• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • uitgeverijen - technisch

Resultaten voor

Uitgeverijen - technisch - Import export

 1. KEESING BELGIUM

  België

  Keesing Media Group is één van de grootste uitgeverijen in Europa op het gebied van puzzeltijdschriften. Met een oplage van 86 miljoen puzzeltijdschriften op jaarbasis verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. Onder de merken Denksport, Sport Cérébral, Tankesport, Megastar, Jan Meulendijks, 10 voor Taal en Win! brengt Keesing Media Group bijna 500 verschillende puzzelbladen op de markt. Van Zweedse puzzels tot Sudoku, van doorlopers tot kruiswoordraadsels, van woordzoekers tot de beste variatitels. Maar ook de doorgewinterde liefhebber van cryptogrammen, Japanse beeldzoekers of zelfs kleurboeken vindt in het assortiment zeker zijn of haar favoriet tijdschrift. Verder volgt Keesing alle digitale ontwikkelingen op de voet. In Nederland, Frankrijk, België, Denemarken, Duitsland, Zweden en Spanje en voor de Engelse taalgebieden zijn apps gelanceerd. Elke week worden nieuwe puzzels gepubliceerd voor de iPad en andere tablets. Keesing Media Group heeft ongeveer 290 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in Parijs, Naintré, Antwerpen, Amsterdam en Kopenhagen. De holding is gevestigd in Amsterdam. Sinds 2006 maakt Keesing deel uit van Telegraaf Media Groep. Deze verankering zorgt voor een gezonde basis om verder te groeien binnen Europa en op het web.

 2. ENGLISH4 - CORSO INGLESE

  Italië

  Bezoek onze website www.english4.net en onze facebookpagina www.facebook.com/pages/English4/435948649759178? Fref=ts.

 3. UITGEVERIJ PEETERS

  België

  Uitgeverij Peeters is gespecialiseerd in de uitgave van wetenschappelijk werk.

 4. NATUR UND TIER - VERLAG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NATUR UND TIER - VERLAG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitgeverij - kinderboeken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - technisch, Uitgeverijen - algemeen, aquariologie, Uitgeverijen - technisch, gespecialiseerde maandbladen, en Uitgeverijen - algemeen. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 5. VERSAND-ANTIQUARIAT KONRAD VON AGRIS E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VERSAND-ANTIQUARIAT KONRAD VON AGRIS E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Kantoorartikelen - papierwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverij - uitgaafbinden, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Uitgeverij - uitgaafbinden, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, en Uitgeverijen - technisch. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAINT-PAUL LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf SAINT-PAUL LUXEMBOURG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranten en tijdschriften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - technisch, Regie - reclame, Pers - reclameregies, Uitgeverijen - technisch, Regie - reclame, Pers - reclameregies, en Internet - reclameregies. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 2. TECHN ILLUS

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHN ILLUS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitgeverijen - technisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektronische uitgave, productie van instructiehandboeken, technische vertalingen, en grafische realisaties. Het is gevestigd in Woustviller Cedex, Frankrijk.

 3. PRODIM

  België

  Het bedrijf PRODIM, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Uitgeverijen - technisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - wetenschappelijk, Uitgeverijen - wetenschappelijk, wetenschappelijke boeken, en technische boeken. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. BEUTH VERLAG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEUTH VERLAG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Uitgeverijen - technisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - diversen, en Uitgeverijen - diversen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. REMZI KITABEVI NESRIYAT SAN TIC AS

  Turkije

  Het bedrijf REMZI KITABEVI NESRIYAT SAN TIC AS, en actief in de sector Uitgeverijen - technisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - kunst, Uitgeverijen - diversen, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - kunst, en Uitgeverijen - diversen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. MAYA KITAP EVI SAN TIC LTD S

  Turkije

  Het bedrijf MAYA KITAP EVI SAN TIC LTD S, en actief in de sector Uitgeverijen - diversen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - kunst, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - technisch, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - kunst, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - technisch, en Uitgeverijen - algemeen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ÖSTERREICHS E-WIRTSCHAFT AKADEMIE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ÖSTERREICHS E-WIRTSCHAFT AKADEMIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, en Kranten en tijdschriften. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. WYDAWNICTWO SZKOLNE OMEGA D. JODLOWSKI I W. STACHNIK S.J.

  Polen

  Het bedrijf WYDAWNICTWO SZKOLNE OMEGA D. JODLOWSKI I W. STACHNIK S.J., en actief in de sector Uitgeverijen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, en Uitgeverijen - algemeen. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 2. LUKON - MEDIZIN UND NATURWISSENSCHAFTEN - VERLAGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf LUKON - MEDIZIN UND NATURWISSENSCHAFTEN - VERLAGSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Drukkerijen, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, en Uitgeverijen - technisch. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. ENGLISH FOR KIDS

  Duitsland

  Het bedrijf ENGLISH FOR KIDS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitgeverijen - diversen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, Kantoorartikelen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 4. SPRINGER ANTIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf SPRINGER ANTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Afbouw, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Water - productie en distributie, Afbouw, Uitgeverijen - algemeen, en Uitgeverijen - technisch. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. AKADEMISCHE BUCHHANDLUNG WERNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AKADEMISCHE BUCHHANDLUNG WERNER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kantoorartikelen - papierwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverij - uitgaafbinden, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Uitgeverij - uitgaafbinden, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, en Uitgeverijen - technisch. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. BEST KITAP-KASET-KIRTASIYE PAZARLAMA LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf BEST KITAP-KASET-KIRTASIYE PAZARLAMA LTD STI, en actief in de sector Uitgeverijen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - diversen, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - technisch, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - diversen, Kranten en tijdschriften, en Uitgeverijen - technisch. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. UTK MEDIA GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf UTK MEDIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Informatica - software, Drukkerijen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Informatica - software, Drukkerijen, Uitgeverijen - algemeen, en Uitgeverijen - technisch. Het is gevestigd in Sirnach, Zwitserland.

 8. JUGENDHAUS DÜSSELDORF E.V.

  Duitsland

  Het bedrijf JUGENDHAUS DÜSSELDORF E.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitgeverijen - algemeen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, Reizen en toerisme, Reisbureaus, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, Reizen en toerisme, en Reisbureaus. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 1. JAHNS MEDIA UND VERLAG E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf JAHNS MEDIA UND VERLAG E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, en Kranten en tijdschriften. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. LERNWERKSTATT LIPPE INH. MARKUS KOTZIAN

  Duitsland

  Het bedrijf LERNWERKSTATT LIPPE INH. MARKUS KOTZIAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoolmeubilair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen - papierwaren, Drukkerijen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Kantoorartikelen - papierwaren, Drukkerijen, Uitgeverijen - algemeen, en Uitgeverijen - technisch. Het is gevestigd in Detmold, Duitsland.

 3. KANARYA REKLAM YAYINCILIK AS

  Turkije

  Het bedrijf KANARYA REKLAM YAYINCILIK AS, en actief in de sector Uitgeverijen - algemeen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - technisch, Uitgeverijen - kunst, Uitgeverijen - diversen, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - technisch, Uitgeverijen - kunst, Uitgeverijen - diversen, en Kranten en tijdschriften. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. TECHNICAL OFFICE AGENTUR FÜR TECHNISCHE KOMMUNIKATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNICAL OFFICE AGENTUR FÜR TECHNISCHE KOMMUNIKATION GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Reprografie, Uitgeverijen - technisch, Adviesbureaus engineering, industrieel, Drukkerijen, Reprografie, Uitgeverijen - technisch, en Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is gevestigd in Schefflenz, Duitsland.

 5. KURT KÖHLER

  Duitsland

  Het bedrijf KURT KÖHLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen - papierwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Drukkerijen, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, en Uitgeverijen - technisch. Het is gevestigd in Langgöns, Duitsland.

 6. DR. BENAD VERLAG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DR. BENAD VERLAG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Drukkerijen, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - algemeen, en Uitgeverijen - technisch. Het is gevestigd in Melbeck, Duitsland.

 7. OFF ROAD VERLAG AG

  Duitsland

  Het bedrijf OFF ROAD VERLAG AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitgeverijen - technisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - wetenschappelijk, en Uitgeverijen - wetenschappelijk. Het is gevestigd in Ottobrunn, Duitsland.

 8. PARUSIA VERLAG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PARUSIA VERLAG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitgeverijen - diversen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, Vaktijdschriften - uitgeverij, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, en Vaktijdschriften - uitgeverij. Het is gevestigd in Konzell, Duitsland.

 9. INSTYTUT BADAN W OSWIACIE SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf INSTYTUT BADAN W OSWIACIE SP. Z O.O., en actief in de sector Uitgeverijen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, en Uitgeverijen - algemeen. Het is gevestigd in Sopot, Polen.

 10. TENUTO

  Polen

  Het bedrijf TENUTO, en actief in de sector Uitgeverijen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, Uitgeverijen - algemeen, Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - technisch, Kranten en tijdschriften, en Uitgeverijen - algemeen. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis