• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cosmetica

Resultaten voor

Cosmetica - Spanje

Spanje
 1. CDI VALLÈS S.L.

  Spanje

  CDI Vallès is sinds 30 jaar aanwezig op de markt en gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verpakking van huishoudproducten, reinigingsmiddelen, industriële hygiëne en insecticiden. Wij staan ingeschreven bij het ROESB en bieden een breed assortiment goedgekeurde reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor de levensmiddelenindustrie met het HA logo en reinigingsmiddelen voor auto's en de bouw. Wij staan ingeschreven bij het Spaanse ministerie van landbouw en visserie om sanitaire en landbouwproducten te vervaardigen en te verpakken. Certificering ISO 9001: 2015

 2. AMELIA COSMETICS

  Spanje

  Amelia is een Spaans merk voor cosmetica en omvat een compleet assortiment producten bestemd voor particulieren alsook een specifieke lijn voor professionals: wij bieden een modern assortiment make-up en verzorgingsmiddelen voor het gezicht en het lichaam. Wij zijn geïnteresseerd in uw bedrijf, wij zoeken constant partners die onze filosofie delen. Wij zijn op zoek naar distributeurs in Europa en wereldwijd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij beantwoorden u met veel plezier. U bent welkom.

 3. PLASTICOS JUAREZ SA

  Spanje

 4. LABORATORIOS MAGRIÑA

  Spanje

 5. CAROBELS COSMETICS

  Spanje

  Professionele producten voor kapppers en schoonheidsspecialisten. Carobels Cosmetics is een dynamisch en soepel familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de distributie van professionele producten voor kappers en schoonheidsspecialisten. Tegenwoordig, heeft de tweede generatie de fakkel overgenomen en richt zich op het buitenland. De passie voor beauty gecombineerd met het dagelijkse werk van een grote groep vakspecialisten alsmede de attentie voor onze klanten, staan in voor het succes van de onderneming.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROSTIL - INDUSTRIAS ORIOL 1942 S.L.

  Spanje

  Vervaardiging en distributie van artikelen voor de kapperssector. Het volgende is beschikbaar: elektrische artikelen, kapmantels, badjassen en verfmantels, haarklemmen, spelden, haardecoraties, papier, lesmateriaal, meubilair, borstels en kammen, rollen, krulspelden, papillotten, netjes, mutsen, scharen en scheermessen, cosmetica, make-up, manicure, producten voor het epileren, handdoeken, tandenborstels, reinigingsmiddelen, kammen, enz.

 2. SIMILDIET

  Spanje

  SIMILDIET, S.L. is een bedrijf uit Aragona (Spanje) met meer dan twintig jaar ervaring in het onderzoek, de ontwikkeling, de innovatie, de productie en de verkoop van cosmeticaproducten, esthetische producten, cosmetica en neutraceutica. Wij hebben als doel gesteld alle noodzakelijke therapeutische mogelijkheden te bieden voor de ontwikkeling van de esthetische geneeskunde in het kader van een volledige individuele therapie.

 3. ALOES DE CANARIAS - KERIGMALOE, S.C.

  Spanje

  Kerigmaloe s.c., Aloes de Canarias verdeelt bio-natuurlijke cosmetica aan groothandelaars en particulieren in Spanje (schiereiland), Portugal en overige Europese landen. Wij fabriceren: cosmetica op basis van aloë vera, crèmes op basis van aloë vera, hydraterende anti-rimpel crèmes, oliën en parfum, alledag shampoos. 100 % NATUURLIJKE PRODUCTEN.

 4. COSTADERM

  Spanje

  Fabrikant van cosmetische producten sinds 1990 met een hoge wetenschappelijke technologie en internationale uitbreiding is op zoek naar distributeurs van haar merk "COSTADERM". De productlijn Costaderm bestaat uit cosmeticaproducten van zeer hoge kwaliteit en met een prestigieus imago, een goede prijs en goede marges. We zijn zeer bekende fabrikanten en produceren zowel voor onze merken als voor derden

 5. INDUSTRIAS QUÍMICAS MEGAR

  Spanje

  Wij vervaardigen reinigingsmiddelen, insectenverdelgers tegen kakkerlakken, muggen, maar produceren tevens zeep, olie, reinigingsmiddelen en luchtverfrissers. We leveren reinigingsmiddelen in spuitbussen.

 1. MARVELOUS COSMETICS

  Spanje

  Fabrikant en groothandel in cosmetica en make-up, internationaal verdeler van schoonheidsproducten. Leverancier van nagellak, lipsticks en make-up aan apotheken en parfumeriewinkels. Compleet make-upmeubel met led-verlichting. Hoogwaardige make-up zonder parabeen. CC Cream, oog- en lippotloden. Breed en modern assortiment. Hoogwaardige Franse en Italiaanse make-up.

 2. OLISOLIVA.COM

  Spanje

  In het hart van de markt van Santa Caterina, vindt u een brede waaier producten op basis van olie en overige culinaire specialiteiten. Meer dan 20 soorten, waaronder de heerlijkste smaken, de beste kwaliteit en producten van de meest vermaarde merken. Tevens gespecialiseerd in azijn, zout en cosmetica op basis van olijfolie.

 1. YSSY FASHION

  Spanje

  Groothandel in cosmetica, parfumerieartikelen en fantasiesieraden.

 2. DERMOVENTAS

  Spanje

 3. EJOVE LABORATORY

  Spanje

 4. ONNA BCN S.L

  Spanje

 5. MESO.INSTITUTE

  Spanje

 6. THE FRESHNESS COMPANY

  Spanje

 7. MODA ENTRE BASTIDORES

  Spanje

 8. AENSA

  Spanje

 1. DSD DE LUXE

  Spanje

 2. SECRETCREM COSMETICA

  Spanje

 3. MS LÍNEAS PROPIAS

  Spanje

 4. BODYDERM COSMÉTICA, S.L.

  Spanje

 5. MYRSOL - LABORATORIO DE PERFUMERÍA Y COSMÉTICA

  Spanje

 6. VELET COSMETICS

  Spanje

 7. NHUARA BARET

  Spanje

 8. BENDITALUZ

  Spanje

 9. TRADE FORCE BRANDS SL

  Spanje

 10. LOGIESTPEL S.L.

  Spanje