• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spoorwegen- tram en metro - materialen en uitrusting

Resultaten voor

Spoorwegen- tram en metro - materialen en uitrusting - Import export

 1. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Rubberen fittings, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, hydraulische pompen, Rubberen fittings, solenoïdes, Stuurkabels, spillen, en ringen. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

 2. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROSTONE HERMELER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 3. FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 4. KST LIGHTING

  België

  KST Lighting is marktleider in het ontwerp en de vervaardiging van elektronische apparatuur en verlichtingssystemen (lampen, elektronische converters, LED-verlichtingssystemen e.d.) voor rollend materieel zoals treinen, trams, metro's, bussen enz. KST Lighting zet zich voortdurend in om materieel van topkwaliteit te ontwerpen, te ontwikkelen en te vervaardigen en biedt u innovatieve oplossingen die goede prestaties leveren, en die tegelijk aan uw behoeften en aan uw budgettaire doelstellingen voldoen.

 5. PATRY

  Frankrijk

  Patry is gespecialiseerd in handlingwerkzaamheden op rails. Meer dan 5.000 professionals verspreid over de hele wereld maken gebruik van onze unieke vakkennis. Wij leveren maatoplossingen, aangepast aan al uw vereisten en die voldoen aan uw projecten. Patry biedt de levering van rails en bevestigingsaccessoires en voert het ontwerp en de productie van elk type op rails rollend materiaal uit. Wij bieden een breed assortiment rails, wielen, transportwagentjes, specifieke heftrucks en locotractors.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Met een meer dan 80 jaar oude bedrijfsgeschiedenis is Seisenbacher tegenwoordig een van de internationaal leidende bedrijven op het gebied van metaalbewerking. Onze klanten hebben tegenwoordig wereldwijd baat bij onze ervaring en betrouwbaarheid. Dit vormt het fundament voor onze bedrijfsactiviteiten op concurrentiegebied wereldwijd.Met onze subliem uitgeruste distributie- en productiefaciliteiten in Oostenrijk, de Verenigde Staten en Groot-Brittannië garanderen wij snelle en professionele levering van uw product van de hoogste kwaliteit. Samen met ons ingenieursteam bieden wij u professionele ondersteuning bij de ontwikkeling van producten en projecten. Seisenbacher heeft vandaag de dag wereldwijd meer dan 200 medewerkers.

 2. DB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  DB Systemtechnik, Europa's grootste kenniscentrum voor spoortechnologie, is het ingenieursbureau van de Duitse spoorwegen.Als een krachtige en klantgerichte dienstverlener, biedt DB Systemtechnik deskundig advies aan klanten wereldwijd als een competente partner. Op het gebied van engineering, ontwerp, testen, goedkeuringsbeheer, onderhoudstechnologie en meettechnologie verwerken wij alle taken en kwesties met betrekking tot het spoorsysteem. We bieden probleemanalyse, oplossingontwikkeling, metingen en tests, specificaties voor specificaties, het verkrijgen van nationale en internationale goedkeuringen en technische ondersteuning voor operationeel gebruik, allemaal voor voertuigen, infrastructuur en hun interfaces. Daarnaast zorgen meer dan 900 medewerkers op 50 technische gebieden en 13 geaccrediteerde testcentra ervoor dat aan de wensen en behoeften van onze interne en externe klanten op de best mogelijke manier wordt voldaan.

 3. FRIEDRICH HIPPE MASCHINENFABRIK + GERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

  FRIEDRICH HIPPE - uw competente partner voor transport-, verkeers- en veiligheidstechnologie Met onze knowhow en een hoge eigen fabricagecompetentie, zijn wij uw contactpartner op het gebied van spoorweginfrastructuur, onderdelen van spoorvoertuigen, componenten voor beschermde voertuigen en infrastructuur- en veiligheidsapparatuur.Wij bieden u een zeer hoog niveau van mechanische en elektromechanische verticale integratie en combineren ontwikkeling, productie, consulting en service - allemaal onder één dak.Sinds 1954 staat de naam FRIEDRICH HIPPE synoniem aan kwaliteit en vakbekwaamheid in spoorwegtechniek. FRIEDRICH HIPPE is een gecertificeerde partner die talrijke componenten levert om een spoorweginfrastructuur operationeel, en spoorwegvoertuigen betrouwbaar te maken. Onze producten maken spoorwegverkeer mogelijk. Ons familiebedrijf dat door de derde generatie wordt geleid, is een gecertificeerde partner die erkend is in de sector van infrastructuren en voertuigonderdelen.

 4. ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH

  Duitsland

  De ervaring van onze professionals in de sector van railvoertuigen, plus de ervaring die is opgedaan met talloze zakelijke partners die al met onze kwaliteit en vakkundigheid te maken hebben, zorgt ervoor dat ETS op de Duitse en internationale markt als een betrouwbare partner wordt gezien. Al jarenlang leveren wij topkwaliteit voor vrijwel elk voertuig dat op rails wordt verplaatst - van het standaard model tot en met speciale voertuigen, van kleine onderdelen tot grote componenten en samenstellingen. Of het nu gaat om TSI, VPI, DIN EN of TÜV, wij zullen u de juiste bieden. Wij bieden reparatie en recycling van gebruikte onderdelen, waarbij u nauwelijks een verschil kunt zien tussen het oorspronkelijke onderdeel en het gebruikte onderdeel. Ons assortiment omvat meer dan 4.000 delen. Daarnaast kunnen wij bijna elke aanvraag vanaf onze locatie in Bönen, Duitsland, met onze 12.000 vierkante meter behandelen.

 5. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Rusland

  Bryansk Plant of Draft Gears (BPDG) produceert trekuitrustingen of koppelingen en treinonderdelen voor goederenwagons, onderdelen voor spoorweguitrusting en rijdend materiaal, bussen voor de olie- en gassector, producten van staal, gegoten non-ferro metalen en legeringen (gewicht 5 tot 180 kg), plastic en polymeren eenheden tot 6, 5 kg. Maar de hoofdactiviteit van BPDG is de productie en reparatie van trillingdempers van het model PMKP-110 die functioneren met een terughoudend-kerend systeem (een set elastische blokken van polymeer) in plaats van een verenset. Het kwaliteitsbeheersysteem van de firma is in overeenstemming met de Russische normen (GOST) en is goedgekeurd via IRIS, ISO 9001: 2015, ISO/TS 22163: 2017 certificaten. De firma is actief sinds 2008 als groothandelaar in metalen en plastic accessoires voor de spoorwegensector en dienstverlener voor het onderhoud en de reparatie van trekuitrustingen klasse T1, T2 en T3 gedurende hun complete levensduur.

 1. MEYUS TRAVERSES

  België

  Komt u uw bestelling ophalen? Of laat u ze liever aan huis leveren? U kiest! Spoorbielzen en tuinstenen vindt u bij Meyus Traverses. Spoor- & trammaterieel Spoorbielzen Bent u op zoek naar bielzen? De eiken balken die dwars op een spoor liggen? U vindt ze bij Meyus Traverses. Geef het gerecupereerde materiaal een tweede leven in uw: - tuin – Mooi als afboording of omheining. En ideaal om er bijvoorbeeld een bank of trap mee te maken. - weide – Handig om te gebruiken als palen waarmee u uw veld afbakent. Stenen Stenen Uw tuin is een groen plekje waar u tot rust komt. Wilt u het graag stijlvol inrichten? Kies dan voor onze: - tuinstenen – Allerlei soorten natuursteen, in klein en groot formaat. Als decoratie of grondbedekking. - steenkorven – Gegalvaniseerde boxen, gevuld met stenen. Als decoratie of omheining. Uitstekende service Uitstekende service Meyus Traverses bestaat al meer dan dertig jaar. Wij helpen tuinaannemers, landbouwers en privépersonen over heel België. Wordt u de volgende klant? Dan geniet u van een: - prima prijs-kwaliteitverhouding - grote voorraad

 2. BEVAC

  België

  Bevac Engeneering is gespecialiseerd in veiligheid- en spoorseininstallaties studies, automatisering en communicatie, voornamelijk toegepast in het Openbaar Vervoer. Het bedrijf heeft zich uitgebreid tot telematica en luchthavens (luchthavens signalisatie en lichtinstallaties). Bevac realiseert diensten als technisch en functioneel beheer van de transportnetwerken, technisch herlezen van de bestekken, functionele en procedurale formalisatie, beheer van de projecten en audit van complexe systemen. Dit allemaal voor tramways, spoorweg, metro, luchthavens, bussen, weg en snelwegtunnels, gebouwen en industriële complexen.

 1. CML INDUSTRIES

  België

  Het bedrijf CML Industries s.a., dat gevestigd is in het zuiden van België, en dat al meer dan 30 jaar actief is in de mechanicaconstructie op maat, ontwerpt en bouwt het uitrustingen en speciale machines die bestemd zijn voor de industrie en voor de spoorwegen. Zijn belangrijkste uitvoeringen hebben betrekking op het ontwerp en de bouw: van uitrustingen voor de trein van spoorwegwerkzaamheden die voornamelijk bestemd zijn voor het plaatsen en het onderhoud van bovenleidingsystemen; van rail/weg voertuigen.

 2. DAXI SA

  België

  Al meer dan 20 jaar lang biedt Daxi SA verschillende services en producten; meestal met betrekking tot spoorwegmaterieel, maar het biedt ook de productie van machinaal bewerkte en gelaste onderdelen, bewerkte onderdelen, gietstukken. Het bedrijf is in de spoorwegsector belast met onderzoek door gekwalificeerde en ervaren ingenieurs. De diensten en producten zijn gericht op het spoorwegnet, trams, maar tevens op de zware industrie, havens, zonings, bijzondere koppelingen, enz.

 3. ESKO, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Productie van onderdelen voor trolleybussen, bussen, spoorwegen, montagebedrijven, tractie contactlijnen, isolators, koppelingen voor trolleybussen, boogklemmen, elektrische kruisen, klemringen, harpsluitingen, borgschroeven, ankerklemmen.

 4. LOHISSE

  België

  Kwalitatieve en creatieve oplossingen bieden aan bestaande en nieuwe klanten. Deze oplossingen situeren zich zowel op vlak van maatmeubilair, totale interieurinrichting als in de tram/trein sector. De ambitie van Lohisse nv is zich in deze sectoren tot de groep van de inventieve leiders te kunnen rekenen.

 5. POUGET

  Frankrijk

  Het bedrijf POUGET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren handmatige en gemotoriseerde railladers. Het is gevestigd in Stains Cedex, Frankrijk.

 6. FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Hameln, Duitsland.

 7. KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Kunshan, China.

 8. GEISMAR

  Frankrijk

  Het bedrijf GEISMAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Treinrails - plaatsing en onderhoud, vernieuwing van spoorlijnen, Treinrails - plaatsing en onderhoud, bouw van spoorweglijnen, en voertuigen voor reparatie van elektrische spoorwegleidingen. Het is gevestigd in Neuilly Sur Seine, Frankrijk.

 1. PROMMASHMETAL LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf PROMMASHMETAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, metaalconstructies, en Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. LIMITED LIABILITY COMPANY RICH

  Oekraïne

  Het bedrijf LIMITED LIABILITY COMPANY RICH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Dnepr, Oekraïne.

 3. SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Openbare werken - bouwbedrijven, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Porto Salvo, Portugal.

 4. GEATECH GROUP SRL

  Italië

  Het bedrijf GEATECH GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorwegvoertuigen - materialen, en machines en apparatuur voor de bouw en onderhoud van spoorlijnen. Het is gevestigd in Altedo, Italië.

 5. PROCALY SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf PROCALY SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - ferro, industriele engineering, elektrische hulpmiddelen en installaties, en fijn plaatwerk. Het is gevestigd in Vourles, Frankrijk.

 6. DEPRECQ SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf DEPRECQ SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigchassis, machinebouw, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Raismes, Frankrijk.

 7. H.J.SKELTON & CO.,LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf H.J.SKELTON & CO.,LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Thatcham, Verenigd Koninkrijk.

 8. LOGIPLUS

  België

  Het bedrijf LOGIPLUS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Seinstelsels, spoorwegen - elektrische systemen en materiaal, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Seinstelsels, spoorwegen - elektrische systemen en materiaal, industriële elektronische componenten, en Elektronische componenten. Het is gevestigd in Charleroi, België.

 9. BUREAU MERTENS

  België

  Het bedrijf BUREAU MERTENS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorweg - materiaal, en industriële veren. Het is gevestigd in Ceroux-mousty, België.

 10. LLC "ZAPOROZHYE MECHANICAL FACTORY"

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC "ZAPOROZHYE MECHANICAL FACTORY", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren diesellocomotieven, elektrische locomotieven, en storting. Het is gevestigd in Zaporizhzhya, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Spoorwegen- tram en metro - materialen en uitrusting - Import export

Aantal resultaten

644 Bedrijven