• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • taxateurs van onroerend goed - handel en industrie

Resultaten voor

Taxateurs van onroerend goed - handel en industrie - Import export

 1. DIAG PRECISION

  Frankrijk

 2. COACHING PROPRIO

  Frankrijk

 3. AB-LUX RELOCATION SERVICES

  Luxemburg

  AB-Lux Relocation Services is een bedrijf gespecialiseerd in de aan het in het buitenland werken verbonden Facility Management. Het maakt het mogelijk nieuwe inwoners in Luxemburg efficiënt en op een positieve manier in hun nieuwe omgeving te integreren. AB-Lux Relocation Services blijft ter beschikking van zijn klanten na vestiging om ze te helpen bij hun nieuwe dagelijkse routine: contact met de plaatselijke overheden, adressen van huisartsen en specialisten, zoeken naar schoonmaaksters of vakarbeiders

 4. BVM TAXATEURS

  Nederland

  Hét adres voor uw woning taxatie in Noordwijk, Katwijk, Leiden en omstreken. Heeft u een taxatierapport nodig omdat u verhuisd of voor bijvoorbeeld renteverlaging? Of een andere reden dat er een taxatie nodig is. Bij BVM Taxateurs bent u aan het juiste adres. Wij plannen, indien mogelijk, binnen 24 uur een opname en binnen 3 werkdagen heeft u het taxatierapport in huis. Dit taxatierapport wordt door alle hypotheek verstrekkers geaccepteerd omdat het taxatierapport wordt gevalideerd door een extern validatie-instituut. Wij zijn volledig gecertificeerd en aangesloten bij het VBO brancheorganisatie. Lage taxatierapport kosten, persoonlijk contact, professioneel en 100% onafhankelijk. Dit is belangrijk omdat enige belangenverstrengeling niet is toegestaan. Graag maken wij kennis met u, we leggen het proces uit en gaan aan de slag met de taxatie. Belt of mailt u ons voor een afspraak of voor meer vrijblijvend advies. Medio 2019 kunnen we u ook op het gebied van energieverbruik/energietransitie adviseren. Houd onze website in de gaten.

 5. KOSTELOOSBEZWAAR.NL

  Nederland

  De gemeente of belastingsamenwerking bepaalt uw WOZ-waarde onnauwkeurig! Zij komen niet bij u langs om de woning te bekijken en bepalen niet eens zelf de WOZ-waarde van uw woning. Zij laten de computer de WOZ-waarde bepalen aan de hand van een paar verkochte woningen en controleren deze WOZ-waarde niet eens. U kunt zich wel voorstellen dat deze computer geen rekening houdt met allerlei factoren zoals de omgeving en de staat van uw object. Soms gaat de gemeente/belastingsamenwerking zelfs uit van verkeerde gegevens. Bij Kosteloosbezwaar.nl werken ervaren juristen en taxateurs die handmatig en kosteloos de juiste WOZ-waarde vaststellen en gratis bezwaar tegen uw aanslagbiljet indienen. Als de WOZ-waarde wordt verlaagd, betaalt uw gemeente de proceskosten aan Kosteloosbezwaar.nl. De gemeente is bij wet verplicht de proceskosten te vergoeden aan Kosteloosbezwaar.nl wanneer de WOZ-waarde wordt verlaagd. Indien het bezwaarschrift door de gemeente wordt afgewezen (de WOZ-waarde wordt niet verlaagd) draagt Kosteloosbezwaar.nl de kosten van de procedure (No Cure No Pay). Dit maakt de dienstverlening van Kosteloosbezwaar.nl zo bijzonder.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TAXADATA

  Nederland

  Alle vastgoedinformatie in één oogopslag, de taxateur ontzorgd. Wij verzorgen de complete informatievoorziening rondom uw taxatie proces. Meer taxeren, minder administreren Wij hebben alle versnipperde vastgoeddata in ons centrale loket samengebracht. Hierdoor heeft u als taxateur alle verplichte bijlagen en stukken direct bij elkaar en bent u minder tijd aan administratie kwijt. Middels slimme koppelingen met alle officiële bronhouders kunt u real-time alle benodigde data voor een gevalideerd taxatierapport opvragen. Wij leveren alle benodigde data van Kadaster, Bodemloket, Bestemmingsplan, Energielabel en meer.

 2. ALTERIMMO

  België

  De naam 'ALTERIMMO' is niet lukraak gekozen ... 'alter' in het latijn betekent immers anders! Alterimmo wil de klanten in de vastgoedsector dus anders, maar vooral 'beter' van dienst zijn! Nà 14 jaar ervaring aan de balie van Brussel en Antwerpen, met als specialiteit voornamelijk de bouw- en vastgoedsector, legde de oprichter/zaakvoerder een eerste, stevige juridische basis voor de immobiliënsector. In 1998 verliet zij de advokatuur, volgde de opleidingsstage tot vastgoedmakelaar en was geruime tijd werkzaam in het familiebedrijf, een immokantoor, opgericht en 22 jaar lang geleid door haar moeder. Het commerciële bloed en de 'interne keuken' van vastgoedbedrijvigheid had zij dus van huize uit reeds meegekregen. Vandaar uiteindelijk de 'overstap' naar de commerciële vastgoedsector. De vakkennis en beroepservaring als advokaat en commerciëel vastgoedmakelaar werden verder uitgebreid met bijkomende opleidingen van erkend schatter en vastgoedexpert. Met die 'bagage' lanceerde zij in september 2003 met véél enthousiasme en een uiterst persoonlijke aanpak haar eigen vastgoedkantoor 'ALTERIMMO' in Heusden-Zolder, met als uitgesproken specialiteit de verkoop van residentiëel vastgoed en nieuwbouwprojecten. De focus op verkoop alleen was van meet af aan een weloverwogen keuze : géén versnipperde energie, géén inspanningen, investeringen, werkkrachten of inzet worden afgeleid naar allerlei randactiviteiten als beheer van eigendommen, syndicschap, leningen, verzekeringen, enz., doch

 3. EIGEN HUIS HONGARIJE - KOPEN ZONDER MAKELAAR

  Hongarije

  Vergunningsnummer: 07282/2016 Kunt u controleren op: http: //logoweb.pecs.hu/register/index/reg_uz_ing_gazd? keepActionData=true&pageNum=16 Eigen Huis Hongarije is informatie voor het kopen en verkopen van een huis in Hongarije zonder makelaar. Of u nu wel of niet met een makelaar koopt, ten alle tijden is het raadzaam om goed geïnformeerd te zijn over het kopen van een huis. Er zijn namelijk veel oplichters actief en het kopen van een Hongaars huis is NIET moeilijk en juridisch veilig. Het kopen van een huis in Hongarije is niet moeilijk, maar u moet dan wel weten hoe dat gaat. Op Eigen Huis Hongarije staat alles beschreven over het kopen van een huis. Gratis tips en advies. U dient alleen een paar uurtjes te investeren door het te lezen. Ga naar Eigen Huis Hongarije en lees. Wij vragen geen enkele vergoeding en alle informatie is gratis. Als u ons wil helpen, vertel dan anderen over onze website www.eigenhuishongarije.nl en als u een eigen website heeft, plaats dan een linkje naar ons. U kunt daarmee veel betekenen en oplichters of slechte makelaars een halt definitief stoppen. Een betere wereld begint dus bij uzelf en een gewaarschuwd mens telt voor twee. Welkom bij Eigen Huis Hongarije.

 4. TAXATIEBURO DE KEMPEN

  Nederland

  Heeft u een taxatie nodig van uw bestaande of nieuwe huis? Taxatieburo De Kempen kan dit goed, snel en conform de gestelde kwaliteitseisen voor u uitvoeren. Onze taxateurs maken taxatierapporten voor zowel u huis of bedrijfspand. Taxatie huis binnen 5 werkdagen.

 5. PREMIUM PROPERTY OPERATIONS

  Griekenland

  Premium Property Operations biedt vastgoed zoek- en beheerdiensten in Griekenland en in het buitenland. Diensten: Onroerend goed wettelijk onderzoek, technisch vastgoed onderzoek, taxatie voor marktwaarde, milieu onderzoek voor onroerend goed, duurzaamheidsaudits onroerend goed, financieringsvermogen en haalbaarheidsstudies voor onroerend goed. Wij handelen in overeenstemming met ISO 9001, ISO-14001, ISO-18001 beheersystemen en zorgen ook voor de schatting van machine installaties. Lid van RICS

 1. SCHOETERS WINSTON

  België

  Vastgoedkantoor Winston SCHOETERS bvba is een familiezaak onder leiding en eigendom van de familie Schoeters met 40 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van huizen, villa’s, appartementen en bouwgronden. Onze afdeling landmeterij kan u verder helpen met al uw vragen omtrent verkavelingen, opmetingen en stedenbouwkundige attesten.

 2. METROPOLIMMEX

  België

  Metropolimmex is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het evalueren van onroerende goederen, het opstellen van plaatsbeschrijvingen en het afleveren van energieprestatiecertificaten.

 1. MAKELAARSWERK

  Nederland

  Makelaarswerk is de makelaar voor verkoop van woningen in Drachten en omstreken sinds 2007. Ook voor een taxatie in Drachten en omgeving kunt u bij Makelaarswerk terecht. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen als aankoopmakelaar in Drachten en de regio. Bel ons gerust op 0512-549545 of mail ons op info@makelaarswerk.eu

 2. BUSSELS (GROEP)

  België

  Landmeters-experts - Experts - Topografie - Volumeberekening.

 3. SPELTINCX VASTGOEDEXPERT

  België

  Plaatsbeschrijvingen, vaststellen huurschade, berekenen huurschade, advies huurgeschillen en waardepalingen.

 4. CHRISTIAN LEMIESZ

  Duitsland

 5. DORU GAYRIMENKUL PROJE YATIRIM DANIŞMANLIK

  Turkije

 6. INVERSIONES ANDALUCÍA

  Spanje

 7. KARIA LEGAL LAW FIRM

  Turkije

 8. PROPERTIES AT AUCTION

  Verenigd Koninkrijk

 1. EUGENE ESTATE

  Roemenië

 2. OLD FARMHOUSES SPAIN S.L.

  Spanje

 3. ADMINISTRACION DE FINCAS COMUNITUR, S.L.U.

  Spanje

 4. EXPERTISSIMMO

  België

 5. COAST & COUNTRY HOMES ALGARVE

  Portugal

 6. ABITALIS EXPERTISES

  Frankrijk

 7. TRANIO

  Rusland

 8. HABITA MAIS

  Portugal

 9. KINGSTON CPC

  Verenigd Koninkrijk

 10. AGENCE IMMOBILIERE JEANNY FRIEDERICH

  Luxemburg

Filters

Resultaten voor

Taxateurs van onroerend goed - handel en industrie - Import export

Aantal resultaten

8.916 bedrijven