• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding

Resultaten voor

Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding - Import export

 1. BARLETTI TRASPORTI SAS VINO SFUSO E ACQUA POTABILE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BARLETTI TRASPORTI SAS VINO SFUSO E ACQUA POTABILE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, transport wijn, vervoer, Wijnen, en transport voedingsvloeistoffen. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 2. HUCATRANS - HUMANEZ Y CALACO S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUCATRANS - HUMANEZ Y CALACO S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport, Wegtransport, transport oliën, transport van melk, tankwagens, en vervoer van goederen met tankwagens. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 3. TRANSLLERALVA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSLLERALVA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren TRANSPORTBEDRIJVEN, GOEDERENTRANSPORT, TANKTRANSPORT, transport van vloeibare voedingsmiddelen, wasinrichting voor citernes, nationaal transport, en internationale transport. Het is gevestigd in Villalba De Los Barros-Badajoz, Spanje.

 4. MADDEL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MADDEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren transport van drinkwater, transport wijn, transport in tanks voor jus, transport in tanks voor wijn, Tankwagens voor drinkwater, Tankwagens voor sap, en Tankwagens voor wijn. Het is gevestigd in Reus, Spanje.

 5. LICATRANS, UAB

  Litouwen

  LICATRANS is een firma actief in transportlogistiek met de transport van vloeibare bulkgoederen, ADR, poedervormige en voorverpakte vrachten in speciaal transport: tankwagens voor voeding en chemicaliën, siloreservoirs, huifopleggers, koelwagens, zeecontainers, treinwagons. Met wegtankwagens, schuifzeilenopleggers en koelwagens transporteren wij binnen het hele Europese grondgebied. Met zeecontainers tussen de Europese zeehavens en Aziatische, Zuid- en Noord-Amerikaanse zeehavens. Via de spoorwegen van en naar Rusland, Republiek Belarus, Kazachstan en andere GOS-landen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BELLE VUE

  België

  Transport Belle Vue NV heeft verschillende opdrachtgevers en beoefent diverse activiteiten waaronder: transport van brood en banket, diepvriesproducten; transport van voedingsmiddelen (bv. Chocolade, rijstkoeken…), transport van kledij, gevaarlijke goederen (=ADR transporten) en huishoudtoestellen, meubilair… Het wagenpark is volledig samengesteld en uitgebouwd volgens de eisen en wensen van de klanten en voldoet aan alle reglementaire verplichtingen. De firma beschikt over een magazijn van +_800m² en er kan dus ook indien gewenst een opslagplaats aangeboden worden voor uw goederen.

 2. TECNIRUTA-CONCISA

  Spanje

  TECNIRUTA is een onderneming gespecialiseerd in het transporteren van chemische stoffen in bulkvorm. Hiervoor heeft de onderneming zich gespecialiseerd in multimodale transportdiensten en biedt hij zijn klanten een compleet dienstenpakket voor weg-, spoorweg- en zeetransport of iedere combinatie daarvan.

 3. D.L.E. SRL

  Italië

  D.L.E. (Distribuzione Logistica Europea) verzorgt het transport en de expeditie van goederen met moderne vrachtwagencombinaties met dekzeilen, voorzien van laad-/losfuncties, afdekking/ blootlegging van de lading en rollen voor het transport van pallets voor luchtvervoer. Levering in heel Italië en Europa, met name de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje. Groepage en complete ladingen. D.L.E. verzorgt tevens het vervoer en de expeditie van levensmiddelen in silo's.

 4. TRAVESA

  Spanje

  Nationaal en internationaal goederentransport in geïsoleerde tanks. Transport van gevaarlijke goederen en van voedingsmiddelen.

 5. TRANSPORTS VEYNAT

  Frankrijk

  Het bedrijf TRANSPORTS VEYNAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren transport voedingsvloeistoffen, en nationaal en internationaal transport. Het is gevestigd in Tresses, Frankrijk.

 1. ATT AGROTIR TRANSPORTES

  Portugal

  Het bedrijf ATT AGROTIR TRANSPORTES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Aveiro, Portugal.

 2. ACRAM

  Italië

  Het bedrijf ACRAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren transport van melk. Het is gevestigd in Sant'ambrogio Di Valpolicella, Italië.

 1. HIGHLANDS WHISKY COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HIGHLANDS WHISKY COMPANY, is een Distributeur, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Pitlochry, Verenigd Koninkrijk.

 2. INTERKULT SPEDITION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTERKULT SPEDITION GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsmiddelen, tanks voor voedingsmiddelen, vervoer van voedingsmiddelen, en transport voedingsvloeistoffen. Het is gevestigd in Winsen (luhe), Duitsland.

 3. TRANSPORTES GARME SA

  Spanje

  Het bedrijf TRANSPORTES GARME SA, en actief in de sector Wegtransport - tankwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding, internationaal transporteur, nationaal transporteur, Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding, en transport voedingsvloeistoffen. Het is gevestigd in VILLAGONZALO - BURGOS, Spanje.

 4. TRANSPORTES GARME S.A.

  Spanje

  Het bedrijf TRANSPORTES GARME S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Burgos, Spanje.

 5. PASCUAL DIEZ TRANSPORTES,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PASCUAL DIEZ TRANSPORTES,S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervoer van voedingsmiddelen, en transport oliën. Het is gevestigd in Castrillo De La Ribera, Spanje.

 6. CRETACARGO TRANSPORTS

  Griekenland

  Het bedrijf CRETACARGO TRANSPORTS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Heraklion Crete, Griekenland.

 7. LACTOMOLL TRANSPORTES S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf LACTOMOLL TRANSPORTES S.L.U., is een Onderaannemer, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren internationale transport, en transportagentschap. Het is gevestigd in Valencia De Don Juan-León, Spanje.

 8. LOGÍSTICA DE CISTERNAS ALFONSO GONZÁLEZ, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf LOGÍSTICA DE CISTERNAS ALFONSO GONZÁLEZ, S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport - internationaal vrachtverkeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding, transport voedingsvloeistoffen, tankwagens, en Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Tomelloso, Spanje.

 1. SEIFERT & BOGOLIN

  Kroatië

  Het bedrijf SEIFERT & BOGOLIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Rijeka, Kroatië.

 2. CSAD MELNIK A.S.,ZASTOUPENA CLENEM PREDSTAVENSTA ING. MIROSLAVEM DVORAKEM

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CSAD MELNIK A.S.,ZASTOUPENA CLENEM PREDSTAVENSTA ING. MIROSLAVEM DVORAKEM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport - logistieke diensten, Transport - gevaarlijke stoffen, Transport - zware objecten, Wegtransport - personenvervoer, Wegtransport - logistieke diensten, Transport - gevaarlijke stoffen, Transport - zware objecten, en Wegtransport - personenvervoer. Het is gevestigd in Melnik, Tsjechische Rep..

 3. KOGENERACJA 44 SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KOGENERACJA 44 SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren bevoorrading brandstoffen, transport goederen met adr, brandstof voor aandrijving, en brandstof voor verwarming. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 4. SERVICIOS Y TRACCIONES ALBACETE, S.L. (SERVITRALBA)

  Spanje

  Het bedrijf SERVICIOS Y TRACCIONES ALBACETE, S.L. (SERVITRALBA), is een Distributeur, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Villarrobledo, Spanje.

 5. RAYMACKERS TRANSPORTS

  België

  Het bedrijf RAYMACKERS TRANSPORTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding, Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding, opleggers, en montage van laadbakken op voertuigen. Het is gevestigd in Crisnee, België.

 6. SIGMATRANS LTD

  Griekenland

  Het bedrijf SIGMATRANS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibaar voeder. Het is gevestigd in ATHENS, Griekenland.

 7. ''MAGGANAS'' TRANSPORT OF LIQUID

  Griekenland

  Het bedrijf ''MAGGANAS'' TRANSPORT OF LIQUID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 8. INSAYTPLUS

  Wit Rusland

  Het bedrijf INSAYTPLUS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagens, en Tankwagens. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 9. TRANS BISS AGENCY 2014

  Spanje

  Het bedrijf TRANS BISS AGENCY 2014, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is gevestigd in Lleida, Spanje.

 10. CICCARELLI TRASPORTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CICCARELLI TRASPORTI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Tankwagentransport - vloeistoffen voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren planning gemengd transport, Logistiek derde landen, goederenopslag als onderaannemer, en internationale transport. Het is gevestigd in Sant'anastasia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis