• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • solderen - machines en accessoires

Resultaten voor

Solderen - machines en accessoires - Import export

 1. H. SIGRIST + PARTNER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H. SIGRIST + PARTNER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Matzingen, Zwitserland.

 2. ERSA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERSA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Wertheim, Duitsland.

 3. FACTRONIX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FACTRONIX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Wörthsee-Etterschlag, Duitsland.

 4. SPIRIG ERNEST, DIPL.ING.

  Zwitserland

  Ernest Spirig, elektrotechnisch ingenieur ETH richtte het bedrijf DIPL. ING. ERNEST SPIRIG op in 1969 in Rapperswil, Zwitserland. Sinds 1979 bedient dochteronderneming Spirig Advanced Technologies Inc in Springfield, MA ook de Amerikaanse markt.Onder de diverse temperatuurmeet- en registreertechnieken van Spirig zijn de papierthermometers van de merken CelsiClock®, CelsiPoint®, CelsiDot®, CelsiStrip®, HubAlert® bekend.De gepatenteerde Spirig Spirflame® multicel-elektrolysetechniek zorgt voor thermisch hoogstabiele just-in-time (JIT) microvlammen. Microvlammen worden toegepast bij hoge snelheid zacht- en hardsoldeertechniek en bij microlassen. De Spirflame® - LA2050® automatisering realiseert vibratie- en trekvaste alsmede corrosiebestendige draad-krimpverbindingen.De "Wicking" soldeerdraadstrengen/ Lotsauglitzen® van Spirig worden met succes gebruikt voor het verwijderen van soldeer bij reparatie en touch-up van elektronica.

 5. D'HONT

  België

  Sinds 1902 is de groep D’hont uw partner voor industriële toelevering. Als geen ander kennen wij de noden van de industrie, zowel op technisch als logistiek gebied. Een correct en op tijd geleverd machine-onderdeel zorgt voor een continue productie waardoor u zich kan richten op uw corebusiness. Tegenwoordig combineert de groep D’hont de klassieke speerpunten service en technische kennis met een hedendaagse logistieke organisatie. Nv D’hont maakt deel uit van de internationale groep IPH. Deze internationale samenwerking vergroot de slagkracht van nv D’hont, maar een belangrijke factor in het business model van IPH is de lokale identiteit: merken, services en contactpersonen blijven overanderd, net zoals de vestigingen hun lokale namen blijven behouden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Innovatieve soldeermachines alsook machines en installaties voor bouwonderdeelbewerking voor de elektronische industrie. STRECKFUSS SYSTEMS ontwikkelt, bouwt en onderhoudt soldeermachines alsook machines en installaties voor bouwonderdeelbewerking voor de elektronische industrie. Als bouwer van installaties met meer dan 50 jaar ervaringen weten wij: Wat telt, niveau - samen met onze klanten, maar ook als voortrekker in producten overtuigen we door hoge kwaliteit, aanpassingscapaciteit en ook via standalonesystemen. Natuurlijk, als bouwer van installaties, voert STRECKFUSS SYSTEMS alle service- en onderhoudstaken uit voor eigen fabrieken en fabrieken van andere fabrikanten. In ons hoofdbedrijf, de constructie van soldeersystemen voor de productie van geleiderpallets, bieden wij de volgende installatietypen: - Soldeersystemen voor golfsoldeer - Selectieve soldeersystemen - Soldeer-Recycling- Soldeergeblazen borstels. Daarnaast helpen we onze klanten ook bij de voorbereiding van componenten met aangepaste productietoepassingen.

 2. TECHNAX

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen - machines en accessoires, lasapparaten, Solderen - machines en accessoires, assemblage van metalen, en automatismes voor laswerk. Het is gevestigd in Saint-Priest, Frankrijk.

 3. WE-EM NACHRICHTENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WE-EM NACHRICHTENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Mettmann, Duitsland.

 4. DIN ( DISTRIBUTION INDUSTRIELLES INTERNATIONALES)

  Marokko

  Het bedrijf DIN ( DISTRIBUTION INDUSTRIELLES INTERNATIONALES), is een Distributeur, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Sale, Marokko.

 5. CASTOLIN BENELUX

  België

  Het bedrijf CASTOLIN BENELUX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Solderen - machines en accessoires, Bedekken - machines, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, lasapparaten, Solderen - machines en accessoires, en Bedekken - machines. Het is gevestigd in Enghien, België.

 1. GCE MUJELLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GCE MUJELLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, Solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, Solderen - machines en accessoires, zuustofsnijden, en drukreductoren. Het is gevestigd in San Martino Buon Albergo, Italië.

 2. FRANCE DESHUMIDIFICATION

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE DESHUMIDIFICATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandeling tegen vocht, Droogapparatuur, luchtontvochtigers, en dehydratiesystemen voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Esternay, Frankrijk.

 1. THESSCO AGI CLAL SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf THESSCO AGI CLAL SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen - machines en accessoires, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, hardsolderen, Solderen - machines en accessoires, tinstaven voor soldeerwerk, en Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in St Thibault Des Vignes, Frankrijk.

 2. ENTABAN SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanje

  Het bedrijf ENTABAN SUMINISTROS INDUSTRIALES, is een Distributeur, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 3. W & P GEAT GMBH GERÄTEBAU UND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf W & P GEAT GMBH GERÄTEBAU UND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuifrails en -frames, Transportbanden, Solderen - machines en accessoires, Palettiseermachines, Schuifrails en -frames, Transportbanden, Solderen - machines en accessoires, en Palettiseermachines. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. MAIER SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAIER SYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Loodgieterswerk - sanitair, Lassen en solderen - machines en accessoires, Solderen - machines en accessoires, Handgereedschap - gemotoriseerd, Loodgieterswerk - sanitair, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Rottweil, Duitsland.

 5. OKTED LTD

  Turkije

  Het bedrijf OKTED LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. SCHNAIDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHNAIDT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen - machines en accessoires, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Solderen - machines en accessoires, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Köln/porz-Gremberghoven, Duitsland.

 7. SOLTER SOLDADURA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf SOLTER SOLDADURA S.L., en actief in de sector Laser - las- en snijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Solderen - machines en accessoires, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Lassen en solderen - machines en accessoires, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Solderen - machines en accessoires, en Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Campdevanol, Spanje.

 8. BOKESCH SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOKESCH SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Solderen - machines en accessoires, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Huishoudelijke - grote apparaten, Lassen en solderen - machines en accessoires, Solderen - machines en accessoires, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, en Huishoudelijke - grote apparaten. Het is gevestigd in Schwäbisch Gmünd, Duitsland.

 1. SAXOBRAZE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAXOBRAZE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Handgereedschap - gemotoriseerd, Solderen - machines en accessoires, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Handgereedschap - gemotoriseerd, en Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Großhartmannsdorf, Duitsland.

 2. INTERSELECT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTERSELECT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Solderen - machines en accessoires, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Elektriciteit - onderdelen en componenten, Lassen en solderen - machines en accessoires, Solderen - machines en accessoires, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, en Elektriciteit - onderdelen en componenten. Het is gevestigd in Hagenbach, Duitsland.

 3. ATT VERTRIEBSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ATT VERTRIEBSGES.M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen - machines en accessoires, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Solderen - machines en accessoires, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, en Elektriciteitsdistributie - materiaal. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. INDMAKINA DIS TICARET VE SANAYI LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf INDMAKINA DIS TICARET VE SANAYI LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren radiofrequentie, en generatoren met hoge frequentie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. FORNITURAS DELAROSA

  Spanje

  Het bedrijf FORNITURAS DELAROSA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

 6. SOLDA ELECTRIC

  Spanje

  Het bedrijf SOLDA ELECTRIC, is een Distributeur, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor laswerk. Het is gevestigd in Gijón, Spanje.

 7. UNISOLDA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf UNISOLDA, S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Tomiño, Spanje.

 8. GRUPO AEX

  Spanje

  Het bedrijf GRUPO AEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 9. MOUGENOT & FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf MOUGENOT & FILS, en actief in de sector Solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Zuurstofsnijden - machines, Laser - las- en snijmachines, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, en Zuurstofsnijden - machines. Het is gevestigd in Grande Synthe, Frankrijk.

 10. NUOVA CERSO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA CERSO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, Solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, en Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Creazzo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Solderen - machines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

2.856 Bedrijven