• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spijkermachines- pneumatisch

Resultaten voor

Spijkermachines- pneumatisch - Import export

 1. TACKER PLAZA

  Nederland

  De specialist voor coilnails, Tackers, Compressoren en accessoires, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Tacker Plaza hebben een jaren lange ervaring in de pallet en kisten industrie, en wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Hierdoor weten wij als geen ander wat de juiste coilnails en tackers voor u zijn. Onze coilnails en tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit, omdat wij in onze productie fabriek zelf met deze werken. De coilnails zijn van Europese kwaliteit. Of u nu blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails zoekt, u vindt ze bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site stuur een mail of bel en wij gaan voor u op zoek. Onze tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit. Wij kunnen leveren o.a. Max, Bostisch en vele andere merken. De Meeste Producten hebben wij op voorraad Afhalen op ons DC in Almere is ook mogelijk van maandag t/m vrijdag. Met een DC van meer dan 12.000 m2 en meer dan 100.000 artikelen kunnen wij bijna elke artikel direct uit voorraad leveren door heel Europa. Wij leveren Alleen Coilnailers en Coilnails van de beste kwaliteit onze Rolnagels kopen wij direct van de fabrieken in Europa Onze Tackers en rolnagels zijn voor professioneel gebruik en verkopen wij direct aan de aannemer, bouw, dak en tuin industrie houten verpakking industrie Het Tacker Plaza Team

 2. WERKPLAATSTECHNIEK

  Nederland

  Aannemers, bouwbedrijven, zzp-ers, houtbouwers, installatie-bedrijven iedereen zoekt een professionele toeleverancier voor bevestigingsmiddelen en machines. Bij Koster Werkplaatstechniek bent u aan het juiste adres en ontvangt u het beste technische advies en ondersteuning. Voor Nederland zijn wij onderandere importeur voor: Mafell, Lamello, Fein, Lignatool, Metabo, Milwaukee, BTI, Kitpro, Pitzl, RUWI. Stuk voor stuk topmerken gericht op de hoogst haalbare kwaliteit en productiviteit. Werkplaatstechniek beschikt over een eigen technische dienst. Onze goed opgeleide monteurs zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van u reparatie.

  Alle producten voor "spijkermachines- pneumatisch"

 3. TORREGGIANI SRL

  Italië

  TORREGGIANI S.R.L. werd in 1974 opgericht in Redondesco, in de provincie Mantua. Het bedrijf was het idee van twee broers, Livio en Carlo Torreggiani, die zich wilden toeleggen op een sector die toen nog vrij experimenteel was; Livio neemt de commerciële kant voor zijn rekening, terwijl de jongere Carlo zich op de productiekant richt. Zij vervaardigden OP AMBACHTELIJKE WIJZE een machine voor de productie van de eerste METALEN NIETJES, bestemd voor een beperkte markt in de meubelsector in de regio's Veneto en Lombardije. Vandaag de dag is TORREGGIANI Srl een van de toonaangevende bedrijven in Italië in deze sector, met veel aandacht voor kwaliteit en het milieu. De hoogpresterende apparatuur voldoet aan de laatste technologische normen. Het geïntegreerde productieproces, van de verwerking van de grondstof (walsdraad) tot het afgewerkte product, stelt ons in staat een strenge kwaliteitscontrole toe te passen. Een groot deel van de productie wordt uitgevoerd naar Europa en andere landen.

 4. FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C., en actief in de sector Spijkermachines, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkers en nagels, trilmachine, luchtdrukinstallaties, Spijkers en nagels, en pneumatische en hydropneumatische installaties. Het is gevestigd in Montecosaro, Italië.

 5. SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT)

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Boormachines - handgereedschap, Spijkermachines, pneumatisch, Handgereedschap - gemotoriseerd, Boormachines - handgereedschap, spijkerapparaten, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Bourg Les Valence, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIZON INT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BIZON INT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkers en nagels, industriële nietjes, naaimachines, Spijkers en nagels, en pneumatische spijkermachines. Het is gevestigd in Baniocha K. Warszawy, Polen.

 2. RGN EUROPE

  Denemarken

  Het bedrijf RGN EUROPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijkermachines, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren spijkerpistolen, en pneumatische spuitpistolen. Het is gevestigd in Rønde, Denemarken.

 3. AIRTECHNOLOGY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AIRTECHNOLOGY S.R.L., en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap en ijzerwaren, Spijkermachines, pneumatisch, Gereedschap en ijzerwaren, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Reggiolo, Italië.

 4. RICHARD SCHULZE GESELLSCHAFT FÜR HEFT- UND NAGELTECHNIK MBH

  Duitsland

  Het bedrijf RICHARD SCHULZE GESELLSCHAFT FÜR HEFT- UND NAGELTECHNIK MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatiek - installaties en gereedschap, Spijkermachines, pneumatisch, Pneumatiek - installaties en gereedschap, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Wölfersheim, Duitsland.

 5. GEBR. SCHAAD AG, RÄDERFABRIK

  Zwitserland

  Het bedrijf GEBR. SCHAAD AG, RÄDERFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Spijkermachines, pneumatisch, Transmissies, pneumatisch, Luchtdrukhamers, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Spijkermachines, pneumatisch, Transmissies, pneumatisch, en Luchtdrukhamers. Het is gevestigd in Subingen, Zwitserland.

 1. JIANLONG CHEMICAL

  Verenigde Staten

  Het bedrijf JIANLONG CHEMICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in The City Of Yanshi, Verenigde Staten.

 2. A.B.M. UTENSILERIA PNEUMATICA DI BORDESE MAURIZIO & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf A.B.M. UTENSILERIA PNEUMATICA DI BORDESE MAURIZIO & C. S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap en ijzerwaren, Spijkermachines, pneumatisch, Gereedschap en ijzerwaren, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Racconigi, Italië.

 1. AVRMET

  Wit Rusland

  Het bedrijf AVRMET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijkermachines, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciaal pneumatisch gereedschap, en spijkerpistolen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 2. KRAMER EN DUYVIS-HOLDING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KRAMER EN DUYVIS-HOLDING B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spijkermachines, pneumatisch, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Zaandam, Nederland.

 3. COSTA EUGENIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COSTA EUGENIO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap en ijzerwaren, Spijkermachines, pneumatisch, Gereedschap en ijzerwaren, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 4. CONTI ADAMO

  Italië

  Het bedrijf CONTI ADAMO, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap en ijzerwaren, Spijkermachines, pneumatisch, Gereedschap en ijzerwaren, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Tavullia, Italië.

 5. BLU SERVICE S.R.L.

  Italië

 6. C.S.F. DI BASTA NICOLA

  Italië

 7. K.S.V. S.R.L.

  Italië

 8. I.P.I. S.A.S. DI BOCCIA PALMA & C.

  Italië

 1. DEL.MA S.R.L.

  Italië

 2. T.S.A. TECNOLOGIE SPECIALI APPLICATE S.R.L.

  Italië

 3. HOLMS FINMEKANIK APS

  Denemarken

 4. R.U.P. S.R.L.

  Italië

 5. O.M.G.B. DI GAMBERINI STEFANO

  Italië

 6. META CHIODATRICI E PUNTI METALLICI S.R.L.

  Italië

 7. BANCALA' DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italië

 8. OLIMPIA CHIODATRICI S.R.L.

  Italië

 9. DUP S.R.L.

  Italië

 10. NEW EREDI GANDOLFO

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis