 4. DIERMEIER ENERGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een traditioneel bedrijf opgericht in Straubing in 1930 met wortels in de handel in steenkool en minerale olie. Na meer dan 40 jaar partnerschap met Shell, werden we in 2009 merkpartner van Aral en sinds 2016 "Authorized Distributor of Castrol". Sinds 2019 zijn we eveneens premiumpartner van het merk "Quaker Houghton". Tot onze klanten behoren bekende bedrijven en corporaties uit alle branches, zoals de auto-industrie en de metaalverwerking. De huidige wereldmarkt vereist een hoge mate van flexibiliteit en dynamiek - van productinnovatie tot kwaliteitsmanagement en klantenservice. Als gevestigde energieleverancier geniet Diermeier hier een aanzienlijk voordeel: We zitten "vol energie".Wij garanderen een consistente marktgerichtheid, optimale productkwaliteit en uitgebreide service en advies. En natuurlijk de zekerheid dat onze producten, toepassingen en diensten ook voldoen aan de eisen van morgen.

 5. JOKISCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vanaf zijn oprichting in 1961 is Jokisch GmbH één van de leiders op de markt geworden van chemische technische producten en hun toepassing in de metaalverwerkende industrie. Onze producten: Boorolie, remreinigersprays, draadsnijolie, huidbeschermende olie, koolsmeerstoffen, lapmiddelen, bottelen van smeerstoffen, chemische producten met privélabel, smeerstoffen voor de metaalverwerking, snijolie, snijoliesprays, speciale smeerstoffen voor minimale hoeveelheden van koel-smeersystemen

 6. OPET LUBRICANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  OPET FUCHS produceert smeermiddelen, autoverzorgingsproducten in zijn productiesite gevestigd te İzmir Aliağa. Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. werd gezamenlijk opgericht door de bedrijven OPET Petrolcülük A.Ş. ve en Fuchs Petrolub SE. Het telt meer dan 200 ervaren en vakbekwame medewerkers en beschikt over een breed netwerk in Turkije voor productie, verkoop en klantenservice diensten voor industriële en autosmeermiddelen, autoverzorgingsproducten. OPET FUCHS beschikt tevens over certificeringen zoals Ford Q1, ISO 14064 voor de controle van de uitstoot van broeikasgassen en TSE EN ISO/IEC 17025 Certificeringen voor laboratorium competentie. OPET FUCHS beschikt over een breed productaanbod met smeermiddelen, autoverzorgingsproducten voor gebruik in de industriële en automobielsector. OPET FUCHS staat sinds altijd in contact en werkt samen met zowel fabrikanten als klanten binnen de industrie en zijn producten zijn erkend door werelds meest vermaarde OEMs (Original Equipment Manufacturers) zoals Man, Volvo, VW, Mercedes Benz, Ford enz. Fuchs Petrolub SE is de grootste onafhankelijke smeermiddelenfabrikant en werkt in meer dan 40 landen en meer dan 50 bedrijven met 5.000 werknemers. Door exclusieve oplossingen te vinden voor meer dan 100.000 klanten met 10.000 verschillende producten, is Fuchs een pionier binnen de industrie, met name dankzij de investeringen in technologie; onderzoek en ontwikkeling; activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 7. HERMANN BANTLEON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn Hermann Bantleon GmbH. De smeermiddelspecialist van Ulm. Een middelgroot bedrijf met circa 250 medewerkers. Wij adviseren onze klanten ter plaatse en creëren individuele concepten. Ons aanbod omvat de gehele procesketen van de metaalverwerkende industrie: van bewerking van het werkstuk tot reiniging tot verpakking. In de automobielsector ondersteunen we fabrieks- en machinebouwers vanaf de ontwerpfase. Duurzaamheid is ons bedrijfsdoel. Daarom doen we zelf onderzoek en ontwikkelen we duurzame producten. We nemen ook deel aan verschillende projecten zoals het behoud van bijen of CO2-compensatie door bebossing. In het BANTLEON FORUM kunnen medewerkers, klanten en zakenpartners nieuwe kennis opdoen. We nemen sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo ondersteunen we maatschappelijke instellingen en evenementen op het gebied van gezondheid, cultuur en sport.

 8. TIPP OIL MANUFACTURER LTD. CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SPECIALIST IN SMEERMIDDELEN - Kwaliteit Made in Germany. Smeermiddelen verminderen de wrijving en zorgen ervoor dat kracht zoveel mogelijk beweging wordt. Zij dragen bij tot een lange levensduur van voertuigmotoren, uitrusting en machines. Met een breed scala aan producten bieden wij u uitgebreide oplossingen voor smeertechnische eisen en onvoorwaardelijke betrouwbaarheid. Onze missie is een duurzame impact te hebben op de toekomst met innovatieve smeermiddelenoplossingen en de wereld in beweging te houden. Wij hechten ook veel belang aan de service na het gebruik van de smeermiddelen: Gebruik ons "Rebottle" statiegeldsysteem voor lege Tipp Oil containers in plastic flessen van 1L-20L. Wij denken biologisch, wij reinigen biologisch, ... met effectieve micro-organismen - think green! Onze nieuwe en duurzame reeks biologische reinigingsproducten puur op basis van effectieve micro-organismen voor professionele toepassingen.Ons doel is een allesomvattend schoonmaakconcept en een duurzame benadering van het milieu. Door het gebruik van onze oplossingen wordt het verbruik van conventionele reinigingsmiddelen tot een absoluut minimum beperkt en zo wordt een actieve bijdrage geleverd aan de water- en milieubescherming! Het gebruik van doeltreffende micro-organismen, zonder toevoeging van kunstmatige of chemische stoffen. De filosofie van de biologische preparaten van Tipp Oil is uitsluitend gebaseerd op het gebruik van reinigingsprocessen zoals die in de natuur voorkomen.

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS is een producent van speciale chemicaliën die diverse industriële gebieden bedient voor smeermiddelen & metaalbewerkingsvloeistoffen, speciale emulgatorpakketten, zetmeellijm reologiemodificatoren, automobielchemicaliën, emulgatoren voor minerale olie en siliconenolie, ontschuimers voor siliconen en niet-siliconen en minerale olie, oleochemicaliën, textielverwerkende oliën en additieven, houtanti-apijt, OAT- en IAT-corrosieremmers voor koelvloeistoffen en warmteoverdrachtsvloeistoffen, hydraulische remvloeistoffen, antislijtage additieven, speciale en basis esters. Wij ontwikkelen chemische producten en oplossingen op maat van de klant. Wij zijn vooral zeer gespecialiseerd in de volgende producten; Emulgeerpakket oplosbare minerale olie, emulgeerpakket mengolie &kegelolie, emulgeerpakket oplosmiddel voor katoenplukkers, emulgeerpakket brei-olie, corrosie-inhibitoren voor antivries en industriële koelvloeistoffen, corrosie-inhibitorpakket dot 3 en dot 4 hydraulische remvloeistof, halfsynthetische metaalbewerkingsvloeistoffen voor multimetaalmachines, enz.

 2. CHEMIE-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Süddeutsche Bardahl werd in 1956 opgericht als pionier op het gebied van hoogwaardige smeermiddelen, olie- en brandstofadditieven voor primair gebruik in de automobielsector. Hier ligt de basis van ons huidige bedrijf Chemie-Technik GmbH. Sinds de oriëntatie van onze producten op veeleisende en prestatieverbeterende smering in industrie en handel in de jaren zeventig, worden onze producten op de markt gebracht onder de merknaam ELKALUB. Vandaag is het bedrijf Chemie-Technik GmbH - nu in de derde generatie - nog steeds in handen van de stichtende familie. Ontwikkeling, productie en verkoopbeheer zijn verenigd in een 30-koppig team in de vestiging Vöhringen/Württemberg. De operationele verkoop en klantenondersteuning ter plaatse worden verzorgd door een wereldwijd netwerk van vertegenwoordigers, waarvan sommige onafhankelijk zijn.

 3. ALKIM PETROKIMYA

  Turkije

  Verified by europages badge

  De in 2005 opgerichte firma Alkim PetroKimya is een toonaangevende fabrikant van minerale en synthethische oliën voor de auto-industrie en de industriële sectors. Het is gevestigd in Istanboel, Turkije. Onze moderne fabriek heeft een productiecapaciteit van circa 138.000 ton, en kan bogen op een team van toegewijde experts en een moderne managementmethode. Onze inzet voor de productie van premium kwaliteitsproducten wordt ondersteund door ons volledig uitgeruste en erkende laboratorium, met geavanceerde testapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van smeermiddelen voor de auto-industrie en industriële toepassingen en leven zorgvuldig de nationale en internationale normen na. Naast ons vlaggenschip merk, Alkim Petrokimya, beheren wij met trots tevens overige erkende merken zoals Aksoil, Vollmax, Brentol en Matador, en werken als contractfabrikant voor vermaarde internationale bedrijven. Onze internationale aanwezigheid strekt zich uit over 102 landen en vier continenten: Afrika, Azië, Europa en Zuid-Amerika. Ons assortiment omvat: •Motorolie voor personenwagens en lichte bedrijfswagens •Heavy Duty motoroliën •Oliën voor motorfietsen •Oliën voor automatische transmissies •Tractoroliën •Industriële oliën •Scheepvaar oliën •Vetten •Procesolie• Bezoek onze website om ons volledige aanbod te bekijken. Bij Alkim PetroKimya, zetten wij ons volledig en constant in voor efficiëntie en rentabiliteit. Onze hoofdtaak bestaat uit het aanpassen van ons assortiment op de veranderende behoeften van de industrie en de ontwikkelingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. MICROJET® GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  microjet® GmbH ontwikkelt en vervaardigt sinds 1989 microjet® minimaal koelsmeersystemen. Wij werden pioniers op dit gebied met de tweemediumsproeier met luchtmantel, die voor nevelvrije verstuiving zorgt. Klantspecifieke vervaardiging is onze kracht. Het minimaal koelsmeersysteem wordt gebruikt op meerdere gebieden. Onze tientallen jaren ervaring op dit gebied maakt het voor u mogelijk voor iedere taak een gemotiveerde oplossing te krijgen. Iedere toepassing is verschillend, ieder systeem anders. Tegenwoordig is microjet® GmbH een onderneming die wereldwijd levert.

 5. PLATINOIL

  België

  Verified by europages badge

  Aigremont n.v. is een familiebedrijf dat sinds 1934 gespecialiseerd is in de productie van margarines en vetstoffen. Dankzij onze diepgaande kennis van vetstoffen hebben we assortimenten insmeeroliën en stoffen die het uit de vorm halen vergemakkelijken kunnen ontwikkelen voor de meest veeleisende professionals en industriëlen, met name door aan de strengste technische eisen te voldoen.

 6. SYNTHERM

  Nederland

  Verified by europages badge

  SynTherm levert innovatieve technische oplossingen op het gebied van energie- en onderhoudsbesparingen. • GEM Venturi condenspotten zonder bewegende delen voor stoom- en condensaatsystemen, stoombesparing, 10 jaar garantie • Flu-Ace warmterecuperatie uit processen en het benutten van restwarmte uit rookgassen van stoomketels • Wrap Seal snel inzetbaar leidingreparatiemiddel voor uitwendige reparatie en versterking van lekke leidingen van elk hard materiaal, levensduurverlenging en corrosiebescherming • Tom-Pac Sealing Compound; lekvrije asafdichtingen voor pompen, roerwerken en mixers • Tom-Pac Bearing Gel; synthetische smeermiddelen -40°C tot 400°C, ook foodgrade • TopWorx / Emerson - Klepstandaanwijzers, valve controllers & monitors, switchboxes - GO Switch magnetische eindschakelaars / proximity switches voor extreme omstandigheden. Geen contact met object, geen voedingspanning nodig voor werking.

 7. POMAC LUB SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  Sedert 30 jaar loopt alles gesmeerd door Pomac Lub-Services met wereldbekende fabrikanten in smeertechniek (van smeernippel tot automatische smeertoestellen voor olie en vet, alles voor persluchtnet…). Onze hoofdactiviteiten: automatische smeerpotten, band- en plaatsmering, centraalsmering, kettingsmering, microsmering, oliedruppelaars, sproeismering.

 8. LUBCON LUBRICANTS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUBCON LUBRICANTS UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, smeervet voor lagers, Vetten - industrieel, Industriële olie, en smeersystemen. Het is gevestigd in Polegate, Verenigd Koninkrijk.

 9. CARMANT - EUROP OIL

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARMANT - EUROP OIL, is een Distributeur, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorolien, hydraulische oliën, en smeermiddel voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Huy, België.

 10. ATOS FLUIDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATOS FLUIDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, Vetten - industrieel, smeermiddel voor personenauto's op diesel, Smeermiddelen voor de automobielindustrie, en smeermiddel. Het is gevestigd in Dardilly, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Smeermiddelen - Import export

Aantal resultaten

2.973 Bedrijven