• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verf en lak

Resultaten voor

Verf en lak - Import export

 1. TOPLAC AUTOLACKIERBEDARF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TOPLAC is de bekwame partner als het gaat om voertuig- en industriële lak, laktoebehoren, voertuig- en bootonderhoud als ook de ontwikkeling en opbouw van individuele lakinstallaties. Wij vieren dit jaar een bijzonder jubileum – 25 jaar TOPLAC! Het team van TOPLAC legt zichzelf hoge doelstellingen op – zowel voor de eigen ontwikkeling als ook voor de samenwerking met zijn belangrijkste partners - de klant. Sinds 1990 zijn wij groothandelaar in autoreparatielak van Glasurit als ook van industriële lak van BASF. Geheel naar uw wensen en eisen mengen wij een veelvoud aan personenauto- en bedrijfsautokleurtinten in verschillende hoeveelheden. Industriële lakken bieden wij u ook in de kleinste hoeveelheden aan vanaf een kilogam. Al meer dan 15 jaar zijn wij de exclusieve partner van de Auto Wax Company uit het Amerikaanse Dallas. Onder het merk Auto Body Magic leveren wij hun producten voor professionele voertuigverzorging.

 2. ADESIV GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze kerncompetenties liggen in de ontwikkeling en productie van kleefstoffen, primers en coatings voor de voedings- en verpakkingsindustrie. Onze klanten: Wij leveren momenteel bedrijven in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Zwitserland, Spanje, Tsjechië, Turkije en Hongarije. We zijn bezig ons te vestigen in Oost-Europa, maar leveren aan elk Europees land. Ons assortiment lamineerlijmen, primers en verschillende coatingsystemen stelt ons in staat om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Onze service: We adviseren u kosteloos en gedetailleerd over onze producten. We geven u graag aanbevelingen voor gebruik, we zorgen ook voor de aankoop. We produceren het volgende op maat: Wij bieden contractproductie en navullingen.

 3. H. LOHMANN SCHIFFS- UND INDUSTRIEBEDARF E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H. LOHMANN SCHIFFS- UND INDUSTRIEBEDARF E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepsbevoorrading. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, boeken, touwwerk, waterfilterinstallaties, rotoren, Verf en lak, en meteorologie-instrumenten. Het is gevestigd in Haren, Duitsland.

 4. EPODEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EPODEX is een van 's werelds grootste leveranciers van hoogwaardige harsen, verven en andere bouwmaterialen. We zijn beschikbaar voor Europa in Krefeld (Duitsland), voor de VS in Std.Petersburg (Florida) en voor Azië in Yerevan (Armenië).Ons doel is om vloercoaters, vakmensen, detailhandelaars en diverse andere industrieën te voorzien van eersteklas producten van hoge kwaliteit. Ons productassortiment omvat epoxyharsen en polyurethaanharsen, die ideaal zijn voor het coaten van vloeren, muren en tal van andere oppervlakken. Ze zijn ideaal voor het maken van mallen, boten en tafels, lampen en vele andere voorwerpen. We hebben ook een breed kleurengamma voor de meest uiteenlopende toepassingen.Bovendien hebben we microcement en andere bouwmaterialen van hoge kwaliteit op voorraad die ideaal zijn voor een breed scala aan renovatie- en renovatieprojecten. Dankzij ons veelzijdige productassortiment kunt u de juiste materialen vinden voor elk denkbaar toepassingsgebied. Voordelen van een samenwerking met ons: Snelle registratie en verwerking met expreslevering - 100% kostenefficiëntie door online directe verkoop - individuele prijzen incl. - Bonussysteem - 24/7 inkoop met individueel advies - Flexibele verwerking van hoeveelheden in containers en IBC's - Rechtstreeks van de fabrikant - Producten "Made in Germany".

 5. ADLER-WERK LACKFABRIK JOHANN BERGHOFER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Wanneer er ADLER opstaat, ligt ons hele hart erin. ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Dat is de reden waarom de normen die we onszelf hebben opgelegd de enige zijn die op ons van toepassing zijn. Met deze filosofie is ADLER uitgegroeid tot de marktleider in bescherming van hout en houtcoatings. Want wanneer we met ons hart werken, doen we het goed. Het begint met onderzoek en eindigt met advies en service. Kleur stroomt door onze aderen. Alleen op ons hoofdkantoor in Schwaz in Tirol (A) produceren we verven, vernissen en houtverduurzamingsproducten voor timmerlieden, houtbouwers en fabrikanten van meubels, ramen, deuren en parketvloeren. We ondersteunen ook schilders en doe-het-zelvers met een volledig assortiment verven en vernissen. Wij leveren aan klanten in heel Europa en daarbuiten via onze verkoopbedrijven en handelspartners, evenals de verfhandelaren ADLER Farbenmeister.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COSMOCHROME LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Verfproducent Cosmochrome Ltd heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verven en is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige verven, lakken, isolerende coatings en mortels voor sportvelden en microcement voor alle mogelijke toepassingen. Cosmochrome beschikt over een reeks internationale certificaten, legt bijzondere nadruk op ecologische producten, produceert optimale materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vervult de behoeften van de nationale en internationale markt met zijn uitgebreide assortiment aan producten. Dit loopt van professionele materialen tot decoratieve alledaagse toepassingen voor iedereen die iets wil creëren en opknappen. De onderneming kan op verzoek tevens materialen op maat produceren die aan speciale eisen moeten voldoen.

 2. PINTURAS DECOLOR S.L

  Spanje

  Verified by europages badge

  Bij Pinturas DECOLOR steven wij ernaar verf, bekledingen en specifieke behandelingen voor wooninrichting, de bouw, de industrie en hout, machines en aanvullende producten voor dezelfde markt te produceren en te verhandelen. Wij zijn tevens leveranciers van verf op nationale en internationale schaal en beschikken over een breed spectrum publiek waarop we ons richten zoals kleine, middelgrote en grote supermarkten die bouwproducten verkopen, voor zowel vakspecialisten als particulieren.

 3. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

 4. PIMASA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Pinturas Pimasa is gevestigd in Albacete en gespecialiseerd in de productie en verkoop van elk type bekleding en acrylverf. Onze producten hebben de beste prijs kwaliteitverhouding van de markt en onderscheiden zich tevens door hun functioneel karakter; hun gebruiksgemak, hun kwaliteit en hun duurzaamheid. Wij maken allerlei soorten acrylverf: Matte verf voor binnen en buiten, zijdeglansverd voor binnen en buiten, gevelbekleding, waterafstotende verf; verf voor sportvelden, enz..

 5. SHERWIN-WILLIAMS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SHERWIN-WILLIAMS DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 1. MALECO FARBWERK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALECO FARBWERK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. OSNATOL-WERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OSNATOL-WERK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Belm, Duitsland.

 1. WINKELMANN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WINKELMANN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 2. FILZRING OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILZRING OHG, is een Multi-Category, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Bad Sooden-Allendorf, Duitsland.

 3. M. U. H. VON DER LINDEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M. U. H. VON DER LINDEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Wesel, Duitsland.

 4. HUELSEMANN COATINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUELSEMANN COATINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 5. MALVIN SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALVIN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmte-isolerende pleister. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsmaterialen en pleisters, Additieven voor cement en mortel, Mortel voor de bouw, Verf en lak, voorgedoseerd pleister, ontvochtigend pleister, Dichtingsmaterialen en pleisters, bioconstructie, en Additieven voor cement en mortel. Het is gevestigd in Gricignano Di Aversa, Italië.

 6. PRISMA SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRISMA SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterverf, emailles van oplosmiddel, en kwartshoudende verf. Het is gevestigd in Pianella, Italië.

 7. BLANCHARD MULTI SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLANCHARD MULTI SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aannemers - schilderwerk, glaszetwerk, Aannemers - schilderwerk, verf, en schilderwerk van gebouwen. Het is gevestigd in Pierrefitte-Sur-Seine, Frankrijk.

 8. BROCOLOR® LACKFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BROCOLOR® LACKFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

 1. VISA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VISA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Inkten, kleuren - productie, verffabriek, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, verf, Inkten, verven voor buiten, en lakverven. Het is gevestigd in Gropello Cairoli, Italië.

 2. DORTMUNDER LACK-MANUFAKTUR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DORTMUNDER LACK-MANUFAKTUR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 3. LÖRKEN-LACKE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LÖRKEN-LACKE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 4. VALPAINT SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VALPAINT SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren verven voor buiten, verf voor binnen, grondlaag, decoratieve bekledingen, kleurmeters, kalkvitrage, en verf. Het is gevestigd in Polverigi, Italië.

 5. DITAN COLOR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DITAN COLOR SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleuren voor keramiek, kleuren groothandel, kleuren voor glas, kleurstoffen, isolatiemiddelen, en synthetische kleuren. Het is gevestigd in Palazzolo Acreide, Italië.

 6. HESSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HESSE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 7. WATERLAND COATINGS BV

  Nederland

  Waterland coatings bv is opgericht om de industriële verfmarkt beter van dienst te zijn met kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen en met specifieke service voor een scherpe prijs. Waterland coatings biedt voor alle ondergronden en toepassingen een kwalitatief hoogwaardige oplossing. Sinds 2021 is Waterland coatings het vaste aanspreekpunt voor de Irurena group in België, Nederland en Luxemburg voor de professionele markt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan: - duurzame verfproducten voorzien van het EU ecolabel. - innovatieve corrosie protectie systemen - roestwerende coatingen - unieke watergedragen brandvertragende vernissen voor hout - brandvertragende verf voor staal - meubellakken - HACCP, food approved lakken - kindvriendelijke verf - biobased verven - parketlak - vloerlak en vloercoating - scheepslakken en coating - verf voor zwembaden en sportvloeren - bouwverf - betonverf - carbonatatie remmers - biologische verf

 8. CLABOTS TOOLS

  België

  Clabots Tools is uw specialist voor professioneel gereedschap in Brussel en in Waals-Brabant. WIj hebben meer dan 45.000 machines in voorraad. Onze 80 adviseurs staan altijd voor u klaar. Wij bieden handgereedschap, elektrisch gereedschap en tuingereedschap, maar ook ijzerwaren, hang- en sluitwerk, schroeven, bouten, pluggen, schuurmiddelen, boren, lsnijbladen, frezen, diamantboring, laswerk, compressors, ladders, steigers, verf, houten panelen en parket. U zoekt een ideale partner voor werkkleding, beschermingskleding en veiligheidskleding in Brussel of Waals-Brabant ? Kom ons eens opzoeken in een van onze 2 winkels in Brussel en Court-St-Etienne. Beide winkels bieden technische service, goede klantenservice, een bezorgingsdiens en parkeergelegenheid. Kom ons uitgebreid assortiement werkkleding, beschermingskleding en veiligheidskleding ontdekken!

 9. PNZ-PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Duurzame producten.Natuurlijkheid voor hout.Wij zijn toonaangevende leiders en ontwikkelen producten met maximale kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Volledig assortiment voor hout voor binnen en buiten.Gegarandeerd en gecertificeerd, b.v. volgens ISO 9001 en ISO 14001.Biotech-Research. De natuur vindt de beste oplossingen voor de meest complexe problemen.We zijn hierdoor geïnspireerd en ontwikkelen duurzame producten op basis van hernieuwbare oliën en wassen.Premium private label Uw merk is uw identiteit.We bouwen uw assortiment op maat, in lijn met uw merk.snellloperconceptenOnline verbinding op het verkooppunt.Onze interne ontwerpafdeling realiseert uw ideeën - van het eerste idee tot productlabels, flyers, reclamemateriaal, toppers en displays. e-logistiek.De kortste en snelste weg naar uw bestemming met onze slimme e-logistiekoplossingen.Milieuvriendelijk. Daarom combineren we graag innovatieve digitale aanbiedingen met flexibele en nauwkeurige logistiek.

 10. IRSA LACKFABRIK IRMGARD SALLINGER GMBH

  Duitsland

  IRSA: Sinds 1975 onderzoeken, ontwikkelen en produceren we buitengewone en innovatieve producten voor de bescherming van oppervlakken. Wij bieden oppervlakteafwerkingen ter bescherming van hout in de interieurbouw zoals parket, houten vloeren, voor houten gevels, tuinmeubelen, houten terrassen, voor kurk, bamboe, sportvliegtuigen, silo's, stalvloeren en speciale producten. Het resultaat van onze acties zijn milieuvriendelijke afdichtingen, oliën, verven, verzorgings- en onderhoudsproducten Schoonmaakproducten. In lijn met service vullen we ons assortiment aan met schuurmiddelen, pads, poets- en werkapparaten, machines. Wij vervaardigen producten die het mogelijk maken om oppervlakken te renoveren.Kwaliteit winnen, kosten besparen is de leidraad van onze klanten, die gericht zijn op behoud van productwaarde op lange termijn. Ons productassortiment staat voor veel individuele vormgevingsmogelijkheden - geselecteerde combinaties met kleursystemen, accentuering of met glansgraden (van extreem mat tot hoogglans) kunnen het ontwerp van de ruimte optimaliseren.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verf en lak - Import export

Aantal resultaten

5.384 Bedrijven