• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • speedboten

Resultaten voor

Speedboten - Import export

 1. JETTER

  Rusland

  Jetter LLC is actief in de ontwikkeling, ontwerp, engineering van hovercraft en de ontwikkeling en productie van privaat scheepstransport. De onderneming ontwikkelt en bouwt een unieke Jetter ACV, die kan worden gebruikt als een reddingsvaartuig op rivieren en meren, terreinvaartuig, pleziervaartuig. De Jetter amfibie is een hovercraft (SES) met zijwanden voor alle seizoenen die kan worden gebruikt bij temperaturen van -30 tot +40°C, kan varen op water, moeras, zand, sneeuw, ijs, over heuvels en kleine hindernissen. De Jetter ACV is in staat om langdurig te drijven zonder te zinken en is gemakkelijk te repareren onder veldomstandigheden. Een lege Jetter luchtkussenboot weegt slechts 290 kg en kan tot 2 personen dragen met een totaalgewicht van max. 260 kg. De 65HP benzinemotor en 47L benzinetank maken het mogelijk een afstand van max. 280 km af te leggen. De Jetter is geschikt, zowel in de winter als de zomer, voor vissport, vaar- en avontuurvakanties, jagen, toerisme, vrachttransport, noodreddingsoperaties, medische assistentie in slecht bereikbare gebieden.

  Alle producten voor "speedboten"

 2. ALCUDIA BAY BOAT RENTAL

  Spanje

  Het bedrijf ALCUDIA BAY BOAT RENTAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Speedboten. Het is gevestigd in Can Picafort. Santa Margalida, Spanje.

 3. BOOTSFAHRSCHULE WIEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf BOOTSFAHRSCHULE WIEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleiding, beheer aquaducten, verhuur boten met buitenboordmotor, en lessen raceboot. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. VIENNA BOAT CHARTER

  Oostenrijk

  Het bedrijf VIENNA BOAT CHARTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur boten met buitenboordmotor, motorbotenverhuur, gemotoriseerde plezierjachten, en toeristische diensten. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. BOOTSSCHULUNG BERLIN

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTSSCHULUNG BERLIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleiding en scholing. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ONUBANAUTIC

  Spanje

  Het bedrijf ONUBANAUTIC, is een Distributeur, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorboten, Motorboten, zeevisserij, en vissersboot. Het is gevestigd in Huelva, Spanje.

 2. MUDA

  Brazilië

  Het bedrijf MUDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, Speedboten, diepvriesproducten, snack, Import-export - levensmiddelen, en Speedboten. Het is gevestigd in Limoeiro, Brazilië.

 3. BAREBOATSAILING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAREBOATSAILING GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Pleziervaartuigen, Speedboten, Scheepsbouw, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Pleziervaartuigen, en Speedboten. Het is gevestigd in Bergkamen, Duitsland.

 4. BOOTSVERMIETUNG FANGROT - MARINA PRINZENHOF

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTSVERMIETUNG FANGROT - MARINA PRINZENHOF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Pleziervaartuigen, Speedboten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Pleziervaartuigen, Speedboten, en Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. SAILPOINT YACHTCHARTER, SEGELN & REISEN E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf SAILPOINT YACHTCHARTER, SEGELN & REISEN E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Pleziervaartuigen, Speedboten, Scheepsbouw, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Pleziervaartuigen, en Speedboten. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 1. LAGOON ROYAL

  Oekraïne

  Het bedrijf LAGOON ROYAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, jachten, gebouw, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. ATLANTIC MARINE

  Polen

  Het bedrijf ATLANTIC MARINE, is een Distributeur, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorbootje, en inkoop-verkoop van boten. Het is gevestigd in Augustów, Polen.

 1. SERNAUTIC

  Spanje

  Het bedrijf SERNAUTIC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorboten. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 2. ZEMBRA BOAT

  Tunesië

  Het bedrijf ZEMBRA BOAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kajak. Het is gevestigd in Sousse, Tunesië.

 3. WILEMINKA II

  Polen

  Het bedrijf WILEMINKA II, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kano's, en roeivaartuigen. Het is gevestigd in Chojniczki, Polen.

 4. WOTERFITZ WASSERFREIZEIT HOLTKAMP + PARTNER OHG

  Duitsland

  Het bedrijf WOTERFITZ WASSERFREIZEIT HOLTKAMP + PARTNER OHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Motorboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Speedboten, Pleziervaartuigen, en Speedboten. Het is gevestigd in Rechlin, Duitsland.

 5. TECHNIC INDUSTRY SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TECHNIC INDUSTRY SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanitaire artikelen, Speedboten, Sanitaire artikelen, en Speedboten. Het is gevestigd in Trzebiatow, Polen.

 6. COSTA MARITIM YACHT-SPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COSTA MARITIM YACHT-SPORT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speedboten, en Speedboten. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 7. SPORTIS S.A.

  Polen

  Het bedrijf SPORTIS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speedboten, en Speedboten. Het is gevestigd in Koleczkowo, Polen.

 8. MINDAK ZAKLAD PRODUKCJI LODZI SLAWOMIR MINDAK

  Polen

  Het bedrijf MINDAK ZAKLAD PRODUKCJI LODZI SLAWOMIR MINDAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speedboten, en Speedboten. Het is gevestigd in Kamien Krajenski, Polen.

 1. BALT - YACHT K.A.I B. KOZLOWSCY S.J.

  Polen

  Het bedrijf BALT - YACHT K.A.I B. KOZLOWSCY S.J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speedboten, en Speedboten. Het is gevestigd in Augustow, Polen.

 2. PPHU POLIFAKTOR CEZARY DYCZEWSKI

  Polen

  Het bedrijf PPHU POLIFAKTOR CEZARY DYCZEWSKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speedboten, en Speedboten. Het is gevestigd in Augustow, Polen.

 3. AMBER YACHTS SP Z OO

  Polen

  Het bedrijf AMBER YACHTS SP Z OO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, en Pleziervaartuigen. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 4. CREMO POL SP. Z O.O.

  Polen

 5. OSTRODA YACHT SP. Z O.O.

  Polen

 6. BOOTSWERFT HEINRICH AG

  Zwitserland

 7. PARKER POLAND SP. Z O.O.

  Polen

 8. BRP RECREATIONAL PRODUCTS SPAIN S.L.

  Spanje

 9. REDERIJ CAPTAIN BLUE

  België

  Captain Blue is een rederij gelegen in Oostende. Met meer dan 55 jaar ervaring zijn we specialisten in het organiseren van belevenissen op zee voor bedrijven, organisaties, verenigingen, clubs, scholen en particulieren. Teambuildings, personeelsuitstappen, bedrijfsfeesten, schoolexcursies, uitstappen met de jeugdbeweging of sportclub, familiemomenten of uitstappen met vrienden. Je kan steeds kiezen tussen dagcruises, rondvaarten voor een halve dag en korte boottochten. Plezier gegarandeerd! De boottochten worden georganiseerd op de Noordzee in Oostende, de havenrondvaarten gaan door in de haven van Zeebrugge. Je kan kiezen tussen volgende activiteiten/rondvaarten: Noordzeecruises, boottochten op zee, vissen op de Noordzee, sportvissen op zee, havenrondvaarten in Zeebrugge, speedboat tochten, feesten op het water, enz. Elke activiteit wordt op maat van de doelgroep georganiseerd. Haal de avonturier naar boven tijdens onze speedboot tochten op zee, voel je visser voor een dag tijdens onze activiteit 'vissen op zee' (leuk weetje, de gevangen vis mag je houden), ontdek de windmolenparken op de Noordzee en zie de skyline van Oostende vanop de boot. Captain Blue heet je van harte welkom aan boord!

 10. DEKZEILEN DE JONGHE

  België

  Reeds verschillende generaties maken wij dekzeilen voor diverse toepassingen. Ervaring en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze zeilen worden niet alleen gebruikt als bescherming voor vrachtwagens en marktwagens maar tevens voor originele tenten, speedboten, aanhangwagens en zwembaden. Met of zonder publiciteit, belettering of beschildering. In diverse kleuren…......rood, groen, geel, blauw, gestreept. Onze creativiteit kent geen grenzen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis