• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spoelwikkelmachines

Resultaten voor

Spoelwikkelmachines - Import export

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het machinespectrum bevat o.a.: Ringkernwikkelmachines en -automaten; Statorwikkelmachines en -automaten; Gecombineerde draad- en bandwikkelinstallaties; Bandageermachines en -halfautomaten; Draadremmen; Spoelwikkelmachines; Bandageermachines voor generatorstaven; Verwarmingsstrip- en spiraalwikkelmachines; Spiraalwikkelmachines; Laagwikkel- en ringwikkelmachines. Verder houdt de onderneming zich bezig met: Regeneratie van gebruikte wikkelmachines naar de modernste normen op gebied van techniek en besturing. Mechanische verwerking van alle in de machinebouw gebruikelijke materialen. Montage van mechanische resp. elektromechanische onderdelen. PLC-programmeren. Het bedrijf biedt zijn klanten omvangrijk advies en hulp als zij problemen ondervinden met wikkelen. Sinds CWIEME meer dan 20 jaar geleden in Berlijn geopend werd, is F.U.R. daar aanwezig en toont het nationale en internationale publiek jaarlijks zijn nieuwste generaties machines.

 2. MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 3. CABLE EQUIPEMENTS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CABLE EQUIPEMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. RUFF GMBH

  Duitsland

  RUFF bouwt al meer dan 70 jaar zowel ringwikkelmachines als spiraalwikkelmachines en staat wereldwijd bekend om de hoogste kwaliteit.In 2002 heeft RUFF haar assortiment uitgebreid met lineaire wikkelmachines. De LW-modellen variëren van kleine tafelmachines, voor fijne draden, tot zware vloermachines, voor het wikkelen van meerdere platte draden. Sinds 2005 maakt RUFF deel uit van een branchegroep voor de uitrusting van apparatuur in wikkeltechnologie. Het productassortiment biedt soldeerbaden, pinmachines, plug-in kernmachines en boxlasmachines met meer dan 30 jaar ervaring, zodat we aan de meeste eisen van onze klanten kunnen voldoen op het gebied van transformatoren, zonne-energie, automotive, verlichting, elektromechanica en elektrische industrie.

 5. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het productassortiment omvat nagenoeg alle apparaten en machines voor het opbergen, wikkelen en afkorten van kabels, leidingen, staaldraden, buizen, slangen en profielen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHERUBINI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CHERUBINI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Bedizzole, Italië.

 2. BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 3. JOACHIM UHING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOACHIM UHING GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelwikkelmachines, Spoelwikkelmachines, en tandriemen. Het is gevestigd in Mielkendorf, Duitsland.

 4. THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. PAFF MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf PAFF MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren werktuigbouwkunde, lijm in poedervorm, fabricage van speciale machines, en Geïntegreerde beheersoftware - ERP. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Changzhou, China.

 2. MECATRONIC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MECATRONIC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelwikkelmachines, installaties en machines voor draadtrekkerij van metaaldraad, en Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Grugliasco, Italië.

 1. TRATOS CAVI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TRATOS CAVI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels en draad - elektrisch en telefonisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelwikkelmachines, Kabels en Netwerken, Spoelwikkelmachines, en Kabels en Netwerken. Het is gevestigd in Pieve Santo Stefano, Italië.

 2. COIEC ELETTRODOTTI

  Italië

  Het bedrijf COIEC ELETTRODOTTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woningautomatisering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelwikkelmachines, Elektriciteit - uitvoering, Spoelwikkelmachines, en Elektriciteit - uitvoering. Het is gevestigd in Crespina Lorenzana, Italië.

 3. H O P T G.M.B.H.

  Duitsland

  Het bedrijf H O P T G.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelen en solenoïdes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Spoelwikkelmachines, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, en Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Schömberg, Duitsland.

 4. CABLELETTRA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CABLELETTRA S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Spoelwikkelmachines, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, en Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Robbio, Italië.

 5. B F C MACCHINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf B F C MACCHINE S.R.L., en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelwikkelmachines, elektrische wikkelapparaten, en Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 6. JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE

  China

  Het bedrijf JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren spoelenwikkelaars. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 7. EDSON MACHINERY CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EDSON MACHINERY CO LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelwikkelmachines, en Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Crawley, Verenigd Koninkrijk.

 8. ELEKTRA WIRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ELEKTRA WIRE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels en draad - elektrisch en telefonisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Spoelwikkelmachines, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, en Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Pogliano Milanese, Italië.

 1. EUROWINDINGS LTD

  Spanje

  Het bedrijf EUROWINDINGS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Lorca, Spanje.

 2. HACOBA SPULTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HACOBA SPULTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelen en solenoïdes, en Spoelen en solenoïdes. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. SUZUKI CONTACT LTD.

  Japan

  Het bedrijf SUZUKI CONTACT LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelwikkelmachines. Het is gevestigd in Yamato, Japan.

 4. EUGENE MURPHY

  Verenigd Koninkrijk

 5. 'ELETTRO MARCHE SRL'

  Italië

 6. N.L. NETWORK S.R.L.

  Italië

 7. FCM S.R.L.

  Italië

 8. KONNEKT S.R.L.

  Italië

 9. G.A. CABLAGGI DI ANGOLI ANGELA

  Italië

 10. R.E.I. SERVIZI S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis