• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verf op kunstharsbasis

Resultaten voor

Verf op kunstharsbasis - Import export

 1. RESI-CONN

  België

  Resi-Conn® staat al ruim 20 jaar garant voor het oplossen van vloerproblemen in industriële ruimten, particuliere woningen, kantoren, handelspanden, sporthallen en openbare gebouwen. Ze installeren : epoxyvloeren, polyurethaanvloeren, coatings en antislipvloeren, troffelvloeren, betonherstellingen, ESD bekledingen, zuurbestendige bekledingen, epoxy-cementgebonden gietvloeren, dampdoorlatende vloersystemen, quartzvloeren, sportvloeren, anti-statische vloeren, industrievloeren en vloeren voor particulieren. Ze bieden formulator en eigen plaatser ISO 9001 en producten onder VOC en CE Label.

 2. SICOMIN

  Frankrijk

  Formulering en vervaardiging van epoxysystemen. Onze activiteiten betreffen zes grote productfamilies: epoxysystemen, versterkingen, kernmaterialen, vulstoffen, ontvormingsmaterialen en consumables. Wij vervaardigen composieten voor allerlei sectoren: luchtvaart, bouw, sport en vrijetijdsbesteding, kunst en shows, grond-, water- en wegenbouwsector en groene energiebronnen. Sicomin staat al 25 jaar ten dienste van een internationale klantenkring.

 3. RP INDUSTRIES

  België

  Met meer dan 40 jaar ervaring staat RP Industries met merken als Resiplast®, Spetec®, Polyac®, Floors & More® en Equisolum® stevig aan de top in het produceren en ontwikkelen van kunstharsen en speciale technieken voor de bouwindustrie.

 4. KYRO PINTURAS

  Spanje

  Bedrijf voor alle soorten lakken, met een uitgebreide productcatalogus en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Gekwalificeerd team met ervaring op het vakgebied.

 5. INVER POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Poederverf met grote duurzaamheid en innovatieve speciale effect voor gebruik in en buiten gebouwen. Dit is een ecologische technologie voor het beschermen van alle oppervlakken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HÖPNER LACKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HÖPNER LACKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren dakbedekking, en nitrocelluloseverf en oplosmiddelen. Het is gevestigd in Niesky, Duitsland.

 2. HELLER KIMYA LTD

  Turkije

  Het bedrijf HELLER KIMYA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. VMD ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf VMD ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitbus, en automotive technologies. Het is gevestigd in Ripalta Cremasca, Italië.

 4. REMMERS (U K) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf REMMERS (U K) LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Verf op kunstharsbasis, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en waterdichtheid. Het is gevestigd in Burgess Hill, Verenigd Koninkrijk.

 5. CONCENTROL

  Spanje

  Het bedrijf CONCENTROL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - basisproducten en afgeleide producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, smeermiddelen voor de industrie, Verf op kunstharsbasis, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, en Opstrijkcoating. Het is gevestigd in Riudellots De La Selva, Spanje.

 1. FARBEN LÖWE UG

  Duitsland

  Het bedrijf FARBEN LÖWE UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Ahrensburg, Duitsland.

 2. PEINTURES SOB

  Frankrijk

  Het bedrijf PEINTURES SOB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Verf op kunstharsbasis, verf tegen roest, industriele verf, en schilderwerk van gebouwen. Het is gevestigd in Biars Sur Cère, Frankrijk.

 1. FELOR SA

  Frankrijk

  Het bedrijf FELOR SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiebestrijding, chemisch, Verf op kunstharsbasis, Corrosiebestrijding, chemisch, en Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Vern-Sur-Seiche, Frankrijk.

 2. LEITERMANN GMBH & CO FACHMARKT KG

  Duitsland

  Het bedrijf LEITERMANN GMBH & CO FACHMARKT KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Verf op kunstharsbasis, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Hout - onbewerkt, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 3. PAMUKKALE BOYA LTD

  Turkije

  Het bedrijf PAMUKKALE BOYA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 4. SILVAL-COLOR GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SILVAL-COLOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Verf op kunstharsbasis, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Hout - onbewerkt, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Untersiebenbrunn, Oostenrijk.

 5. NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Hout - onbewerkt, Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Scheeßel, Duitsland.

 6. LLC COLOR S.I.M.

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC COLOR S.I.M., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren afbakeningen voor de verkeersveiligheid, harsen, en spuitbus. Het is gevestigd in Klevan, Oekraïne.

 7. R.SOL

  Frankrijk

  Het bedrijf R.SOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren epoxyhars. Het is gevestigd in Frepillon, Frankrijk.

 8. BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U., is een Distributeur, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, Verf op kunstharsbasis, Inkten, Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, Verf op kunstharsbasis, en Inkten. Het is gevestigd in Oberpullendorf, Oostenrijk.

 1. DECORATIVE FLOORS

  België

  Het bedrijf DECORATIVE FLOORS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Binche, België.

 2. ALMADINA MISURATA

  Turkije

  Het bedrijf ALMADINA MISURATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ACTISPRAY

  Frankrijk

  Het bedrijf ACTISPRAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in ECQUEVILLY, Frankrijk.

 4. LECHLER COATINGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LECHLER COATINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, Behangpapier, Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, en Behangpapier. Het is gevestigd in Kassel, Duitsland.

 5. INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op emulsiebasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Olieverf, Verf op kunstharsbasis, en Verf en lak. Het is gevestigd in Arrigorriaga, Spanje.

 6. SIGMA COATINGS S A

  Spanje

  Het bedrijf SIGMA COATINGS S A, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olieverf, Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, Olieverf, Verf op kunstharsbasis, en Verf op emulsiebasis. Het is gevestigd in Valle De Trápaga-Trapagaran, Spanje.

 7. SEPRA BOYA LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf SEPRA BOYA LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf, en epoxyverf. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. TEKNOCOAT BOYA KIMYA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf TEKNOCOAT BOYA KIMYA SAN. VE TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 9. CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Emailwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, Verf op kunstharsbasis, Verf en lak, Siccatieven voor verf en vernis, en Verf op kunstharsbasis. Het is gevestigd in Asten, Oostenrijk.

 10. VERNIS CLAESSENS S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf VERNIS CLAESSENS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olieverf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, Verf en lak, Verf op kunstharsbasis, Verf op emulsiebasis, en Verf en lak. Het is gevestigd in Renens, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis