• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stempels en stempelkussens

Resultaten voor

Stempels en stempelkussens - Import export

 1. TECHNOKA GMBH

  Duitsland

 2. GÖBEL STEMPEL + SCHILDER GMBH

  Duitsland

 3. ERRESTAMPI

  Italië

 4. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn een fabrikant van stempels voor de grafische industrie en de kunststofindustrie. Ons gereedschap verfijnt kunststof en papieren oppervlakken volgens de hoogste normen qua ontwerp en functie. Ons gereedschap is te vinden in bijna alle sectoren: In de medische technologie, in de auto-industrie, in de huishoudelijke apparatenindustrie, in de cosmetica-industrie, in de tabaksindustrie, in de farmaceutische industrie en nog veel meer. We stellen de hoogste eisen aan kwaliteit, precisie en beschikbaarheid op korte termijn van onze stempels en gereedschappen. Wereldwijd laten we een blijvende indruk achter met onze hoogwaardige stempeloplossingen, en we behouden met vertrouwen ons marktleiderschap in heel Europa. Wij zijn lid van de wereldwijde KURZ-groep, die tientallen jaren ervaring heeft in de warmstempeltechnologie als producent van stempelfolie.

 5. POSTHUMUS SE

  Duitsland

  Royal Posthumus. Betrouwbaar, vooruitstrevend en doelgericht. Royal Posthumus ontwikkelt en levert sinds 1865 postzegelproducten voor de zakelijke en particuliere markt. Ons assortiment omvat stempels voor verschillende doeleinden, naamplaatjes en hoogwaardige bedrukkingen. Onze belangrijkste klanten komen uit de service-industrie, uit de print- en verpakkingsindustrie, uit de veiligheidsindustrie en uit de particuliere klantsector. Wij brengen onze producten op de markt onder de merknaam Posta. Wij zijn een van de grootste leveranciers van stempels, borden en gravures voor kantoren, drukkerijen, de verpakkingsindustrie en de beveiligingsindustrie in Europa. Met meer dan 60 medewerkers zijn wij vertegenwoordigd in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en Rotterdam (Nederland), Eupen (België) en Aken (Duitsland). In onze winkel in Amsterdam bieden wij ons assortiment aan voor zakelijke en particuliere klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE STEMPELPLAATS

  Nederland

  Stempel laten maken volgens uw opgave. U kunt bij ons allerlei soorten stempels maken met uw logo en/of tekst. Wij verkopen onder andere inktstempels, brandstempels, lakstempels, slagstempels, preegstempels. Naast de op maat gemaakte stempels, bieden wij ook standaard uitgevoerde stempels en de bijbehorende toebehoren zoals stempelplaatjes, stempelkussens en stempelinkten. Daarnaast maken wij bewegwijzering, zoals naamplaten, naambordjes en schuifborden. Scheepsbellen met of zonder gravure in verschillende uitvoeringen en uiteenlopende formaten. Sjablonen om diverse oppervlakten te kunnen markeren met letters, cijfers en symbolen. Verder bieden wij zegeltangen aan om loodjes te verzegelen, de nippel van de zegeltang kan gegraveerd worden volgens uw opgave. Wij maken naambadges met bedrukking of gravure in kleine en grote aantallen. Voor Pyrografie hebben wij brandpennen, houten voorwerpen en andere toebehoren. Voor leerbewerking hebben wij leuke leerstempels van Tandy Leather. Daarnaast kunnen wij leerstempels op maat aanbieden.

 2. VAN GELDER

  België

  Van Gelder bvba: meer dan 75 jaar stempels en graveerwerken. Zéér uitgebreide keuze in stempels en toebehoren Van Gelder bvba is invoerder van Trodat, Reiner, Telos en Noris. Zowat alle soorten stempels en toebehoren zijn bij ons verkrijgbaar. Een greep uit ons assortiment: - nummerstempels - datumstempels - naamstempels - tekststempels - droogstempels - randstempels - clichés - gouddrukstempels - foliedrukstempels - gepersonaliseerde stempels - stempels met logo - stempelstylos - stempelkussens - stempelinkt

 3. STEMPEL BERNER GMBH

  Zwitserland

 4. OUI OUI BUNNY

  Frankrijk

 5. DETMOLDER DIGITALDRUCKZENTRUM

  Duitsland

 1. CREATIV CONCEPT PETER LÜDERS

  Duitsland

 2. BM BOMAQ PHARMATECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. TGL

  Frankrijk

 2. TRODAT FRANCE SAS

  Frankrijk

 3. KOLIBRI METALS GMBH

  Duitsland

 4. COLOP FRANCE

  Frankrijk

 5. POKALE-PETERSEN

  Duitsland

 6. PORTAL DE AHORRAR SL

  Spanje

 7. BRAIN TECH SRL

  Italië

 8. STELOG E.K. STEMPEL-LOGISTIK

  Duitsland

 1. ROYALPOSTHUMUS

  België

 2. CARIMBOS.NET

  Portugal

 3. STAMP INDUSTRY

  België

 4. GRAVU-LINE GRAVIER- UND WERBETECHNIK MICHAEL SAKOWSKI

  Duitsland

 5. UAB LOGOSTAMP

  Litouwen

 6. STEMPELSERVICE.DE

  Duitsland

 7. STEMPELMARKT

  Duitsland

 8. STEMPEL-WOLF GMBH

  Duitsland

 9. ATELIER DE GRAVURE

  België

 10. VERHAEGEN

  België