• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snijden en stanzen van rubber en kunststof

Resultaten voor

Snijden en stanzen van rubber en kunststof - Import export

 1. PROGRESS SILICONES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES is sinds 1985 gespecialiseerd in de productie van onderdelen van siliconen en overige elastomeren voor de industrie en de medische sector. PROGRESS SILICONES ontwerpt, produceert en verhandelt siliconen onderdelen voor de meest veeleisende industrieën. Sectoren als: de voedingsindustrie, de kernindustrie, de cosmetica, de luchtvaart, de farmaceutische en de biomedische industrie. Wij voeren zowel unieke stukken als grote series uit via gieten, ingieten, extrusie, co-extrusie, confectie en op maat snijden. Al deze producties kunnen gecombineerd worden met bedrukking en specifieke verpakkingen naargelang uw bestek. Wij hebben 2 clean rooms met een totaal oppervlak van 550 m2. Deze zijn ISO 7 en ISO 8 gecertificeerd, aangepast aan de productie van medische en farmaceutische artikelen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd.

 2. STANZA DIE MAKING NV

  België

  Verified by europages badge

  Stanza Die Making NV, behorend tot de KDM-Pack Groep is met 30 jaar ervaring en 40 gespecialiseerde medewerkers uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande Belgische producenten van stansvormen. We onderscheiden ons door goede kwaliteit, betrouwbare levertermijnen en dat alles gekoppeld aan een competitieve prijsstrategie en flexibele en innoverende oplossingen. Stanza Die Making NV produceert stansvormen voor het uitkappen van zowel vlak- als golfkarton alsook vormen voor minder voorkomende materialen zoals leder, pvc, rubbers, … Daarnaast zitten uitbreek- en pennenplanken en de bij de vorm horende rilmatrijzen (geplot of gefreesd), stansrilplaten ook in ons gamma. De design afdeling staat steeds ter beschikking om u te helpen bij de diverse ontwerpen van de stansvorm. Met de plotter maken we een model als preview op het eindresultaat. Zo garanderen we u op korte termijn de uitvoerbaarheid van het project en de functionaliteit van de vorm. Ontdek op www.stanza.be waar we voor staan, wat onze visie is en waarom we de referentie zijn in het bouwen van stansvormen.

 3. DEME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden en stanzen van rubber en kunststof, pakkingen voor gas, dichtingsringen voor sanitair, Snijden en stanzen van rubber en kunststof, pakkingen voor gasafsluiters, dichtingsringen gas, pakkingen voor waterafsluiters, afsnijding voor afdichtingen, en dichtingen voor kranen. Het is gevestigd in Beauchamps, Frankrijk.

 4. DOREY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOREY, is een Distributeur, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden en stanzen van rubber en kunststof, lasinstallaties met behulp van ultrasone trillingen, Machine voor het thermisch lassen met warme lucht, Hydraulische snijpers, Roterende snijmachine, Automatische kortzaagmachine, Halfautomatische overlangs zaagmachine, Plotter voor digitaal snijwerk, en Snijden van soepele en half-buigzame materialen. Het is gevestigd in Chatillon St-Jean, Frankrijk.

 5. AJTM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AJTM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren o-ringen, en geknipte pakkingen. Het is gevestigd in Mandres Les Roses, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRIMO GROUP GMBH

  Duitsland

  De ondernemingsgroep FRIMO is één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van systeemoplossingen voor de productie van hoogwaardige kunststof componenten. Al meer dan vijf decennia worden op maat gesneden instrumenten en apparatuur door klanten van FRIMO wereldwijd gebruikt. Van leverancier van klassieke instrumenten en apparatuur , heeft het bedrijf zich als een wereldwijde technologiepartner ontwikkeld. Voor het beheer van grote projecten als algemene aannemer beschikt FRIMO internationaal gezien over talloze referenties. FRIMO biedt haar klanten onpartijdig advies op basis van een breed scala van technologieën, die momenteel bij geen enkele andere provider op de markt beschikbaar is. Het voordeel voor de klanten: Besluitvorming en productieveiligheid voor een combinatie van technologie, die optimaal zijn afgestemd op het project langs de gehele waardeketen.

 2. OERLIKON BALZERS COATING BENELUX

  België

  Oerlikon Balzers is pionier en wereldmarktleider in het domein van coatings die prestaties verbeteren van gereedschappen en precisiecomponenten. "Oerlikon Balzers speelt een toonaangevende rol in de industrie van harde, slijtvaste coatings. Sedert het begin in 1978 tot vandaag hebben wij veel topproducten gelanceerd, alsook nieuwe diensten voor onze klanten. We hebben onze klanten de mogelijkheid geboden om hun productiviteit te verhogen en op hun beurt innovatieve oplossingen te bieden aan hun klanten. Om al onze klanten overal ter wereld van dienst te kunnen zijn, hebben we een uniek netwerk van coatingcenters uitgebouwd. Tegelijkertijd zijn we daar fier op en beschouwen we het als onze taak. Wij garanderen u dat wij ons uiterste best zullen doen om innovatief te blijven en kort op de bal te spelen, zodat ook u een toonaangevende rol kunt spelen in uw domein. Uw succes is onze dagelijkse motivatie; "

 3. INDUSTRIAL SERVICE

  België

  Industrial Service kan in meer dan één betekenis uw ‘cutting edge’ worden: de snedige troef die u achter de hand houdt om uw productie ‘lean and mean’ te houden.Ze conditioneren moederrollen naar de gepaste maten. Ze versnijden en kappen een ruim gamma van basismaterialen vanaf de rol. Ze corrigeren toegeleverde rollen naar de gewenste specificaties. Het versnijden en conditioneren van folies is hun core business. Maar de toegevoegde waarde die wij leveren, ligt dieper en overstijgt het cutten, slitten en stansen.

 4. ROLF SCHLICHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROLF SCHLICHT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, Snijden en stanzen van rubber en kunststof, Snijden van kunststoffen - machines, en Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Reinfeld/holstein, Duitsland.

 5. LENZKES SPANNTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LENZKES SPANNTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spanningsstabilisatoren, Spanningsstabilisatoren, gieten onder druk, machines voor vormgeving, en machines voor de vervaardiging van u-bouten. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 1. SIKORSKI INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SIKORSKI INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële technische pakkingen, en industriele afdichtingen. Het is gevestigd in Briare, Frankrijk.

 2. GECAM SRL

  Italië

  Het bedrijf GECAM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren platte dichtingen, manbrede banden en afdichtingen, technische artikelen van kunststof, en rubberartikelen voor de industrie. Het is gevestigd in Minerbio, Italië.

 1. BLUEMAY WESTON LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLUEMAY WESTON LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren afdichtingsringen van rubber, kunststof ringetjes, ringen van teflon, en afdichtingen volgens tekening. Het is gevestigd in South Molton, Verenigd Koninkrijk.

 2. USIPLAST COMPOSITES

  Frankrijk

  Het bedrijf USIPLAST COMPOSITES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in LA SEGUINIERE, Frankrijk.

 3. LE PAC DECOUPE

  Frankrijk

  Het bedrijf LE PAC DECOUPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingen van schuimpolystyreen. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 4. FOAMTEC ADHESIVE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FOAMTEC ADHESIVE, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren tochtwerende afdichtingen, banden met kleefstof, afdichtingen, en Schuimplastic. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 5. MAJICAP-SHOP

  Frankrijk

  Het bedrijf MAJICAP-SHOP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Cernay, Frankrijk.

 6. LDSA

  Frankrijk

  Het bedrijf LDSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, waterstraalsnijden, en Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bar Le Duc, Frankrijk.

 7. FUSTELLATURA ELLEESSE

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLATURA ELLEESSE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijden en vouwen stoffen en textielproducten, snijden van papier, snijden van geëxpandeerd polyethyleen, en afsnijding. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 8. ECO GREEN EQUIPMENT

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ECO GREEN EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Salt Lake City, Verenigde Staten.

 1. ATLANTIC AQUA DECOUPE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATLANTIC AQUA DECOUPE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, en Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Aizenay, Frankrijk.

 2. MULTIJOINT SA

  Zwitserland

  Het bedrijf MULTIJOINT SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanitaire artikelen, Verwarming - huishoudelijk, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Sanitaire artikelen, Verwarming - huishoudelijk, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Meyrin, Zwitserland.

 3. ATLANTIC JOINT

  Frankrijk

  Het bedrijf ATLANTIC JOINT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en kunststof - verwerking, Rubberindustrie - machines, Rubber en kunststof - verwerking, elastomeer pakkingen, Elastomere schokdemper, en Rubberindustrie - machines. Het is gevestigd in Saint Aignan De Grandlieu, Frankrijk.

 4. FLEXPACK AUTOMATION S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf FLEXPACK AUTOMATION S.A., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Delémont, Zwitserland.

 5. NAVEIRA BARCELONA,S.A.

  Spanje

  Het bedrijf NAVEIRA BARCELONA,S.A., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Sant Fost De Campsentelles, Spanje.

 6. TB & C OUTSERT CENTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TB & C OUTSERT CENTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Kunststofproducten - huishoudelijk, Kunststofproducten voor de industrie, Kunststof - vloerbedekking, Kunststofproducten - huishoudelijk, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Herborn, Duitsland.

 7. LABORATORIOMODELLI SNC

  Italië

  Het bedrijf LABORATORIOMODELLI SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plexiglas. Het is gevestigd in Spilimbergo, Italië.

 8. OFFICINA MECCANICA A.D. DI ANDREA DOSSI

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA MECCANICA A.D. DI ANDREA DOSSI, en actief in de sector Plastic - producten voor de mechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden en stanzen van rubber en kunststof, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Snijden en stanzen van rubber en kunststof, en Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Agrate Brianza (Mb), Italië.

 9. QINGDAO XINCHENGYIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO XINCHENGYIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Shandong, China.

 10. RUIXIN ENVIRONMENTAL SPECIALTY EQUIPMENT MANUFACTURING CO.,LTD. (RESEM)

  China

  Het bedrijf RUIXIN ENVIRONMENTAL SPECIALTY EQUIPMENT MANUFACTURING CO.,LTD. (RESEM), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in shangqiu, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis