• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • supervisiediensten bij boorwerkzaamheden

Resultaten voor

Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden - Import export

 1. SC N&A TRADE SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC N&A TRADE SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren van boorputten, Boringen, Puttenbouw, Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, Boren van boorputten, Boringen, Puttenbouw, en Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is gevestigd in Sibiu, Roemenië.

 2. I.GE.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I.GE.M. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in San Prisco, Italië.

 3. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 4. IDROMILAN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IDROMILAN S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, Aardgaswinning - installaties en materiaal, Waterwinning - installaties en materiaal, en Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 5. PIETRO SUCCIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PIETRO SUCCIO S.R.L., en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, Installaties voor irrigatie, Installaties voor besproeiing, en Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Asti, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OBERTO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OBERTO S.R.L., en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Savigliano, Italië.

 2. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Matera, Italië.

 3. ITAL SONDA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITAL SONDA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Sant'agata Li Battiati, Italië.

 4. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DELL'ORSO APPALTI S.R.L., en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Camerano, Italië.

 5. BARLETTA GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf BARLETTA GIUSEPPE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, Kernboren, Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, en Kernboren. Het is gevestigd in Ispani, Italië.

 1. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italië

  Het bedrijf TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Alghero, Italië.

 1. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italië

  Het bedrijf SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Farigliano, Italië.

 2. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Osimo, Italië.

 3. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italië

  Het bedrijf TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, Kernboren, Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, en Kernboren. Het is gevestigd in Montebello Della Battaglia, Italië.

 4. M.C.S. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf M.C.S. S.R.L., en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 6. TRANZA GINO

  Italië

  Het bedrijf TRANZA GINO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Marrubiu, Italië.

 7. VENTURA VINCENZO

  Italië

  Het bedrijf VENTURA VINCENZO, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Gela, Italië.

 8. PERAZZOLI DRILLING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PERAZZOLI DRILLING S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Cortemaggiore, Italië.

 1. GSM PROTEC

  Duitsland

  Het bedrijf GSM PROTEC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is gevestigd in Obermarchtal, Duitsland.

 2. GEOUMBRIA SERVICE S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf GEOUMBRIA SERVICE S.N.C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Gualdo Cattaneo, Italië.

 3. GEOLAVORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEOLAVORI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Este, Italië.

 4. EREDI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EREDI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Caccamo, Italië.

 5. PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Gravina In Puglia, Italië.

 6. TEKNOSONDA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEKNOSONDA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Lamezia Terme, Italië.

 7. ING. MARIO BERLANDA S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf ING. MARIO BERLANDA S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 8. SCALZO ANTONIO

  Italië

  Het bedrijf SCALZO ANTONIO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in San Cataldo, Italië.

 9. SIME S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SIME S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, Kernboren, Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, en Kernboren. Het is gevestigd in Monopoli, Italië.

 10. GEONEBRODI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEONEBRODI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Capo D'orlando, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis