• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ventielen voor banden en binnenbanden

Resultaten voor

Ventielen voor banden en binnenbanden - Import export

 1. CLARIANT PRODUKTE (DEUTSCHLAND) GMBH CARGO & DEVICE PROTECTION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLARIANT PRODUKTE (DEUTSCHLAND) GMBH CARGO & DEVICE PROTECTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Moosburg, Duitsland.

 2. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  China

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. van CNNC, is een technologietype productiebedrijf dat onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van industriële kleppen integreert. Het is ook de eerste beursgenoteerde onderneming van de Chinese kleppenindustrie en CNNC. De producten van het bedrijf worden op grote schaal toegepast in meer dan tien industrieën, zoals aardolie, aardolie en gas, olieraffinage, kernenergie, elektriciteit, metallurgie, chemische industrie, scheepsbouw , papierproductie en medicijnen in binnen- en buitenland en nationale gerelateerde wetenschappelijke onderzoeksafdelingen. Als bekende merken van de kleppenindustrie hebben de handelsmerken "H" en "SUFA" een goede reputatie en een zekere invloed in de internationale kleppenindustrie. Het merk "H" is het beroemde handelsmerk van Suzhou City en het beroemde handelsmerk van de provincie Jiangsu. Het werd ook bekroond met "2006 China Top-tien (ventiel) merk op de wereldmarkt" op de "14e World Producer Conference" in 2006.

 3. RST RABE-SYSTEM-TECHNIK UND VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RST RABE-SYSTEM-TECHNIK UND VERTRIEBS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Wallenhorst, Duitsland.

 4. SHANDONG HIMILE VALVE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHANDONG HIMILE VALVE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren export, en vervaardiging van kranenstelsels. Het is gevestigd in Gaomi City ,shandong Province, China.

 5. ZUSCHKE & NOACK GMBH - SPECIAL TYRES

  Duitsland

  Het bedrijf ZUSCHKE & NOACK GMBH - SPECIAL TYRES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden, Ventielen voor banden en binnenbanden, Banden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRYYU

  Turkije

  Het bedrijf TRYYU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren absorbeermiddelen voor rubber, accessoires voor stempels, additieven voor rubber, en antioxidans voor rubber. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 2. SINAOPT KFT

  Hongarije

  Het bedrijf SINAOPT KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren banden voor tractoren. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 3. JIANGYIN HUASHI TIANHONG VALVE CORES CO,. LTD.

  China

  Het bedrijf JIANGYIN HUASHI TIANHONG VALVE CORES CO,. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren afsluiters. Het is gevestigd in Huashi Town,jiangyin City, China.

 4. REIFEN RUHDORFER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf REIFEN RUHDORFER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Binnenbanden, Ventielen voor banden en binnenbanden, Banden - gecoverde, Banden en accessoires, Binnenbanden, Ventielen voor banden en binnenbanden, Banden - gecoverde, en Banden en accessoires. Het is gevestigd in Deutschlandsberg, Oostenrijk.

 5. DONGGUAN FRIENDGIFTS FACATORY

  China

  Het bedrijf DONGGUAN FRIENDGIFTS FACATORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren fotolijsten. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 1. PATANIA GOMME

  Italië

  Het bedrijf PATANIA GOMME, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden, Ventielen voor banden en binnenbanden, Banden - gecoverde, Banden, Ventielen voor banden en binnenbanden, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Vibo Valentia (Vv), Italië.

 2. YONGSHENG GROUP CO,.LTD

  China

  Het bedrijf YONGSHENG GROUP CO,.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 1. QINGDAO AOKAI SPECIAL-PURPOSE VEHICIES CO., LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO AOKAI SPECIAL-PURPOSE VEHICIES CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 2. QINGDAO QIZHOU RUBBER CO., LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO QIZHOU RUBBER CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 3. MEHRFANEH

  Iran

  Het bedrijf MEHRFANEH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubbervloeren - industrieel, en Rubbervloeren - industrieel. Het is gevestigd in Eshtehard, Iran.

 4. WEIGEL & CO. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEIGEL & CO. GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 5. HEINZ FARWICK, INHABER HENDRIK PLATE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf HEINZ FARWICK, INHABER HENDRIK PLATE E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden en accessoires, Banden, Banden en accessoires, en Banden. Het is gevestigd in Ahaus, Duitsland.

 6. BANDVULC LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BANDVULC LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, Banden en accessoires, Ventielen voor banden en binnenbanden, en Banden en accessoires. Het is gevestigd in Ivybridge, Verenigd Koninkrijk.

 7. ROCHFORD TYRES EXHAUSTS & AUTO CENTRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROCHFORD TYRES EXHAUSTS & AUTO CENTRE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Flessen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden, Ventielen voor banden en binnenbanden, Banden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Rochford, Verenigd Koninkrijk.

 8. ELBE-HYDRAULIK IN STADE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELBE-HYDRAULIK IN STADE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Stade, Duitsland.

 1. NATIONAL TYRE SERVICE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NATIONAL TYRE SERVICE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Stockport, Verenigd Koninkrijk.

 2. REINHEIMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REINHEIMER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Adendorf, Duitsland.

 3. WATTS TYRES (EUROPE) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WATTS TYRES (EUROPE) LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Lydney, Verenigd Koninkrijk.

 4. SAFETY SEAL REIFENREPARATUR-ZUBEHÖR-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAFETY SEAL REIFENREPARATUR-ZUBEHÖR-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, is een Distributeur, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 5. COOPER TIRE & RUBBER COMPANY EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COOPER TIRE & RUBBER COMPANY EUROPE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Melksham, Verenigd Koninkrijk.

 6. AIR FREN SL

  Spanje

  Het bedrijf AIR FREN SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, en Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Cuarte De Huerva, Spanje.

 7. P.J. PIPE & VALVE CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf P.J. PIPE & VALVE CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen en ventielen, hydraulisch, en Kleppen en ventielen, hydraulisch. Het is gevestigd in Hertford, Verenigd Koninkrijk.

 8. TETIK SUPAP SANAYI VE TICARET A S

  Turkije

  Het bedrijf TETIK SUPAP SANAYI VE TICARET A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. TYRE VALVE SPECIALISTS HOLDINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TYRE VALVE SPECIALISTS HOLDINGS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Sutton-In-Ashfield, Verenigd Koninkrijk.

 10. J S COCK AS

  Noorwegen

  Het bedrijf J S COCK AS, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor banden en binnenbanden, en Ventielen voor banden en binnenbanden. Het is gevestigd in Oslo, Noorwegen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis