• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tankwagens

Resultaten voor

Tankwagens - Import export

 1. HUCATRANS - HUMANEZ Y CALACO S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUCATRANS - HUMANEZ Y CALACO S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport, Wegtransport, transport oliën, transport van melk, tankwagens, en vervoer van goederen met tankwagens. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 2. ROHR SPEZIALFAHRZEUGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROHR SPEZIALFAHRZEUGE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagens. Het is gevestigd in Straubing, Duitsland.

 3. STOKOTA

  België

  Constructeur van tankwagens, druk-vacuümwagens, vliegtuigbetankers en zelflossers. FUELS: Transportvoertuigen voor brandstoffen, ADR-producten of andere vloeistoffen. WASTE Transportvoertuigen voor afval en reiniging van tanks/riolering of algemeen voor particulieren of bedrijven. Druk/vacuümwagens, droge stoffenzuigers, combinaties en derivaten. AVIATION: Tankwagens, hydrant dispensers en karts voor vliegtuigbetanking hydrant pit reinigingsvoertuigen MOVING FLOOR Serrus Trailers voor transport van bulk en/of pallets.

 4. HUKTRA

  België

  Huktra NV werd opgericht in augustus 1976 in de haven van Zeebrugge. Haar geografische locatie vormt één van de strategische steunpunten van het bedrijf, omdat via deze vrij jonge wereldhaven een brede waaier van Europese en intercontinentale intermodale bestemmingen kunnen bediend worden. Corporate headquatersZeebrugge is de administratieve hoofdzetel van het bedrijf waar tevens de onderhoudswerkplaats en het informatica centrum gevestigd zijn. Een uitgebreide vloot van compleet uitgeruste tank container trucks opereert vanuit Zeebrugge in de Benelux, en verzorgt eveneens wegtransporten en lange afstandtransporten over gans Europa.

 5. LAG TRAILERS

  België

  LAG is vandaag een belangrijke constructeur voor bedrijfsvoertuigen dankzij jaren van groei en innovatie. Niet alleen in de Benelux thuismarkt, maar ook in de rest van Europa (Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen en de rest van Oost-Europa) is LAG sterk vertegenwoordigd door middel van sales en service punten. LAG is tegenwoordig onderdeel van CIMC, een wereldspeler binnen de container-, oplegger-, en tankindustrie. In samenwerking met CIMC en diens steun volgt LAG zijn eigen missie en visie, op weg naar de toekomst.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LONGO SRL

  Italië

  Het bedrijf Longo Veicoli werd opgericht in 1996 als fabrikant van gereedschappen voor de bescherming van het milieu. Het sterke punt van het bedrijf Longo is de productie van transportmiddelen met behulp van geavanceerde programma's, technici en ingenieurs met ervaring op dit gebied.

 2. FUELLINK

  België

  Fuellink is actief in de ontwikkeling, productie en onderhoud van vliegtuigbetankers en ADR-tankwagens.

 3. SINAN TANKER TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf SINAN TANKER TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagens, Opleggers - industrieel, industriële en commerciële aanhangwagens, vrachtwagens met oplegger voor transport van cement, Tankwagens, en Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. MARCO TECH SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf MARCO TECH SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tankwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, oprolapparaten voor afzuigslangen, en Afsluiters en kleppen. Het is gevestigd in Mios, Frankrijk.

 5. ALPECO LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALPECO LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tankwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Debietmeters, Pompen, Debietmeters, Pompen, en afsluiters. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 1. NPF MIDAS LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf NPF MIDAS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tank - aanhangwagens, Tank - aanhangwagens, wegtractors, Reservoirbouw, en tankwagens. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 2. EVERLAST

  Oekraïne

  Het bedrijf EVERLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tankwagens, tanks voor voedingsmiddelen, en tanks van roestvrij staal. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 1. ÖZTREYLER A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf ÖZTREYLER A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren dumper, containerdrager, silo's voor kalk, cement en gips, en tankwagens. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 2. EMTEK SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EMTEK SERVICES LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport - tankwagens, Tankwagens, Trailers, Op vrachtauto/drager geïnstalleerde kranen, Wegtransport - tankwagens, Tankwagens, en Trailers. Het is gevestigd in Norwich, Verenigd Koninkrijk.

 3. CUBA CAMIONES

  Spanje

  Het bedrijf CUBA CAMIONES, is een Distributeur, en actief in de sector Tankwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vrachtwagens - tweedehands, vrachtwagens, en Vrachtwagens - tweedehands. Het is gevestigd in Quart De Poblet, Spanje.

 4. STU TRAILERS

  Turkije

  Het bedrijf STU TRAILERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggercombinaties en opleggers. Het is tevens aanwezig in de sectoren betonmolens, en tankwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. BURAK DOLEK

  Turkije

  Het bedrijf BURAK DOLEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tankwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. SITKI ÇINAR

  Turkije

  Het bedrijf SITKI ÇINAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tankwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren tanks voor koolwaterstof, tanks voor benzine, Tanks voor LPG, en aanhangwagen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. LOGÍSTICA DE CISTERNAS ALFONSO GONZÁLEZ, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf LOGÍSTICA DE CISTERNAS ALFONSO GONZÁLEZ, S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport - internationaal vrachtverkeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding, transport voedingsvloeistoffen, tankwagens, en Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Tomelloso, Spanje.

 8. TOP PROJECTS COMPANY

  Syrië

  Het bedrijf TOP PROJECTS COMPANY, is een Distributeur, en actief in de sector Tankwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren complete installaties voor zuivering van industrieel afvalwater. Het is gevestigd in Damascus, Syrië.

 1. TIRKON TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf TIRKON TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tankwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. TALLERES APG

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES APG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tankwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren gehomologeerde tanks. Het is gevestigd in Xinzo De Limia, Spanje.

 3. RGR MAINTENANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf RGR MAINTENANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagens. Het is gevestigd in Villeneuve Saint Germain, Frankrijk.

 4. AGROGERMAN

  Duitsland

  Het bedrijf AGROGERMAN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren tractor, en tankwagens. Het is gevestigd in Lindau, Duitsland.

 5. TÖKE TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf TÖKE TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagens, metalen tanks, tankwagens, en Tankwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. JOHN REEVES WASTE MANAGEMENT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHN REEVES WASTE MANAGEMENT LTD, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, Tankwagens, Containers - metaal, en Tankwagens. Het is gevestigd in Stafford, Verenigd Koninkrijk.

 7. INSAYTPLUS

  Wit Rusland

  Het bedrijf INSAYTPLUS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagens, en Tankwagens. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 8. TRANS-SERVICE-1

  Oekraïne

  Het bedrijf TRANS-SERVICE-1, is een Distributeur, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren internationaal transport, en tankwagens. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

 9. G D ENVIROMENTAL SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G D ENVIROMENTAL SERVICES LTD, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, Tankwagens, Containers - metaal, en Tankwagens. Het is gevestigd in Newport, Verenigd Koninkrijk.

 10. PERMASTORE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PERMASTORE LTD, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, Tankwagens, Containers - metaal, en Tankwagens. Het is gevestigd in Eye, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tankwagens - Import export

Aantal resultaten

10.447 Bedrijven