• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • trailers

Resultaten voor

Trailers - Import export

 1. HEISTERKAMP TRAILER RENTAL BELGIUM

  België

  Een trailer 'op maat' die voldoet aan de door u gewenste specificaties? Van chassis, koelers en kastentrailers tot schuifzeil-, city- en luchtvrachttrailers; bij Heisterkamp Trailerverhuur vind u precies de trailer die u zoekt. Of het nu gaat om korte termijn huur van dag tot dag of voor een langere periode, voor elke gewenste termijn hebben we een passende oplegger beschikbaar. Per direct en tegen de beste condities. We maken graag een offerte op maat voor u, uiteraard tegen zeer aantrekkelijke full service tarieven. Advies nodig? Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee.

 2. VITLAIMA, UAB

  Litouwen

  VITLAIMA, de hoofdactiviteiten van UAB zijn het transport van nieuwe en tweedehands voertuigen in zowel binnen- als buitenland, tweedehands vrachtwagens en trailers, reparatie van vrachtwagens en trailers en het onderhoud ervan.Op dit moment heeft het bedrijf 50 transportauto's en 3 jumbo motorvoertuigen in dienst met een capaciteit van 120 vierkante meter.Het wagenpark van het bedrijf neemt de normen E3-E6-emissies en wegreguleringen van de Europese Unie in acht.Alle voertuigen zijn uitgerust met GSM-netwerk, GPS en zenders die het mogelijk maken om online te traceren.

 3. 3D LIFT

  België

  3D Lift in Rumbeke-Roeselare is de verdeler van Manitou heftrucks. Wij bieden u een volledig assortiment topkwaliteit meeneemheftrucks. Natuurlijk staan we ook voor u klaar voor onderhoud en depannage aan heftrucks van diverse merken. 3D Lift staat voor Dimitri Dejonckheere-Dupont Lift systemen. Als dynamische familiebedrijf kozen wij voor een duidelijk klantenconcept : 7d/7d en dit 24u/24u is uw meeneemheftruck in goede handen, onze gespecialiseerde handen. Als MANITRANSIT dealer voor België, bieden wij het volledige MANITOU- gamma aan. Zowel nieuwe als tweedehandse Manitou modellen worden in onze kantoren en atelier verkocht, hersteld en onderhouden. Hebt u een defecte machine en moet u toch verder kunnen werken. Geen probleem, wij stellen een vervangtoestel ter beschikking, trouw aan het 3D Lift concept.

 4. MAMMOET FERRY TRANSPORT

  Nederland

  Transport is een mooi, dynamisch vak. Een vak dat letterlijk en figuurlijk beweegt. Waarin specialistische kennis, vakkundige mensen, het beste materieel en hoogstaande service vereist zijn. Mammoet Ferry Transport voldoet aan deze eisen en is daarmee de partner voor al uw transportvraagstukken. Ons motto? In alles net een stap verder gaan. Schakelt u Mammoet Ferry Transport in? Dan krijgt u te maken met efficiënte, betrokken en professionele transportspecialisten. Samenwerken met Mammoet Ferry Transport betekent profiteren van meer dan 25 jaar ervaring en een team dat voor u klaarstaat met het juiste advies. Samen met u zoeken wij naar de beste vervoersoplossing. Mammoet Ferry Transport: leider op het gebied van transport services binnen Europa. Bent u klaar voor een volgende stap in logistieke oplossingen?

 5. I.C.T. TRUCK & TRAILER PARTS

  België

  Welkom bij ICT Truck & Trailer Parts ICT Truck & Trailer Parts is een gespecialiseerde leverancier van truck- en trailer onderdelen.Wij staan vooral ten dienste van transportfirma's, garages en subdistributeurs. In onze filialen te Izegem, Roeselare, Brugge, Sint-Niklaas, Dessel, Herstal, Strépy en Seclin (France) beschikken wij over een opslagcapaciteit van 11500 m² en hebben wij een permanente voorraad van minimum 30.000 artikels. Elke dag staat ons team met overtuiging klaar om u de gepaste oplossing te leveren voor al uw problemen. U kan ons vrijblijvend contacteren om een afspraak te maken, zodat we een samenwerking kunnen bespreken. Onze commerciële mensen komen graag bij u langs. Indien u wenst, kan u ons altijd bezoeken in onze hoofdzetel te Izegem, waar wij u gastvrij onthalen en u graag een rondleiding geven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TURBO'S HOET PARTS

  België

  IT'S ALL ABOUT TRUCKS & PARTS. Trucks & Trailers : Nieuw en tweedehands trucks en opleggers + constructies volledig op maat gemaakt volgens uw wensen en noden. Repair & maintenance : 15 servicepunten in Europa staan tot uw dienst. Leasing & renting : Onze eigen leasingafdeling staat voor u klaar om uw dossier discreet af te handelen. Onderdelen : Turbo’s Hoet Parts verzorgt de import, export en distributie van onderdelen, alsook de mechanische reparatie. We bieden een zeer brede waaier van producten aan in originele-, OEM- of vervangkwaliteit voor diverse merken en toepassingen binnen diverse gebruikstakken, zoals baantransport in de breedste zin van het woord, landbouw, marine en industrie. Daarbij wordt steeds gestreefd naar een kwalitatieve en prijsgunstige oplossing voor de klant. Deze componenten zijn hoofdzakelijk cilinderkoppen, motoren, versnellingsbakken, stuurinrichtingen, luchtdrukcomponenten, motormanagementsystemen, starters en alternatoren enz.

 2. ICTS

  België

  ICTS Group is in 2007 ontstaan uit het samengaan van IRS NV (International Repair Services) en ICTS NV. IRS NV, actief in Zeebrugge en Antwerpen, had sinds 1989 een stevige reputatie opgebouwd als onafhankelijk reparatiebedrijf voor trailers. ICTS NV, gelocaliseerd in Zeebrugge, kon terugvallen op meer dan 30 jaar expertise op het vlak van onderhoudsactiviteiten en trailerverhuur. Dankzij de fusie van beide ondernemingen groeide ICTS Group uit tot de partner bij uitstek, voor het onderhoud van en herstellingen aan alle mogelijke trailers en containers. Ook voor de verhuur werden niet alleen in de belangrijke havengebieden vestigingen opgetrokken, maar ook op enkele strategische verkeersassen in België en Nederland

 3. JDC-TRANS

  België

  Open transport : Wij beschikken over 15 eigen vrachtwagens voor nationaal en internationaal transport van voertuigen. Exclusief gesloten transport : Exclusief gesloten transport is een gespecialiseerde dienst van JDC Trans. Wij beschikken over drie volledig afgesloten vrachtenwagens voor het vervoer van exclusieve wagens. Dit zijn ondermeer : wagens hoge waarde, old-timers, race wagens, prototypes, test wagens... JDC-TRANS beschikt over een groot terrein voor de stockage van meer dan 400 voertuigen.

 4. MOL CY

  België

  Producten: TRAILERS: De afdeling Trailers in de groep MOL legt zich toe op het onderzoek, het design en de productie van opleggers en aanhangwagens voor het wegtransport. AFVALPERSWAGEN: Divisie VDK Waste Systems binnen de groep MOL specialiseert zich in de ontwikkeling, productie en verkoop van reinigingsvoertuigen. Naast een uitgebreide reeks afvalperswagens (voor huisvuil, PMD, GFT, grof vuil …) biedt VDK ook ophaalwagens speciaal ontwikkeld voor de ophaling van glas. TERMINAL TRACTOR: MOL verwerft een steeds belangrijkere marktpositie als producent van TERMINAL en RORO Tractors voor gebruik in havengebieden en logistieke opdrachten in distributie- en overslagcentra. SPECIAL TRUCKS: MOL heeft wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd als producent van off-road trucks en trailers voor gebruik in extreme omstandigheden, zoals oilfield operaties in woestijngebieden. RAIL-ROAD: Spoor-weg voertuig.

 5. JS TRAILERS

  België

  JS Trailers is reeds actief sinds augustus 2000 maar was toen bekend onder de naam Ifor Williams Flanders. Zoals de naam laat vermoeden waren wij toen verdeler van het merk Ifor Williams Trailers en dat samen met de invoerder in België.

 1. MENTEN TRUCKSERVICE

  België

  Menten Truck Service staat reeds jaren bekend als professioneel verkoop-& servicepunt voor grote en kleine bedrijfsvoertuigen in Limburg en Luik. Waarden als klantgerichtheid, persoonlijk contact, efficiëntie en innovatie dragen wij hoog in het vaandel. Als familiebedrijf werken wij hier dagelijks aan opdat we onze klanten steeds de beste service kunnen bieden.

 2. JODMET

  Polen

  Wij zijn een fabrikant van Jodmet-jet aluminium bootaanhangwagens. Wij bieden een compleet assortiment van bootaanhangers, van kleine enkelassige en ongeremde aanhangers met een vermogen van 250kg (Type "S") en enkelassige aanhangers met oploopremmen (Type "M") met een vermogen tot 1300kg tot dubbelassige aanhangers met oploopremmen (Type "L") met een vermogen tot 2900kg. Wij make ook aanhangers op maat voor geperfectioneerd watersportmateriaal.

 1. MATHER

  België

  Wagenbouw - Kraanverhuur

 2. ALFONS THOMAS

  België

  Constructie van takelwagens, lepels, hydraulische laadkranen MKG, containersystemen, containers, kippers.

 3. NORTH SEA EXPRESS

  België

  Transportbedrijf.

 4. OZGUL TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf OZGUL TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opleggercombinaties en opleggers, Wegtransport - tankwagens, Trailers, Opleggercombinaties en opleggers, Wegtransport - tankwagens, Trailers, en recipiënten vatdragers. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE

  Tunesië

  Het bedrijf LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Tank - aanhangwagens, Trailers, Opleggers - industrieel, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Tank - aanhangwagens, Trailers, en Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in BEN AROUS, Tunesië.

 6. SPEED MONTE MEUBLE

  Frankrijk

  Het bedrijf SPEED MONTE MEUBLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trailers. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuizing van kantoren, verhuur goederenlift, en verhuur vrachtwagen met goederenlift. Het is gevestigd in Vaucresson, Frankrijk.

 7. EMTEK SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EMTEK SERVICES LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport - tankwagens, Tankwagens, Trailers, Op vrachtauto/drager geïnstalleerde kranen, Wegtransport - tankwagens, Tankwagens, en Trailers. Het is gevestigd in Norwich, Verenigd Koninkrijk.

 8. HÜSEYIN KOÇ OTOMOTIV LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf HÜSEYIN KOÇ OTOMOTIV LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trailers, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, aanhangwagen, Trailers, en Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. TRANSPORTE VEICULOS

  Portugal

  Het bedrijf TRANSPORTE VEICULOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trailers. Het is tevens aanwezig in de sectoren autotransport, automobieltransporten, en autotransport. Het is gevestigd in Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 2. YSM

  Frankrijk

  Het bedrijf YSM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trailers. Het is gevestigd in Corbas, Frankrijk.

 3. RD RELATODOURADO LDA

  Portugal

  Het bedrijf RD RELATODOURADO LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trailers. Het is tevens aanwezig in de sectoren goederentransport, en jurk voor verpleegsters van het rode kruis. Het is gevestigd in Estoril, Portugal.

 4. FLETES BARATOS

  Korea

  Het bedrijf FLETES BARATOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trailers. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportinrichtingen voor goederenverlading, en gecombineerd wegtransport van goederen. Het is gevestigd in Maipú, Korea.

 5. ENTRÜMPELUNG RÄUMUNGEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf ENTRÜMPELUNG RÄUMUNGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trailers. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 6. INNOVAS

  Duitsland

  Het bedrijf INNOVAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trailers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, en Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 7. MI TAXI LA - SERVICIO DE TAXI EN LOS ANGELES

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MI TAXI LA - SERVICIO DE TAXI EN LOS ANGELES, en actief in de sector Trailers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Taxi's - ondernemingen, sanitaire taxi, taxi's, Taxi's - ondernemingen, en privetaxi. Het is gevestigd in Los Angeles, Verenigde Staten.

 8. MATTHIEU MONTE MEUBLES

  Frankrijk

  Het bedrijf MATTHIEU MONTE MEUBLES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trailers. Het is gevestigd in Chèvreville, Frankrijk.

 9. BURSA EN UYGUN OTO ÇEKICI

  Turkije

  Het bedrijf BURSA EN UYGUN OTO ÇEKICI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trailers. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 10. ADANA AIRPORT TAXI - SEYTUR

  Turkije

  Het bedrijf ADANA AIRPORT TAXI - SEYTUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trailers. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur monovolumes met chauffeur, en privetaxi. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis