• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • teer

Resultaten voor

Teer - Import export

 1. RMC TRADING BV

  Nederland

  Producent van waterpijp & sigaretten filters . Het hele proces van filters word geproduceerd in Nederland. en geheel geautomaticeerd in elkaar gezet en verpakt. deze filters halen tot 80% teer en schadelijke stoffen er uit. de WHO heeft een rapport uitgegeven dat het waterpijp roken wel 70 keer slechter is dan het sigaret roken dit heeft ons aan gezet , RMC Trading BV samen met laboratoriums om dit filter te ontwikkelen. dit proces heeft 2 jaar geduurd om tot dit resultaat te komen. Het waterpijp filter kan 2 tot 4 keer gebruikt worden. voor men een nieuw filter moet gebruiken. met het zelfde filter kan men alleen 40 sigaretten mee roken, en men behaald het zelfde resultaat 80% teer en schadelijke stoffen er uit gefilterd . deze filters beïnvloeden niet de smaak en zuigkracht. de beleving is het zelfde als men geen filter zal gebruiken. het voordeel is ook van deze filters , als men deze voor de waterpijp gebruikt geen irritatie in de keel en geen hoofdpijn. Deze filters hebben als doel dat het roken , met dit filter minder schadelijk is voor de gezondheid. Tevens begrijpen we dat het niet roken beter is voor de gezondheid. Alle laboratorium rapporten en informatie staat op de website

 2. VKG OIL AS

  Estland

  Chemische additieven voor scheepsbrandstof en huisbrandolie. Olie-industrie. Schalie-oliën en stookoliën. Bitumen, cokes. Fenolen en fenolproducten. Alkylresorcinols, 2-methylresorcinol, 5-methylresorcinol). Harsen voor de hout- en meubelindustrie (carbamidehars en fenol-formaldehydehars). Oliën en smeermiddelen. Additieven voor scheepsbrandstof en huisbrandolie. Olie-industrie. Schalie-oliën en stookoliën. Harsen

 3. TEER

  Spanje

  Het bedrijf TEER, is een Distributeur, en actief in de sector Materieel voor zonne-energie. Het is tevens aanwezig in de sectoren roomkookketels voor de consumptie-ijsindustrie, fotovoltaische zonne-energie, en verlichtingsinstallaties voor sportinstallaties. Het is gevestigd in San José De La Rinconada, Spanje.

 4. ASIA BITUMEN CO.

  Iran

  Het bedrijf ASIA BITUMEN CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Teer. Het is tevens aanwezig in de sectoren asfalt, geoxideerd bitumen, paraffine was, en asfalt en bitumen voor wegen. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 5. TANGSHAN HIGHLANDING SCIENTIFIC CO.,LTD

  China

  Het bedrijf TANGSHAN HIGHLANDING SCIENTIFIC CO.,LTD, en actief in de sector Teer. Het is gevestigd in Tangshan, China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KSM GROUP

  Turkije

  Het bedrijf KSM GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Teer. Het is tevens aanwezig in de sectoren oplosmiddelen voor asfalt en bitumen, en polyethyleen. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

 2. PINGXIANG MEITAO CHEMICAL PACKING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf PINGXIANG MEITAO CHEMICAL PACKING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Teer. Het is gevestigd in Pingxiang, China.

 3. BEIJING DEHAIBEI SCI-TECH DEVELOPMENT CO., LTD.

  China

  Het bedrijf BEIJING DEHAIBEI SCI-TECH DEVELOPMENT CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Teer. Het is gevestigd in Zhengzhou, China.

 4. TREXXON

  Spanje

  Het bedrijf TREXXON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Teer. Het is gevestigd in Cachapet, Spanje.

 5. ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA

  Spanje

  Het bedrijf ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Teer, Openbare werken - bouwbedrijven, Teer, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Camargo, Spanje.

 1. ASFALTOS Y PAVIMENTOS SA

  Spanje

  Het bedrijf ASFALTOS Y PAVIMENTOS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Teer, en Teer. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 2. BINHAI BLUESKY CHEMICAL FACTORY

  China

  Het bedrijf BINHAI BLUESKY CHEMICAL FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Teer. Het is gevestigd in Yancheng, China.

 1. ASFALTOS Y CONSTRUCCIONES ELSAN SA

  Spanje

  Het bedrijf ASFALTOS Y CONSTRUCCIONES ELSAN SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Teer en asfalt - wegenbouwmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Teer, en Teer. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 2. MICMORE INTERNATIONAL COMPANY SARL

  Marokko

  Het bedrijf MICMORE INTERNATIONAL COMPANY SARL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Teer. Het is tevens aanwezig in de sectoren ruwe aardolie. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 3. GFDG

  Duitsland

  Het bedrijf GFDG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Teer. Het is gevestigd in Dadvasf, Duitsland.

 4. KLAUS SCHRÖDER SPEDITION, GÜTERNAHVERKEHR

  Duitsland

  Het bedrijf KLAUS SCHRÖDER SPEDITION, GÜTERNAHVERKEHR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Teer en asfalt - wegenbouwmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Teer, en Teer. Het is gevestigd in Spenge, Duitsland.

 5. I.C.B. EMULSIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. HORMIGONES ASFALTICOS ANDALUCES S.A.

  Spanje

 7. CONSTRUCCIONES Y ASFALTADOS SL

  Spanje

 8. HORMIGONES ASFALTICOS ANDALUCES SA

  Spanje

 1. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

  Alle producten voor "teer"

 2. RAND O PALMA

  Mayotte

  Verified by europages badge

  Rand O Palma heeft als uniek doel Mayotte, de lagune, de biodiversiteit en de zeebodems te laten ontdekken.

 3. GRUBE GROUP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Grube Groep voldoet al sinds 1974 aan de eisen van de markt en verricht diensten over de hele wereld. Met behulp van verschillende procédés is het bedrijf gespecialiseerd in montagewerkzaamheden op het gebied van grote industriële centra, thermische centrales en de petrochemische industrie. Daartoe worden onder meer mobiele gloeisystemen of mobiele bewerkingsapparatuur gebruikt. Door jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste technologie, maar ook door bijzondere flexibiliteit en mobiliteit, is het bedrijf vandaag de nr. 1 partner in de wereld. voor industriële en grote klanten.. Onze personeelsdienst staat 24 uur per dag voor hen klaar. Prestaties waarop u kunt vertrouwen. Referenties van succesvolle projecten in binnen- en buitenland. In de afgelopen jaren heeft de Grube Groep ontelbare projecten over de hele wereld begeleid. Van het chemiepark in België tot de Russische pijpleiding aan de Zwarte Zee, van Beieren tot Algerije. De Grube Groep komt altijd in actie als bijzondere kwaliteit en flexibiliteit vereist zijn. Voor uw project bieden wij, onder andere: hoogontwikkelde installatietechniek, kwaliteitsgerichte personeelsdiensten, verbruiksartikelen en accessoires, snelle en ongecompliceerde orderverwerking. De diensten omvatten mobiele bewerking, snijden, afschuining, bewerking van afdichtingsoppervlakken, voorverwarmen en gloeien van pijpleidingen. U kunt onze volledige portfolio ook vinden op onze website www.grube.group.Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 4. BRANGS + HEINRICH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Brangs + Heinrich GmbH is sinds 1875 een betrouwbare partner voor industriële verpakkingsoplossingen. Ons bedrijf met hoofdkantoor in Solingen biedt innovatieve verpakkingsconcepten en verpakkingsmaterialen voor de industriële sector. Wij vertrouwen op onze eigen verwerking en bijzonder milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. Met onze expertise en advies ter plaatse ondersteunen wij u bij het optimale ontwerp van uw verpakkingsprocessen en de selectie van geschikte verpakkingsmaterialen. Onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsoplossingen en ons streven naar duurzaamheid maken ons de ideale partner voor uw bedrijf. Vertrouw op Brangs + Heinrich GmbH - wij zijn uw betrouwbare leverancier voor industriële verpakkingsoplossingen.

 5. TRUMER SCHUTZBAUTEN GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Trumer Schutzbauten GmbH ondersteunt met de ontwikkeling en productie van beveiligingssystemen wereldwijd het streven van geologen, ingenieurs en montagebedrijven om leefgebieden en infrastructuurwerken tegen natuurrampen te beschermen. Onze producten zijn het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling alsmede vele jaren ervaring bij de beveiliging tegen natuurrampen. Onze producten & diensten: - Lawineweringen van staal - Hellingbeveiligingen - Steenslaghekken - Beschermings- en veiligheidsnetten

 6. HUNIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hunic ziet zichzelf als een dienstverlenend bedrijf dat zich duurzaam inzet voor meer gezondheid, motivatie en veiligheid in het dagelijks werk. Met het passieve exoskelet SoftExo ondersteunt en ontlast HUNIC fysiek hardwerkende mensen. Het op het lichaam gedragen systeem is een ergonomische til- en draaghulp die speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik op de werkplek. Vakkundig personeel wordt tot 21% ondersteund bij het tillen en dragen van lasten, het lichaam wordt tot 50% ontlast en de ergonomische houding wordt positief beïnvloed. De tech start-up HUNIC werd in 2017 opgericht door Jonas Mast in Baiersbronn.Sindsdien hebben hij en zijn team van fysiotherapeuten, sportwetenschappers en ontwerpers het SoftExo-systeem voortdurend verder ontwikkeld. Het resultaat zijn verschillende versies van de SoftExos die aan verschillende eisen voldoen.

 7. NIERHAUS GMBH MARKE WOHLTAT KNIESCHONER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als betrouwbare leverancier voor professionele kniebescherming in de mijnbouw ontstond in samenwerking met Normausschuss Bergbau al in 1953 de Bergbau DIN Norm 23311 voor de mijnbouw. Daarmee werd optimale bescherming omschreven voor de gebruikers en tegelijkertijd een hoge kwaliteitsstandaard voor kniebescherming van onze fabriek. Aan de eisen van de nieuwe Europese norm DIN EN 14404 uit 2005 wordt met respect voor de oude kwaliteitsnormen uiteraard voldaan. Met het gedeponeerde merk Wohltat staan onze producten voor hoogwaardige en robuuste kniebeschermers voor een in de loop der jaren gegroeid spectrum aan uiteenlopende gebruikers. Zij bieden een effectieve en blijvende bescherming van de knie bij allerlei soorten werkzaamheden die op de knie worden uitgevoerd. Wat ooit begon met de productie van kniebeschermers voor het werk in de mijnbouw, is tegenwoordig een onderneming die voor alle vormen van ambachtelijk werk kniebeschermers produceert omwille van bescherming en veiligheid.

 8. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RVS tankconstructie - kwaliteit en innovatie uit de Allgäu De Bolz-EDEL Group ontwerpt en produceert RVS tanks op het hoogste niveau. Wij zijn uw partner wanneer u competente oplossingen nodig heeft op het gebied van procescontainers en voorraadcontainers. Innovatieve planning met 3D-constructie, state-of-the-art productietechnologieën, kwaliteitsmanagement met volledige containerdocumentatie en geschoolde vakmensen zijn garanties voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Uw procedurele vereisten worden consequent geïmplementeerd door ingenieurs met ervaring in de industrie - van de farmaceutische batchcontainer met een capaciteit van 10 liter tot de cilindrisch-conische fermentatietanks voor brouwerijen tot de grote tank die ter plaatse wordt gemaakt met een capaciteit van 2 miljoen liter, alle maten en kwaliteiten zijn mogelijk De internationaal bekende merken Bolz Apparatebau en EDEL Tank bestaan ​​al vele jaren Decennia van kwaliteit en innovatie uit de Allgäu!

 9. REINASAN BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot- en detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

  Alle producten voor "teer"

 10. TECJOB, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Tecjob richt zich op een actieve deelname in de levering, het advies en de productie van veiligheids- en indicatieborden. Wij volgen de van kracht zijnde regelgeving op en geven de voorkeur aan duurzame oplossingen via planning, ontwerp en levering van onze producten die onze grondige kennis van zowel nationale als internationale normen weerspiegelen. Onze uitgebreide reeks van panelen omvat richtingsborden en signalisatie voor uitgang, beperkte mobiliteit, eerste hulp, evacuatie, verzamelpunten, extra informatie, brandveiligheid, brandblusaparaten, uitrustingen, procedures, instructies, uitschakelen van stroom, roken, toegang, verboden, bediening van machines, algemene informatie, labels, noodgevallen, brandveiligheid, brandblusapparaat, instructies, 4-zijdig, verbod, informatie, educatie, preventie, noodgevallen productiezone, gevaar, giftigheid, vloer, machines, gevaarlijke stoffen, opgelet, uitrustingen, verplichting, samenstellingen: gevaar, samenstellingen: uitrustingen, samenstellingen: prohibition, samenstellingen: mengsels, samenstellingen: meervoudig, aanpasbaar, verplichting, verbod, gevaar, markering, fotoluminisceren, gevaar, informatie, WC's, vloerbedekking en vloeren, in alfabetische volgorde, op nummer, verpakking, labels, identificatie van leidingen, kwaliteitscontrole, big bags en containers, recycling, roken, toevoerpompen, videobewaking, panelen, signalisatie voor ruiten. Ons doel is het bieden van innoverende en aangepaste oplossingen aan onze klanten. Onze PREMIUM by TECJOB productlijn is het toppunt van personalisering en weerspiegelt de aan elk van onze producten bestede zorg.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Teer - Import export

Aantal resultaten

3.121 Bedrijven