• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • solderen van rubber en plastic

Resultaten voor

Solderen van rubber en plastic - Import export

 1. BEHA INNOVATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onder de merknaam "BEHAbelt" ontwikkelt, produceert en distribueert BEHA Innovation GmbH sinds 1974 rond- en V-riemen, T-profielen, elastische transportbanden en lastechniek voor aandrijf- en transporttoepassingen. Bandprofielen (PU/TPE) BEHAbelt biedt een van de grootste assortimenten op de markt. Dit betreft het aantal geometrieën, eigenschappen en hardheidsgraden. Bovendien kunnen wij, dankzij onze ontwikkelingsafdeling, met plezier uw individueel profiel realiseren. Elastische transportbanden (PU/TPE) Ruime keuze aan combinaties van transportbanden in termen van oppervlaktestructuren, materiaaleigenschappen, hardheden en kleuren. Lastechnologie Ons programma omvat speciaal ontwikkelde lastechnologie voor profielen en strips. PU-coatings voor tandriemen en V-riemen, coatingmaterialen voor bv. grip, stofafzetting of gemakkelijker losmaken van producten. Aanlasprofielen van PU-aanlasprofielen, bijv.Dragers, randafwerkingen of geleidingsprofielen voor transportbanden..

 2. DOREY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOREY, is een Distributeur, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden en stanzen van rubber en kunststof, lasinstallaties met behulp van ultrasone trillingen, Machine voor het thermisch lassen met warme lucht, Hydraulische snijpers, Roterende snijmachine, Automatische kortzaagmachine, Halfautomatische overlangs zaagmachine, Plotter voor digitaal snijwerk, en Snijden van soepele en half-buigzame materialen. Het is gevestigd in Chatillon St-Jean, Frankrijk.

 3. SALDOPLAST SRL

  Italië

  Het bedrijf SALDOPLAST SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren enveloppen en tassen voor verpakking, kunststof enveloppen met ritssluiting, plastic zakjes, en enveloppe van plastic voor vacuum verpakkingen. Het is gevestigd in Pero, Italië.

 4. PLASMA ETCH, INC.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf PLASMA ETCH, INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is gevestigd in Carson City, Verenigde Staten.

 5. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEGENER INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Lassen van kunststoffen - machines, Solderen van rubber en plastic, Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Lassen van kunststoffen - machines, en Solderen van rubber en plastic. Het is gevestigd in Eschweiler, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZEMAT TECHNOLOGY GROUP

  Polen

  Het bedrijf ZEMAT TECHNOLOGY GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 2. MAKROSIS MAKINE SAN.A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf MAKROSIS MAKINE SAN.A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. PLASTILUX

  Luxemburg

  Het bedrijf PLASTILUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken en kuipen - kunststof, Solderen van rubber en plastic, Installaties voor visteelt, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Bakken en kuipen - kunststof, Solderen van rubber en plastic, Installaties voor visteelt, en Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Wormeldange-Haut, Luxemburg.

 4. LEWIS AND MASON PLASTICS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEWIS AND MASON PLASTICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is gevestigd in Telford, Verenigd Koninkrijk.

 5. SOUDURE PLASTIQUE GL

  Canada

  Het bedrijf SOUDURE PLASTIQUE GL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is gevestigd in Mirabel, Canada.

 1. ULTRATEC S.L. ACABADOS PLÁSTICOS

  Spanje

  Het bedrijf ULTRATEC S.L. ACABADOS PLÁSTICOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tampondruk, zeefdruk van kunststoffen, en Tampondruk. Het is gevestigd in L'hospitalet Del Llobregat, Spanje.

 2. GUST KUNSTSSTOFF- UND GUMMISPEZIALARTIKEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Nauw contact met onze klanten zorgt ervoor dat we voor elke individuele taak een passende oplossing vinden. Ongeacht of we al bestaande ideeën en plannen implementeren om producten gedeeltelijk of volledig te ontwikkelen: U kunt op ons rekenen. Wij ondersteunen u bij de definitie van de artikelgeometrie, houden op verzoek rekening met uw procestechnologie en uw activiteiten, zodat zelfs bij de eerste functiemonsters een hoge productiefase wordt bereikt. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor snelle en flexibele productieprocessen. CAD-gebaseerde artikelontwerpen en productie op CNC-gestuurde machines zorgen ook voor maximale maatnauwkeurigheid, reproduceerbaarheid en precisie. Enerzijds profiteert u van snelle reactietijden en tijdige levering, anderzijds zorgen we voor eersteklas kwaliteit, zelfs met functionele voorbeelden en prototypen, of het nu een eenmalige productie of een kleine serie betreft.

 1. HEMOGUM

  Servië

  Verified by europages badge

  Hemogum is een producent van technische rubberproducten & biedt voordelige oplossingen voor rubber, rubber-metaal of rubber-kunststof producten. Wij verkrijgen prima bedrijfsresultaten met constante ontwikkeling, een stabiele investeringsstrategie & constante verbetering van bestaande producten & de introductie van nieuwe producten. Hemogum produceert producten op maat: onderdelen voor de auto-industrie, vrachtverkeer, landbouwmechanisatie, mijnbouw, bouw, chemische industrie, voedingsindustrie & overige.

 2. BIESTERFELD PLASTIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIESTERFELD PLASTIC GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Polymeren, elastomeren, Rubber en plastic omzetting, en additieven voor kunststoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. DALIAN SECOND RUBBER AND PLASTIC MACHINERY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DALIAN SECOND RUBBER AND PLASTIC MACHINERY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Dalian, China.

 4. YIWU BONNOK INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf YIWU BONNOK INDUSTRY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren van rubber. Het is gevestigd in Yiwu, China.

 5. GUANGZHOU TECH-RUN RUBBER PARTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GUANGZHOU TECH-RUN RUBBER PARTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubberen rollen, en siliconisch rubber. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 6. SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Perforatie van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, en vitonbuizen. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 7. PRIYA OVERSEAS TRADES

  India

  Het bedrijf PRIYA OVERSEAS TRADES, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber. Het is gevestigd in Vashi ,new-Bombay, India.

 8. GANPATI EXIM PVT LTD

  India

  Het bedrijf GANPATI EXIM PVT LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren synthetisch rubber. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 1. BLP RUBBER & PLASTIC SUPPLIES

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf BLP RUBBER & PLASTIC SUPPLIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, buizen van stijf kunststof, en pakkingen voor buizen. Het is gevestigd in Howick, Zuid-Afrika.

 2. MODERN RUBBER & PLASTIC PRODUCTS

  India

  Het bedrijf MODERN RUBBER & PLASTIC PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 3. KONIMPEX SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KONIMPEX SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Folie - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en derivaten, Import-export van rubber en plastics, Rubber en derivaten, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Konin, Polen.

 4. HAINING ANTHRACENE RUBBER AND PLASTIC CO., LTD

  China

  Het bedrijf HAINING ANTHRACENE RUBBER AND PLASTIC CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Jiaxing, China.

 5. CHS HARDWARE ENTERPRISES LIMITED

  China

  Het bedrijf CHS HARDWARE ENTERPRISES LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, en afdichtingen. Het is gevestigd in Xingtai, China.

 6. GRUPO POLIFER

  Brazilië

  Het bedrijf GRUPO POLIFER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en kunststof - verwerking, Import-export van rubber en plastics, Rubber en kunststof - verwerking, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Macaubal/sp, Brazilië.

 7. SWASTIK SHIVPRIYA IMPEX

  India

  Het bedrijf SWASTIK SHIVPRIYA IMPEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren gegoten producten van rubber, extrusie van rubber, Vormstukken van rubber, en afdichtingen. Het is gevestigd in Faridabad, India.

 8. EREK GROUP

  Turkije

  Het bedrijf EREK GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Import-export van rubber en plastics, import, export, Polymeren, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. ENTREPRISES NABY

  Ivoorkust

  Het bedrijf ENTREPRISES NABY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en derivaten, platen van natuurlijk rubber, Rubber en derivaten, en polyurethaan ballen. Het is gevestigd in Abidjan, Ivoorkust.

 10. BENLI

  Turkije

  Het bedrijf BENLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber, en Rubber. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis