• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • textielverf

Resultaten voor

Textielverf - Import export

 1. ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is gevestigd in Metzingen, Duitsland.

 2. TEKSTYLEK

  Polen

  Het bedrijf TEKSTYLEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleuren - productie, kleurstoffen voor de textielindustrie en kleding, fournituren, en onderdelen textiel. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. TEXDALE UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TEXDALE UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. EVERLIGHT EUROPE

  Nederland

  Het bedrijf EVERLIGHT EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleurstoffen voor de textielindustrie en kleding, en kleurstoffen voor de lederwarenindustrie. Het is gevestigd in Capelle Aan Den Ijssel, Nederland.

 5. REKOL

  Polen

  Het bedrijf REKOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, kleuren groothandel, en Textielverf. Het is gevestigd in Radziszów, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LONTEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LONTEX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Textielverf, Verf en lak, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Textielverf, en Verf en lak. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 2. VERG

  Tunesië

  Het bedrijf VERG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuur- en polijstmiddelen. Het is gevestigd in Mor, Tunesië.

 3. EVERGREEN INDUSTRIES

  India

  Het bedrijf EVERGREEN INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleurstoffen voor de textielindustrie en kleding. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 4. SNOOR AUXILIARY CHEMICALS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SNOOR AUXILIARY CHEMICALS CO.,LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textielverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren afwerking en verven van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Kunshan, China.

 5. P.P.U.H. TRANSIKAL

  Polen

  Het bedrijf P.P.U.H. TRANSIKAL, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, Passementen, borduursels en tule, zeefdruk, Textielverf, en Passementen, borduursels en tule. Het is gevestigd in Bydgoszcz, Polen.

 1. DYNASTY CHEMICALS (NINGBO) CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DYNASTY CHEMICALS (NINGBO) CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 2. EURODYE - CTC

  België

  Het bedrijf EURODYE - CTC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is gevestigd in Jodoigne, België.

 1. ANAND INTERNATIONAL

  India

  Het bedrijf ANAND INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is gevestigd in Rajkot, India.

 2. KHUSHI DYECHEM

  India

  Het bedrijf KHUSHI DYECHEM, is een Distributeur, en actief in de sector Textielverf. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 3. TINTURARIA ROSARIOS QUATRO, LDA

  Portugal

  Het bedrijf TINTURARIA ROSARIOS QUATRO, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, Textieldraad en garens, Textielverf, en Textieldraad en garens. Het is gevestigd in Mira De Aire, Portugal.

 4. KIRI INDUSTRIES LTD

  India

  Het bedrijf KIRI INDUSTRIES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 5. AUXICOLOR SA

  Spanje

  Het bedrijf AUXICOLOR SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Textielverf, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, en Textielverf. Het is gevestigd in Terrassa, Spanje.

 6. PROMAR ENDUSTRIYEL KIMYASALLAR SANAYI VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf PROMAR ENDUSTRIYEL KIMYASALLAR SANAYI VE DIS TICARET LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, Stoffen - gecoat, Textielverf, en Stoffen - gecoat. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. HERBA

  Turkije

  Het bedrijf HERBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke kleurstoffen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. TEXTILCOLOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TEXTILCOLOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, en Textielverf. Het is gevestigd in Pfullingen, Duitsland.

 1. GANCHI DYES

  India

  Het bedrijf GANCHI DYES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 2. EKSOY KIMYA LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf EKSOY KIMYA LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, en Textielverf. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. KOMANTEKS TEKSTIL URUNLERI YIKAMA SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf KOMANTEKS TEKSTIL URUNLERI YIKAMA SANAYI VE TICARET LTD STI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, Reiniging, industrieel - machines, Textielverf, en Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. BAYSAN BOYA VE TEKSTIL SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf BAYSAN BOYA VE TEKSTIL SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - herwinnen en recycling, en Textiel - herwinnen en recycling. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE JANIS

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE JANIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, en Textielverf. Het is gevestigd in Lodz, Polen.

 6. TONELLA (S.R.L.)

  Italië

  Het bedrijf TONELLA (S.R.L.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, en Textielverf. Het is gevestigd in Trivero (bi), Italië.

 7. DANDONG FUDA CHEMICALS & DYESTUFFS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf DANDONG FUDA CHEMICALS & DYESTUFFS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverf. Het is gevestigd in Tangchi, China.

 8. TINFER SL

  Spanje

  Het bedrijf TINFER SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, en Textielverf. Het is gevestigd in Pineda De Mar, Spanje.

 9. FEUTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf FEUTRIE, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, en Textielverf. Het is gevestigd in Sailly Sur La Lys, Frankrijk.

 10. BORUTA - KOLOR SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BORUTA - KOLOR SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, en Textielverf. Het is gevestigd in Zgierz, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis