• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • terreinwagens

Resultaten voor

Terreinwagens - Import export

 1. TRANSAUTOMOBILE SA

  België

  Sinds zijn oprichting in 1973 is Transautomobile altijd actief geweest in de "tax free en douane vrije" verkoop van voertuigen voor de export, met name naar Afrika. Transautomobile is in constante groei. Door de jaren heen heeft de onderneming de aan zijn klanten geleverde producten en diensten sterk uitgebreid, evenals zijn handelszones. Gevestigd in Brussel, in het hartje van Europa. Wegvoertuigen, auto's van alle merken en types, alsmede 4X4, pick-up. Minibussen, bussen, reisbussen, bedrijfsvoertuigen.

 2. JETTER

  Rusland

  Jetter LLC is actief in de ontwikkeling, ontwerp, engineering van hovercraft en de ontwikkeling en productie van privaat scheepstransport. De onderneming ontwikkelt en bouwt een unieke Jetter ACV, die kan worden gebruikt als een reddingsvaartuig op rivieren en meren, terreinvaartuig, pleziervaartuig. De Jetter amfibie is een hovercraft (SES) met zijwanden voor alle seizoenen die kan worden gebruikt bij temperaturen van -30 tot +40°C, kan varen op water, moeras, zand, sneeuw, ijs, over heuvels en kleine hindernissen. De Jetter ACV is in staat om langdurig te drijven zonder te zinken en is gemakkelijk te repareren onder veldomstandigheden. Een lege Jetter luchtkussenboot weegt slechts 290 kg en kan tot 2 personen dragen met een totaalgewicht van max. 260 kg. De 65HP benzinemotor en 47L benzinetank maken het mogelijk een afstand van max. 280 km af te leggen. De Jetter is geschikt, zowel in de winter als de zomer, voor vissport, vaar- en avontuurvakanties, jagen, toerisme, vrachttransport, noodreddingsoperaties, medische assistentie in slecht bereikbare gebieden.

  Alle producten voor "terreinwagens"

 3. INNOVATIVE TRANSPORT PLANT

  Rusland

  Sinds 2009 ontwerpt en produceert de innovatieve Transport Plant krachtige, gerieflijke, zuinige, dieselvoertuigen voor hoge mobiliteit - een onmisbaar transport bij afwezigheid van wegen: Amfibievoertuigen voor elk terrein met hoge snelheid; Luchtsleepvoertuigen voor skiërs; Moerasboten met verschillende passagierscapaciteit en luchtinstallaties voor hen; Waterstraalboten met kunststof en aluminium rompen; Nerpa passagiers- en vrachtluchtvoertuigen voor elk terrein; Nerpa Arctic luchtvoertuigen voor elk terrein met een laadvermogen tot 30 ton.Jonge specialisten - afgestudeerden van de Kuzbass State Technical University werken op de ontwerpafdeling van de innovatieve transportfabriek, hooggekwalificeerde monteurs en lassers van argonbooglassen zijn bezig met de montage van luchtvoertuigen voor elk terrein. Het succes van voortdurende onderzoeksactiviteiten op het gebied van innovatief transportontwerp voor het Noordpoolgebied wordt bevestigd door de jaarlijkse registratie van nieuwe patenten - er zijn al 38 gepatenteerde innovaties.

 4. AUTOBEDRIJVEN DRIESEN

  België

  AUTOBEDRIJVEN DRIESEN is distributeur van Ford in de regio van Genk en Bree. Wij willen al onze fleetklanten een professionele dienstverlening geven bij hun aankoop, maar ook nadien goed blijven ondersteunen. Daarom hebben we de Business Centers opgericht. Zij werden volgens strenge normen geselecteerd en hun dienstverlening is afgestemd op de noden van onze fleetklanten. Zo kan u rekenen op o.a. volgende voordelen : Een ruime showroom voor personenwagens én commerciële voertuigen Gespecialiseerd B2B verkoop personeel De aanwezigheid van een specialist commerciële voertuigen Uitgebreide openingsuren Vervang- en demowagens Voorrangsboekingen voor onderhoud Online boekingen voor onderhoud zijn mogelijk Een gespecialiseerde werkplaats en werkplaatsuitrusting Gespecialiseerde door Ford opgeleide mechaniekers Ford Assistance Alle Business Centers moeten voldoen aan de normen van Transit Center

 5. CLAES & ZONEN TIENEN

  België

  De Groep Claes & Zonen is in Limburg al meer dan 60 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. De eerste stappen in de automobielwereld werden via het revisiebedrijf van André Claes gezet. Dit werd in 1950 opgericht aan de Tiensesteenweg in Sint-Truiden. Door zijn ondernemingszin en gevoel voor zaken was al snel een verhuis naar het industrieterrein te Sint-Truiden nodig. Terwijl het revisiebedrijf volledig autonoom bleef werken, investeerde André Claes in nieuwe afdelingen zoals een eigen personen- en bedrijfswagengarage. Deze werden later nog aangevuld met een carrosseriebedrijf. In 1993 werden we officieel concessiehouder voor Mercedes-Benz en bleven we investeren in de toekomst met de aankoop van vestigingen in Tongeren en Tienen. In 1999 werden we verdeler van smart, twee jaar later mochten we ons als één van de eersten in België officieel concessiehouder voor Nearly New Car noemen. In 2012 werden we officieel Mercedes-Benz Used 1 dealer

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEMIMPEX

  België

  Demimpex is een wereldwijde export bedrijf voornamelijk gericht op Afrika. Het bedrijf exporteert nieuwe getropicaliseerd voertuigen (saloons, 4X4, bussen, getransformeerd voertuigen, tractoren), mijnbouw en engineering installaties, industriële apparatuur en onderdelen. Demimpex centraliseert en coördineert de distributie van merken zoals Nissan, Mercedes, Volkswagen, Audi, JMC, Hitachi (Bouw, Openbare Werken en mijnbouw), John Deere Bouw & Bosbouw, John Deere Landbouw, Merlo (verreikers en betonmixers), Michelin, Ingersoll-Rand binnen tal van Afrikaanse landen. Demimpex geniet kantoorruimte ongeveer 1.500 m2, een showroom in de buurt van Nationale luchthaven van Brussel, evenals een logistiek centrum van 30.000 m2 in het hart van de haven van Antwerpen.

 2. NISSAN LEO PEETERS

  België

  Nissan-dealer voor auto's (stadswagens, crossovers, 4X4, sportwagens), bedrijfsvoertuigen en trucks, inclusief tweedehands en onderhoud. Een team van ervaren fleetadviseurs staan U bij met raad en daad.

 3. ACG

  België

  Autoverdeler van Volvo, Polestar en Maserati.

 4. TOYOTA BELGIUM

  België

  Officiële Toyota verdeler.

 5. GARAGE VAN AVONDT

  België

  Concessiehouder.

 1. MOTORPLUS

  Turkije

  Het bedrijf MOTORPLUS, is een Distributeur, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren personenauto's vierwielaandrijving, wagens, en fiscale vrijstelling. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. TOT RACING

  Spanje

  Het bedrijf TOT RACING, is een Distributeur, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor terreinwagen, reserveonderdelen 4x4, en voorbereiding terreinwagens. Het is gevestigd in Tona, Spanje.

 1. MARCHANDISE

  België

  Het bedrijf MARCHANDISE, is een Distributeur, en actief in de sector IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Terreinwagens, Wegenbouw - machines en materiaal, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en Terreinwagens. Het is gevestigd in Clermont-Sous-Huy, België.

 2. MELBIC CAR RENTALS, TOURS & TRANSFERS CC

  Namibië

  Het bedrijf MELBIC CAR RENTALS, TOURS & TRANSFERS CC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kampeeruitrusting, en Kampeeruitrusting. Het is gevestigd in Windhoek, Namibië.

 3. PMS TICARET

  Turkije

  Het bedrijf PMS TICARET, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Terreinwagens. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. ETABLISSEMENTS D'HAENE

  België

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS D'HAENE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, officiele concessiehouder, Occasions - motorvoertuigen, Personenauto's, en diensten garage auto. Het is gevestigd in Leuze-En-Hainaut, België.

 5. OPEL BOUNAMEAUX

  België

  Het bedrijf OPEL BOUNAMEAUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector autodealer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's en vrachtwagens - occasions, Terreinwagens, Auto's, Reparatie van voertuigen, Auto's en vrachtwagens - occasions, Terreinwagens, Auto's, en Reparatie van voertuigen. Het is gevestigd in Liege, België.

 6. ROKS OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf ROKS OTOMOTIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kipwagentanks voor voertuigen, accessoires voor luiken, bagagedrager, en personenauto's pick up. Het is gevestigd in Yüregir, Turkije.

 7. HOT ROD FUN DRESDEN

  Duitsland

  Het bedrijf HOT ROD FUN DRESDEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Publiciteitshouders, promotionele reizen, incentivereizen, en incentives cadeaus voor bedrijven. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 8. GARAGE QUEVRAIN

  België

  Het bedrijf GARAGE QUEVRAIN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Terreinwagens, Reparatie van voertuigen, Terreinwagens, Reparatie van voertuigen, autoverkoop, en Occasions - motorvoertuigen. Het is gevestigd in Erpent, België.

 1. SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyester. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie en slepen - vrachtwagens, Tank - aanhangwagens, Reparatie en slepen - vrachtwagens, Terreinwagens, en Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. PERFORMANCE4X4

  Italië

  Het bedrijf PERFORMANCE4X4, is een Distributeur, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren trim voor terreinwagens, terreinbanden, inrichtingen voor terreinwagens, en accessoires voor terreinwagen. Het is gevestigd in Seggiano Di Piltello, Italië.

 3. ATEŞ MOTORS OTOMOTIV VE SANAYI TIC LTD ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf ATEŞ MOTORS OTOMOTIV VE SANAYI TIC LTD ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren personenauto's vierwielaandrijving, surveillance mobilhomes, campers en caravans, en campingaccessoires. Het is gevestigd in Ataşehir, Turkije.

 4. SHERP

  Oekraïne

  Het bedrijf SHERP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, transport goederen in de bergen met terreinwagen, amfibievoertuigen, en Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. ZHEJIANG KANGDI VEHICLES CO., LTD

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG KANGDI VEHICLES CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren opstelling van papieren, driewieler, en elektrische voertuigen. Het is gevestigd in Jinhua, China.

 6. 4X4 SEM LIMITES

  Portugal

  Het bedrijf 4X4 SEM LIMITES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanica-atelier. Het is gevestigd in Volta Da Pedra, Portugal.

 7. HENNAUX NAMUR

  België

  Het bedrijf HENNAUX NAMUR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's en vrachtwagens - occasions, Terreinwagens, Auto's en vrachtwagens - occasions, Terreinwagens, ateliers voor personenauto's, en reparatie auto's. Het is gevestigd in Floreffe, België.

 8. OUAALI CARS SARL

  Marokko

  Het bedrijf OUAALI CARS SARL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Terreinwagens. Het is gevestigd in agadir, Marokko.

 9. T. & F. GILMORE LTD

  Ierland

  Het bedrijf T. & F. GILMORE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Terreinwagens, Reparatie van consumptiegoederen, Reparatie van voertuigen, Terreinwagens, Reparatie van consumptiegoederen, en Reparatie van voertuigen. Het is gevestigd in Kingscourt, Ierland.

 10. ARMY UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ARMY UK, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Terreinwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren magazijnwagens, en graafmachines. Het is gevestigd in Doncaster, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis