• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spuitgietmachines - kunststof

Resultaten voor

Spuitgietmachines - kunststof - Import export

 1. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  In meer dan 70 jaar hebben de Gebr. W. + H. een knowhow opgebouwd die uniek is in de wereld.Dit is de enige manier om perfecte producten te produceren die de technisch veeleisende markt van vandaag kunnen weerstaan.Innovatie en precisie zijn essentieel bij het maken van matrijzen en spuitgieten.Wij handelen en werken hier elke dag naar om het beste voor onze klanten te produceren.De firma Gebr. W. + H. Zaugg AG is een familiebedrijf, eigendom van Bettina Ulrich-Zaugg en Stephan Ulrich. Wij zijn uw partner voor perfecte kunststof onderdelen, matrijzenbouw, eendelige productie, 3D printen en service.

 2. ACPM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma ACPM is gevestigd in de regio Hauts-de-France (Nord-Pas de Calais) en gespecialiseerd in spuitgietwerk van thermoplast en spuitgietwerk of persen en verwerking van thermoharders. Sinds 1996, is de firma ACPM gespecialiseerd in de verwerking van thermoharders (Melamine, DAP, Epoxy, Fenol, Bakeliet) en thermohardende composietstoffen (BMC en SMC) via spuitgietwerk, persen en persen en bewerken. ACPM is een toonaangevend Frans bedrijf op het gebied van deze technieken en processen. ACPM is tevens expert in thermoplastisch spuitgietwerk. ACPM verwerkt meer dan vijftig verschillende materialen. Van kunststoffen voor 'alledaagse toepassingen' (PP, PE, ABS, POM) tot de meest technische kunststoffen (PA, PC, PPS, PSU, PEI, PEEK). ACPM kan bogen op zijn vakkennis en u begeleiden voor het vervangen van uw stalen of aluminium onderdelen door thermoplastische onderdelen (met name voor gewichtsvermindering in bijvoorbeeld de luchtvaartsector). ACPM is dus uw ideale partner om u volledig te begeleiden. ACPM is ISO 9001 v.2015 en ISO 14001 gecertificeerd. Constante verbetering maakt dus uiteraard deel uit van onze bedrijfscultuur. Waarden zoals betrouwbaarheid, transparantie en de expertise maken ACPM tot een krachtige partner binnen de waardeketen van zijn klanten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Alle producten voor "spuitgietmachines - kunststof"

 3. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Turkije

  Verified by europages badge

  AYBERKSAN Plastic Mold Industry begon zijn dienst in 2004 in İvedik Georganiseerde Industriële Zone met matrijzenproductie. Omdat kwaliteit en klanttevredenheid gelijkwaardig zijn, heeft het in korte tijd vele succesvolle projecten in verschillende sectoren in binnen- en buitenland ondertekend. Hoewel hij zijn inzet voor kwaliteit heeft aangetoond met de certificaten die hij heeft, is zijn grootste investering het belang geweest dat hij heeft gehecht aan de menselijke hulpbronnen en aan technologische ontwikkelingen. Hij heeft zijn visie verruimd door de productie van matrijzen uit te breiden met kunststofinjectie, een van de integrale onderdelen van de industrie, en heeft duizenden producten en diensten samengebracht, van defensie tot de medische industrie, van de auto-industrie tot de meubelindustrie, van de park- en tuinsector tot de boorindustrie. Zij heeft zich tot doel gesteld de meest geschikte oplossing te bieden voor de eisen van haar klanten op het gebied van kunststofinjectie en spuitgieten.Nauwkeurige en efficiënte overdracht van informatie staat voorop in haar commerciële principes. Zij is er altijd in geslaagd dynamisch te blijven door haar technische capaciteit, gevoeligheid in O&O en toewijding aan klanttevredenheid

 4. PLASTIC BILLAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma BILLAT, die tegenwoordig bekend is onder de naam PLASTIC BILLAT, werd opgericht in 1973. Sinds circa 50 jaar, heeft het zich gespecialiseerd in het spuiten van technische kunststof onderdelen van topkwaliteit voor de markten van kleine en middelgrote series. Wij zijn de laatste Franse onderneming die auto-onderdelen fabriceert onder de merknaam BILLAT. Wij hebben een team van 36 werknemers en een park met 30 spuitpersen, waarvan 10 elektrische persen, die 24u/24u, 6d/7d in bedrijf zijn. Deze organisatie stelt ons in staat snel aan de vraag van onze klanten te voldoen en hoogwaardige kwaliteit en eerste klas service te bieden. Al onze activiteiten zijn gegroepeerd op één enkele site zodat we snel onderhoud of afstellingen kunnen uitvoeren. Neem voor nadere inlichtingen gerust contact met ons op.

 5. TARTLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TARTLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is gevestigd in Michelstadt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAMIREX - PLASTICOS DE AGUEDA, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAMIREX - PLASTICOS DE AGUEDA, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de meubelindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Dichtingen, Kantoorartikelen, schoolartikelen, handgrepen voor meubels, linealen, accessoires voor meubels, en tekenartikelen. Het is gevestigd in Aguada De Cima, Portugal.

 2. PERIFERI SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERIFERI SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Lassen van kunststoffen - machines, automatisering van industriële machines, Geblazen kunststof onderdelen voor de auto-industrie, montage van industriele machines, kunststofindustrie, technische kunststof onderdelen, en Plastic onderdelen voor de auto-industrie. Het is gevestigd in Woustviller, Frankrijk.

 3. AEDICE CO., LTD HANDELSVERTRETUNG MICHAEL KRUMME

  Duitsland

  De spuitgietmachines van AEDICE worden overal ingezet waar hoogwaardige componenten en de juiste prijs-prestatieverhouding zorgen voor een probleemloos productieproces.AEDICE CO., LTD. is sinds 1993 een succesvolle fabrikant van spuitgietmachines.Ons deskundigenteam in Taiwan van ervaren ingenieurs en machinebouwers, vervaardigt machines met uitstekende prestaties en een innovatief ontwerp voor maximum voordeel.Krijg de juiste machine voor uw behoeften in de volgende categorieën: Spuitgietmachine met knevel of met hydraulische klemeenheid, ook als spuitgietmachine met twee platen (2 platen), 2-componenten spuitgietmachine met 2 componenten, spuitgietmachine met 2 kleuren en diverse ontwerpen als een verticale spuitgietmachine.Toepassingsvoorbeelden zijn PET-voorvormen, PVC / CPVC-buisfittingen, optische lenzen, thermosets zoals BMC of fenolisch materiaal.

 4. OERLIKON BALZERS COATING BENELUX

  België

  Oerlikon Balzers is pionier en wereldmarktleider in het domein van coatings die prestaties verbeteren van gereedschappen en precisiecomponenten. "Oerlikon Balzers speelt een toonaangevende rol in de industrie van harde, slijtvaste coatings. Sedert het begin in 1978 tot vandaag hebben wij veel topproducten gelanceerd, alsook nieuwe diensten voor onze klanten. We hebben onze klanten de mogelijkheid geboden om hun productiviteit te verhogen en op hun beurt innovatieve oplossingen te bieden aan hun klanten. Om al onze klanten overal ter wereld van dienst te kunnen zijn, hebben we een uniek netwerk van coatingcenters uitgebouwd. Tegelijkertijd zijn we daar fier op en beschouwen we het als onze taak. Wij garanderen u dat wij ons uiterste best zullen doen om innovatief te blijven en kort op de bal te spelen, zodat ook u een toonaangevende rol kunt spelen in uw domein. Uw succes is onze dagelijkse motivatie; "

 5. STOCKPLASTICS

  België

  Kunststof onderdelen spuitgieten vormbouw en matrijzen STP is de voorkeurpartner van bedrijven op zoek naar kunststof producten en onderdelen. Het slaagt daar al vele tientallen jaren in door zijn Korte levertermijnen: door onze kleinschaligheid kunnen wij heel kort op de bal spelen. Binnen de 4 à 6 weken is uw matrijs klaar en starten wij met de proefspuiting. Uw offerte hebt u binnen de 48 uur. Totaaloplossingen: van ontwerp en materiaalkeuze over matrijzenbouw (incl. prototype) tot productie (incl. proefspuiten) en nabewerking. We staan ook in voor aanpassing, onderhoud en herstelling van uw matrijzen. Uitstekende prijs-kwaliteit: door onze lenige kostenstructuur en door de samenwerking met hooggekwalificeerde partners in China. Onze prijs en kwaliteit zijn steeds afgestemd op het product en de toepassing ervan Maatwerk: voor elke klant en elk product ontwikkelen wij een matrijs en een kunststof samenstelling op maat Proactiviteit: doorheen het hele proces denken wij met u mee

 1. FANUC BENELUX

  België

  FANUC heeft de afgelopen 60 jaar altijd vooropgelopen bij innovatie door voortdurend de grenzen van de automatisering te verleggen en door in een breed scala aan bedrijfstakken de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. Met onze betrouwbaarheid van 99, 9%, onze klantgerichte aanpak, onze klantenservice van wereldklasse en eindeloos veel oplossingen voor industriële robots, CNC-systemen en gespecialiseerde machines voor draaderoderen, elektrisch spuitgieten en draaien en frezen, kunnen we u helpen maximaal te profiteren van automatisering. U hebt alleen de Yellow World nodig.

 2. NOLIM MOLDING

  België

  NOLIM MOLDING is een toeleverancier van hoogwaardige kunststof spuitgietproducten voor diverse marktsegmenten, dit zowel in kleine als grote series. Nolim Molding biedt hierbij alle fasen aan van het begin van de productontwikkeling naar het vervaardigen van de matrijzen tot het spuitgieten en de montage van halffabricaten. We stellen ons allemaal wel eens de vraag of we niet naïef zijn als we via duurzame ontwikkelingen streven naar een evenwicht tussen economische, ecologische en sociale doelstellingen.

 1. INDUSTRIAS G. ARIZAGA

  Spanje

  Wij zijn sinds 60 jaar gespecialiseerd in de vervaardiging van artikelen d.m.v. kunststof- of zamakinjectie. Wij beschikken over moderne productiemiddelen en een technische afdeling voor het ontwerp van matrijzen, eigen werkplaatsen voor het ontwerp en de vervaardiging van artikelen op maat.

 2. ARBURG

  België

  Als een van de marktleidende producenten van hoogwaardige spuitgietmachines voor kunststofverwerking ter wereld, zorgen wij er dagelijks voor dat u spuitgietproducten kunt produceren. Onze decennialange ervaring biedt u daarbij gegarandeerd de beslissende voorsprong. Wij zijn uw deskundige partner voor efficiënt spuitgieten.

 3. ORA MACHINES

  België

  ORA machines nv verkoopt machines, installaties en randapparatuur in de Benelux. Wij vertegenwoordigen gerenommeerde West-Europese producenten van spuitgietmachines, systemen voor temperatuurregeling, grondstofbehandeling, recyclage van productieafval, grijpersystemen, transportbanden, enz. Bij ORA machines kunt u terecht voor de levering van een compact toestel of systeem, maar ook voor de complete engineering, realisatie en nazorg van complexe projecten.

 4. LOOMANS GROUP

  België

  Loomans Group nv overkoepelt twee bedrijven. Loomans Matrijzen nv maakt hoogwaardige spuitgietmatrijzen. Loomans Plastics nv produceert kwaliteitsvolle kunststofonderdelen in grote volumes. Loomans Group kan de volledige ontwikkeling van uw project verzorgen: van ontwerp, over matrijzenbouw tot afgewerkt product. Even gedreven zet Loomans Group zijn expertise en hightech machinepark in voor deelaspecten van uw project.

 5. MESTDAG MATRIJZENBOUW

  België

  Mestdag Matrijzenbouw is actief op de volgende vlakken: spuitgietmatrijzen voor kunststofartikelen, snij-, pons- en plooimatrijzen, algemeen frees-, boor- en tapwerk, industiële gravures (voor vonkerosie elektrodes en inzetstukken matrijzen), fijne mechaniek, draadvonken en zinkenvonken. Ze beschikken over een modern machinepark ondersteund door Visi CadCam software van Somatech.

 6. PLACISA

  Spanje

  Plastic matrijzen en injectie van plastic en transformatie van onderdelen van plastic via injectie.

 7. QBPRECISION TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf QBPRECISION TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is gevestigd in Heshan, China.

 8. LIMITED LIABILITY COMPANY MANUFACTURING ENTERPRISE INEGVA

  Oekraïne

  Het bedrijf LIMITED LIABILITY COMPANY MANUFACTURING ENTERPRISE INEGVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren kabelbevestiging voor elektrische installaties, en werkbril. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 1. OPM-MACHINERY

  Duitsland

  Het bedrijf OPM-MACHINERY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Engineering - industriële aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, verpakkingssystemen, installaties en apparatuur voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, Spuitgietmachines - kunststof, en installaties voor herwinning en recyclering van afval. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 2. MASCHINEN-HANDEL.EU

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINEN-HANDEL.EU, is een Distributeur, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, Kunststofindustrie - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Schwaigern/stetten, Duitsland.

 3. TECNOSTAMP SRL

  Italië

  Het bedrijf TECNOSTAMP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, spuitgieten van kunststoffen, en Spuitgietmachines - kunststof. Het is gevestigd in Feletto, Italië.

 4. CH PLASTIK VE KALIP SANAYI TICARET A.S

  Turkije

  Het bedrijf CH PLASTIK VE KALIP SANAYI TICARET A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is gevestigd in Başakşehir, Turkije.

 5. TECNOLOGIA DE INYECCIONES PLASTICAS SL

  Spanje

  Het bedrijf TECNOLOGIA DE INYECCIONES PLASTICAS SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof spuitgietwerk, en ontwerp van vormen. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 6. ENGEL AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ENGEL AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren werktuigbouwkunde. Het is gevestigd in Schwertberg, Oostenrijk.

 7. VIPEX ARCHITECTING PLASTICS FOR PRODUCTION

  Portugal

  Het bedrijf VIPEX ARCHITECTING PLASTICS FOR PRODUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgieten van kunststoffen, plastic onderdelen, en kunststofindustrie. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

 8. FRUMOLDE TOOLING

  Portugal

  Het bedrijf FRUMOLDE TOOLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Precisie gietvormen, ontwerp gietvormen voor persgietwerk, Spuitgietmachines - kunststof, spuitgieten van kunststoffen, en Precisie gietvormen. Het is gevestigd in Martinçança, Portugal.

 9. GRUP HS MAKINE KALIP SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf GRUP HS MAKINE KALIP SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren plastic dop, en CNC staalverwerking. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 10. ENELKON AUTOMATION

  Turkije

  Het bedrijf ENELKON AUTOMATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Spuitgietmachines - kunststof - Import export

Aantal resultaten

567 Bedrijven