• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verf op emulsiebasis

Resultaten voor

Verf op emulsiebasis - Import export

 1. COSMOCHROME LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Verfproducent Cosmochrome Ltd heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verven en is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige verven, lakken, isolerende coatings en mortels voor sportvelden en microcement voor alle mogelijke toepassingen. Cosmochrome beschikt over een reeks internationale certificaten, legt bijzondere nadruk op ecologische producten, produceert optimale materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vervult de behoeften van de nationale en internationale markt met zijn uitgebreide assortiment aan producten. Dit loopt van professionele materialen tot decoratieve alledaagse toepassingen voor iedereen die iets wil creëren en opknappen. De onderneming kan op verzoek tevens materialen op maat produceren die aan speciale eisen moeten voldoen.

 2. FARBEN HENSCHEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FARBEN HENSCHEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Fröndenberg, Duitsland.

 3. UBITEC INH. STEFAN FUHRMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UBITEC INH. STEFAN FUHRMANN, is een Distributeur, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Siedenburg, Duitsland.

 4. VERFGROOTHANDEL GEURTS

  België

  Wij leveren een uitgebreid gamma van kwaliteitsverven naar bouw en industrie en het doen het uiterste om de leveringstermijnen zo kort mogelijk te houden. Immers, dagelijkse leveringen zijn vandaag de dag vanzelfsprekend geworden, evenals een degelijke service en technische bijstand. Wij maken er dan ook een punt van om bestellingen die ons bereiken voor 10 u 's morgens dezelfde dag nog uit te leveren, zelfs op de werf. Niet alleen voor verf kan u bij ons terecht, maar ook behang, vloerbekleding, schilders-benodigdheden, spuitapparatuur en materieel allerhande behoren tot ons assortiment.

 5. SARL EQUINOXE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL EQUINOXE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren huisschilders, decoratie van gevels, decoratieve verf, en beton cire. Het is gevestigd in Frejus, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MERCAPINTURAS SL

  Spanje

  Het bedrijf MERCAPINTURAS SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Almeria, Spanje.

 2. NIKKAL PRODUCTIONS

  Frans Guyana

  Het bedrijf NIKKAL PRODUCTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Cayenne, Frans Guyana.

 3. GRAFIT ZPH

  Polen

  Het bedrijf GRAFIT ZPH, is een Multi-Category, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op emulsiebasis, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Verf en lak, Bouw - afbouw, Verf op emulsiebasis, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Verf en lak, en Bouw - afbouw. Het is gevestigd in Olkusz, Polen.

 4. FAMA PROFI CENTRE

  Rusland

  Het bedrijf FAMA PROFI CENTRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Houten tafels, Oplos- en verdunningsmiddelen, Houtwaren, Houten tafels, Oplos- en verdunningsmiddelen, en waterverf. Het is gevestigd in Podolsk, Rusland.

 5. BERLING SA

  Griekenland

  Het bedrijf BERLING SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf, fixeermiddelen, oplosmiddelen, en epoxy verf. Het is gevestigd in Inofita, Greece, Griekenland.

 1. PRIMIX WASILEWSKA DANUTA

  Polen

  Het bedrijf PRIMIX WASILEWSKA DANUTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf voor binnen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. COULON

  België

  Het bedrijf COULON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf, sectoren van chemische producten, rubber en kunststof, Houtbeschermingsmiddelen, en industriële chemische producten. Het is gevestigd in La Louviere, België.

 1. PR GROUP ITALIA BY COLORIFICIO RAMA SRL

  Italië

  Het bedrijf PR GROUP ITALIA BY COLORIFICIO RAMA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabricage van afgietsels van stuc, materialen en werken voor de bouwindustrie, en decoraties en lichtarmaturen. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 2. STROM 21 LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf STROM 21 LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleisterkalk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op emulsiebasis, stucverf en emailverf, cementmortel, en Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 3. GO WALLPAPER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GO WALLPAPER LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Behangpapier - vinyl. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op emulsiebasis, decoratie, papieren bekledingsstoffen voor muren, doe-het-zelfartikelen, en Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Bolton, Verenigd Koninkrijk.

 4. GUANGDONG MAYDOS BUILDING MATERIALS LIMITED COMPANY

  China

  Het bedrijf GUANGDONG MAYDOS BUILDING MATERIALS LIMITED COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Epoxy vloerverf. Het is gevestigd in Shunde, China.

 5. NOBILES - FARBY DLA PROFESJONALISTÓW

  Polen

  Het bedrijf NOBILES - FARBY DLA PROFESJONALISTÓW, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 6. AP FARVER A/S

  Denemarken

  Het bedrijf AP FARVER A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, en Olieverf. Het is gevestigd in Viborg, Denemarken.

 7. LECHLER COATINGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LECHLER COATINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, Behangpapier, Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, en Behangpapier. Het is gevestigd in Kassel, Duitsland.

 8. VERNIS CLAESSENS S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf VERNIS CLAESSENS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olieverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, Verf en lak, Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, en Verf en lak. Het is gevestigd in Renens, Zwitserland.

 1. SIGMA COATINGS S A

  Spanje

  Het bedrijf SIGMA COATINGS S A, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, Olieverf, Verf op kunstharsbasis, en Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Valle De Trápaga-Trapagaran, Spanje.

 2. PINTURAS PLASTICAS PROGRESO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PINTURAS PLASTICAS PROGRESO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 3. SMITH & RODGER, LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SMITH & RODGER, LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Verf op emulsiebasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, en Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 4. VEBS CO. LTD.

  Malta

  Het bedrijf VEBS CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Handaq Industrial Estate,, Malta.

 5. INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Olieverf, Verf op kunstharsbasis, en Verf en lak. Het is gevestigd in Arrigorriaga, Spanje.

 6. HOB TRADE

  Egypte

  Het bedrijf HOB TRADE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Dokki / Giza, Egypte.

 7. JM SPRAYING SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JM SPRAYING SERVICES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Shotts, Verenigd Koninkrijk.

 8. EMMANOUILIDI AFOI O.E.

  Griekenland

  Het bedrijf EMMANOUILIDI AFOI O.E., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleuren, en gereedschappen. Het is gevestigd in Ptolemaida, Griekenland.

 9. SHANGHAI BAOLIJIA CHEMICAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SHANGHAI BAOLIJIA CHEMICAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Tairi, China.

 10. EQTEC FIRECONTROL, S.L

  Spanje

  Het bedrijf EQTEC FIRECONTROL, S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis