• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • traditionele keuken

Resultaten voor

Traditionele keuken - Import export

  1. ALBERGO RISTORANTE DAL NAVIGANTE

    Italië

    Bij hotel Dal Navigante, geleid door de familie, staat de deur altijd wagenwijd open. Het biedt zijn klanten kamers die van alle comfort zijn voorzien, en zijn keuken is rijk aan lokale en authentieke specialiteiten. Genesteld in het massief van het Nationale Park van het massief Monti Sibillini, is hotel Dal Navigante het ideale vertrekpunt om deze streek, met zijn buitengewone mooie natuur, te ontdekken. Het hotel ligt op 10 min afstand van de wintersportoorden (Monte Prata, Frontignano) en op 15 min van Castelluccio.

  2. RISTORANTE GREPPIA

    Italië

    Het Restaurant Greppia ligt midden in het historische centrum van Verona, in de buurt van de Arena en van de Piazza delle Erbe, in een dwarsstraat van de Via Mazzini. 's Zomers kan men er buiten eten. Voor de opera - Recepties.

  3. ALBERGO RISTORANTE MONTE BOVE

    Italië

    Hotel-restaurant Monte Bove, dat in het hart ligt van het massief Monti Sibillini, biedt gastvrije en kenmerkende kamers die van alle comfort zijn voorzien. In het restaurant kunnen de klanten genieten van typische specialiteiten van de Marches zoals gegrild vlees, tagliatelle met truffel, traditionele bruschetta, varkensfilet met zoetzure saus, gegrilde forel en nog veel meer andere kenmerkende gerechten.

  4. ALBERGO RISTORANTE TRE RE DI CORBELLA ANTONIO & C. SAS

    Italië

    Groot en gastvrij hotel, gelegen in het historisch centrum van het plein van de Duomo en van het meer. Het gebouw dat in de XVde eeuw onderdak bood aan een kloostergemeenschap, heeft van binnen de oorspronkelijke architectonische kenmerken behouden; De kamers zijn ruim, modern en voorzien van alle comfort. Het restaurant hanteert redelijke prijzen en staat bekend voor zijn traditionele gerechten. Het personeel is aandachtig en beschikbaar en beantwoordt aan alle wensen van de klanten.

  5. BAR PIZZERIA BRACERIA MUNDIAL

    Italië

    Het bedrijf BAR PIZZERIA BRACERIA MUNDIAL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Restaurants, traiteurs en catering. Het is tevens aanwezig in de sectoren dovekool, pizza's, typische lokale keuken, en traditionele keuken. Het is gevestigd in Gubbio, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. ANNO 1873 GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf ANNO 1873 GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Catering-diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren catering, en traditionele keuken. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

  2. PENSIONE SCHIFFEREGGER

    Italië

  3. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

    Frankrijk

    Alimentation Fine de France is een Franse referentie op het gebied van delicatessen dankzij een streng kwaliteitsbeleid: selectie van de producten volgens veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, met een maximale vermijding van de verschillende additieven, kleurstoffen, conserveermiddelen, met optimalisering van gebruiksvriendelijkheid en innovatie en met respect voor de traditionele Franse keuken. Totale traceerbaarheid van de producten (HACCP norm) voor een betere voedselveiligheid. Dit kwaliteitsbeleid, in combinatie met een permanente commerciële flexibiliteit en verbetering van de productassortimenten, heeft geleid tot de uitbreiding van onze klantenkring met grote prestigieuze winkels en klanten in het buitenland. Alimentation Fine de France biedt vandaag, onder zijn merken M. de Turenne, Atelier Turenne en Lou Bersac, een gamma van meer dan 1200 producten van erkende kwaliteit, dat ieder semester wordt vernieuwd door toevoeging van originele en exclusieve nieuwigheden zoals de Selôvin.

  4. RIVIERA HOTEL & RESIDENCE

    Italië

    Hotel Riviera, is volledig gerenoveerd en ligt in het groen op 100 m van zee. Het driesterren hotel heeft ruime salons, een uitgestrekte tuin met bloemen en biedt een internationale keuken verrijkt met traditionele Ligurische gerechten. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer, een rechtstreeks telefoonlijn, een koelkast, airconditioning, kluis en kleurentelevisie. Bovendien beschikt het hotel over een groot zwembad, een speeltuin een zonneterras, bar « Riviera Club » aan het zwembad en een privégarage met 50 parkeerplaatsen. Volpension is mogelijk.

  5. CEDARS

    Nederland

    Dineren bij Cedars is samen genieten van de traditionele Libanese keuken. Vrij letterlijk, want Libanezen zijn gewend om tijdens het diner een volle tafel met Mazza te delen. Goed eten en drinken geniet je namelijk niet in je eentje. Tenminste, niet in Libanon. Je deelt het met elkaar: of het nu met familie, met vrienden of met zakenrelaties is. Ook bij Cedars staat delen centraal. daarom koesteren we de traditionele Libanese keuken. Met oog voor schoonheid en detail. Cedars verwijst naar de cederboom, het nationale symbool van Libanon. De statige cederboom staat voor kwaliteit, kracht, schoonheid en waardigheid. Dit zijn stuk voor stuk elementen die wij in onze gerechten, service en sfeer terug laten komen. Dit doen wij sinds 2007 met veel genoegen aan de Westlandgracht in Amsterdam. Op onze unieke locatie aan het water, met een zonterras én eigen gratis parkeergelegenheid, hebben we de afgelopen jaren een geweldige groep aan regelmatig terugkerende gasten opgebouwd.

  1. HOTEL LE PRIEURE

    Frankrijk

    Hotel LE PRIEURIE, een gezellig adres met de charme van vroeger, heet u welkom in het centrum van het middeleeuwse stadje LOCRONAN. Een dorpje met het label "mooiste dorpen van Frankrijk', met prachtige architectuur, in de FINISTERE, waar verleden en heden nauw zijn verbonden en een beeld geven van traditioneel BRETAGNE. WIj hebben 12 kamers en 3 duplexkamers voor gezinnen van 4 tot 5 personen. Traditionele keuken met onze smaakvolle streekproducten en producten uit zee.

  2. TRATTORIA DEL COMMERCIO

    Italië

    TRATTORIA DEL COMMERCIO: Het restaurant Trattoria del Commercio is gevestigd te Venasca, in de provincie van Cuneo. Het biedt traditionele gerechten uit de keuken van de Piëmont en een kaart met de beste wijnen uit de streek. Dit uitnodigende en gezellige restaurant beschikt over een zaal voor feesten en banketten. Onze specialiteiten: pasta en huisgemaakt gebak. Gesloten op maandagavond en dinsdag.

  1. TFOODS

    Frankrijk

    TFOODS verdeelt en verkoopt kant-en-klare gerechten volgens traditionele recepten uit de Maghreb, voor een gezonde en tegelijk heerlijke voeding: 100% natuurlijke kant-en-klare gerechten uit de Maghreb en mediterrane landen. Onze voorgerechten en hoofdgerechten zijn bereid volgens traditionele recepten uit de Maghreb en dragen het beroemde merk Sannefa dat een productassortiment biedt van uitstekende kwaliteit. Ons doel: de Middellandse Zee op uw bord serveren! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de producten en kruiden, en de nauwkeurigheid van onze koks zorgen voor een prachtige culinaire reis. De meest populaire en typische voorgerechten en hoofdgerechten zijn geïnspireerd op authentieke, traditionele Tunesische recepten. Het geheim van deze recepten ligt niet alleen in de bereidingswijze maar ook in de 100% Tunesische kruiden en producten, zonder kleurstelling of conserveermiddel. De Mediterrane keuken zoals u die nog nooit hebt geproefd!

  2. CHEF & KNIFE

    België

    Een goed koksmes is jouw beste vriend in de keuken. Bij ons koop je verschillende soorten keukenmessen en messensets waar je jarenlang plezier aan beleeft. Wij selecteren de beste koksmessen voor jou. Voor een stevige snijplank, messenblok of magneetstrip ben je aan het juiste adres. Onze website biedt alle tools voor een optimaal onderhoud van jouw keukenmateriaal. Van aanzetstaal, wetsteen tot strop om je mes terug scherp te krijgen. Als leverancier van keukenmessen, slijpservice en toebehoren leveren wij aan vooraanstaande restaurants en horecazaken in Vlaanderen. Onze prioriteit is service en kwaliteit. Je vindt bij ons bekende merken als Global, Zwilling en Wüsthof, maar ook traditioneel Japanse messen als Kikuichi en Yaxell. Liefhebbers die graag voor volledige ambacht kiezen, gaan voor een handgemaakt mes van Mknives. Laat je verrassen door de originele collectie aan steakmessen. Een scherp mes is niet alleen in de keuken van belang. Laat je gasten genieten van jouw gerechten met een blikvanger aan tafel. Voor het uitwerken van een exclusief ontwerp kan je bij ons terecht. In samenwerking met Mknives maken we tafelmessen met een verhaal. Maak je eigen mes zodat het naadloos aansluit bij jouw concept en interieur.

  3. HOTEL VAL DI SOLE FRATELLI STABLUM

    Italië

    Hotel Val di Sole, 3 sterren, van superieur niveau, is gelegen in Mezzana-Marilleva en beschikt over de natuurlijke charme van de provincie Trentino. Dit wellness hotel van Trentino is gevestigd op een hoogte van 950 m, met een centrale ligging, en is ingericht in de traditionele bergstijl om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Een van de beste wellness hotels van het Val di Sole wacht op u en biedt u de heerlijke en met zorg door onze keuken toebereide specialiteiten uit Trentino, voor fijnproevers, en haar prachtige kamers en suites.

  4. DE KEUKENKENNERS BV

    België

    Kwaliteit, individualiteit en innovatieve uitvoering staan voor “De Keukenkenners” op de eerste plaats. In onze keukenmeubelen verwerken wij kwalitatief hoogwaardige materialen door middel van de beste techniek van toonaangevende merkfabrikanten. Daarin slagen wij door de combinatie van traditioneel handwerk en moderne productiestraten. Fronthoogte 124 mm, raster met 3 mm voeg. Voor een flexibele en eenvoudige indeling van je nieuwe keuken. Hoogte en vorm zijn individueel aanpasbaar en zorgen voor een perfecte ergonomie. Wij werken niet met blindstukken, maar produceren de deuren precies passend. Voor meer comfort en design in de keuken. Fronten, korpus en bodems zijn gefabriceerd met laser-kant. Door deze progressieve technologie bij de verwerking van de kanten bereiken wij een absoluut harmonisch oppervlaktebeeld. Hierdoor zijn de voegen tussen platen en kanten optisch niet meer zichtbaar. Bovendien worden de fronten, het korpus en de bodems wezenlijk duurzamer. Korpus, bodems, zijkanten, 19 mm dik - achterwand 8 mm dik en rondom ingegroefd. Voor maximale stabiliteit en comfort. Onze korpus ligt daardoor duidelijk boven de branchestandaard en biedt u een grote duurzaamheid en een lang plezier met de keuken.

  5. CATERING OLE

    Nederland

    Catering olé is ontstaan door liefde voor de Spaanse keuken. Wie kent de tapas en paella uit Spanje niet. Dit Spaanse gevoel willen wij u hier in Nederland ook geven. Door een Spaans echtpaar wordt op traditionele wijze deze heerlijke gerechten bereid en geserveerd. Dit doen we natuurlijk op de echte paella pan en een originele brander. Wij komen dit graag verzorgen bij u thuis. Ook is het mogelijk om er een workshop van te maken zodat u een uitleg krijgt over de bereiding van de paella. De producten halen we zo veel mogelijk uit Spanje. Een van de belangrijkste ingrediënten van de Paella is de rijst. Daarom koken wij alleen met de echte Bomba rijst uit de Delta de Ebro. Tevens koken wij glutenvrij en maken vegetarische gerechten

  6. CULIDELIGHT

    Nederland

    Geniet in je eentje of samen met familie en vrienden van de (h)eerlijke maaltijden van Culidelight. Deze worden ambachtelijk gekookt volgens traditioneel recept en met -zoveel mogelijk- eerlijke biologische ingredienten en authentieke streekproducten. Zonder toevoegingen uit pakjes en zakjes. Onze koks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen. En helemaal makkelijk: de vriesverse maaltijden worden gewoon bij je thuis bezorgd! Wat eten we? Met Culidelight haal je een sterrenrestaurant in huis. Je hebt de keuze uit veel verschillende maaltijden. Van Hollandse pot tot oosterse keuken. De ingrediënten zijn puur en zo veel mogelijk gekocht bij lokale boerenbedrijven en slagers. Alle groenten, vlees en vis worden met de hand gesneden. Zo heb je dus altijd een vers bereide maaltijd in de diepvries. Dat is handig als een dag net even anders loopt, als je geen zin hebt om te koken of onverwachte eters op bezoek krijgt.Bereiding van de maaltijdenOnze koks in Friesland koken jouw maaltijd ambachtelijk aan de hand van traditionele recepten. Ze werken in een hoogwaardige keuken die vanzelfsprekend voldoet aan de strengste HACCP-normen. De koks gebruiken zoveel mogelijk eerlijke ingrediënten en streekproducten uit binnen- en buitenland. Als de gerechten klaar zijn, worden ze verdeeld in 1-, 2- en 4-persoonsmaaltijden en gaan ze direct een zogeheten shockfreezer in. Die zorgt ervoor dat de kerntemperatuur razendsnel wordt teruggebracht naar 2°C.

  7. FALK CULINAIR

    België

    De Belgische firma Falk Culinair is een derde generatie familiebedrijf, gespecialiseerd in de vervaardiging van koperen potten en pannen van top kwaliteit. In de loop der jaren zijn wij geëvolueerd naar een productiefirma met een team van vakmensen die streven naar de ambachtelijke perfectie. Een koperen FALK pan is samengesteld uit exclusieve materialen met één doel: comfortabel koken in mooie pannen. De Klassieke reeks, met zijn ergonomische handgrepen uit smeetbaar gietijzer, biedt U de traditionele look van weleer. Onze nieuwe Signatuur reeks is ontworpen om de elegante lijnen van een moderne keuken aan te vullen.

  8. ERFGOEDLOGIES DE ESHOF

    Nederland

    Erfgoedlogies De Eshof is een luxe en sfeervolle Bed and Breakfast gevestigd in een traditioneel Saksische boerderij uit 1762 in Norg, Drenthe. Beschikt over een Zwembad, Buiten Sauna, Prachtige Tuin en Appartementen. Als gast ontbreekt het u aan niets.U vindt er rust en ruimte en rondom de boerderij een ruim aangelegde tuin met buxushagen, veel rozen, lavendel, bloemenborders en een kleine moestuin. De boerderij herbergt drie gastenverblijven, de Bovenkamer, de Heerenkamer en de Eshof kamer, alle ruim van formaat en met een eigen ingang. De inrichting is licht en zonnig, niet trendy, maar tijdloos en gericht op comfort. Zo hebben alle kamers of een ruime zithoek of een aparte zitkamer en zijn dusdanig ingericht dat je er met plezier de hele dag kunt doorbrengen. Er zijn vele extra’s zoals een koelkast, kluisje, badjassen en de mogelijkheid om koffie, thee of een kopje soep te maken. De Heerenkamer - in feite een appartement, inclusief een volledig ingerichte keuken - is geschikt voor

  1. SOETE WEY HOSTELLERIE

    België

    Laat dit prachtige, Belgische gehucht u betoveren en vertoef in het elegante, kleinschalige etablissement Soete Wey, te midden van het weelderige bos van Vogelsanck. Het hotel is uitgevoerd in een klassieke, traditionele stijl en biedt een warme sfeer tijdens uw ontspannen vakantie. De schilderachtige omgeving van het Belgische deel van Limburg biedt een prachtige achtergrond voor een wandel- of fietstocht in de natuur. U kunt een bezoek brengen aan de rustieke kastelen van Vogelsanck en Terlaemen, die beiden in een weelderige groene omgeving staat. Ontdek het pittoreske Bolderberg . Wij beschikken tevens over een welness gedeelte waar je helemaal tot rust kunt komen. In het hotel is het ook genieten van verrukkelijke Franse keuken die met verse ingrediënten worden bereid. Het restaurant is opgenomen bij de orde van de 33 meesterkoks als Toque Blanche. Bovendien kunt u tijdens het eten genieten van een prachtig uitzicht op de weelderige bossen.

  2. MESONES DEL SERRANITO

    Spanje

    Ons restaurant, Mesón Serranito, bevindt zich in het hart van een bevoorrechte architectonische enclave, het Maestranza de Caballería. Het is een typisch, traditioneel restaurant ingericht in stierenvechtersstijl, inclusief decoratieve elementen zoals schoudercapes, stierenvechterskostuums en stierenkoppen. De Andalusische keuken biedt een gevarieerd menu van topkwaliteit met typische, traditionele, huisgemaakte streekgerechten. Een paar musts: bacalao (kabeljauw) al pil pil en kalfsfilet.

  3. LA LOCANDA NEL LOGGIATO

    Italië

    In een groot gebouw uit de XIIIe eeuw, aan het hoofdplein van Cortona, verwelkomen Marco en Lara u in het restaurant La Locanda nel Loggiato, waar zij u buitengewone en nieuwe gerechten aanbieden van eigen cru, een combinatie van fantasie en Toscaanse traditie met de altijd verse grondstoffen al naar gelang het jaargetijde. De aandacht die in de keuken wordt besteed is terug te vinden op de wijnkaart, die rode wijnen van hoge kwaliteit bevat afkomstig van de beste Toscaanse producenten.

  4. LOU GASCOUN

    Frankrijk

    Het bedrijf LOU GASCOUN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren typische regionale keuken, snelle traditionele gerechten, verse kant-en-klare vleesgerechten, en foie gras. Het is gevestigd in St Medard D Eyrans, Frankrijk.